Web Analytics Made Easy - Statcounter

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری گفت: قانون تجارت قانون، تامین اجتماعی و نظام بانکی کشور برای ۱۰۰ سال گذشته است، باید نظام مدیریت کشور را نوسازی کنیم. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی از کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری در برنامه شمارش معکوس رادیو ایران که عصر امروز پخش شد گفت: با توجه به حضورم در عرصه های مختلف در چند سال گذشته، اشراف نسبی قابل قبولی به موضوعات کشور پیدا کرده‌ام و برنامه‌های تحولی را با کمک کارشناسان تهیه کردم تا مشکلات جدی کشور را حل کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره سه اولویت اقتصادی دولت خود، ادامه داد: دولت بنده دولت ثبات و آرامش و دولت سلام خواهد بود، ما می خواهیم به مردم سلام کنیم تا برای آنها سلامتی بیاورد، امروز نگرانی اصلی مردم گرانی و تورم است.

نماینده مشهد در مجلس با تاکید بر اینکه اولین مسئله امروز ایجاد ثبات اقتصادی و حل مسئله تورم است، اضافه کرد: در 10 سال گذشته نرخ تورم به طور متوسط 22 درصد بوده است که در سال 99 این نرخ به 50 درصد رسید، نرخ تورم با شیب تندی در حال افزایش پیدا کردن است.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با بیان این که دولت های گذشته برای جبران هزینه‌های خود از بانک مرکزی استقراض کردند و رشد پایه پولی را افزایش دادند عنوان کرد: دست دولت و بانک مرکزی در افزایش تورم در سال‌های گذشته بیشتر مشخص شده است.

قاضی زاده هاشمی تصریح کرد: میانگین رشد اقتصادی کشور در چند سال گذشته نیم درصد بوده است که بر اساس این نرخ باید پایه پولی یک درصد افزایش پیدا می کرد اما متاسفانه این نرخ 27 درصد است که از این لحاظ جزء 10 کشور اول دنیا هستیم، این پول بیشتر در حقوق و دستمزد ها استفاده شده به جای اینکه به سدسازی و کارهای عمرانی پرداخت شده باشد.نقدینگی کشور در سال‌های اخیر 3130 همت شده است که 4 برابر شده است که از این مقدار 17 درصد پول است و بقیه شبه پول است.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه در دنیا پول و شبه پول قابل تبدیل به هم نیستند اما در ایران این اتفاق رخ داده است، گفت: با 51 پروژه ای که داریم  می‌خواهیم در 4 سال تورم را به زیر 5 درصد برسانیم.

قاضی زاده با بیان اینکه در حوزه مسکن نیز برنامه داریم، ادامه داد: در حال حاضر 4 و نیم میلیون مسکن کم داریم که می‌خواهیم مشکلات بی مسکن ها را حل کنیم و البته در کنار اینها نوسانات غذا را مدیریت خواهیم کرد.

نماینده مشهد در مجلس اضافه کرد: اشتغال و تولید دو روی سکه هستند که برای اشتغال برنامه ضربتی کوتاه مدت، بلند مدت و میان مدت داریم و می‌خواهیم افراد فاقد شغل که علاقمند به کار هستند را دو ساله شغلی برایشان ایجاد کنیم که در این زمینه بسته ای را تهیه کرده ایم تا بتوانند حقوق قابل قبولی را دریافت کنند.

وی در پاسخ به سوالی درباره اینکه برای تقویت بخش کشاورزی چه برنامه ای دارید، گفت: یک برنامه تحولی بنیادین داریم تا بسته های غذایی ارزان قیمت به دست مردم برسد.

قاضی‌زاده با بیان اینکه در بخش کشاورزی مسائل و مشکلات داریم، افزود: از جمله این مشکلات مهارت، تامین نقدینگی و اراضی کوچک برای کشاورزی است که برای حل همه آنها برنامه داریم.

وی خاطر نشان کرد: دهقانان ما به صورت سنتی کار می‌کنند و زنجیره کشاورزی کامل نیست از سوی دیگر مشکل جدی آب داریم البته چون قیمت ها در کشور ما ارزانتر است مسائل قاچاق کشاورزی را نیز داریم.

نماینده مشهد در مجلس  اضافه کرد: مسئله اصلی در بخش کشاورزی این است که یک مدیریت واحد در این بخش نداریم باید این بخش را به مدیران زنجیرهای بسپاریم که بر این اساس در برنامه‌هایی که داریم کشور را به 50 قسمت تقسیم کرده ایم که مدیرانی برای آن منصوب می‌کنیم و مدیران کار را دنبال می‌کنند.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه طبق برنامه‌ای که داریم باید محصولات کشاورزی در بورس عرضه شود، افزود: برای حمایت از کشاورزان خرید تضمینی را نیز در نظر گرفته ایم و یارانه نیز پرداخت خواهیم کرد، البته نباید تعرفه‌ها به گونه‌ای باشد که تولیدکننده ضرر کند در بخش آب کشاورزی نیز برنامه‌های جدی داریم.

