Web Analytics Made Easy - Statcounter

به نقل از این پایگاه خبری آمریکایی، یک گروه بومیان کانادا اعلام کرد که از روز شنبه برای شناسایی بقایای ۲۱۵ کودکی که در میان آنها کودکان سه ساله هم بوده است و اجساد آنها در یک مدرسه شبانه روزی پیدا شده، کار خود را آغاز می کند.

کشف بقایای کودکان متعلق به یکی از گروه های بومی در کانادا بار دیگر سبب شده تا تقاضا برای عذرخواهی کلیسای کاتولیک رم به دلیل نقش آن در سیاستهای کانادا در قرن های ۱۹ و بیستم بالا بگیرد؛ کلیسایی که باعث می شد کودکان بومی از خانواده های خود برای حضور در اینگونه مدارس دینی جدا شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

واشنگتن پست گزارش می دهد که  نزدیک به ۱۵۰ هزار کودکی که از سال ۱۸۸۳ و ۱۹۹۶ برای "جذب" در جامعه سفیدپوست کانادا به این مدارس می رفتند، با بی توجهی و سوء استفاده روبرو می شدند و این در حالی است که زبان و فرهنگ بومی آنها ممنوع شده بود.

دولت کانادا در سال ۲۰۰۸ ضمن عذرخواهی اعتراف کرد که سوء استفاده های جسمی و جنسی در اینگونه مدارس گسترش داشته است.

رئیس این گروه بومیان کانادا روز پنجشنبه در بیانیه ای با اعلام خبر کشف گورهای جمعی این کودکان گفت: «از نظر ما مرگ این کودکان گمشده ثبت نشده است و احتمالا بتوان اجساد بیشتری را در این مدرسه شبانه روزی تحت مدیریت کلیسای کاتولیک کشف کرد که در سال ۱۹۷۸ تعطیل شد. وی تاکید کرد جستجو در تمامی بخش های این مدرسه انجام نشده است».

«جاستین ترودو» نخست وزیر کانادا روز جمعه در توییتی نوشت این کشف "یادآوری دردناک آن فصل تاریک و شرم آور از تاریخ کشورمان است."

اما کلیسای کاتولیک رم علی رغم اینکه ترودو از «پاپ فرانسیس» رهبر کاتولیک های جهان خواسته  است به دلیل نقش این نهاد مذهبی در آنچه کمیسیون حقیقت و آشتی کانادا در سال ۲۰۱۵ "نسل کشی فرهنگی" خواند، عذرخواهی کند، تا کنون از این اقدام خودداری کرده است.

هنوز دلیل مرگ این کودکان مشخص نیست اما حوادث، آتش سوزی ها و بیماری های واگیر در مدارس همگی منجر به مرگ و میر زیادی شده است که کمیسیون حقیقت و آشتی در سال ۲۰۱۵ تخمین زد بیش از چهار هزار کودک در مدارس شبانه روزی کانادا به این دلایل جان خود را از دست داده باشند.

310 310

کد خبر 1520237

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: کانادا واتیکان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۷۱۰۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتشار گزارش مکتوب از وضعیت حقوق بشر در ایران

به گزارش خبرنگار مهر، کاظم غریب آبادی، در مراسم رونمایی از کتب نقض حقوق بشر در دو کشور کانادا و سوئد، اظهار داشت: بحث حقوق بشر موضوع مهمی است و دارای ۲ بعد در کشور ما است، یک بُعد حمایت و ارتقای حقوق بشر در داخل کشور است و یک بعد دیگر هم این است که از آنجایی که ما کشوری هستیم که در آماج اتهامات و حملات حقوق بشری از سوی برخی کشورها که ادعای حقوق بشری دارند، قرار داریم؛ از این رو وظیفه داریم وضعیت حقوق بشر را در این کشورها رصد کنیم و ببینیم آیا واقعاً این کشورها صلاحیت صحبت کردن در حوزه حقوق بشر و گزارش تولید کردن و یا اقدامات سیاسی انجام دادن، هستند یا خیر.

