Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس، مجتبی شاکری در همایش استانی دبیران استانی جمعیت جانبازان که به صورت مجازی و به منظور بحث و تبادل نظر درباره آخرین تحولات انتخاباتی و وظایف تشکیلاتی برگزار شد، در پاسخ به سوالی درباره اینکه آیا فتنه جدیدی در راه است و آیا قراراست وضعیت تایید صلاحیت شدگان بدون تغییر باقی بماند یا فشارها بر شورای نگهبان کارساز خواهد شد؟ توضیح داد: اعلام اسامی تایید صلاحیت شدگان از سوی شورای نگهبان برای همه مردم ما اطمینان و انبساط خاطری  به دنبال داشت چراکه نشان داد این شورا بدون اغماض و مصلحت اندیشی نظر واقعی خود را مطابق با شاخص های قانونی اعلام کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته قانون مصوب مجلس هم دست شورای نگهبان را باز گذاشت که با رعایت شاخص ها و ضوابط کار احراز صلاحیت ها را با دقت کامل انجام دهد.

به اعتقاد شاکری، انتظاری که در طول 42 سال اخیر از شورای نگهبان داشتیم در این دوره به طور تام محقق شد و رفتار حرفه ای در این سطح از شورای مذکور برای مردم سپاس و تشکر به همراه داشت اما برخی تصور می کنند ممکن است شرایط ناپایدار و متغیر باشد. به ویژه با توجه به اینکه می دانیم جریان غربگرا برای ماندن در قدرت از هر ابزاری حتی  بند وبست با دشمن و ارتباط با مرتجعان منطقه استفاده می کند و به دنبال این است که با ایجاد شرایط غیرعادی و امنیتی، بازی را به شکل دیگری رقم بزند.

وی با بیان اینکه آنها قبل از سال 88 نیز قصد داشتند بازی باخته را به نوعی ببرند، گفت: هاشمی رفسنجانی در سال 84 اعلام کرد که شکایت به خدا می برد و به نوعی این پیام را القا کرد که با وجود نهادهای قانونی در کشور، کسی به شکایت او رسیدگی نمی کند. البته حامیان نامزد شکست خورده در آن سال نتوانستند جامعه را تحت تاثیر قرار دهند اما در 88 با تمام قوا به میدان آمدند و آن وضعیت و شرایط ویژه را رقم زدند.

شاکری با بیان اینکه یقین داریم هسته سخت تصمیم گیر اصلاحات برای ماندن در قدرت ابایی از اردوکشی خیابانی و جدا کردن مسیر خود از مسیر نظام ندارد، افزود: اعضای این جریان باور دارند که نتیجه این انتخابات اگر به نفع نیروهای انقلاب باشد، کشور را به مدت هشت سال بیمه می کند و آنها با توجه به سنت حضور هشت ساله هر رییس جمهور، برای دو دوره آتی میدان عملشان برای فتنه انگیزی و بند و بست با نظام سلطه از قدرت کوتاه می شود.

وی با تاکید بر اینکه موضع جمعیت جانبازان در قبال تصمیم قاطع و مقتدرانه  شورای نگهبان، حمایت از جایگاه شرعی و قانونی این نهاد است و باید بدانیم این شورا رای نافذ دارد و اقتدارش باید حفظ شود، گفت: تلاش ما باید این باشد که آرای میانی را جلب کنیم. گفته می شود اصلاح طلبان و نیروهای انقلاب هر یک 25 درصد طرفدار سنتی دارند و نیم دیگری از شرکت کنندگان در انتخابات آرای خاکستری هستند که در میدان احزاب تعریف نمیشوند  و ما باید برای جذب آنها برنامه داشته باشیم. بر این اساس لازم است به آنها اثبات کنیم که رای شورای نگهبان بر اساس مستندات واقعی است.

دبیرکل جمعیت جانبازان پیشنهاد داد از بستر فضای مجازی برای دعوت نامزدهای رد صلاحیت شده به مناظره در موضوعات مختلف سیاسی استفاده شود و افزود: به عنوان مثال لاریجانی که ادعای اقتدار کرده و مدعی شده در 20 دقیقه توانسته یک امر بین المللی را مدیریت کند و به ثمر برساند، باید پاسخگوی نتیجه این مدیریت باشد و خوب است نامزدهای تایید صلاحیت شده وی را به مناظره غیررسمی در فضای مجازی دعوت کنند.

وی ادامه داد: این گونه به ملت ثابت می شود  نیروهای انقلاب با دست پر به رقیب اجازه صحبت می دهند و همانطور که پیش تر اجازه عمل داشتند و ناکارآمدی و نامدیریتی آنان  چنین وضع معیشتی و اقتصادی را برای ما رقم زده است. مردم باید بدانند که جناح رقیب نه در مقام استدلال و نه در مقام عمل به ما ارجحیت ندارند و این را در همه دوره های گذشت اثبات کرده اند. با چنین شیوه روشنگری است که آرای میانی و علاقه مند به ایران قوی و سربلند جذب نامزد جناح انقلاب می شود.

