Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-03@02:57:39 GMT

انتخابات آزمون بزرگ الهی است

تاریخ انتشار: ۹ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۷۴۶۲۲

انتخابات آزمون بزرگ الهی است

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، حجت‌الاسلام قاسم جعفرزاده، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل امروز در همایش طلایه‌داران تبلیغ خلخال گفت: افق‌های بلندی فراروی ما قرار گرفته که نظام جمهوری اسلامی ایران در گام‌های نخست آن بوده و لازم است قدم‌های محکمی برداشته شود تا به مقصود و اهداف انقلاب در بلند مدت برسیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او اظهارکرد: انتخابات ۱۴۰۰ حساس‌ترین انتخابات تاریخ ایران اسلامی است که باید همگان با بصیرت و آگاهی در این در آزمون حساس حضور مقتدارانه داشته و برگ زرین دیگری در تاریخ کشورمان ثبت کنند.

حجت‌الاسلام جعفرزاده، به رسالت عظیم روحانیون اشاره کرد و گفت: جامعه روحانیت استان اردبیل وظایف مهمی در قبال هدایت مردم به سمت برگزاری انتخابات پرشور و ارتقای قدرت انتخاب برعهده دارد که باید به دقت به این مورد توجه و حساسیت داشته باشد.

او  ترویج فرهنگ اخلاق‌مداری در فضای انتخابات را محور اصلی فعالیت دستگاه‌های فرهنگی و تبلیغی در ایام انتخابات دانست و افزود: رعایت اخلاق و مراقبت از آبروی افراد و حفظ ایمان و اعتقاد دینی باید در سرلوحه امور قرار گیرد که در این میان وظیفه فعالان فرهنگی و تبلیغی و در راس آن شورای فرهنگ عمومی، تبیین شاخص‌های اخلاق‌مداری و نظارت بر حسن فعالیت افراد در ایام انتخابات مطابق با اصول و ارزش‌های دینی و اعتقادی است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل رسانه را موثرترین ابزار برای فعالیت فرهنگی و تبلیغی برشمرد و اظهارکرد: صدا و سیما به‌عنوان رسانه ملی با اجرای برنامه‌های فاخر با دعوت از کارشناسان حوزه فرهنگ و اخلاق اسلامی، در زمان پخش مناسب برای اقبال عمومی، می‌تواند در راستای آگاهی‌بخشی و ترویج فرهنگ انتخاباتی با موضوع اخلاق اسلامی فعالیت موثری داشته باشد.

حجت‌الاسلام جعفرزاده افزود: فضاهای حقیقی مانند ستادهای انتخاباتی محور مهم در بحث انتخابات است که بر عهده دستگاه‌های فرهنگی و تبلیغی به شمار می‌رود که مساجد، هیات‌های مذهبی، جلسات و نشست‌های انتخاباتی جامعه هدف در این امر می‌باشند که باید برنامه‌ای اجرا شود که اخلاقی سازی فضای انتخاباتی مورد توجه و اجرا قرار گیرد.

او بهره‌مندی از ظرفیت فضای مجازی را از اساسی‌ترین ابزار روز جامعه در رساندن پیام به مخاطبان دانست و گفت: فضای مجازی اعم از سایبر و گروه‌های مختلف در پیام‌رسان‌های اجتماعی و کانال‌های اثرگذار با مخاطبان کثیر و اعضای متعدد، بستر بسیار مناسبی برای تبیین مسائل نظام و شفاف‌سازی ایده‌ها و افکار صحیح در ایام انتخابات است که فعالان فرهنگی نباید از این ظرفیت عظیم غافل شوند.

انتهای پیام/ع

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: انتخابات 1400 ترویج فرهنگ انتخاباتی فضای مجازی فرهنگی و تبلیغی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۷۴۶۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غزه امروز دایره المعارف پرآوازه بی‌اخلاقی‌های غرب است

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام‌والمسلمین زارعان رییس موسسه آموزش عالی اخلاق اسلامی در جمع اصحاب رسانه، ضمن تبریک روز معلم، بحث تربیت را از مهم‌ترین رسالت‌های این موسسه برشمرد و در تبیین فلسفه تشکیل موسسه آموزش عالی اخلاق اسلامی، اظهار داشت: معارف دینی و آموزه‌های الهی در سه بخش اعتقادات، اخلاقیات و احکام و شریعت خلاصه و تقسیم می‌شود.

