Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-01@18:37:41 GMT

شروط اصلاح آیین نامه ارتقاء اساتید

تاریخ انتشار: ۹ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۶۸۴۷۱

شروط اصلاح آیین نامه ارتقاء اساتید

منصور کبگانیان در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به آئین نامه ارتقا اساتید گفت: اگر در این خصوص اصولی کار کرده و نخواهیم کار مقطعی انجام دهیم، ارتقا اساتید به دو چیز وابسته است در مرحله اول باید مأموریت دانشگاه‌ها مشخص شود.

وی ادامه داد: به عنوان مثال دانشگاه جامع علمی کاربردی یک مأموریتی در کشور دارد و استادی می‌تواند در این دانشگاه از استادیاری به دانشیاری ارتقا یابد که در جهت آن مأموریت کار کرده باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قائم مقام ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور گفت: به عنوان مثال دانشگاهی که در زمینه همکاری‌های بین المللی فعالیت دارد، استاد این دانشگاه مأموریت دیگری نسبت به دانشگاه‌های دیگر دارد و باید براساس آن فعالیت کند و ارتقا یابد.

وی ادامه داد: هر یک از زیر نظام‌های آموزش عالی مأموریت ویژه و متفاوتی دارند بنابراین اولین موضوعی که ما در نقشه جامع علمی کشور بر آن تاکید داریم این است که مأموریت دانشگاه‌ها باید مشخص شود.

کبگانیان افزود: بنابراین مرتب به وزارتین علوم تحقیقات و فناوری و بهداشت درمان و آموزش پزشکی یادآوری می‌شود. وزارت بهداشت، در این زمینه بهتر کارکرده است، ولی وزارت علوم هنوز طرح نهایی خود را ارائه نداده است.

وی ادامه داد: به عنوان مثال دانشگاه نظامی امام حسین (ع) مأموریت مصوب خود را با امضای فرماندهان نظام ارائه داد و به راحتی آئین نامه ارتقا آنها را اصلاح کردیم، ما تعصب ندارم کار انجام ندهیم اما اگر کار بیهوده انجام دهیم و 10 بار هم آئین نامه ارتقا را اصلاح کنیم کاری پیش نمی‌رود مگر اینکه دانشگاه مأموریت خاص داشته باشد.

کبگانیان افزود: دومین شرط موفقیت اصلاح آئین نامه ارتقا اساتید طرح رتبه بندی است چون هر رئیس دانشگاه درصدد است در رقابت با دانشگاه‌های دیگر رتبه خود را افزایش دهد. اگر شاخص رتبه بندی فقط مقاله‌ ای اس ای باشد، رئیس دانشگاه به اساتید فشار می‌آورد که فقط مقاله بدهید. این وظیفه ما است که شاخص‌های رتبه بندی را اصلاح و ابلاغ کنیم در آن صورت آئین نامه ارتقا درست می‌شود. ما به آئین نامه ارتقا می‌پردازیم ولی این دو مورد مقدمه آن است.

کد خبر 5223243 زهرا سیفی

منبع: مهر

کلیدواژه: شورای عالی انقلاب فرهنگی ارتقای اساتید دانشگاه تهران وزارت علوم تحقیقات و فناوری دخانیات انتخابات 1400 دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه خوارزمی قطعی برق دانشگاه های علوم پزشکی مصاحبه دکتری امتحانات پایان ترم غلامحسین رحیمی اتریش دانشجویان رتبه بندی دانشگاه ها آئین نامه ارتقا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۶۸۴۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران‌خودرو: قیمت محصولات تغییری نکرده است

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، قانون ساماندهی صنعت خودرو بالغ بر ۴.۵ سال پیش، مورد بحث مجلس وقت قرار گرفت و در گیرودار رفت‌وآمد به شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت نظام، در نهایت پس از سه سال، در خرداد ماه سال ۱۴۰۱ به تصویب رسید؛ پس از تصویب آن، سه ماه به دولت مهلت داده شد تا آیین‌نامه از رده خارج کردن خودروهای فرسوده را تدوین، تصویب و ابلاغ کند؛ اما به‌جای آنکه این آیین‌نامه تصویب و ابلاغ شود، ماده ۱۰ این قانون را اصلاح کردند و نام "قانون اصلاح ماده ۱۰ قانون ساماندهی صنعت خودرو" را بر آن نهادند. به عبارت دیگر درست در شهریور ماه ۱۴۰۱ که قرار بود آیین‌نامه از رده خارج کردن خودروهای فرسوده تصویب شود، ماده ۱۰ را اصلاح کردند.