شاکری به همگان توصیه کرد از بکار بردن واژه های تند و بی استدلال  در بحث های انتخاباتی پرهیز کنند و حتما از ادبیات کارشناسی و اقناعی استفاده کنند.

وی با بیان اینکه قطعا فتنه هایی در راه است، گفت: فردی مثل سعید حجاریان که تئوریسین اصلاحات است، اصلا به حکومت الهی اعتقاد ندارد و آن را شکلی از دیکتاتوری می داند. البته بدنه پایینی اصلاحات به این جزییات توجه نمی کنند اما هسته سخت تئوری پرداز اصلاحات واقعا فاسد است. آنها ابایی ندارند که بگویند در این دوره خواسته ما از صندوق بیرون نمیاید بلکه از کف خیابان در می آید.
وی افزود: بایدن به صهیونیست ها قول داده هم تحریم ها را ابدی کند، هم تحریم سنگین تر اعلام می کند و هم ابعاد آن را به موضوعات ترورسیم، حقوق بشر و موشکی توسعه دهد. آنها برای این مقصود تلاش می کنند جریان نفوذ و غربگرا در کشور باقی بماند و در همین راستا روحانی نقشه داشت تا در فرصتی مناسب جشن «فتح در فتح» بگیرد و اعلام کند که توانست تحریم های امریکا را حذف کند. اما در عمل تیم مذاکره کننده نتوانست تا موعد مقرر به توافق برسد چراکه رهبر انقلاب تاکید کردند مذاکره باید بر سر برداشتن همه تحریم ها همراه با راستی آزمایی باشد.

دبیرکل جمعیت جانبازن با بیان اینکه آمریکا تحریم ها را به سه دسته سبز، زرد و سرخ تقسیم کرده بود گفت: تحریم های سبز آنهایی بود که امریکا حاضر به لغو آنها بود، تحریم های زرد نیز به مواردی تعلق داشت که قابل مذاکره است و در نهایت تحریم های سرخ که بدون تغییر باقی می ماند. تیم مذاکره کننده می خواست صرفا تحریم های سبز را حذف کند و ادعا کند که برجام نتیجه بخش بوده است اما گزاره رهبری روشن بود که فرموده بودند همه تحریم ها برداشته شود و راستی آزمایی از طرف مجلس ایران صورت بگیرد.

وی با بیان اینکه این گمانه مطرح است که روحانی در روزهای پایانی عمر دولتش استعفا دهد، گفت: به هر حال فتنه های انتخابات 1400 در راه است و ما باید آماده باشیم. در این فتنه جریان انحرافی هم حضور دارد و سامانه ای راه اندازی کرده که بتواند آرای سفید یا نه به رای را جمع آوری کند و به نمایش در آورد. بنابراین ما باید هوشیار باشیم و از استدلال و اقناع در این فضای غبارآلود افق روشن آینده و پیروزی جریان انقلاب در انتخابات روز جمعه 28 خرداد را رقم بزنیم.

منبع: الف

کلیدواژه: شورای نگهبان تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۶۷۴۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دادگاه‌های صلح در تهران ایجاد شود

 به گزارش تابناک به نقل از موج، دادگاه صلح نهاد جدیدی است که به موجب قانون شورای حل اختلاف سال ۱۴۰۲ پیش بینی شده است، ماهیت وجودی این نهاد متفاوت از دادگاه‌های عمومی است.

طبق قانون جدید، دادگاه صلح تمامی صلاحیت‌های شورای حل اختلاف بر اساس قانون سابق، مضاف برصلاحیت‌های جدیدی که قانونگذار برای آن پیش بینی کرده است را داراست. این دادگاه، ابتدا باید پرونده را به شورای حل اختلاف ارجاع دهد، در صورت عدم امکان سازش یا عدم امکان اخذ تصمیم مقتضی و یا در صورت مخالفت یکی از طرفین دعوا در رابطه با ارجاع به شورای حل اختلاف، دادگاه صلح رأسًا به ماهیت دعوا رسیدگی می‌کند.

برگزاری ۵ نشست هماهنگی تشکیل دادگاه‌های صلح در دادگستری استان تهران

علی القاصی رئیس کل دادگستری استان تهران نیز در راستای اجرای قانون جدید شورای حل اختلاف در هشتمین ماموریت خود به مدیران قضایی استان تهران، ایجاد دادگاه‌های صلح در سال ۱۴۰۳ را مورد تاکید قرار داد و تا کنون ۵ نشست هماهنگی و پیگیری اجرای این قانون در دستگاه قضایی استان تهران تشکیل شده است.