وی با بیان اینکه در جوامع اسلامی بخش احکام، رفتارها، شریعت و مناسک تا حدود زیادی موردتوجه قرار می‌گیرد، یادآور شد: متأسفانه بخش مهمی که کمتر بدان توجه می‌شود، بخش باورها و اعتقاداتی است که فلسفه دین متکفل آن است.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین زارعان بخش اعتقادات و باورها، را عرصه پاسخ به شبهات فلسفی و اعتقادی برشمرد و اظهار داشت: در حوزه اعتقادات و باورها عرصه فراگیر مباحث اخلاقی که مرزهای دینی را در می‌نوردد، جایگاه بخشی نشده، کمتر موردتوجه قرار گرفته است.

رییس موسسه آموزش عالی اخلاق اسلامی ضمن اشاره به فقدان مهندسی‌های علمی برای تجلی اخلاق اسلامی در جامعه، خاطرنشان کرد: در سطح جامعه اسلامی بیش از آنچه که در مقام نظر و سطح دانش دچار مشکل باشیم، در مقام رفتار و سبک زندگی دچار چالش هستیم.

وی تصریح کرد: آنچه امروز در جامعه انسانی شاهد آن هستیم، به ویژه در قضیه فلسطین و غزه که بیت الغزل مباحث و مسئله نخست جهان اسلام است، بیش از آنکه معارضه نظامی و سیاسی باشد، شاهد بداخلاقی در جوامع انسانی هستیم.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین زارعان افزود: امروز در جبهه اسلامی مقابله با رژیم صهیونیستی، شاهد بزرگ‌ترین شاخص‌های اخلاقی هستیم که در غزوات نبوی نیز روی می‌داد؛ در مقابل رژیم صهیونیستی بدترین بد اخلاقی‌ها را رقم می‌زند.

رییس موسسه آموزش عالی اخلاق اسلامی با بیان اینکه در قضیه غزه هر آنچه از بی‌اخلاقی، بداخلاقی و زیر پا گذاشتن معیارهای اخلاقی به ذهن بیاید، اتفاق می‌افتد، یادآور شد: امروز شاهد قتل‌عام فجیع زنان و کودکان هستیم و دایره المعارف پرآوازه بی‌اخلاقی‌های غربی در غزه روی می‌دهد.

وی به مشکلات سبک زندگی جوامع اسلامی و انسانی اشاره و ضعف‌های اخلاقی سطوح مختلف اجتماعی را مورد توجه قرار داد و اظهار کرد: تمام بی‌ملاحظه گی‌ها و عدم رعایت حقوق یکدیگر بیش از رضایتمندی، اضطراب‌های فراوانی را در زندگی ایجاد می‌کند؛ در جامعه نیازمند ارتقای تحقق دانشی اخلاق و توجه عملیاتی به این مهم هستیم.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین زارعان ضمن اشاره به ظرفیت‌های پویای مؤسسه آموزش عالی اخلاق اسلامی تصریح کرد: موسسه اخلاق با تکیه بر توان دانشی حوزه‌های علمیه و تقویت ارتباطات دانشگاهی، موفق شده رشته‌های مرتبط با اخلاق اسلامی را ناظر به نیازهای حوزه‌های دانشی مختلف راه‌اندازی نماید. این موسسه در زمینه اخلاقی، تربیتی و مشاوره با مجوز وزارت علوم فعالیت‌های گسترده‌ای را رقم زده است.

وی با بیان اینکه موسسه آموزش عالی اخلاق اسلامی هم‌زمان با بحث دانشگاهی فعالیت آموزشی را در قالب مرکز تخصصی حوزوی تعلیم‌وتربیت اسلامی دنبال می‌کند، خاطرنشان کرد: پژوهشکده تهذیب، انتشارات اخلاق اسلامی، مرکز مشاوره و خدمات روان‌شناختی آلاء و نیز مرکز رسانه‌ای مرآ با محوریت اخلاق و تربیت از مهم‌ترین رویکردهای مؤسسه آموزش عالی اخلاق اسلامی است.

