Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-30@22:22:12 GMT

واحد پست سیار در اراک راه اندازی شد

تاریخ انتشار: ۹ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۷۱۳۵۷

واحد پست سیار در اراک راه اندازی شد

مدیرکل پست استان مرکزی گفت: واحد پست سیار با هدف کاهش حضور شهروندان در مراکز پست و جلوگیری از شیوع ویروس کرونا، در اراک راه‌اندازی شد.

به گزارش برنا ازارا‌ک ، محمدرضا عباسی افزود: با راه‌اندازی واحد پست سیار در شهر اراک برای ارسال مرسولات نیازی به مراجعه حضوری نیست و پیک سیار از مقصد محموله را تحویل می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: طرح واحد پست سیار از روزهای گذشته به‌صورت آزمایشی در شهر اراک اجرایی شده که  نتایج رضایت بخشی در این راستا صورت می‌گیرد و در مرحله بعدی در شهر ساوه نیز راه‌اندازی می‌شود.

مدیر کل پست استان مرکزی اظهار داشت: علاوه بر پوشش پست سیار در شهرهای برخوردار، هدفگذاری کسب رتبه نخست سنجه‌های کیفی، توسعه ارزش‌های افزوده از جمله سرویس خرید و فروش اینترنتی و توسعه این سرویس در روستاها و افزایش بهره‌وری نیروی انسانی از دیگر برنامه‌های اولویت‌دار این نهاد خدماتی در سال جاری است. 

عباسی با اشاره به برنامه‌های اولویت‌دار سال جاری نیز گفت: اجرایی کردن طرح «جی نف» یکی از طرح‌های اقتصاد مقاومتی است که در این راستا، زیرساخت‌های  ۸۰ درصد از اماکن آماده سازی شده است و آمادگی کامل وجود دارد که اطلاعات طول و عرض جغرافیایی اماکن مشخص شده را  به صورت رایگان در اختیار سازمان‌های خدمات دهنده دهد.

وی بیان کرد: انتظار می‌رود شهرداری‌های استان برای تکمیل طرح جی‌نف زمینه را فراهم کنند که تا آخر امسال کل پلاک های زوج و فرد اماکن در سطح شهر و روستا نصب شود.

مدیرکل پست استان مرکزی ایجاد توسعه سرویس پست لجستیک و توسعه سرویس پست مستقیم را از دیگر برنامه‌های اولویت‌دار اداره کل پست استان مرکزی عنوان کرد و گفت: این طرح بانک اطلاعاتی پست ۱۰ رقمی از بانک‌های اطلاعاتی مهم کشور است که مثل کدملی و کد پستی دو بانک اطلاعاتی مهم کشور هستند که هر فرد با کدملی هویت فرد و با کد پستی هویت مکانی شناخته می‌شود و با استفاده از این توسعه سرویس‌های مبتنی بر کدپستی می‌توان فعالیت فروشنده‌ها برای فروش محصولات را تسهیل کرد. 

عباسی اضافه کرد: مبادلات پستی روستاییان در حال حاضر به‌صورت یک روز در میان انجام می‌شود که امید می‌رود که با توسعه مبادلات پستی روستایی و سرویس تجارت الکترونیک این مهم همه روزه انجام شود.

مدیرکل پست استان مرکزی در خصوص توسعه سرویس تجارت الکترونیک در روستاها نیز گفت: تفاهم‌نامه‌ای با سازمان‌ها،  دفتر امور بانوان استانداری، زنان سرپرست خانوار و تولیدکننده های شهر و روستا که فعالیت تولیدی انجام می‌دهند اما قادر به بازاریابی نیستند، منعقد شده تا به واسطه سرویس تجارت الکترونیک محصولاتشان را به فروش برسانند.

عباسی افزود: اداره پست آمادگی دارد مرسوله‌های تمام ارگان ها و واحدهای تولیدی را به سایر نقاط کشور ارسال کند و مرسوله ها از زمان تحویل تا زمان توزیع قابل رهگیری و پیگیری است و محصولات تحت پوشش بیمه نیز قرار می‌گیرند و این امکان خوبی برای تولید کننده است تا از سرویس پستی برای انجام مرسولات استفاده کنند.

وی همکاری نکردن برخی شهرداری‌ها و سازمان‌ها برای تکمیل طرح جی نف را از مهمترین مشکلات اداره کل پست استان مرکزی دانست و گفت: تسریع در نصب پلاک‌های زوج و فرد و تابلوهای معابر است از مواردی است که برای تکمیل طرح جب نف نیاز است و ضروری و از وظایف شهرداری است در اسرع وقت تحویل دهد.

