Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند، روز جمعه پیست به اصطلاح چند منظوره موتورسواری و اتومبیل‌رانی امیرآباد پذیرای جمعیت چند هزار نفری جوانان و علاقه‌مندانی بود که به همراه خانواده‌هایشان برای شرکت در همایش خودروهای کلاسیک، آفرود و تیونینگ جمع شده بودند. همایشی که با استقبال علاقه‌مندان به این رشته از سراسر استان روبرو شد و نشان داد اگر زمینه و زیرساخت اینگونه رشته‌های ورزشی در استان فراهم شود تعداد ملی پوشان ما از آمار فعلی هم فراتر خواهد رفت، ورزشکارانی که برای خراسان جنوبی افتخار آفرینی خواهند کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وضعیت پیست موتورسواری و اتومبیل رانی مرکز استان تاسف بار است

رئیس هیات موتورسواری و اتومبیل‌رانی استان در حاشیه برپایی این همایش با ابراز خرسندی از استقبال بی نظیر علاقه‌مندان به رشته اتومبیل رانی و موتور سواری از سراسر استان برای شرکت در این همایش از وجود برخی کمبودها و نبود زیرساخت ها در تنها پیست اتومبیل‌رانی مرکز استان خواستار رفع این دغدغه ها شد و به خبرنگار ما گفت: شرایط پیست تاسف بار است.

با کمک ۳۰۰ میلیونی اداره کل ورزش آسفالت پیست انجام می‌شود

اکبرپور به خاکی بودن بخش عمده ای از فضای پیست اشاره کرد و افزود: برای ادامه آسفالت فضای پیست اگر اداره کل ورزش و جوانان مبلغ ۳۰۰ میلیون تومان اختصاص دهد با کمک خیرین مابقی اعتبار هم جمع آوری و این عملیات اجرایی خواهد شد.

شرکت ۱۵۰ خودرو در همایش

وی به شرکت ۱۵۰ خودرو در این همایش از سراسراستان اشاره کرد و ادامه داد: از این همایش استقبال خیلی خوبی صورت گرفت ولی متاسفانه امکانات و زیرساخت‌های خوبی در پیست برای پذیرایی از ورزش دوستان فراهم نبود.

وی به نبود سکوی تماشاچیان ،خاکی بودن محوطه و نبود هرگونه امکانات رفاهی و خدماتی در پیست امیرآباد اشاره کرد و گفت:در صورت فراهم بودن زیرساخت‌ها امکان شرکت ۵۰۰ خودرو در این همایش وجود داشت که متاسفانه کمبود زیر ساخت ها مانع این مشارکت شد.

اعلام خطر به مسئولان ورزش استان بابت غیراستاندارد بودن پیست موتورسواری
رئیس هیات موتور سواری و اتومبیل رانی استان با بکاربردن این عبارت که بابت پیست غیر استاندارد و ایمن امیرآباد اعلام خطر می‌کنم، ادامه داد: پیست امیرآباد از هیچ گونه استانداردی برخوردار نیست و علیرغم جذب یک اسپانسر برای ورود به این ورزش هنوز وضعیت مالکیت زمین پیست مشخص نیست که بتوان اقدام جدی انجام داد.

اکبرپور از عدم عملیاتی‌شدن قول مسئولین برای راه اندازی پیست موتورسواری استاندارد در ورزشگاه ۱۵ هزار نفری غدیر بیرجند انتقاد کرد و افزود: تاکنون هیچ کدام از وعده‌های مسئولان برای حمایت از این ورزش عملیاتی نشده است.

اخذ پلاک ویژه برای ۵۰ موتور ریس

رئیس هیات موتور سواری و اتومبیل رانی استان از اخذ پلاک برای ۵۰ موتور ریس به عنوان یک اقدام بی نظیر یاد کرد و با بیان اینکه این اقدام برای سایر خودروها هم در دست اقدام است، افزود: این پلاک‌ها برای تردد در ساعات خاصی دارای مجوز هستند.