رییس موسسه آموزش عالی اخلاق اسلامی یادآور شد: در کنار پرورش نیرو و تربیت نیروهایی که مسلط به دانش اخلاق و تربیت هستند، متعهد هستیم تا امتداد اجتماعی بازدهی کارها و اقدامات صورت‌گرفته را در حوزه‌های اشتغال آفرینی اخلاقی و ارتقای بازدهی‌های معرفتی عرصه‌های نظری و دانشی اخلاق اسلامی دنبال نماییم.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین زارعان گزارشی از پذیرش بالغ بر ۴۰۰ نفر از طلاب سطح ۲ حوزه ارائه و با بیان اینکه تا کنون ۲۰۰ نفر از این عزیزان پایان‌نامه‌های خود را دفاع کردند، ابراز کرد: شکل‌گیری فعالیت راهبردی میثاق مشترک واحدهای این مؤسسه است که با تمرکز بر کیفی بخشی فعالیت‌ها، این مهم را مبتنی بر نگاه حوزوی - دانشگاهی و علمی - عملی به حوزه اخلاق پیگیری می‌کند.

وی سیاست حکمت بنیانی را از دیگر اهداف این مؤسسه برشمرد و با بیان اینکه زمینه‌های حکمی کار و کیفیت‌گرایی علمی همواره ملاک قرار گرفته شده است، تصریح کرد: تحقق منویات رهبر معظم انقلاب در رأس تمام مباحث مؤسسه آموزش عالی اخلاق قرار دارد. بخش اخلاق و معنویت بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی محوری‌ترین فعالیت این مؤسسه برای تقویت همراهی حوزه و دانشگاه در عرصه اخلاق اسلامی است.

رییس موسسه آموزش عالی اخلاق اسلامی یادآور شد: این موسسه در ترسیم اهداف و شکل‌دهی رسالت‌ها، مرهون تلاش‌های علامه مصباح یزدی است که در خصوص تحول علوم‌انسانی در حوزه‌های علمیه و بحث اسلامی‌سازی علوم‌انسانی کارهای ژرفی را رقم زده است.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین زارعان در بخش پایانی سخنان خود گزارشی از پذیرش طلاب سطح ۲ در رشته‌های اخلاق اسلامی، مشاوره و روان‌شناسی اسلامی، اخلاق کاربردی و… ارائه کرد و گفت: طراحی دوره‌های کوتاه‌مدت در عرصه‌های مختلف دانش اخلاق اسلامی از دیگر رویکردهای موسسه آموزش عالی اخلاق اسلامی است.

وی خاطرنشان کرد: تربیت اسلامی، اخلاق اسلامی، مشاوره اسلامی، برنامه‌ریزی آموزشی، مدیریت آموزشی و نیز نیازهایی که در بخشی از فعالیت‌های حوزه و آموزش‌وپرورش اعم از برپایی دوره‌های تربیت مربی کودک و نوجوان و مباحث مربوط به روان‌شناسی و فعالیت‌های ترکیبی دنبال می‌شود، از دیگر رویکردهای این مجموعه است.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین زارعان گزارشی از آزمون‌پذیرش موسسه آموزش عالی اخلاق اسلامی در خردادماه امسال ارائه و بر اهمیت جهت‌دهی تحصیلی طلاب تأکید و اظهار کرد: پیگیری و ارائه تحصیلات تخصصی در رشته‌هایی که بازدهی اجتماعی آن ناظر به رسالت دینی حوزه‌های علمیه در بسترهای مختلف اخلاقی است، از جمله رسالت‌های مؤسسه آموزش عالی اخلاق اسلامی است.

کد خبر 6093174

دیگر خبرها

  • فضای مجازی باید قانون داشته باشد/لزوم قانونمندی پدیده‌های اجتماعی
  • برگزاری جشن بزرگ دبیران جوان در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی به مناسبت روز معلم
  • معلمی از نگاه معارف اسلامی یک شغل نیست، بلکه یک مجاهدت است
  • کارکرد انتقادی و راهبری فیلم های مستند کمرنگ شده است
  • آموزش یک جامعه با اخلاق از خانه و خانواده آغاز می‌شود
  • پنجشنبه را تعطیل کنید که از نظر فرهنگی و تمدنی مهم است | برای فعالیت اقتصادی هم فضای مجازی و دورکاری هست!
  • آزمون‌ پذیرش مؤسسه آموزش عالی اخلاق اسلامی در خردادماه
  • فضای مجازی سبب شده تا از تربیت فرزندان غفلت شود
  • غزه امروز دایره المعارف پرآوازه بی‌اخلاقی‌های غرب است
  • فعالیت ۷۰۰ ناظر آموزش‌دیده برای نظارت بر دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم در گنبدکاووس