Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/لرستان معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت:هر ماه ۲۵ هزار قلم انواع انسولین که شامل شش نوع قلم هستند در سطح داروخانه‌های منتخب توزیع می‌شود تا در اختیار بیماران  قرار گیرد.

دکتر محسن اسدبیگی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به جزئیات ساماندهی توزیع انسولین قلمی در لرستان اظهار کرد: تمام بیماران دیابتی که انسولین قلمی استفاده می‌کنند به داروخانه‌های تعیین شده از  سوی معاونت غذا و داروی دانشگاه‌ علوم پزشکی مراجعه کرده و انسولین مورد نظر خود را دریافت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: برای توزیع عادلانه انسولین بین بیماران، ۶۰ داروخانه منتخب در استان و شهرستان‌ها مشخص شدند که این اقلام را بین بیماران توزیع می‌کنند.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: به منظور جلوگیری از نفوذ افراد سودجو مشخصات بیماران در سامانه معاونت غذا و داروی استان و سامانه بیمه‌ها ثبت و این دارو بصورت بیمه‌ای در اختیار متقاضیان قرار می‌گیرد.

وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه تاکنون کمبودی در توزیع و تامین اقلام انسولین در استان گزارش نشده است.

اسدبیگی بیان کرد: هر ماه ۲۵ هزار قلم انواع انسولین که شامل شش نوع است در سطح داروخانه‌های منتخب توزیع می‌شود تا در اختیار بیماران  قرار گیرد.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان بیان کرد: بسته به نوع بیماری دیابت هر فرد حداقل به چهار تا پنج قلم انسولین نیاز دارد.

وی با بیان اینکه نظارت کامل روی داروخانه‌های فوق وجود دارد، گفت: چنانچه بیماران دیابتی شکایتی یا گزارشی مبنی عدم رعایت ضوابط دارند می‌توانند با شماره ۱۹۰، معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان تماس حاصل کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی انسولین قلمی انسولین بیماری دیابت دانشگاه علوم پزشکی لرستان داروخانه معاونت غذا و دارو لرستان غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۶۸۰۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷۲۷ هزار قرص و داروی خارج از شبکه توزیع در زابل کشف شد

فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان از کشف بیش از ۷۲۷ هزار عدد انواع قرص و داروی خارج از شبکه توزیع و دستگیری ۲ متهم در شهرستان زابل خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرنگار خبرگزاری پلیس سردار دوستعلی جلیلیان اظهار داشت: در پی کسب خبری مبنی بر اینکه افرادی در یک منزل مسکونی در سطح شهرستان زابل در امر تهیه و توزیع داروی خارج از شبکه توزیع، قاچاق و غیرمجاز فعالیت گسترده ای دارند، رسیدگی به موضوع در دستور کار پلیس شهرستان زابل قرار گرفت.

فرمانده انتظامی استان سیستان و بلوچستان افزود: پس از هماهنگی های قضائی و در بازرسی مأموران انتظامی از این منزل بیش از 727 هزار و 700 عدد انواع قرص و داروی خارج از شبکه توزیع و غیرمجاز کشف و منزل مسکونی متخلف نیز پلمب شد.

وی با اشاره به اینکه برابر اعلام کارشناسان مربوطه ارزش تقریبی اقلام دارویی مکشوفه 80 میلیارد ریال برآورد شده است، گفت: در این خصوص دو متهم دستگیر و پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی تحویل داده شد.

سردار جلیلیان با بیان اینکه فروش داروهای غیرمجاز سلامت جامعه را به خطر می‌اندازد از شهروندان خواست اخبار و اطلاعات خود را در این خصوص با تماس مرکز فوریت‌های پلیسی 110 در اختیار پلیس قرار دهند.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • افتتاح خوابگاه برای زوج‌های علوم پزشکی
  • برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی در شهرستان دلفان
  • برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی شهدای عملیات حاج عمران در شهرستان دلفان
  • آیا کیفیت داروهای ایرانی با خارجی یکسان است؟/ چرایی مشکلات تهیه داروی خارجی برای برخی از بیماران
  • نجات جان ۱۰ بیمار در کمتر از یک هفته با تلاش تیم پیوند اعضا دانشگاه علوم پزشکی اهواز
  • کمبود‌های دارویی و مشکلات بیماران
  • ۷۲۷ هزار قرص و داروی خارج از شبکه توزیع در زابل کشف شد
  • معرفی ۴۸ واحد از املاک دانشگاه علوم پزشکی لرستان برای مولدسازی
  • سازمان مدیریت اعتبار پروژه بیمارستانی کوهدشت را پرداخت نکرده است
  • شناسایی بیش از ۲۲هزار بیمار دیابتی در نیشابور