حاجی رضا شاکرمی قائم مقام رئیس کل دادگستری استان تهران در پنجمین نشست پیگیری اجرای قانون جدید شوراهای حل اختلاف و برگزاری دادگاه‌های صلح در استان تهران که با حضور غلامرضا مهدوی معاون قضایی دادگستری در امور شوراهای حل اختلاف، معاونین قضایی، برنامه‌ریزی و منابع انسانی و همچنین روسای دادگستری‌های شهرستان‌ها و بخش‌های استان تهران برگزار شد، اجرای قانون جدید شورای حل اختلاف را مورد تاکید قرار داد.

شاکرمی با اشاره به اینکه طبق قانون، دادگاه‌های بخش می‌توانند وظایف دادگاه‌های صلح را انجام دهند، گفت: دادگاه‌های بخش در این زمینه کمافی‌السابق می‌توانند وظایف دادگاه‌های صلح را برعهده داشته باشند.

قائم مقام رئیس کل دادگستری استان تهران از روسای دادگستری‌ها و حوزه‌های قضایی بخش خواست تا هماهنگی و تمهیدات لازم را به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنند تا پایان نیمه اول سال مقدمات و زمینه‌های تشکیل دادگاه‌های صلح در دادگستری‌ها فراهم شود.

وی تصریح کرد: صلاحیت‌های دادگاه صلح مشخص است و فقط پرونده‌های در صلاحیت این دادگاه‌ها به شعب تعیین شده برای دادگاه صلح ارجاع می‌شود و پرونده‌های شعب تبدیلی که خارج از صلاحیت دادگاه صلح است طبق روند قانونی و همچون گذشته مورد رسیدگی قرار می‌گیرند.

شوراهای حل اختلاف همچنان در کنار دادگاه‌های صلح فعال هستند

شاکرمی صلاحیت شوراهای حل اختلاف را در قانون جدید اختصاصا در زمینه سازش برشمرد و عنوان کرد: پرونده‌های خارج از این توصیف در قالب دادگاه صلح مطرح خواهد شد و البته شوراهای حل اختلاف همچنان در کنار دادگاه‌های صلح فعال هستند و رای مربوطه و تصمیم قضایی توسط قاضی دادگاه صلح صادر خواهد شد.

قائم مقام رئیس کل دادگستری استان تهران در پایان گفت: دادیاران و بازپرسانی که پیش از این به عنوان قاضی شورا فعالیت داشته‌اند با بررسی و طی مراحل قانونی بعد از تشکیل دادگاه صلح و در صورت صدور ابلاغ مراجع مربوطه می‌توانند حسب مورد به عنوان دادرس یا رئیس شعبه دادگاه صلح انجام وظیفه کنند.

غلامرضامهدوی معاون قضایی رئیس کل دادگستری استان تهران در امور شوراهای حل اختلاف نیز در این جلسه با تاکید بر آثار مثبت شکل‌گیری دادگاه‌های صلح، گفت: با تشکیل دادگاه‌های صلح تعداد زیادی از پرونده‌های در صلاحیت این دادگاه مانند تصادفات به شعب این دادگاه‌ها ارجاع داده می‌شوند و کاهش ورودی پرونده‌های قضایی به دادسراها را در پی خواهد داشت.

قربانی: دادگاه‌های صلح موجب کاهش ورودی پرونده‌های قضایی می‌شوند

ربیع الله قربانی رئیس کل محاکم تهران نیز ایجاد دادگاه صلح در معیت محاکم و دادسرا را موجب کاهش ورودی پرونده‌های قضایی در این دو مرجع دانست و اتخاذ تصمیمات مدیریتی برای تامین نیروی انسانی و تعیین قضات برای رسیدگی به پرونده‌های در صلاحیت دادگاه‌های صلح، را ضروری برشمرد.

دیگر خبرها

  • ۶۰ درصد بیمه شدگان اجباری استان مرکزی قشر کارگر هستند
  • مصاحبه پذیرفته شدگان در آزمون بهزیستی استان برگزار می شود
  • اجازه ندهید این روایت دروغ را پخش کنند!
  • اطلاعات املاک واگذار شده شهرداری تهران منتشر شود
  • اصلاح‌طلبان درباره روند بررسی صلاحیت‌ها چه گفتند؟
  • الکلاسیکوی ایران؛ جنگ سپاهانی‌های پرسپولیس با رانده‌شدگان گل‌محمدی!
  • خبر جدید درباره لایحه عفاف و حجاب از زبان رئیس کمیسیون ویژه
  • پرداخت بیش از ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به معرفی شدگان نهادهای حمایتی در دولت مردمی
  • دادگاه‌های صلح در تهران ایجاد شود
  • شمار کودکان جان باخته در غزه،بیشتر از تمام جنگ‌های ۴ سال اخیر است