Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس، گفت: تمامی دستگاه‌های حاضر در نشست کمیسیون کشاورزی اذعان داشتند که روستا خصوصا بخش تولید آن دچار سردرگمی بوده و بر اساس برنامه ششم توسعه به متولی خاص نیاز دارد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، سید جواد ساداتی نژاد در تشریح نشست امروز ( یکشنبه 9 خردادماه) کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی، گفت: دستور کار جلسه امروز کمیسیون در خصوص بررسی طرح جامع توسعه و عمران روستایی کشور بود که نمایندگان وزارتخانه‌های نیرو، جهاد کشاورزی، کشور، بنیاد مسکن و مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی حاضر بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه کلیات طرح جامع توسعه و عمران روستایی کشور در نشست‌های گذشته به تصویب رسیده بود، عنوان کرد:  در نشست امروز ماده 1 طرح جامع توسعه و عمران روستایی مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد کمیته چهار نفره‌ای این ماده را مجددا بررسی و نتیجه را به صحن کمیسیون ارائه کند.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه بخش اول طرح جامع توسعه و عمران روستایی کشور در خصوص ساختارها و اهداف‌ها است، ادامه داد: در بخش اول طرح مذکور مباحثی در زمینه نحوه ادغام دستگاه‌های مختلف برای تشکیل سازمان توسعه و عمران روستایی کشور آمده بود که مقرر شد کمیته چهار نفره طرح را ساده تر کند.

ساداتی‌نژاد، گفت: کمیته چهار نفره کمیسیون برای بررسی طرح جامع توسعه و عمران روستایی در تعداد دستگاه‌هایی که برای تشکیل سازمان توسعه و عمران روستایی ادغام می شوند بازنگری کرده و طرح را برای دستیابی به اهداف آماده می‌کند.

وی افزود: تمامی دستگاه‌های حاضر در نشست کمیسیون کشاورزی اذعان داشتند که روستا خصوصا بخش تولید آن دچار سردرگمی بوده و بر اساس برنامه ششم توسعه به متولی خاص نیاز دارد.

گفتنی است بر اساس ماده 1 طرح جامع توسعه و عمران روستایی کشور، سازمان توسعه و عمران روستایی با ادغام سازمان تعاون روستایی ایران، سازمان امور عشایری کشور، معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم معاون اول رئیس جمهور، معاونت راه روستایی وزارت راه و شهرسازی، دفتر حمل و نقل روستایی سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای کشور، دفتر برنامه‌ریزی و هماهنگی طرح‌های بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و امور صنایع معاونت آب و خاک و صنایع، شرکت‌های آب و فاضلاب روستایی، دفتر امور زنان روستایی و عشایری و مراکز جهاد کشاورزی دهستان وزارت جهاد کشاورزی زیر نظر وزارت جهاد کشاورزی تأسیس می‌شود.

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی نماینده مجلس مجلس طرح جامع توسعه و عمران روستایی کشور مجلس شورای اسلامی کمیسیون کشاورزی جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۷۷۲۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید نیکبخت بر اقدام مشترک کشورها برای مقابله با تخریب سرزمینی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، محمدعلی نیکبخت وزیر جهاد کشاورزی در پیامی به نخستین نشست شورای حکام، خواستار توسعه دانش و فناوری، ارتقای آگاهی، حمایت مالی و علمی، ظرفیت‌سازی و بسیج منابع در سطوح ملی و بین‌المللی شد.

متن پیام به شرح زیر است:

امنیت غذایی به عنوان یکی از مهمترین مقوله‌های متأثر از حکمرانی منابع طبیعی و مدیریت منابع آب و خاک مطرح است و مدیریت سازگار و تاب‌آوری جوامع محلی، محور مدیریت حوزه‌های آبخیز با رویکرد جامع‌نگری و مشارکت مؤثر تمام دست‌اندرکاران و ذی‌نفعان برای دستیابی به امنیت پایدار غذایی به شمار می‌رود.

در این راستا حمایت، آموزش و توانمندسازی دست‌اندرکاران به ویژه زنان و جوانان در جمعیت‌های روستایی و عشایری، انجام تحقیقات و توسعه و پایش شبکه‌های دانش و اطلاعات، توجه به دانش بومی و تجارب بین‌المللی و پشتیبانی از مجموعه‌های دانش‌بنیان نقش اساسی دارد.

همچنین وزیر جهاد کشاورزی در پیام خود با اشاره به اینکه در «اصل ۵۰ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران» بر حفاظت از محیط زیست و منابع طبیعی تاکید شده، ادامه داد: در این مسیر تلاش شده در تدوین برنامه‌های توسعه‌ای کشور، ملاحظات مدیریت جامع حوزه‌های آبخیز و منابع آب، خاک و اکوسیستم‌ها مد نظر قرار گیرد.

«ایران» در راستای دستیابی به حفاظت، احیا و توسعه پایدار سرزمین، اقدامات بنیادین مختلفی در زمینه مدیریت پایدار مراتع، حفظ و صیانت از جنگل‌ها و به طور ویژه طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت را در دستور کار خود دارد و این طرح زیربنایی را با مشارکت مسؤولان جوامع محلی، بخش خصوصی، دستگاه‌های اجرایی مرتبط و با محوریت سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور دنبال می‌کند.

نیکبخت در این پیام، حمایت همه‌جانبه این مجموعه را به نمایندگی از «ایران» از توافقنامه تأسیس مرکز بین‌المللی مدیریت جامع آبخیز و منابع زیستی در مناطق خشک و نیمه‌خشک اعلام و ابراز امیدواری کرده در چارچوب همکاری‌های سازمان ملل متحد، «ایران» و سایر نهادهای بین‌المللی، نقش مؤثری در حوزه‌های آموزش، علوم و فرهنگ مدیریت جامع حوزه‌های آبخیز و حفاظت از تنوع زیستی ایفا شود.‌

کد خبر 6088526

دیگر خبرها

  • طرح توانمندسازی و کارآفرینی مردم پایه در دشتستان اجرا می‌شود
  • بررسی عملکرد دستگاه‌های حاکمیتی در ارائه اطلاعات مورد نیاز پایگاه داده اعتباری
  • شهرام عظیمی خبر داد: بدنبال سهم بیشتر تولیدات داخلی با استفاده از توان بالای هموطنان در مناطق روستایی و عشایری هستیم
  • قیمت گذاری 15 پرونده امور زمین در عباس آباد
  • رتبه برتر سازمان منطقه آزاد اروند در حوزه های عمران، حقوقی و فرهنگی
  • گردشگران جشنواره «گیلاس کن»رشد ۵۰ درصدی داشته است
  • تاکید نیکبخت بر اقدام مشترک کشورها برای مقابله با تخریب سرزمینی
  • طرح کاشت یک میلیارد درخت راه حلی برای احیا و توسعه پایدار سرزمین
  • طرح «زنان کارآمد؛ روستای سرآمد» طرحی برای کمک به اقتصاد روستا
  • خانه‌های روستایی باید به کارگاه تولیدی تبدیل شود