Web Analytics Made Easy - Statcounter

کشف جسد ۲۱۵ کودک بومی در مدرسه‌ای در کانادا موجی از انتقاد‌ها در مورد نقض گسترده و سیستماتیک حقوق بومیان را در این کشور به دنبال داشته است. خبرگزاری میزان – خبر کشف گوری دسته جمعی با بقایای اجساد ۲۱۵ کودک بومی در مدرسه‌ای شبانه روزی در کانادا با واکنش‎هایی همراه بوده است.   به گزارش «اسپوتنیک و سی ان ان»، مدرسه شبانه روزی کودکان بومی «Kamloops»، یکی از ده‌ها مدرسه‌ای است که توسط اداره امور بومیان دولت کانادا در قرن نوزدهم برای همسان سازی افراد بومی در کانادا تاسیس شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  مدارس شبانه روزی بخشی از یک سیاست استعماری در کانادا بوده که کودکان بومی را از اجتماعات آن‌ها می‌ربود؛ هزاران کودک به این مدارس اعزام شدند و هرگز نزد خانواده‌های خود برنگشتند؛ این مدارس کودکان را به اجبار از خانواده‌ها جدا کرده و به شکل سیستماتیک مورد آزار و اذیت قرار می‌دادند.   کشف بقایای اجساد ۲۱۵ کودک بومی که برخی تنها ۳ سال سن داشتند، در یکی از این مدارس که در سال ۱۹۷۸ تعطیل شد، بار دیگر بر تضییع حقوق بومیان توسط دولت کانادا در طول تاریخ این کشور مهر تایید زد.   استخوان‌های باقیمانده کشف شده در مدرسه «Kamloops»، هنوز شناسایی نشده و علت مرگ کودکان مشخص نیست.     بازماندگان این افراد اعلام کردند نگران کشف اجساد بیشتری در این مدرسه و ۸۰ مدرسه مشابه دیگر برای کودکان بومی هستند.   دوستان و همکلاسی‌های دانش آموزان این مدارس می‌گویند، کودکان ناپدید شده، ناگهان مفقود می‌شدند.   آن‌ها می‎گویند «ما خوشحال بودیم که آن‌ها توانستند از مدرسه فرار کنند.»   یکی از بازماندگان این مدارس با اشاره به این که وی و ۷ خواهر و برادرش به اجبار به مدرسه مذکور منتقل شدند، اعلام کرد که در این مدرسه مورد آزار جنسی و جسمی قرار گرفته است. بیشتر بخوانید: کشف گور دسته جمعی ۲۱۵ کودک بومی در کانادا خشونت پلیس کانادا علیه اقلیت‌های قومی و نژادی دلیل جست و جو در مدرسه مذکور در کانادا برای کشف اجساد که از اوایل سال ۲۰۰۰ شروع شد، تردید در مورد توضیحات رسمی دولت این کشور در مورد کودکان فراری از این مدارس بود.   اعتقاد بر این است که موضوع دفن ۲۱۵ کودک بومی در مدرسه شبانه روزی «Kamloops» با وجود آگاهی از این جنایت، گزارش نشده است.   کارشناسان حقوقی در کانادا می‌گویند موج جدیدی از پرونده‌های قضایی در راه است که احتمالا تعقیب کیفری در پی نخواهد داشت.   برخی از این حادثه به عنوان نسل کُشی در کانادا یاد می‌کنند که با جداسازی اجباری کودکان بومی از خانواده هایشان همراه بود.     «دیلی میل» نیز نوشت «بسیاری از ۱۵۰ هزار کودک در حال تحصیل در این مدارس که توسط کلیسا‌های مسیحی در سال‌های ۱۸۴۰ تا ۱۹۹۰ اداره می‌شدند مورد آزار جنسی، جسمی، تجاوز، گرسنگی و سایر جنایات وحشتناک قرار گرفتند.»   براساس یافته‌ها بیش از ۴ هزار و ۱۰۰ کودک بومی در مدارس شبانه روزی در کانادا جان خود را از دست داده‎اند.   «جاستین ترودو»، نخست وزیر کانادا، این حادثه را «یادآوری دردناک فصلی تاریک و شرم آور از تاریخ کانادا» توصیف کرد.   انتهای پیام/ برچسب ها: کانادا جاستین ترودو حقوق بشر

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کانادا کانادا جاستین ترودو حقوق بشر ۲۱۵ کودک بومی کودکان بومی شبانه روزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۷۰۶۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری کارگاه‌های آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان در همدان

به گزارش خبرگزاری مهر، کارگاه آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان بعدازظهر سه‌شنبه با حضور مصطفی رحماندوست، غلامرضا بکتاش و کمال شفیعی در بخش شعر و محمدرضا یوسفی، بهناز ضرابی‌زاده و مونا اسکندری در بخش داستان در کتابخانه مرکزی همدان برگزار شد.

