Web Analytics Made Easy - Statcounter

به احتمال زیاد بایدن نیز مانند دیگر روسای جمهور آمریکا قادر به حل بحران خلع سلاح هسته ای کره شمالی نیست. خبرگزاری میزان – موضوع خلع سلاح کره شمالی در دهه‌های اخیر به چالشی جدی و بحرانی برای روسای جمهور آمریکا مبدل شده است.   دیدار اخیر «جوبایدن»، رییس جمهور آمریکا با «مون جائه این»، رییس جمهور کره شمالی در کاخ سفید نشان دهنده اهمیت موضوع مذکور برای دولت آمریکاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  به گزارش «شیکاگو تریبون»، «دونالد ترامپ»، رییس جمهور پیشین آمریکا، بر این باور بود که در خلع سلاح هسته‌ای کره شمالی از اسلاف خود زیرکتر است و مدعی بود برخلاف «بیل کلینتون» و «جورج بوش» شکست نخواهد خورد.   دیدار ترامپ با «کیم جونگ اون»، رییس کره شمالی در سال ۲۰۱۸ برای نخستین بار برای بسیاری از افراد عجیب بود.   همه توهم‌های پیرامون دیدار‌های سه باره این ۲ نفر و ادعا‌های گزافه متعاقب آن با هدف فرضی ترامپ مبنی بر خلع سلاح هسته‌ای کامل کره شمالی، با خروج ترامپ از کاخ سفید از بین رفت و مشخص شد که وی با ساده لوحی فرصت بیشتری برای افزایش ظرفیت هسته‌ای و موشکی در اختیار «پیونگ یانگ» قرار داد.   پدر «کیم» ۲ آزمایش هسته‌ای و ۱۶ آزمایش موشکی انجام داد، اما «کیم» با انجام ۴ آزمایش هسته‌ای و ۹۱ آزمایش موشکی، سرعت پیشرفت را افزایش داد.   به گفته کارشناسان، کره شمالی حدود ۶۰ بمب اتمی دارد و هر سال با شکافت اتمی، ده‌ها موشک به زرادخانه خود می‌افزاید.   اقدام‌های ترامپ نیز نتوانست مانعی در این مسیر شود. بیشتر بخوانید: آمریکا به دنبال خلع سلاح هسته‌ای کره شمالی هشدار کره شمالی به آمریکا اگرچه بایدن استراتژی خاص خود را در این زمینه دارد و به گفته یکی از مقام‌های واشنگتن در حال تدوین «رویکرد دیپلماتیک و تعدیل شده‌ای با اقدام‌های خاص برای خلع سلاح کره شمالی» است، اما نمی‌تواند کره شمالی را به دست کشیدن از آن چه که به نظر پیونگ یانگ برای ادامه حیات کره شمالی ضروری است، متقاعد کند.   باید توجه داشت که کره شمالی برخلاف آنچه که «مایک پنس»، معاون ترامپ در سال ۲۰۱۸ گفت، به شیوه لیبی قابل حل و فصل نیست؛ زیرا برخلاف کره شمالی، لیبی و «معمر قذافی» آسیب پذیر نیست و برخلاف «طرابلس» حاضر به تسلیم تسلیحات هسته‌ای خود نیست.   گزارش «شیکاگو تریبون»، در پایان می‎گوید که شبح کره شمالی مسلح به تسلیحات هسته‌ای و موشک‌های دوربُرد، روسای جمهور آمریکا یکی پس از دیگری را دچار مشکل کرده است و بایدن آخرین رییس جمهور آمریکا نیست که با آن مواجه می‌شود.   انتهای پیام/ برچسب ها: کره شمالی آمریکا تحولات بین الملل

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کره شمالی کره شمالی آمریکا تحولات بین الملل روسای جمهور آمریکا هسته ای کره شمالی خلع سلاح هسته ای رییس جمهور هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۶۷۲۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اروپا نیاز به قوای هسته‌ای مستقل دارد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشاتودی، امانوئل ماکرون، رییس جمهور فرانسه می‌گوید که اروپا باید بحث و مناظره درباره توسعه قابلیت تدافعی انحصاری قاره سبز از جمله بازنگری در قوای هسته‌ای خود را آغاز کند.

