Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-30@13:22:16 GMT

نیاز ما در کشور به مدرس بیشتر از مربی است

تاریخ انتشار: ۹ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۷۵۱۷۳

نیاز ما در کشور به مدرس بیشتر از مربی است

مصطفی هاشمی بازیکن اسبق و مربی بسکتبال در گفت و گو با صبح و ورزش گفت: استفاده از مربیان خارجی به این دلیل است که می خواهیم از یک چالشی جدا شویم در صورتیکه نیاز به تغییر باورهایمان داریم.

به گزارش برنا، لحظاتی پیش "صبح و ورزش" با مصطفی هاشمی بازیکن اسبق و مربی بسکتبال پیرامون استفاده از مربیان خارجی در ورزش کشور که موضوع برنامه امروز بود، صحبت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مصطفی هاشمی گفت: باید نگاه پایه ای به این مساله داشته باشیم و این امر منشاء و ریشه فرهنگی است و این که ما دوست داریم کارهای خود را به افراد دیگری واگذار کنیم. کسی در دنیا منکر علم نیست و زمینه هایی برای پیشرفت وجود دارد. ما باید حداقل هارو داشته باشیم و تعدادی از زیرساخت ها، و بدانیم در چه حوزه هایی نیازمندی های ما چیست و فکر می کنم این در ورزش ما نمود بیشتری دارد.

بازیکن اسبق بسکتبال با اشاره به نگاه ما به مربی خارجی ادامه داد: بعضی اوقات استفاده از این مربیان به این دلیل است که می خواهیم از یک چالشی جدا شویم. سالیان سال است که می گوییم مربی خارجی بیاوریم و ایرانی ها کنار آن ها رشد کنند و همیشه دچار روزمرگی می شویم. ورزش ما برای استفاده از علم روز باید زیرساخت های خود را درست کند.  اول باید دید چه زیرساخت هایی در اختیار داریم و سپس ببینیم علم را وارد کنیم یا نه. بعد از وارد کردن زیرساخت ها، کمبودهای موجود را رفع کنیم. در ابتدا باید مساله فرهنگی را درست کنیم. ما یک نسخه را برای همه رشته ها نمی توانیم تجویز نماییم و قطعا نیاز به تغییر باورهایمان داریم و در کشور نیاز ما به مدرس به مراتب بیشتر از مربی است.

او در پایان افزود: انگلستان با وجود اینکه خاستگاه فوتبال دنیاست ولی از مربیان خارجی و حتی بالعکس استفاده می کند و این همان مساله فرهنگی حاکم در اروپا است. کودکان از سنین خیلی پایین با یکسری قوانین آشنا می شوند که خارجی یا غیر از آن برایشان فرقی ندارد. در اروپا بهترین مربیان از لحاظ ابتکار، هوش و کاریزما با یکدیگر تفاوت دارند و آن ها را متمایز می کند در صورتی که ما این نگاه و باور را برای مربیان ایرانی نداریم و برخوردی که ما با مربی ایرانی می کنیم و معرفی که ما در باشگاه ها انجام می دهیم و نگاهی ک بازیکنان به او دارند بسیار متفاوت است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بسکتبال رشد فوتبال کودکان مصطفی هاشمی زیرساخت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۷۵۱۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پارک علم و فناوری تربیت‌مدرس هاب بین‌المللی تعاملات علمی با کشورهای دیگر

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، همایش بین المللی فرصت های صادراتی شرکت های فناور و دانش بنیان در کشورهای آسیای میانه به‌ویژه ازبکستان به میزبانی پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس و همکاری اتاق بازرگانی ایران و ازبکستان، امروز در سالن جابرحیان دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.

حسین نادری‌منش، رئیس پارک علم و فناوری تربیت مدرس، درباره فعالیت های انجام شده در فضای علمی ایران گفت: در ایران حدود ۴ نسل آموزشی و تحصیلی شکل گرفته است. نسل اول، نسل آموزشی است. اما نقطه شروع کار دانشگاه تربیت مدرس، نسل دوم آموزشی یعنی تربیت پژوهشگر است.

نادری منش اضافه کرد: نسل سوم و چهارم آموزش، نسلی است که دانشگاه های کارآفرینی و پژوهشگری را در کشور تشکیل داده است. 

وی افزود: در کشور حدود ۱۳ پارک علم و فناوری درحال فعالیت است که در این میان،  دانشگاه تربیت مدرس از جمله پارک های علم و فناوری  دارای گرید۲ است.

نادری‌منش به ظرفیت های فناورانه پارک تربیت مدرس اشاره کرد و گفت: بیش از ۱۸۰ شرکت مختلف در ۵ شاخه غذا، سلامت، انرژی، آی‌تی و زیست فناوری و بیو تکنولوژی در دانشگاه تربیت مدرس درحال فعالیت هستند.

وی ادامه داد: به همین دلیل در سال گذشته به‌عنوان هاب تعاملات علمی بین المللی کشور با کشور های دیگر از جمله پارک علم و فناوری کشور ازبکستان شدیم.

وی یاد آور شد: هدف از برگزاری این همایش شناخت دو طرفه هر دوکشور از ظرفیت های علمی است، این شناخت می‌تواند منجر به شکل‌گیری صندوق‌های مشترک و برخی مراکز دیگر برای نشر بیشتر دانش و همکاری های علمی بین دو کشور ازبکستان و ایران شود.

نادری‌منش، اشاره کرد: امیدواریم محدودیت های تحریمی و علمی میان کشورهای دوست و همسایه از جمله ازبکستان، از بین برود.

رئیس پارک علم و فناوری تربیت مدرس در پایان گفت: فضای بین‌المللی یکی از مهم ترین فضاها برای ما است و امیدواریم بتوانیم همکاری های بین‌المللی دانشگاه های داخل کشور را با دانشگاه های ازبکستان گسترش دهیم.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ویروس غیبت در نشست‌های خبری به مربیان دیگر سرایت کرد/ خونِ شجاعی و الهامی از مورایس و بقیه رنگین‌تر است؟ +فیلم
  • ویروس غیبت در نشست‌های خبری به مربیان دیگر سرایت کرد/ شجاعی و الهامی خود را بالاتر از مورایس می‌دانند؟
  • گنج‌زاده مدرس کمپ تمرینی چین شد
  • محفلی به یاد مربیان شهید سپاه فجر فارس
  • گنج زاده به عنوان مدرس در کمپ تمرینی چین حضور خواهد داشت
  • انتخاب حسنی پور به عنوان یکی از مربیان برتر ورزش هنگ کنگ
  • پارک علم و فناوری تربیت‌مدرس هاب بین‌المللی تعاملات علمی با کشورهای دیگر
  • هیچ مربی‌ای در کبدی ایران حذف نمی‌شود
  • هیچ مربی در کبدی ایران حذف نمی‌شود
  • سیدجلال مربی دیگر سکوت نمی‌کند