Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا سید نوراله حسن‌زاده شامگاه شنبه در نشست کارگروه تسهیل خوزستان در استانداری با اشاره به اینکه در اوایل دهه ۸۰ شرکت لوله‌سازی خوزستان به بخش خصوصی واگذار شد اظهارداشت: پس از آن به دلیل نبود توجیه اقتصادی کارخانه، مجددا طی چند نوبت به افراد دیگری نیز فروخته شد.

وی افزود: طی سالهای گذشته از شرکت آبفای خوزستان خواسته شد برای حمایت از سرمایه‌گذار بخش خصوصی (شرکت لوله سازی خوزستان) لوله‌های تولید شده را خریداری کند؛ اما بکارگیری لوله‌های تولیدی در طرح‌های صنعت آب امکان پذیر نبود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان یادآورشد: در نهایت مالک شرکت تصمیم به تغییر خطوط تولید گرفت تا با استفاده از طرح توجیه جدید مبتنی بر تولید محصولات دارویی، نسبت به فعالیت مجدد در این کارخانه اقدام کند.

حسن زاده در خصوص نیروی انسانی کارخانه بیان‌داشت: بخش زیادی از کارگران کارخانه طی سال‌های گذشته به شرکت فولاد خوزستان منتقل شدند و استانداری خوزستان در بررسی خود به نتایجی دال بر تداوم رابطه استخدامی کارگری با شرکت لوله سازی خوزستان نرسیده است.

وی با اشاره به اینکه بعضا در افکار عمومی به اشتباه شرکت لوله‌سازی خوزستان، "شرکت لوله‌سازی اهواز" تلقی شده است گفت: برخی از جوسازی های پیش آمده مبنی بر فروش ماشین آلات کارخانه لوله سازی خوزستان ناشی از اختلافات پیش آمده بین سهامداران این شرکت است.

بر اساس این گزارش، ۱۳ اردیبهشت ماه امسال  عباس حسینی پویا دادستان مرکز استان خوزستان در پی انتشار خبری مبنی بر تخریب و فروش قطعات شرکت لوله سازی خوزستان اعلام کرد که از سوی این دادستانی جلوی هر گونه اقدامی در این خصوص گرفته شده تا در دادگستری به موضوع رسیدگی شود.

پیش از این نیز رییس قوه قضاییه در سخنانی از سازمان بازرسی و دادستان های سراسر کشور، خواسته بود که با متخلفانی که کارخانجات بنگاه‌های تولیدی را تعطیل می کنند و قطعات آن را به فروش می رسانند تا از زمین آن سوء استفاده کنند، قاطعانه برخورد شود.

غلامرضا عشقی مالک شرکت لوله سازی خوزستان ۲ روز بعد از بیانات دادستان مرکز استان در نشستی خبری گفت: طبق مطالعاتی که انجام شده، بر اساس نیاز استان و توجیه اقتصادی به دنبال تغییر کاربری این کارخانه به شرکت تولید دارو هستیم.

شرکت لوله سازی کار تولید لوله های چدنی با سایز ۶۰۰ را انجام می داد که به گفته مالک شرکت،به  دلیل عدم نیاز بازار و موسسات و دستگاه‌های مختلف تولید لوله های چدنی برای این شرکت دیگر توجیه اقتصادی ندارد.

برچسب‌ها تولید داخلی استانداری خوزستان قوه قضاییه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تولید داخلی استانداری خوزستان قوه قضاییه تولید داخلی استانداری خوزستان قوه قضاییه اخبار کنکور شرکت لوله سازی خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۶۶۸۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایشگاه بیست‌وهشتم نفت، فرصتی برای پشتیبانی از تولید داخل و دانش‌بنیان‌ها

مدیر پشتیبانی، ساخت و تأمین کالای شرکت ملی نفت ایران، حضور در بیست‌وهشتمین نمایشگاه نفت، گاز پالایش و پتروشیمی ایران را فرصتی برای حمایت از سازندگان و شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور و نیز مشارکت مردم در پیشبرد نقشه راه ساخت داخل تجهیزات صنعت نفت دانست.