ماکرون با اشاره به اینکه فرانسه همین حالا هم حمایت ناتو را در کنار خود دارد، گفت: باید فراتر برویم. فرانسه باید از امنیت خود اطمینان حاصل کرده و یک نیروی دفاعی قابل تکیه در سطح اروپا بسازد.

وی همچنین اضافه کرد: حصول اطمینان از امنیت شاید به معنای استقرار سپرهای (سامانه‌های) دفاع موشکی باشد که قادر به ایجاد بازدارندگی برابر استفاده از سلاح هسته‌ای هستند. قابل تکیه هم یعنی در اختیار داشتن موشک دوربرد که باعث بازدارندگی روس‌ها شود.

در بحبوحه جنگ اوکراین، شمار زیادی از رهبران غربی بر تقویت قوای دفاعی کشور متبوع خود تاکید کرده و مدعی شده‌اند که روسیه ممکن است ظرف چند سال آتی به ناتو حمله کند.

با این حال، ولادیمیر پوتین، رییس جمهور روسیه با رد این ادعا، آن را «بی‌معنی» خواند و گفت که آمریکا به عنوان بزرگ‌ترین حامی و سرمایه‌گذار ناتو، ۱۰ برابر بیشتر از مسکو در حوزه دفاعی هزینه می‌کند. وی همچنین تاکید کرد که تنش‌های ژئوپولیتیکی کنونی، تا حد زیادی به دلیل تصمیم ناتو مبنی بر چشم‌پوشی از منافع امنیتی روسیه ایجاد شده است.

ماکرون در واکنش به موضع وی در قبال سلاح هسته‌ای گفت: گرچه فرانسه تنها در صورت به خطر افتادن منافع حیاتی‌اش از زرادخانه خود استفاده خواهد کرد اما این منافع، بُعد اروپایی هم دارند و این بدان معناست که دکترین هسته‌ای فرانسه باید به اقتدار دفاعی اروپا کمک کند.

وی افزود: موافق گشودن این سرفصل هستم؛ مساله‌ای که متعاقبا باید دفاع ضدموشکی، شلیک موشک دوربرد و سلاح هسته‌ای را شامل شود.

ماکرون چندین سال است که حامی ایجاد یک «ارتش حقیقی اروپایی» است؛ ارتشی که بتواند به طور مستقل امنیت این قاره را تقویت و تامین کند. او ماه جاری هشدار داد که «اروپای امروز، فناپذیر است» و در ادامه خواستار «استقلال راهبردی» اروپا به ویژه در حوزه تولیدات دفاعی شد و مدعی شد که «اروپا باید نشان دهد که هرگز مطیع و وابسته آمریکا نیست.»

کد خبر 6090886

دیگر خبرها

  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها
  • اعلام آمادگی مکرون برای استفاده از سلاح هسته ای علیه روسیه
  • مکرون دوباره طرح کاربرد سلاح هسته‌ای در مقابل روسیه را مطرح کرد
  • اروپا نیاز به قوای هسته‌ای مستقل دارد
  • پولیتیکو : مرد شماره دو روسیه از ولادیمیر پوتین هم ترسناک تر است/ نیکلای پاتروشف استفاده از سلاح هسته ای را تبلیغ می کند
  • «دودا» هیچ اختیاری درباره استقرار تسلیحات اتمی آمریکا ندارد
  • رئیسی: تحریم نوعی جنگ است/ در دکترین ما دسترسی به سلاح هسته ای وجود ندارد
  • کریمی قدوسی و ادعای سلاح هسته ای!
  • بلومبرگ: تیم اقتصادی ترامپ به دنبال مقابله با کشورهایی است که دلارزدایی می‌کنند
  • عزم جدی مقامات ایران و ازبکستان برای توسعه همکاری‌های فرهنگی