بیشتر بخوانید: قیمت روز محصولات ایران‌خودرو سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳

اما ماجرا به همین‌جا ختم نشد و ابلاغ آیین‌نامه از رده خارج کردن خودروهای فرسوده ۱۵ ماهی معطل و بلاتکلیف باقی ماند تا در نهایت در روزهای پایانی سال ۱۴۰۲، بالاخره این آیین‌نامه ابلاغ شد.

در این آئین‌نامه تعداد گواهی اسقاط حاصل از اسقاط خودروهای فرسوده، افزایش یافته تا بدین ترتیب انگیزه مالکان این دسته از خودروها، برای اسقاط خودرو و جایگزین کردن آن با خودروهای نو افزایش پیدا کند.

به دنبال این موضوع، برخی سایت‌ها و در فضای مجازی موضوعی تحت عنوان "افزایش قیمت محصولات مونتاژی ایران‌خودرو" مطرح شد که براساس آن گفته شده بود "افزایش تعداد گواهی اسقاط برای شماره‌گذاری خودروها، سبب افزایش قیمت محصولات مونتاژی شده است."

در پی ابلاغ آیین‌نامه مذکور گروه صنعتی ایران‌خودرو در اطلاعیه‌ای اعلام کرده است:

" براساس مصوبه هیئت وزیران و با توجه به ابلاغ و اجرایی شدن آیین‌نامه اجرایی ماده ۱۰ قانون ساماندهی صنعت خودرو، گواهی اسقاط مورد نیاز برای شماره‌گذاری خودروهای مونتاژی شامل خانواده هایما، از ۲۵ درصد گواهی اسقاط به ۱.۵ گواهی اسقاط (معادل ۵۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان) افزایش یافته است؛ فلذا مبلغ معادل ارزش ریالی روز گواهی اسقاط در سیستم فروش پیاده‌سازی شده و آیتم ماده ۱۰ قانون ساماندهی خودروهای مونتاژی به مبلغ ۵۲۵ میلیون ریال رسیده است.

بدیهی است بر اساس قراردادهای فروش پرداخت مابه التفاوت ارزش گواهی اسقاط (الزامات قانونی) برای تمامی تعهدات الزامی است.

شایسته است نمایندگان در خصوص اطلاع‌رسانی موضوع فوق به مشتریان شرکت ایران‌خودرو اهتمام ورزند."

البته به تاکید این گروه صنعتی، افزایش قیمت در محصولات هایما رخ نداده و قیمت این محصولات افزایشی نداشته است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229143 برچسب‌ها ایران خودرو

دیگر خبرها

  • گواهی اسقاط هایما به این مبلغ افزایش یافت/ایران‌خودرو: قیمت هایما تغییری نکرد
  • آئین نکوداشت و تجلیل از اساتید برتر دانشگاه جامع انقلاب اسلامی برگزار شد
  • ایران‌خودرو: قیمت محصولات تغییری نکرده است
  • خبر جدید وزیر صنعت درباره واردات خودروهای کارکرده
  • آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعه طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی/ بخش دوم
  • آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعه طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی/ بخش نخست
  • آئین بزرگداشت روز روانشناسی در بوشهر برگزار شد
  • آیین نامه خودروهای کارکرده هنوز در دولت است
  • اما و اگرهای فروش اینترنتی دارو
  • جزئیات عرضه اینترنتی دارو/ پلتفرم‌ها در نقش پیک دارو