عاطفه زارعی، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان در آیین افتتاحیه این کارگاه‌ها در حضور خیل کودکان و نوجوانان علاقمند به ادبیات اظهار کرد: کتابخانه‌های عمومی در کنار رسالت ترویج کتابخوانی، محافل ادبی و قرآنی را به منظور برقراری ارتباط کودکان و نوجوانان با ادبیات و نویسندگان راه اندازی کردند.

وی با بیان اینکه این محافل با حضور پیشکسوتان ادبی کشور برگزار می‌شود افزود: کار برای کودکان و نوجوانان باید ظرافت و دقت خاصی داشته باشد.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان با تاکید بر اینکه در حوزه ادبیات کودک، ترجمه برای کودکان، نویسندگی برای کودکان و محتواسازی برای این سنین یک ضرورت است یادآور شد: برگزاری جشنواره‌ها و کارگاه‌های آموزشی با هدف آشنایی کودکان و نوجوانان با پیشکسوتان و کسب تجربه است.

وی در ادامه به دومین دوره جشنواره ملی شعر و داستان کودک و نوجوان "دوست من کتاب" اشاره کرد و افزود: این جشنواره از آبان ماه سال ۱۴۰۱ آغاز و آثار بسیاری از سراسر استان‌های کشور به دبیرخانه ارسال شده است.

زارعی با تاکید بر اینکه هیأت داوران این جشنواره از اساتید برجسته ادبیات کودکان و نوجوان کشور هستند خاطرنشان کرد: مصطفی رحماندوست، محمدرضا یوسفی، افسانه شعبانژاد، بابک نیک طلب، غلامرضا بکتاش، حامد محقق، محمود پوروهاب هیأت داوران و از افتخارات ایران اسلامی به شمار می‌روند.

وی جشنواره ملی "دوست من کتاب" را آغازی برای تشکیل یک گروه اندیشه ورز دانست و گفت: به منظور شناسایی استعدادها در این جشنواره شعر و داستان در گروه‌های سنی مختلف از یکدیگر تفکیک شدند.

کمال شفیعی‌مشعوف، دبیر کارگاه آموزشی شعر کودک و نوجوان نیز اظهار کرد: همدان گهواره ادبیات کودک و نوجوان کشور است.

وی با بیان اینکه برگزاری این جشنواره‌ها با هدف شناسایی استعدادها باید تداوم داشته باشد گفت: امیدوارم مجموعه داستان و مجموعه شعرهای رسیده به دبیرخانه جشنواره به چاپ برسد.

وی با اشاره به اینکه این مهم به منزله مسیرسازی است متذکر شد: چاپ آثار برگزیده در دستور کار مسئولان باشد.

پس از پایان آیین افتتاحیه کارگاه شعر و داستان در دو بخش جداگانه برای علاقمندان ادبیات کودک و نوجوان برگزار شد.

گفتی است، آیین اختتامیه دومین جشنواره دوست من کتاب، روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه ساعت ۱۰ صبح در محل سالن فرهنگی هنری ابن سینا همدان برگزار و برگزیدگان این جشنواره معرفی و مورد تقدیر قرار می‌گیرند.

کد خبر 6093592

دیگر خبرها

  • کودکان از چه سنی می‌توانند ماست بخورند؟
  • برگزاری جام باشگاه های کتابخوانی کودک و نوجوان در کرمانشاه
  • برگزاری کارگاه‌های آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان در همدان
  • علت پرحرفی کودکان؛ چطور رفتار کنیم؟
  • ارسال ۹۲ تن دارو به افغانستان
  • ۱۵۰ مدرسه در اصفهان تحت تاثیر فرونشست / حقوق معلمان حق‌التدریس افزایش پیدا می‌کند
  • شرایط اخذ ویزای دبی برای کودکان
  • باید و نباید‌های تعامل با کودکان چاق
  • برنامه کودکی نداریم که درباره «جیغ و دست و هورایش» صحبت کنیم
  • بهترین و بدترین خاطره معلم کودکان کار