به گزارش شانا به‌نقل از شرکت ملی نفت ایران، برزو قنبری عدیوی با اشاره به حضور در بیست‌وهشتمین نمایشگاه نفت تهران اعلام کرد: مدیران و کارشناسان مدیریت پشتیبانی ساخت و تأمین کالای نفت با هدف معرفی اقلام فناورانه راهبردی و گلوگاهی موردنیاز شرکت ملی نفت ایران و برگزاری نشست‌های کارشناسی با سازندگان داخلی و شرکت‌های دانش‌بنیان در این نمایشگاه حضور دارند.

به‌گفته وی، از ۳۰۷ کالای راهبردی شناسایی‌شده در شرکت ملی نفت ایران، ۲۵ قرارداد با استفاده از مصوبه تولید بار اول به مبلغ ۹ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال و حدود ۵ میلیون و ۳۰۰ هزار یورو امضا شده است. همچنین هفت پروژه به ارزش ۲ هزار میلیارد ریال و ۳۵ میلیون یورو در مرحله نهایی‌سازی تشریفات امضای قرارداد است که به‌زودی به سرانجام می‌رسد.

 مدیر پشتیبانی، ساخت و تأمین کالای شرکت ملی نفت ایران تصریح کرد: بیش از ۲۴۰ قلم کالا و تجهیزات در شرکت‌های زیرمجموعه شرکت ملی نفت ایران در مرحله شناسایی سازندگان و شرکت‌های دانش‌بنیان است که به‌طور قطع حضور در نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی این کار را تسهیل می‌کند.

قنبری تأکید کرد: در بیست‌وهشتمین نمایشگاه نفت، گاز پالایش و پتروشیمی، چند تفاهم‌نامه و قرارداد تولید بار اول و نیز سازوکارهای افزایش استفاده از ظرفیت شرکت‌های داخلی در فرایند بومی‌سازی و ساخت بار اول محصولات راهبردی و تقویت زنجیره تأمین در پروژه‌های صنعت نفت کشور ارائه می‌شود.

وی با اشاره به اهمیت رویکرد «تولید بار اول» محصولات در صنعت نفت ایران گفت: در این رویکرد، اقلام و تجهیزات راهبردی صنعت نفت شناسایی، ظرفیت سازندگان داخلی بررسی، و امکان‌سنجیِ ساخت داخلیِ تجهیز مدنظر انجام می‌شود، سپس مجوزهای لازم اخذ و برای بومی‌سازی تجهیزات اقدام خواهد شد تا وابستگی صنایع نفت و گاز به خارج از کشور قطع شود.

به گزارش شانا، نمایشگاه امسال با شعار «صنعت نفت، جهش تولید، بهینه سازی فناورانه» روزهای ۱۹ تا ۲۲ اردیبهشت در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران با حضور بیش از ۱۷۵۰ شرکت ایرانی و خارجی در بخش‌های مختلف ازجمله شرکت‌های بالادست نفت، گاز و پالایش و پتروشیمی و شرکت‌های دانش‌بنیان، پارک‌های فناوری، دانشگاه‌ها، استارتاپ‌ها و دیگر شرکت‌های مرتبط با صنعت نفت برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • آغاز طرح سراسری فرهنگ سازی برخورد با وسایل نقلیه فاقد بیمه نامه شخص ثالث
  • ۸۴ درصد پهپادهای کشاورزی در داخل تولید می‌شوند
  • جابه‌جایی شرکت کربن ‌به‌ خارج از شهر اهواز تا ۱۴۰۵/ ضرورت بازسازی کارخانه فعلی
  • کمک شرکت نیشکر به گندم کاران در مقابل سیلاب
  • کمک به ایجاد شغل با احیای ۹۰۰۰ کارخانه
  • نمایشگاه بیست‌وهشتم نفت، فرصتی برای پشتیبانی از تولید داخل و دانش‌بنیان‌ها
  • ۳۰۷ کالای راهبردی نفتی شناسایی‌ شد/ ۷ پروژه در محله نهایی سازی
  • ۳ محصول فناورانه رونمایی شد
  • امیدواریم مسیر مجموعه فولاد اکسین در جهت تولید به بهترین شکل طی شود
  • مانیتور جدید ال‌جی کاربرد پزشکی دارد