Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آینده‌سازان بنیاد ملی نخبگان گفت: طرح شهید رضوی از اشتغال دانش‌آموختگان‌ برتر در زیست‌بوم دانش‌بنیان حمایت می‌کند؛ علاوه بر تسهیلات و حمایت‌های اعطایی در حوزه دانش‌بنیان، مشمولان می‌توانند تا سه سال بعد از مشمولی از وام خرید مسکن استفاده کنند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ "حسن سالاریه" معاون آینده‌سازان بنیاد ملی نخبگان با اشاره به "طرح شهید رضوی" گفت: این طرح جزو نخستین حمایت‌های بنیاد ملی نخبگان است که به جای حمایت فردی از گروه‌های نخبگانی حمایت می‌کند؛ حمایت از اشتغال دانش‌آموختگان‌برتر در زیست‌بوم دانش‌بنیان کشور و راه‌اندازی شرکت دانش‌بنیان، مهمترین هدف طرح شهید رضوی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: حمایت از اشتغال دانش‌آموختگان‌برتر همه مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی‌ارشد و دکتری در زیست‌بوم دانش‌بنیان کشور و راه‌اندازی شرکت دانش‌بنیان، مهم‌ترین هدف طرح شهید رضوی است.

سالاریه با بیان اینکه افراد باید براساس مدرک تحصیلی، حدنصاب‌های لازم طرح را کسب کنند، تصریح کرد: فرد در هر مقطعی که باشد باید حداقل 60 امتیاز مهارتی کسب کند. شرکت در فعالیت‌های مهارتی گوناگون نظیر طرح شهید احمدی روشن، برگزیدگی در رویدادهای مختلف ذیل طرح شهید بابایی و برگزیدگی در جشنواره‌هایی مانند شیخ بهایی، سلمان فارسی، شرکت در رویدادهای فناورانه و یا برگزیده شدن اختراع در بنیاد ملی نخبگان، از مواردی است که می‌‌تواند امتیاز مهارتی لازم را برای فرد به همراه داشته باشد.

معاون آینده‌سازان بنیاد ملی نخبگان خاطرنشان کرد: افرادی که مشمول طرح شهید تهرانی‌مقدم شده‌اند به شرطی که یکسال سابقه همکاری با نهادهای فناورانه را داشته باشند و همچنین اعضای هسته‌های مسئله‌محور شهید احمدی‌روشن که امتیازشان از متوسط امتیاز آن دوره بیشتر باشد، در زمره افرادی هستند که می‌توانند از تسهیلات طرح شهید رضوی استفاده کنند؛ علاوه بر این، مشمولان دو طرح "شهید چمران" و "شهید رهنمون" نیز به قید کسب 60 امتیاز مهارتی، شامل طرح شهید رضوی می‌شوند.

سالاریه با بیان اینکه این طرح تنها شامل دانش‌آموختگان است، گفت: به همین دلیل تنها دانشجویانی که می‌توانند برای استفاده از آن درخواست دهند، افرادی هستند که در همان سال دانش‌آموخته می‌شوند؛ علاوه بر تسهیلات و حمایت‌های اعطایی در حوزه دانش‌بنیان، مشمولان طرح شهید رضوی می‌توانند تا سه سال بعد از مشمول شدن، از وام خرید مسکن و یا هدیه ازدواج نیز بهره‌مند شوند.

معاون آینده‌سازان بنیاد ملی نخبگان تصریح کرد: هسته فناوری که پروپوزال پذیرفته‌شده در کارگروه تخصصی داشته باشد، می‌تواند از حمایت بلاعوض و همچنین امکانات دفتری با استقرار در مرکز رشد پارک فناوری پردیس به مدت یکسال بهره‌مند شود؛ علاوه بر آن، در ادامه فعالیت نیز به شرط راه‌اندازی شرکت و جذب سرمایه، کمک‌های مالی بلاعوض به صورت پلکانی به گروه‌ها اعطا خواهد شد که البته مبلغ آن بنا به نوع فعالیت متغیر است.

