Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر به اعلام نحوه جبران تاخیر در پرداخت حق بیمه صندوق بیمه روستاییان پرداخت.

 علی شیرکانی در نشست خبری درباره نقل و انتقال سوابق بیمه ای میان صندوق های بازنشستگی گفت: نقل و انتقال سوابق بیمه ای در سال گذشته با مصوبه‌ شورای عالی رفاه صورت پذیرفت و از سوی رئیس جمهور ابلاغ شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: امروز مشکلی در این زمینه نداریم، هم در تامین اجتماعی و هم صندوق عشایری دستورالعمل های اجرایی صادر شده و نقل و انتقال در حال انجام است.

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر با بیان اینکه یکی از اتفاقات خوب در صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان همسان سازی مستمری ها بود و بالاترین رضایت را شاهد بودیم اظهار کرد: همسان سازی عدالت محورانه انجام و از اول فروردین ۹۹ هم اعمال شد. به این ترتیب هرکسی در هرسطحی بازنشسته شده بود در سال ۹۹ به یک میزان حقوق دریافت می‌کنند و شخصی که ۱۲ سال قبل بازنشسته شده با کسی که دوسال قبل بازنشسته شده بود یک حقوق دریافت می کنند.

شیرکانی ادامه داد: حداقل و حداکثر دریافتی ها با توجه به سطوح درآمدی مختلف، متفاوت است اما متوسط دریافتی بعد از همسان سازی به حدود ۷۰۰ هزار تومان رسیده است. همسان سازی به این معناست که اگر افراد در سطح برابر باشند ولی در سال های متفاوت بازنشسته شده باشند، حقوق مشابه دریافت کنند.

وی با اشاره به تهیه و ارسال آیین نامه جدید صندوق به سازمان برنامه و بودجه گفت: در آیین نامه بر اساس درجه افراد، مدلی طراحی شده و ساختار جدیدی است که اگر کارهای اجرایی اش انجام و جایگزین آیین نامه فعلی شود بحث همسان سازی دیگر موضوعیت پیدا نمی کند و این دغدغه به طور کامل مرتفع می‌شود.

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر در ادامه درباره معوقات ناشی از تاخیر در پرداخت حق بیمه گفت: صندوق فواصل بیمه ای عدم پرداخت حق بیمه تا زیر یک سال را می پذیرد اما وقتی بیش از یک سال می‌شود حکم خرید بیمه پیدا می‌کند که در دنیا هم این امکان وجود ندارد و اینکه مثلا فردی بعد از پنج سال بیاید و بخواهد بیمه خود را در وقفه ایجاد شده بخرد مخالف اصول و قواعد بیمه ای است. وقفه های بیش از یکسال را نمی‌پذیریم اما به علت ماهیت کار کشاورزان، وقفه تا یکسال و تاخیر چندماهه به طور استثنا در این صندوق قابل قبول است و انجام می شود.

شیرکانی افزود: ساختار بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر، بیمه اختیاری است و نه اجباری. این بیمه آسودگی خاطر برای بیمه شده فراهم می کند، ما روستاییان را اجبار نمی کنیم که وارد صندوق بیمه اجتماعی شوند، اما برای افزایش شمار تحت پوشش تلاش کرده و از عضویت واجدان شرایط استقبال می کنیم.

وی با بیان اینکه مجموع بیمه شدگان تحت پوشش صندوق از دو میلیون و ۱۰۰ هزار نفر فراتر رفته، اعلام کرد که از این تعداد حدود یک میلیون و ۵۰۰ هزار، بیمه شده فعال هستند.

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر درباره اقدامات ترویجی برای افزایش پوشش بیمه شدگان روستایی عنوان کرد: تلاش کردیم از طریق کارگزاران روستاهای کشور را پوشش و دسترسی را تسهیل کنیم. دسترسی به افراد تحت پوشش از طریق ایجاد سامانه ای بهبود یافته است و امروز شناخت خوبی در همه روستاها به وجود آمده و حداقل یک عضو در هر روستا داریم.