مدیرکل پست استان مرکزی ارایه خدمات پست را به عنوان ماندگارترین خدمات عنوان کرد و گفت: هزینه خدمات پستی گران نیست چرا که سازمان حمایت از مصرف کننده اجازه افزایش نرخ را به پست نداده و با توجه به اینکه پایین ترین نرخ را دارد مرسوله بیمه و از زمان تحویل رهگیری می‌شود و تعهد به توزیع دارد اگر محموله در موعد مقرر به مقصد نرسد میتوان از پست غرامت دریافت کرد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اداره پست پست آنی مدیرکل پست استان مرکزی واحد پست سیار توسعه سرویس راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۷۱۳۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استان مرکزی دارای بیکاری پنهان است

دبیر اجرایی خانه کارگر اراک گفت: در صنعت استان بیماری با عنوان بیکاری پنهان وجود دارد که کمتر مورد توجه قرار گرفته است که در سال‌های آینده مشکلاتی را به همراه خواهد داشت. - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، علی قیاسی عصر امروز در نشست با اصحاب رسانه اظهار داشت: 23 هزار و 180 نفر  عضو خانه کارگر اراک هستند که حدود 12 هزار نفر از این تعداد فعال هستند و به طور مداوم حق عضویت خود را پرداخت می‌کنند. پرداخت حق عضویت برای مدت سه سال، 400 هزار تومان و برای یک سال 200 هزار تومان است.

وی افزود: خانه کارگر اراک تشکل ساکن و راکدی نیست و 2 بار در سال مراسمی را برگزار می‌کند. خانه کارگر استراحتگاه‌هایی را برای کارگران و خانواده‌های آنها در نظر  گرفته است. سامانه رفاهی ایرانیان برای کارگران ساختمانی راه اندازی شده است که کارگران باید ابتدا در این سامانه ثبت نام کنند این سامانه بیمه کارگران ساختمانی را مادام العمر می‌کند.

دبیر اجرایی خانه کارگر اراک تصریح کرد: سال گذشته 3 هزار و 650 نفر کلاس آموزشی رایگان اعم از کلاس‌های کمک درسی، کامپیوتر، خیاطی و غیره برای خانواده‌های عضو خانه کارگر اراک برگزار شد که امیدواریم تا پایان سال افزایش صد برابری داشته باشد.

قیاسی بیان کرد: کارگران ساختمانی استان مرکزی 13 هزار و 250 نفر هستند که از خدمات بیمه‌ای استان استفاده می‌کنند. در شهرستان اراک 4 هزار و 300 کارگر از بیمه استفاده می‌کنند. از اواخر سال 99 هیچ کارگر ساختمانی بیمه نشده است که سازمان تأمین اجتماعی این مهم را به جهت کسری منابع اعلام نکرده است، در حالی که سازمان تأمین اجتماعی ملزم به بیمه کردن تمام کارگران ساختمانی است.

وی ادامه داد: سال گذشته سازمان تأمین اجتماعی 12هزار میلیارد تومان در استان مرکزی پرداخت کرده است. این سازمان یک سازمان هزینه درآمدی است و ساختار سازمان تأمین اجتماعی باید اصلاح شود اما این اصلاح نباید منجر به نادیده گرفتن حق کارگر شود.

دبیر اجرایی خانه کارگر اراک تصریح کرد: 50 درصد حوادث کارگاهی و 55 درصد فوت حوادث کارگاهی در سطح کشور مربوط به کارگران ساختمانی است که وضعیت استان مرکزی نیز به همین صورت است. در استان مرکزی 12 هزار نفر پشت نوبت بیمه قرار دارند که 4 هزار نفر مربوط به شهر اراک است. 

قیاسی افزود: سال 1401  نیز 57 درصد افزایش حقوق وجود داشت، ولی تورمی ایجاد نشد. تورم امسال 45 درصد بود، اما دستمزد پایه تنها 35 درصد افزایش یافت و سایر سطوح در نظر گرفته نشد و رشد نداشت که این امر برای بخش تولید ضرر دارد. متأسفانه اصل سه‌جانبه‌گرایی رعایت نمی‌شود چراکه اگر در قانون کار اصل سه جانبه‌گرایی تعریف شده بود تعیین دستمزد به این صورت نبود. دولت نباید در تعیین دستمزد دخالت داشته باشد.

 وی بیان کرد: صنعت استان حال خوبی ندارد. در صنعت بیماری با عنوان بیکاری پنهان وجود دارد که کمتر مورد توجه قرار گرفته است که در سال‌های آینده مشکلاتی را به همراه خواهد داشت. یکی از مشکلات بزرگ جامعه کارگری بحث مسکن است. مسکن کارگری برای صنعت در نظر گرفته شده اما برای کارگران ساختمانی لحاظ نشده است. 

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • تجلیل از واحد‌های نمونه در اراک
  • ارسال سریع تکنولایف در تبریز راه‌اندازی شد
  • سرویس‌دهی اتوبوسرانی تبریز برای تماشاگران بازی تراکتور و استقلال
  • گذر از میانه تاریخ با سفر به روستای انجدان اراک
  • راه‌اندازی قرارگاه جهش تولید در دستور کار
  • راه‌اندازی قرارگاه جهش تولید
  • مشارکت چین و امارات برای راه اندازی خط کشتیرانی خاور دور - دریای سرخ
  • بیش از ۱۳ هزار کارگر ساختمانی در مرکزی تحت پوشش بیمه هستند
  • استان مرکزی دارای بیکاری پنهان است
  • باجه سیار قبول مرسولات پستی در یزد فعال می‌شود