وی هم چنین به وجود یک مانع برای برگزاری همایش اشاره کرد و گفت: متاسفانه علیرغم اخذ تمام مجوزها برای برگزاری این همایش روز جمعه با ممانعت پلیس و تهدید برای دادگاهی شدن مواجه شدیم که در این زمینه اداره کل ورزش و جوانان هم حمایتی از ما نکرد.

زمین پیست اجاره ای است نمی توانیم هزینه کنیم

مدیر کل ورزش و جوانان خراسان جنوبی هم در پاسخ به این دغدغه ها و مشکلات پیست اتومبیل رانی امیرآباد به خبرنگار ما گفت: زمین پیست موتور سواری اجاره است و ما به لحاظ قانونی نمی‌توانیم عملیات عمرانی در آنجا انجام دهیم.

عزیزی با بیان اینکه این زمین متعلق به منابع طبیعی است و باید ابتدا تملک آن صورت گیرد، افزود: در حال حاضر اتمام پروژه‌های ورزشی نیمه تمام که پیشرفت بالایی دارند در اولویت وزارت خانه قرار گرفته اند.

وی با بیان اینکه علاوه بر این باید دغدغه‌های ساکنان روستاهای هم جوار پیست هم با همفکری مرتفع شود، افزود: بلحاظ ایمنی پیست مشکلی ندارد ولی باید بحث‌های ترافیکی هم مورد توجه قرار گیرد.
وی تامین زیرساخت‌های پیست را مستلزم ردیف اعتباری دانست و گفت: سازمان برنامه و بودجه و فرمانداری بیرجند در کمیته برنامه ریزی شهرستان باید به لحاظ اعتباری این مجموعه را مورد حمایت بیشتری قرار دهند.
مدیرکل ورزش و جوانان خراسان جنوبی بیان کرد: آسفالت محوطه پیست هزینه بالایی می‌طلبد و با ۳۰۰ میلیون تومان اجرایی نمی شود.

انتهای پیام/۶۷۰۱۵

منبع: فارس

کلیدواژه: پیست اتومبیل رانی پیست استاندارد سواری و اتومبیل رانی کل ورزش و جوانان خراسان جنوبی موتور سواری زیرساخت ها پیست موتور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۶۶۸۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد بازارچه مرزی سرخس در انتظار منطقه آزادشدن

به گزارش قدس خراسان، بازارچه‌های مرزی از شاهراه‌های مهمی است که سبب رونق اقتصادی در میان مرزنشینان می‌شود، بهره‌گیری از این فرصت یکی از بهترین راهکارها برای رونق اقتصادی در مناطق مرزنشین کشور است که در قالب داد و ستد و مبادلات تجاری با کشورهای همسایه از طریق مرزهای رسمی و بازارچه‌های غیررسمی صورت می‌گیرد.

خراسان رضوی از شمال و شمال شرق به طول تقریبی ۵۳۱ کیلومتر و ۶۰۰ متر دارای مرز مشترک با ترکمنستان و از شرق به طول حدود ۳۰۲ کیلومتر مرز مشترک با افغانستان است، بدین ترتیب شهرستان‌های قوچان، درگز، کلات، سرخس و صالح‌آباد با ترکمنستان و شهرستان‌های تربت‌جام، تایباد و خواف با افغانستان مرز مشترک دارند.

بازارچه‌های مرزی در این مناطق نقش بسیار مهمی در ارتزاق و ایجاد شغل برای مرزنشینان دارند، اما با شیوع ویروس کرونا و محدودیت‌های ایجاد شده برای پیشگیری از انتقال این بیماری، دو بازارچه مرزی باجگیران و دوغارون عملاً تعطیل شد و این محدودیت‌ها تا ابتدای سال ۱۴۰۲ ادامه داشت، از ۷ فروردین‌ ماه ۱۴۰۲ ترکمنستان دروازه مسافری پایانه مرزی باجگیران را پس از سه سال وقفه به صورت کامل بازگشایی کرد.

