Web Analytics Made Easy - Statcounter

ابراهیم شعرا در گفتگو با خبرنگار فارس در شیراز اظهار داشت: جهت اعتمادسازی عمومی در فرآیند انتخابات، باید معضلات مردم به ویژه قشر محروم و ضعیف را دور از سلائق سیاسی ارزیابی کنیم و از آنجا که مسائل اقتصادی در حال حاضر بزرگترین مشکل مردم است، باید با راهکارهای موثر و کارساز که منجر به ارزانی کالاها و تامین رفاه عمومی شود، پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: در ابعاد بین المللی نیز باید به واقعیات توجه کنیم و دور از خوش‌بینی همچنین عاقلانه و با کیاست بر اساس سیاست کلی نظام در مسائل خارجی جلو برویم و به تهدیدها و فشارهای خارجی توجه نکنیم تا آنچه مصلحت نظام و مردم است، حاصل شود.

شعرا با اشاره به راهبردهای جذب مشارکت حداکثری در روند انتخابات بیان کرد: در شرایط فعلی باید با توجه به راهبردهای مقام معظم رهبری به جوانان مسئولیت داد و نقش انها را در نظر گرفت.

دبیر جبهه پیروان خط امام و رهبری در فارس ادامه داد: در انتخاب کاندیداهای شورای شهر به این اصل، نهایت توجه شده و نیروهای جوان اکثریت جایگاه را در لیست شورای ائتلاف و شورای وحدت دارند که این روند به جذب و حضور جوانان در انتخابات و پذیرش آنها در اداره امور کشور در آینده کمک می‌کند.

وی به نقش احزاب و تشکل‌های دانشجویی در انتخابات اشاره کرد و افزود: نقش احزاب در تشکیل شورای ائتلاف و شورای وحدت مشهود است و در این دو حزب از حضور اکثر احزاب استفاده شده است اما تشکل‌های دانشجویی با وجود اعضای ولایت‌مدار و پیرو خط رهبری، حضور کمرنگ‌تری دارند.

شعرا به چگونگی اعتمادسازی عمومی در فرایند برپایی انتخابات اشاره کرد و گفت: مردم صداقت می‌خواهند و باید با آنها صادقانه حرف زد و برای مشکلات آنها راه حل اجرایی داد تا اعتمادسازی ایجاد شود.

 دبیر جبهه پیروان خط امام و رهبری در فارس اضافه کرد: کاندیدای ما باید از جنس مردم و در بین آنها باشد و به درد دل مردم گوش کند تا بتواند شرایط مساعدی را برای معیشت آنها فراهم نماید.

وی با اشاره به ویژگی‌های کاندیدای اصلح از نگاه رهبر معظم انقلاب اظهار داشت: رهنمودهایی که رهبری معظم در رابطه با کاندیداهای انتخابات شوراها ارائه نمودند، در تشکلهای وحدت و اتلاف مدنظر قرار گرفته و همین ویژگی‌ها، اقبال عمومی را افزایش می دهد که در آینده با عملیاتی کردن آنان می‌توان به عبور جامعه از حال بد به حال خوب امیدوار بود.

انتهای پیام/س

منبع: فارس

کلیدواژه: انتخابات احزاب شورای ائتلاف شورای وحدت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۷۲۷۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ششمین دوره مجلس خبرگان یکم خرداد با پیام رهبری آغاز به کار می‌کند

عضو فقهای شورای نگهبان و رئیس هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات مجلس خبرگان رهبری و انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت: افتتاحیه ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری یکم خرداد ۱۴۰۳ در ساختمان قدیم مجلس شورای اسلامی برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان، آیت‌الله سیدمحمدرضا مدرسی‌یزدی اظهار کرد: براساس قانون انتخابات مجلس خبرگان رهبری، هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات، پس از صادر شدن اعتبارنامه دو سوم منتخبان این انتخابات، از منتخبان برای شرکت در مراسم افتتاحیه این مجلس دعوت می‌کند.

وی افزود: مراسم افتتاحیه در روز سه‌شنبه اول خرداد ۱۴۰۳ در ساختمان قدیم مجلس شورای اسلامی برگزار خواهد شد.

آیت‌الله مدرسی‌یزدی همچنین عنوان کرد: دوره نمایندگی اعضای مجلس خبرگان رهبری هشت سال و تعداد نمایندگان این مجلس ۸۸ نفر است.

رئیس هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات این نکته را هم یادآور شد که قانون اساسی، تدوین قوانین مربوط به این مجلس را برعهده اعضای خبرگان رهبری گذاشته و شورای نگهبان نیز مسئول نظارت بر انتخابات این مجلس است.

وی ادامه داد: در مراسم افتتاحیه ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری، پس از قرائت قرآن و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران، پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی قرائت خواهد شد.

آیت‌الله مدرسی‌یزدی افزود: سپس هیأت رئیسه سنی تشکیل می‌شود که شامل رئیس، نایب رئیس و ۲ منشی است و پس از آن هیئت رئیسه دائم با انتخاب اعضا شکل می‌گیرد. هیأت رئیسه دائم نیز شامل هفت نفر است که عبارتند از رئیس، ۲ نایب رئیس، ۲ منشی و ۲ کارپرداز.

انتخابات ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری روز جمعه ۱۱ اسفند سال ۱۴۰۲ همزمان با انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در سراسر کشور برگزار شد.

کد خبر 747821

دیگر خبرها

  • شورای اسلامی شهر و روستا مصداق مردم سالاری دینی است
  • علم الهدی: در بحث حجاب، نمی‌شود مردم یک گوشه بنشینند و تماشاچی باشند / حکومت هم باید فراتر از یک ناصح مشفق در میدان باشد
  • خواسته به حق مردم ایفای مسئولیت‌های اجتماعی صنایع است
  • سازوکار تحقق مشارکت مردمی در جهش تولید معرفی شود
  • زمان آغاز به کار مجلس ششم خبرگان رهبری اعلام شد
  • ششمین دوره مجلس خبرگان یکم خرداد با پیام رهبری آغاز به کار می‌کند
  • تلاش های اصحاب رسانه در برگزاری انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره خبرگان رهبری قابل تقدیر است
  • نباید کسی تصور کند «دور دوم انتخابات مجلس» فاقد اهمیت است
  • مسئولان روش‌های مشارکت مردم در تحقق شعار سال را تبیین کنند
  • ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری اول خرداد آغاز به‌ کار می‌کند