وی با بیان اینکه سهمیه استفاده از طرح شهید رضوی را رییس بنیاد ملی نخبگان تعیین می‌کند، تأکید کرد: حداقل اعضای گروه‌ها باید 3 نفر باشد و حداقل دوسوم اعضای گروه نیز توانسته‌ باشند حدنصاب‌های لازم را در این طرح کسب کرده باشند؛ کارگروه بررسی رزومه افراد در بنیاد ملی نخبگان و کارگروه بررسی پروپوزال‌ها در نهاد کارگزار تشکیل می‌شود.

سالاریه در پایان یادآور شد: حضور در رویدادهای فناورانه شهید بابایی و یا طرح شهید احمدی‌روشن، دستیاری فناورانه، سابقه همکاری با نهادهای فناور و برگزیده شدن اختراع در بنیاد ملی نخبگان، بهترین موارد برای کسب امتیاز مهارتی لازم است.

وعده حمایت از شرکت‌های "دانش‌بنیان" و دستیابی به هیچ!"بیمه، مالیات و تسهیلات" همچنان در صدر مشکلات دانش‌بنیان‌های کشور

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شرکت های دانش بنیان علمی علم و تکنولوژی شرکت های دانش بنیان علمی علم و تکنولوژی زیست بوم دانش بنیان دانش آموختگان طرح شهید رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۷۰۱۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی در کشور حمایت می‌شوند

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ مصطفی میلانی، دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری در بازدید از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با اشاره به ظرفیت بالای این استان در زمینه مواد و ساخت، گفت: تجاری‌سازی، تأمین مالی، ارتباط سازی بین شرکت‌ها با ارگان‌های دولتی و اطلاع رسانی دستاوردهای فناوری از جمله اقدامات ستاد در جهت توسعه فناوری‌های حوزه مواد و ساخت است.

دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری به برگزاری نشست‌های نخبگانی و استفاده از ظرفیت‌ها و پیشنهادهای فعالان این حوزه اشاره کرد و گفت: ستاد مواد آمادگی دارد تا با برگزاری جلسات و رویدادهای تخصصی، در راستای رفع مشکلات شرکت‌های فناور و دانش بنیان شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گام بردارد.

تاکید بر اهمیت شیرین‌سازی آب و توسعه سرامیک‌های پیشرفته

 میلانی، شیرین سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی، توسعه سرامیک‌های پیشرفته، تکمیل زنجیره ارزش محصولات پتروشیمی و جلوگیری از خام‌فروشی را از جمله اولویت‌های ستاد برشمرد.

وی تصریح کرد: با توجه به خشکسالی‌های اخیر، فناوری‌های شیرین‌سازی آب از اهمیت بالایی برخوردار هستند و ستاد مواد آماده است تا از طرح‌های فناورانه در این زمینه حمایت کند.

دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری در پایان افزود: این ستاد برای تسهیل فرآیند تأمین مالی، ضمانت قراردادها و پذیرش ریسک فناوری‌های نوین آمادگی دارد و خواستار همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان شهرک برای توسعه فناوری‌های مواد و ساخت است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایجاد دفتر فراجا در بنیاد ملی نخبگان؛ علت چیست؟!
  • طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی در کشور حمایت می‌شوند
  • چرایی ایجاد دفتر «فراجا» در بنیاد ملی نخبگان/۲ بال علم و فناوری «وعده صادق»
  • چرایی ایجاد دفتر «فراجا» در بنیاد ملی نخبگان/۲ بال علم و فتاوری «وعده صادق»
  • حمایت از راهکارهای استخراج شده در میزهای هم‌اندیشی ایرانیان با تجربه زیست بین‌الملل
  • مقررات‌زدایی در نزدیکی کارآفرین‌ها / قانون هست اجرای خیر
  • نشست استاندار مازندران با نخبگان و شرکت‌های دانش‌بنیان استان
  • مازندران؛ مهد علم و دانش و نیروی انسانی کارآمد
  • پیش بینی تولید ۱۵۰۰ قلم کالای دانش بنیان در مازندران
  • هموارسازی مسیر تعامل و آشنایی اجتماع نخبگان با توانمندی‌های فناورانه و نوآورانه کشور