بازگشت رونق به بازارچه‌های مرزی خراسان رضوی پس از کرونا 

در این باره شیوا خوش‌نسب، مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری خراسان رضوی در گفت‌وگو با رسانه‌ها گفته بود: برای نخستین بار هفت استان کشور برای نوروز ۱۴۰۲ برای حضور در بازارچه‌های مرزی استان اعلام آمادگی کرده‌اند که در این طرح به صورت آزمایشی بازارچه مرزی باجگیران فعالیت خود را شروع کرده است. این بازارچه با استفاده از تولیدات زنان و بانوان کارآفرین به‌صورت ویژه فعالیت می‌کند.

ناظر گمرکات خراسان رضوی نیز در فروردین ماه سال جاری درباره میزان صادرات کالا اعلام کرد: میزان صادرات کالا از گمرکات و بازارچه‌های مرزی استان در سال ۱۴۰۲ در مقایسه با سال ۱۴۰۱ در وزن ۳۱ درصد و در ارزش ۱۹ درصد افزایش یافت.

جواد جعفری افزود: در یک سال گذشته میزان صادرات کالا از گمرکات و بازارچه‌های مرزی استان معادل ۲میلیون و ۹۱۲ هزار تن به ارزش یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار بود در حالی که در سال ۱۴۰۱، ۲میلیون و ۲۲۲ هزار تن کالا به ارزش یک میلیون و ۴۳۴ هزار دلار از گمرک‌ها و بازارچه‌های مرزی خراسان رضوی به خارج از کشور صادر شده بود.

وی اضافه کرد: عمده اقلام صادراتی از خراسان رضوی در سال ۱۴۰۲ زعفران، پسته، کامپاند پلی‌اتیلن و تخم خوراکی پرندگان بود که عمدتاً به کشورهای افغانستان، ترکمنستان، تاجیکستان و ازبکستان صادر شد.

پیشرفت فیزیکی ۵۰درصدی طرح ساماندهی بازارچه مرزی دوغارون 

مسئول هماهنگی بازارچه‌های مرزی و روابط خارجی استانداری خراسان رضوی نیز روز گذشته در گفت‌وگو با رسانه‌ها از فراهم شدن زمینه اشتغال مستقیم برای بیش از ۷۰۰ نفر در دو بازارچه مرزی دوغارون و باجگیران خبر داد.

هادی حقیقی افزود: اشتغال غیرمستقیم در این بازارچه‌های مرزی به بیش از ۲هزار نفر می‌رسد.

وی با اشاره به برنامه‌های عمرانی در بازارچه‌های مرزی استان خراسان رضوی ادامه داد: با هدف ارائه خدمات بهتر به فعالان اقتصادی در بازارچه‌های مرزی استان و افزایش سطح تعاملات در این بخش با کشورهای همجوار، هم اکنون محوطه‌سازی، ایجاد فضاهای رفاهی برای تاجران در بازارچه مرزی دوغارون و توسعه فضای بارانداز در بازارچه مرزی باجگیران در حال انجام است.

مسئول هماهنگی بازارچه‌های مرزی و روابط خارجی استانداری خراسان رضوی اظهار کرد: طرح ساماندهی بازارچه مرزی دوغارون بهمن ماه سال ۱۴۰۱ آغاز شد که تاکنون بیش از ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است و امیدواریم بخشی از این طرح در سال جاری به بهره‌برداری برسد.

حقیقی با اشاره به اینکه در حال حاضر دو بازارچه مرزی دوغارون و باجگیران در خراسان رضوی فعال است، گفت: بازارچه مرزی دوغارون مهم‌ترین کانون اقتصادی ایران با افغانستان است، برای افزایش صادرات از این منطقه به بازارهای هدف این کشور همسایه، ساخت ۱۵۴ غرفه تجاری در ۱۳ ماه گذشته در دوغارون آغاز شده است.

وی گفت: فعالیت صاحبان کالاهای ایرانی و افغانستانی در بازارچه مرزی دوغارون مورد بررسی مقامات دو کشور قرار گرفته که محقق شدن آن نقش زیادی در اشتغال پایدار جوانان جویای کار دارد.

