Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - همایش دوچرخه سواری شهروندان منطقه 3 تهران به مناسبت فرا رسیدن روز جهانی دوچرخه در بلوار میرداماد برگزار شد.
به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه 3، این رویداد فرهنگی با مشارکت معاونت حمل و نقل و ترافیک، هلال احمر و گروه های مردم نهاد این منطقه از ساعت 9 صبح روز یکشنبه نهم خرداد ماه از مسیر دوچرخه بلوار میرداماد آغاز و تا ساختمان شماره یک شهرداری ادامه یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


شرکت کنندگان در این همایش با در دست داشتن پلاکاردهایی با مضامین«با دوچرخه سواری، زندگی با کیفیت را به خودمان و نسل آینده هدیه کنیم، دوچرخه سواری راه حل سبک زندگی کم تحرک و شهر امروز، نتیجه انتخاب های دیروز ماست. با دوچرخه سواری، فردایی متفاوت می سازیم» از همه خواستند از این وسیله نقلیه به عنوان مد حمل و نقل پاک استفاده کنند.
سید محمد رضا موسوی سرپرست معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری منطقه 3 هدف از این همایش را ترویج و تبلیغ فرهنگ دوچرخه‌سواری و زندگی سالم در کنار مبارزه با بیماری کووید 19 دانست و افزود: این وسیله نقلیه، ضامن سلامتی و افزایش سیستم ایمنی بدن به خصوص در این روزهای کرونایی است.
او در حاشیه این همایش گفت: به منظور سلامت و امنیت شرکت کنندگان و رعایت پروتکل‌های بهداشتی، تدابیری از جمله: تب سنجی و توزیع ماسک انجام شد و تمامی شرکت کنندگان با رعایت فاصله یک و نیم متری از هم رکاب زدند.
موسوی با اشاره به این که مردم ورزش را به عنوان مهم ترین راهکار برای دور ماندن از کرونا مدنظر قرار دهند، تأکید کرد: ورزش کردن و استفاده از دوچرخه می‌تواند بهترین روش‌ خودمراقبتی و پیشگیری از ابتلا به این بیماری باشد.
سرپرست معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری منطقه 3 بیان کرد: امروزه نقش و جایگاه فعالیت های ورزشی در ابعاد مختلف جامعه به ویژه در پیشگیری از آسیب های اجتماعی بر هیچ کس پوشیده نیست و توجه به بازسازی و گسترش زیرساخت ها و فضاهای لازم و احداث اماکن متناسب با نیاز ورزشکاران در جهت پرورش استعدادها و ایجاد فضا و محیط مناسب برای ورزش در سلامت جسمی و روحی آحاد جامعه بسیار مهم و مؤثر است.
در پایان مراسم، جوایزی به رسم یادبود توسط سرپرست معاون حمل ونقل ترافیک و رییس هلال احمر منطقه به گروه های دوچرخه سواری اهدا شد.
بنا بر اعلام سازمان ملل، سوم ژوئن از سال 2018 به عنوان ” روز جهانی دوچرخه سواری ” نامگذاری شده و از تمامی فعالان فرهنگ دوچرخه سواری خواسته شد که در این تاریخ، اولین روز زندگی خود را با دوچرخه تجربه نمایند تا حفظ محیط زیست و سلامت در جامعه پوشش همگانی یابد و به عنوان چهارمین سال دوچرخه سواری گرامی داشته می شود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: دوچرخه سواری حمل و نقل منطقه 3

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۷۶۷۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسئولان ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را تکلیف دینی خود بدانند

به گزارش خبرگزاری مهر، مالک رحمتی در جلسه شورای سیاستگذاری بنیاد حفظ و نشر آثار و ارزش های دفاع مقدس با بیان اینکه همه ما مدیون شهدا هستیم، افزود: بر این اساس مدیران کل دستگاه ها به حضور در جلسات شورای هماهنگی بنیاد اهتمام ویژه داشته باشند.

وی اضافه کرد: اینکه باغ موزه دفاع مقدس ۱۸ هزار بازدید در سال داشته باشد، نشان می دهد که نهادهای فرهنگی و تربیتی همچون آموزش و پرورش و دانشگاه ها باید اهتمام ویژه ای برای حضور دانش آموزان و دانشجویان در این مکان ارزشمند داشته باشند.

استاندار آذربایجان شرقی اضافه کرد: در این فوران جنگ روانی که دشمن راه انداخته، برای آشنایی نوجوانان و جوانان با محتوای باغ موزه دفاع مقدس، همه ظرفیت های موجود مورد استفاده قرار گیرد.

وی ادامه داد: در این راستا ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را نه به عنوان کار اداری، بلکه تکلیف دینی و الهی بدانیم.

رحمتی با اشاره به تاثیر فراگیر و همه جانبه فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه ایران و فراتر از آن بیان کرد: این فرهنگ اصیل اسلامی در دوران کرونا نیز در جامعه ما نمود عینی یافت و همه برای غلبه بر این بیماری وارد گود شدند.

وی اضافه کرد: فرهنگ ایثار و شهادت در همه ابعاد حیات اجتماعی نجات بخش بوده و در هر حوزه ای وارد شده، آن را متحول کرده است.

استاندار آذربایجان شرقی گفت: اگر بتوانیم این فرهنگ را به بهترین شکل ممکن نهادینه کنیم، دیگر هیچ مشکلی در هیچ بخشی از جامعه نخواهیم داشت.

رحمتی همچنین بر لزوم طراحی و اجرای کار رسانه ای برای کمک به رونق فعالیت های باغ موزه و انعکاس شایسته آن در جامعه تاکید کرد.

رحمتی همچنین خواستار تجهیز باغ موزه دفاع مقدس تبریز به ابزارهای روز و جوان پسند نرم افزاری شد و ادامه داد: در تامین منابع مالی مورد نیاز تکمیل باغ موزه نیز از همه ظرفیت های بودجه ای استانی و ملی استفاده می کنیم.

وی توضیح داد: با توجه به محدودیت منابع مالی نهادهای دولتی، واقفین و شبکه مردمی و خیرین بیشترین توان و ظرفیت را برای کمک در این حوزه دارند.

در این جلسه، شهردار تبریز، مدیرکل حفظ و نشر آثار و ارزش های دفاع مقدس و مدیرکل راه و شهرسازی استان، گزارشی از اقدامات انجام شده مرتبط با تکمیل باغ موزه دفاع مقدس ارایه کردند.

کد خبر 6093731

دیگر خبرها

  • تبیین و ترویج اندیشه های مهدوی در عصر شیخ الائمه
  • آموزش و پرورش زیربنای پیشرفت کشور/ فرهنگ ثبت رسمی در مدارس ترویج شود
  • دشمن از فرهنگ شهادت، هراس دارد
  • ترویج فرهنگ ایثار وشهادت بهترین ضربه به دشمن است
  • جلسه شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت - مازندران
  • ادارات فرهنگ و ارشاد، نقش ویژه‌ای در ترویج فرهنگ ثبت رسمی دارند
  • ترویج آموزه‌های اخلاقی در اولویت فرهنگیان باشد
  • تکریم خانواده شهدا کمک به ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است
  • سبک زندگی ایرانی اسلامی باید ترویج شود/لزوم معرفی دختران موفق کرد
  • مسئولان ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را تکلیف دینی خود بدانند