وی ادامه داد: از تحولات اکتبر سال گذشته در نوار غزه و جنایات رژیم صهیونیستی، به نظر می رسد رویکرد جامعه بین‌المللی و خود ما نسبت به حقوق بشر باید تغییر کند.

غریب آبادی افزود: ما برای اولین بار به صورت مکتوب تصمیم گرفتیم گزارش سالانه وضعیت حقوق بشر در ایران را تدوین و منتشر کنیم و این گزارش را در نیمه اول امسال به افکار عمومی عرضه می‌کنیم.

دبیر ستاد حقوق بشر بیان کرد: یکی از کارهایی که ما در ستاد حقوق بشر انجام می دهیم، رصد وضعیت حقوق بشر در بعضی از کشورها است که گاهی اوقات از طریق رسانه‌ها انجام می‌شود که ممکن است بگویند نگاه ژورنالیستی است، ما آمدیم از گزارشات سازمان های حقوق بشری استفاده کردیم و این گزارشات را مبنا قرار دادیم و از هیچ رسانه‌ای استفاده نکرده ایم.

غریب آبادی افزود: رویکرد ما در حقوق بشر تدافعی نیست اما رویکرد فعالانه و تهاجمی داریم و برای این رویکردها برنامه‌ریزی می کنیم و به زودی ظرف یک ماه آینده رویکرد تهاجمی در حقوق بشر را نهایی می کنیم که مبنای دستگاه ها در داخل و خارج کشور خواهد بود.

وی ادامه داد: این سیاست ابعاد مختلفی دارد قبلاً هم رویکرد تهاجمی داشتیم اما خیلی فعال نبود که امیدواریم تا یک ماه دیگر این رویکرد ابلاغ شود تا پررنگ تر رویکرد تهاجمی پیگیری شود.

غریب آبادی ادامه داد: کتاب هایی از کانادا و سوئد که به عنوان اولین مجموعه منتشر شد، کانادا کشوری است که خود گرفتار نقض حقوق بشر است و حداقل کاری که جمهوری اسلامی می‌تواند بکند این است که کانادا را که مدعی حقوق بشر است را به مردم بشناساند و بگوید که کشوری که خود مدعی حقوق بشر است گرفتار نقص حقوق بشر است. همچنین آنها نگران حقوق بشر نیستند و متاسفانه حقوق بشر تبدیل به یک پدیده سیاسی شده است.

دبیر ستاد حقوث بشر خاطر نشان کرد: اگر حقوق بشر وجود دارد، معاهدات و سازمان حقوق بشری وجود دارد، چرا ما شاهد جنایات حقوق بشری در غزه هستیم و هیچکدام از این سازوکارها موثر نمی‌شود و یک قطعنامه محکومیت جنایات حقوق بشری تصویب نمی‌شود.

کد خبر 6092664

دیگر خبرها

  • بالا گرفتن احتمال کشتن چند دانشجوی معترض توسط پلیس/ چت پلیس نیویورک: فکر کنم به یکی از دانشجوها شلیک کردیم! + فیلم و عکس
  • یونس فضلی مسئول کوکیوان فدراسیون تکواندو کانادا شد
  • (عکس) مراسم رونمایی از کتب نقض حقوق بشر در کانادا و سوئد
  • شست و شوی مغزی کودکان روسیه و مهیا کردن آنها برای جنگ/آموزش و پرورش در خدمت اهداف حکومت
  • انتشار گزارش مکتوب از وضعیت حقوق بشر در ایران
  • بهترین و بدترین خاطره معلم کودکان کار
  • عکس جنجالی از یک مراسم که برای بهروز افخمی دردسر شد!
  • دست‌درازی به دختر خردسال توسط پدر | مادر با مفتول شوهرش را کشت!
  • قابی‌زیبا از رهبرانقلاب درتجمع ضدصهیونیستی در کانادا
  • کانادا کمک‌ها به افغانستان را از سر می‌گیرد