بازارچه مرزی سرخس؛ ظرفیت بالقوه مغفول‌مانده

ایجاد بازارچه مرزی مشترک ایران و ترکمنستان در مرز سرخس نیز از جمله موضوعاتی است که از دهه۷۰ مطرح بوده و قول‌هایی درباره آن داده شده است و دوباره از اسفندماه ۱۳۹۹ جدی‌تر صدرنشین رسانه‌ها شد و از آن زمان مدیریت منطقه ویژه اقتصادی سرخس، به طرف ترکمنستانی پیشنهاد ایجاد این بازارچه مرزی را داده بود.

حقیقی، مدیر بازارچه‌های مرزی خراسان رضوی درباره این موضوع به رسانه‌ها گفته بود: تاکنون در مرز سرخس فعالیت بازارچه‌ای انجام نمی‌گرفته است، اما به نظر می‌رسد منطقه ویژه اقتصادی سرخس فضای مناسبی برای انجام عملیات بازارچه‌ای داشته باشد.

وی در ۱۶ خرداد ماه ۱۴۰۲ نیز از موافقت ترکمنستان درباره راه‌اندازی بازارچه مرزی سرخس در کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و ترکمنستان خبر داد.

مدیر بازارچه‌های مرزی خراسان رضوی با بیان اینکه راه‌اندازی بازارچه مرزی در سرخس به توسعه روابط اقتصادی دو کشور کمک شایانی می‌کند، گفت: راه‌اندازی بازارچه مرزی سرخس در نشست کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی دو کشور ایران و ترکمنستان مورد بحث و بررسی قرار گرفته و درباره جزئیات راه‌اندازی آن تصمیم‌گیری می‌شود.

فرماندار وقت سرخس نیز در ۱۵ آبان ماه ۱۴۰۲ در جمع رسانه‌ها از موافقت شورای تأمین خراسان رضوی با راه‌اندازی بازارچه مرزی سرخس خبر داد و گفت: پنجمین نشست کارویژه مرز شورای تأمین خراسان رضوی در مرز باجگیران شهرستان قوچان برگزار شد و موضوع ایجاد بازارچه مرزی به تصویب این شورا رسید.

حسن نوری‌زاده افزود: پس از این مصوبه مقرر شد دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی برای ایجاد این بازارچه مرزی پیگیری‌های بعدی را انجام دهد.

با وجود همه موافقت‌های صورت گرفته اما همچنان بازارچه مرزی سرخس راه‌اندازی نشده؛ چرا که به گفته محمدرضا رجبی ‌مقدم، فرماندار سرخس در بهمن ماه ۱۴۰۲، بازارچه مرزی جزو ملزومات منطقه آزاد است و تا سرخس منطقه آزاد نشود، ایجاد بازارچه موضوعیت پیدا نمی‌کند. با توجه به این اظهارنظر باید منتظرماند تا شخصیت حقوقی سازمان منطقه‌آزاد سرخس شکل بگیرد تا منطقه شمال شرق و بومیان سرخس از ظرفیت بالقوه‌ای که از دهه۷۰ بالفعل نشده است بهره‌مند شوند. 

خبرنگار: فریده خسروی 

دیگر خبرها

  • ایجاد بازارچه مرزی سرخس در انتظار منطقه آزادشدن
  • اسکان مردم روستای سیل زده نوده در روستای آبیز / تکلیف داوطلبین کنکور روستای نوده چه می‌شود؟
  • سروش مهر: نبود پیست استاندارد تنها مشکل اسکیت سواران است/ ما چیزی از قهرمانان جهان کم نداریم
  • آغاز عملیات احداث فاز اول پیست تارتان در اهر
  • برگزاری همایش ملی پیاده‌روی بانوان در قم
  • وضعیت خودروهای لوکس در نمایندگی های اتومبیل دبی بعد از فروکش کردن سیل بی سابقه (عکس)
  • همایش دوچرخه سواری و کوهپیمایی به یاد ورزشکار فقید
  • تبعیض‌ها در بخش‌های مختلف باید به حداقل برسد
  • زمان آغاز به کار تاکسی‌های برقی/ تسهیلاتی برای تاکسی‌رانان
  • آمادگی شهرستان گلوگاه جهت برگزاری همایش صبح و نشاط