Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کهگیلویه و بویراحمد خبر داد: عملیات راهداری محوری در چهار محور اصلی استان از اردیبهشت ماه آغاز شده است.

به گزارش تین نیوز به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، محمدحسین نصیری، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کهگیلویه و بویراحمد در تشریح اجرای طرح راهداری محوری در این استان گفت: عملیات راهداری محوری در چهار محور اصلی استان از اردیبهشت ماه به ترتیب اولویت شروع شده و هدف آن ارتقاء ایمنی محورها و تامین امنیت جاده ای برای کاربران جاده ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: چون این استان چهارفصل و گردشگرپذیر است در تعطیلات تابستان به خصوص در محورهای یاسوج-سمیرم، یاسوج-باغ میدان و پل برید-گچساران کریدور شمال به جنوب شاهد ترافیک سنگین خواهیم بود و تلاش ما بر این است که برای ایمن سازی جاده ها و تامین امنیت کاربران جاده ای تا پایان تیرماه این طرح را به اتمام برسانیم.

نصیری افزود: اهم فعالیت ها در قالب این طرح اجرای شیب شیروانی، شانه سازی، تشدید علائم، تمدید خط کشی، آشکارسازی تقاطع‌ها، ارتقاء روشنایی در تونل‌ها، اصلاح پل‌ها و ابنیه فنی، لکه‌گیری و روکش آسفالت، احداث کانون‌های کناری، خاکریزی و ایمن‌سازی نقاط پرتگاهی، آشکارسازی نقاط حادثه خیز زودبازده و دیربازده در محورهای پرتردد استان است که با همکاری پلیس شناسایی شده‌اند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کهگیلویه و بویراحمد اضافه کرد: در راستای سیاست‌های سازمان راهداری همزمان با سایر استان‌ها از اردیبهشت‌ماه بیش از ۳۰ دستگاه ماشین‌آلات راهداری سبک، سنگین و نیمه سنگین و بیش از ۶۰ نفر نیروی راهدار با اولویت محورهای پرتردد یاسوج-سمیرم، یاسوج-اقلید، یاسوج-باغ میدان، یاسوج-شیراز و پل برید-گچساران مشغول انجام این عملیات هستند.

وی در پایان گفت:‌ علی‌رغم هزینه سوخت‌های نفت، گاز و بنزین، هزینه مواد کانتینری و غذایی راهداران و هزینه ماشین‌آلات راهداری که با توجه به عمر بالای آن‌ها نیاز به تعمیرات دارند، جهت تامین هزینه‌های این طرح تا به حال هیچ بودجه‌ای اختصاص پیدا نکرده که از سازمان‌های مربوط تقاضای تخصیص اعتبار شده است.

 

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: وزارت راه و شهرسازی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور طرح راهداری محوری راهداری محوری حمل و نقل جاده ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۷۵۷۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۲۸ کلاس درس در شهرستان تنگستان ساخته می‌شود

احمد لطفی به اشاره نام‌گذاری امسال به‌عنوان "جهش تولید با مشارکت مردم" پرداخت و بیان کرد: جهش تولید با مشارکت مردم فرصت مناسبی است که با مشارکت مردم در تولید و اقتصاد، جهش ایجاد کرد و هر جایی که مردم حضور داشته‌اند و از ظرفیت آنها استفاده شده است شاهد رشد و موفقیت بیشتر بوده‌ایم.

رئیس شورای اداری تنگستان افزود: همه دستگاه‌های اجرایی بر اساس منویات مقام معظم رهبری که بر اساس یک راهبرد دقیق و کلی نظام ترسیم شده است موظف هستند زمینه مشارکت مردم در جهش تولید را فراهم کنند.

وی تخصیص اعتبارات سال ۱۴۰۲ را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: ۶۰ درصد اعتبارات تملک دارایی تنگستان معادل ۲۴۰ میلیارد تومان تخصیص یافت که در مقایسه با سال‌های گذشته مناسب است.

فرماندار تنگستان با اشاره به تخصیص اعتبارات ملی برای طرح‌های عمرانی در این شهرستان خاطرنشان کرد: علاوه بر اعتبارات تملک دارایی تنگستان طرح مهم از جمله ساخت سد، اسکله و بندر، خط ریلی، بزرگراه و مسکن به‌عنوان طرح‌های پیشران منابع آن از اعتبارات ملی تأمین شد.

لطفی افزود: مدیران دستگاه‌های اجرایی تنگستان باید توجه داشته باشند رسیدگی به درخواست‌های مردمی در چارچوب مقررات که در روز دیدار مردمی صورت می‌پذیرد بسیار مهم است که غالب آنها هم خیلی سنگین، پیچیده و مشکل نیست.

وی با تأکید بر این نکته که مدیران باید به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنند که در هفته ۲ روز به‌صورت میدانی امور اجرایی خود را پیگیری کنند اضافه کرد: یکی از معضلات مهم شهرستان تنگستان در ابتدای دولت سیزدهم آمار بالای مدارس تخریبی بود که تا پایان سال گذشته تعداد ۱۰ مدرسه از یک تا ۹ کلاس که فرایند آن از سال‌های گذشته شروع شده بود و کمترین پیشرفت فیزیکی داشت با تخصیص کامل منابع مورد نیاز، تکمیل و مورد بهره برداری قرار گرفت.

فرماندار تنگستان با اشاره به ساخت ۱۲۸ کلاس درس در این شهرستان تصریح کرد: در یک برنامه هدفمند با انعقاد تفاهم نامه مشترک بین فرمانداری شهرستان تنگستان و اداره‌کل نوسازی استان بوشهر تعداد ۱۲۸ کلاس درس با اعتباری بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان در مدت ۲ سال ساخته می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان بوشهر بوشهر

دیگر خبرها

  • ساخت هر کیلومتر مربع آسفالت چقدر هزینه دارد؟
  • ۷۰۰ میلیارد تومان به خراسان شمالی تخصیص یافت
  • ۷۰۰ میلیارد به خراسان شمالی تخصیص یافت
  • اتمام پروژه کمربندی دوم شهر، نیازمند تخصیص اعتبارات ملی است
  • توسعه و بهسازی راه‌های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه
  • انتقاد مدیریت بحران استان از نبود تخصیص اعتبار بحران به استان
  • توسعه و بهسازی راه‌های استان با اجرای ۷ پروژه
  • آغاز عملیات روکش آسفالت ۱۰ کیلومتر محور طبس – یزد
  • توسعه و بهسازی بزرگراه های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه
  • ۱۲۸ کلاس درس در شهرستان تنگستان ساخته می‌شود