Web Analytics Made Easy - Statcounter

رولزرویس بوت تیل ۲۰۲۱ معرفی شد. این محصول سفارشی رولزرویس با قیمت ۲۸ میلیون دلار به عنوان گران‌ترین خودروی جهان محسوب می‌شود.

به گزارش مشرق، آن زمان که تعداد درشکه‌های اسبی در بریتانیا بیشتر از خودروها بود، شرکت رولزرویس به عنوان پادشاه صنعت اتاق‌سازی شناخته می‌شد، ولی این خودروساز طی سال‌های اخیر به جز مدل جذاب سوئیپ تیل سال ۲۰۱۷ به طراحی خودرو تک ساختی نپرداخته که باعث دلسردی هواداران این برند شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما اکنون این خودروساز بریتانیایی بار دیگر به حوزه اتاق‌سازی روی آورده و از نخستین پروژه جدید خود با نام رولزرویس بوت تیل ۲۰۲۱ پرده برداشت.

مشخصات رولزرویس بوت تیل ۲۰۲۱

قیمت رولزرویس بوت تیل ۲۰۲۱ به ۲۸ میلیون دلار می‌رسد که چنین قیمتی آن را به گران‌ترین خودرو جهان تبدیل کرده است. از این رو رولزرویس سوئیپ تیل که حدود ۱۲.۸ میلیون تومان قیمت دارد و در گذشته لقب گران‌ترین خودرو جهان را از آن خود کرده بود اکنون در مقابل رولزرویس بوت تیل ۲۰۲۱ یک خودرو ارزان محسوب می‌شود.

شرکت رولزرویس فقط ۳ دستگاه از بوت تیل را به تولید رسانده که هر سه مدل از لحاظ متریال و تزئینات بر اساس سلیقه مشتریان طراحی شده‌اند. همچنین شرکت رولزرویس به این مشتریان وعده داده تعداد بیشتری از این خودرو سفارشی را تولید نخواهد کرد. تصاویری که در این مقاله درج شده نیز به یکی از سه دستگاه رولزرویس بوت تیل ۲۰۲۱ تعلق دارد که توسط یک مشتری بسیار ثروتمند سفارش داده شده است، اما دو خریدار دیگر از رولزرویس خواستند تا نام آنها فاش نشود.

طراحان این خودروساز بریتانیایی در ساخت رولزرویس بوت تیل یا دم قایقی از دریا و قایق الهام گرفته‌اند. این خودرو از همان پلتفرم معماری لوکس رولزرویس بهره می‌برد که قبلا در فانتوم نیز از آن استفاده شده بود. البته رولزرویس روی این پلتفرم پانل‌های بدنه آلومینیومی دست‌ساز کاملا جدیدی استفاده کرده است. این خودرو حدود ۵۸۰۰ میلی‌متر طول دارد و در نمای جلوی آن شاهد چراغ‌های بسیار باریکی هستیم. در نمای عقب نیز چراغ‌های عقب بسیار باریک‌تر از چراغ‌های جلو با طرح دم قایقی به چشم می‌خورند.

بخش عقبی باز شونده به عنوان یک ویژگی خاص در این خودرو محسوب می‌شود؛ در این بخش دو در با لولای مرکزی وجود دارد که همانند بال‌های پروانه باز می‌شوند و بخش مجموعه میزبانی را در دسترس سرنشینان قرار می‌دهند؛ در این بخش دو یخچال و یک سرویس کارد و چنگال و ظروف اختصاصی ساخت کریستوفل تعبیه شده است.

همچنین هنگامی که درهای این بخش باز شوند دو قسمت مجموعه میزبانی برای دسترسی آسان‌تر بالاتر آمده و تا ۱۵ درجه کج خواهد شد. یک جفت صندلی تاشو فیبرکربنی و یک چتر به عنوان سایر اجزای این بخش محسوب می‌شوند.

برای رولزرویس بوت تیل ۲۰۲۱ یک سقف ثابت نیز در نظر گرفته شده که با برداشتن آن، سرنشینان خودرو از حالت روباز لذت خواهند برد. البته اگر مشتریان این سقف را در آورده و آن را در خانه جای بگذارند، شرکت رولزرویس برای روزهای بارانی یک روکش موقت در نظر گرفته است تا مانع خیس شدن صندلی‌ها شود. این خودرو همانند رولزرویس فانتوم از پیشرانه ۶.۷۵ لیتری V12 توئین توربو بهره می‌برد که قدرتی برابر با ۵۷۰ اسب بخار را ارائه می‌دهد.

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا فلسطین خودرو لوکس رولز رویس شرکت رولزرویس گران ترین خودرو شرکت رولزرویس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۶۶۵۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت پرشکوه هاوال با H6

این خودروی برقی-بنزینی از یک موتور 1500سی.سی بهره می‌برد که موتور بنزینی آن قدرتی معادل 147.5 اسب بخار و موتور برقی آن معادل 174 اسب بخار نیرو تولید می‌کند. همچنین هاوال H6 به دلیل بهره‌مندی از تعویض دنده الکترونیکی، گرم‌کن صندلی راننده و سرنشین جلو، کیسه هوای راننده، سرنشین جلو و جانبی و پرده‌ای جزو خودروهای ایمن شناخته می‌شود.

هاوال هیبریدی H6 با بکارگیری انواع رادارهای روز دنیا خودروی مدرنی محسوب می‌شود؛ رادار کمکی در ترافیک، رادار تشخیص نقطه کور، رادار کروز یکپارچه، رادار تشخیص خطوط و حفظ حرکت خودرو در لاین حرکت، سیستم تشخیص عابر پیاده و بکارگیری ترمز اضطراری تنها بخشی از امکانات فناورانه این خودرو است.
پیش از این گروه بهمن هاوال  H2 را به ایران معرفی کرده بود؛ این محصول در زمان ورود به ایران به سرعت جایگاه خوبی در بازار پیدا کرد و توانست نظر دوست‌داران خودرو را به خود جلب کند.

دانلود مشخصات هاوال با H6

دیگر خبرها

  • فیلم| خودروی اسپرت برقی جدید BYD
  • خودروی سواری در تصادف با میکسر مچاله شد
  • آیرودینامیکی ترین خودروی تولیدی جهان معرفی شد
  • (ویدئو) اولین پرواز مسافربری خودروی پرنده در جهان
  • اولین پرواز مسافربری خودروی پرنده در جهان (فیلم)
  • بازگشت پرشکوه هاوال با H6
  • اولین پرواز مسافربری خودروی پرنده در جهان
  • تصاویر عجیبی از خودروی سانتافه در نمایشگاه خودروی پکن + تصاویر
  • ۲ متهم به قتل در آمل دستگیر و به زندان معرفی شدند
  • پیش‌بینی قیمت‌ها در بازار خودرو؛ وارداتی‌ها گران‌تر می‌شوند؟!