شیرکانی همچنین به انجام اقداماتی برای فعال کردن مجدد پوشش بیمه ای بیمه شدگان غیرفعال که به دلایل مختلفی در مقطعی حق بیمه پرداخت کرده و بعد از صندوق فاصله گرفته اند گفت: ۹۲ هزار نفر در سال گذشته مجدد فعال شدند. در این بخش تمرکز بیشتری داریم.

/ایسنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان روستاییان و عشایر پرداخت حق بیمه بازنشسته شده همسان سازی بیمه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۷۴۵۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت نام ۳۴ هزار نفر در طرح بیمه رایگان مادران در آذربایجان غربی

مدیر کل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر آذربایجان غربی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان اظهار کرد: در مرحله نخست ثبت نام بیمه رایگان مادران غیرشاغل دارای سه فرزند و بیشتر ساکن در مناطق روستایی و عشایری استان ۳۴ هزار نفر در آذربایجان غربی ثبت نام کردند.

سیروس محمودیان گفت: در اجرای ماده ۲۱ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، مرحله نخست ثبت نام بیمه رایگان مادران غیرشاغل دارای سه فرزند و بیشتر ساکن در مناطق روستایی و عشایری نزد صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر آغاز شده است و تا پایان اردیبهشت ماه سال جاری تمدید شد.

وی افزود: در این مرحله مادرانی که فرزند سوم و بالاتر آنان بعد از تاریخ اول فروردین ماه سال ۱۳۹۶ متولد شده باشند می‌توانند با مراجعه به سایت صندوق به نشانی www.roostaa.ir و ورود به بخش "ثبت نام مادران روستایی و عشایری (غیرشاغل) و یا مراجعه به ۷۱ کارگزاری صندوق در سطح استان نسبت به ثبت درخواست خود اقدام نمایند.

مدیرکل صندوق بیمه اجتماعی استان خاطر نشان کرد: فرآیند تکمیل ثبت نام متقاضیان مشمول این قانون پس از اخذ استعلام از سازمان ثبت احوال و تأیید استعلام سایر صندوق‌ها مبنی بر عدم بیمه پردازی و مستمری بگیر بودن متقاضی، نهایی می‌گردد و اولویت تکمیل ثبت نام با افرادی است که منطبق بر فراخوان شرایط لازم را احراز و زودتر نسبت به ثبت نام اقدام نموده اند.

محمودیان ادامه داد: در خصوص مادران غیر شاغل دارای سه فرزند و بیشتر ساکن مناطق روستایی و عشایری صد در صد (۱۰۰%) حق بیمه توسط دولت پرداخت می‌شود و با تولد فرزند چهارم و پنجم به ازای هر فرزند دو سال به سوابق بیمه‌ای بیمه‌گذار افزوده می‌شود.

وی اظهار داشت: همسر و فرزندان مادران سه فرزند از ۱۸ الی ۵۰ سال نیز می‌توانند به صورت جداگانه در این صندوق عضو شوند و درآینده همزمان از مزایای بیمه اجتماعی برخوردار شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان غربی ارومیه

دیگر خبرها

  • ۱۰ هزار بیمار خاص ایلام تحت پوشش بیمه سلامت هستند
  • گلایه برخی گندم کاران کرمانی از تاخیر در پرداخت پول گندم
  • ۸۰ درصد بیمه شدگان سلامت همدان رایگان زیر پوشش هستند
  • بیش از۶۰ درصد جمعیت آذربایجان غربی زیر پوشش بیمه سلامت
  • صندوق بیماران خاص، سخت درمان و نادر تشکیل شد/پوشش۱۰۷گروه بیماری
  • خسارت کشاورزان خوزستانی در کمترین زمان پرداخت می‌شود
  • افزایش میزان حمایت از بیماران تالاسمی با تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب‌العلاج
  • ثبت نام ۳۴ هزار نفر در طرح بیمه رایگان مادران در آذربایجان غربی
  • ارتقای اعتبار صندوق بیماران خاص به ۹ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۳
  • پرداخت غرامت به کشاورزان بیمه شده خوزستانی