قاضی زاده با بیان اینکه مانع مشترک در تولید بخش کشاورزی و صنعت مدیریت است، ادامه داد: برای مدیریت بخش بیمه بخش کشاورزی نیز برنامه‌هایی داریم.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ما صندوق پرداخت خسارت به کشاورزان را داریم ،گفت: باید مقدمات عدم ضرر و زیان کشاورزان را فراهم کنیم که در این زمینه به الگوی کشت نیاز داریم که باید در کنار بیمه قرار گیرد.

نماینده مشهد در مجلس درباره استراتژی خود برای امنیت غذایی نیز اشاره کرد و افزود: برنامه ما این است که غذای کافی و سالم به مردم برسد، یک بسته غذایی ماهانه 300 هزار تومانی را طراحی کرده‌ایم که بر اساس آن غذای کافی به مردم برسد.

قاضی زاده هاشمی با بیان اینکه از بذر تا سفره برنامه‌ریزی کرده‌ایم،اظهار داشت: بسته غذایی تهیه کرده ایم که هیچ ایرانی گرسنه نماند برنامه داریم که تا سال 1404 به صادر کننده مواد غذایی تبدیل شویم.

قاضی‌زاده هاشمی درباره اولویت‌های صنایع تولیدی، گفت: باید زنجیره‌ای از صنایع تشکیل شود که هم شغل ایجاد کند و هم قابلیت صادرات داشته باشد و برای کشور ارزآوری داشته باشد.

وی با بیان اینکه نگاه به تولید در کشورمان جهانی و حرفه‌ای نیست، ادامه داد: ما باید کالا و خدمات بفروشیم نه اینکه نفت خام و سنگ خام بفروشیم و باید دانش فنی تولید کنیم نباید وارد کننده ماشین آلات باشیم بلکه باید تولید کننده آن باشیم که این کار از طریق شرکت های دانش بنیان قابل تحقق است.در بخش حمل و نقل هوایی و دریایی و همچنین مخابرات الکترونیک نیز برنامه های تدوین شده است.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه مدل ما برای اداره کشور شهر -کشور است گفت: در این طرح هر منطقه اختیار هیئت وزیران را دارد و هر شهر پایتخت است که بر این اساس 485 پایتخت خواهیم داشت و هر شهری پایتخت یک موضوع می‌شود و آن را دنبال می‌کند.

قاضی زاده هاشمی درباره اینکه چقدر به نظرات اندیشمندان اسلامی در حوزه اقتصاد توجه خواهد داشت، گفت: کار دولت خوب گوش کردن حرف ها و سپردن کار به کارشناسان است دولت نباید یک طرف دعوای کارشناسی باشد، دولت باید مصرف کننده نظرات کارشناسان باشد.دولت باید مسئله را طرح کندو کارشناسان نظر بدهند و نظریه غالب شکل بگیرد و دولت آن را استفاده کند.

نماینده مشهد در مجلس درباره چالش‌های نظام اقتصادی کشور، گفت: اگر چه محدودیت های خارجی زیادی داریم که بر اقتصاد اثر گذاشته است اما باید ناوگان اداری خود را نوسازی کنیم.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: قانون تجارت قانون، تامین اجتماعی و نظام بانکی کشور برای 100 سال گذشته است، باید نظام مدیریت کشور را نوسازی کنیم و هیئت دولت آینده باید یک شرکت دانش بنیان باشد.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مجلس مجلس کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری نماینده مشهد در مجلس قاضی زاده هاشمی نوسازی کنیم بخش کشاورزی نیز برنامه سال گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۷۷۲۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰ هزار پروژه نیمه تمام استانی در کشور وجود دارد

به گزارش خبرگزاری مهر، مرتضی روحی مدیرکل دفتر مدیریت بهره‌وری و پروژه‌های تحولی سازمان خصوصی سازی در مصاحبه رادیویی اظهار کرد: تاکنون در ایران دولت ملک‌های خود را نفروخته و برای اولین بار است که دولت، فروش اموال مازاد را شروع کرده است.

وی افزود: ما در حال حاضر ۴۰۰ شرکت داریم که عموماً دولتی هستند و سیاست دولت هم این است که ۲۰ درصد اکثر سهام‌های بزرگ را نگه دارد و با این حساب دیگر چیزی برای فروش ندارد مگر اینکه زیانده‌ها را بفروشد که کسی هم سراغ آنها نمی‌آید.

مدیرکل دفتر مدیریت بهره‌وری و پروژه‌های تحولی سازمان خصوصی سازی گفت: علت زیاندهی برخی شرکت‌های دولتی این است که دولت مدیریت این شرکتها را رها نمی‌کند در صورتی که اگر مدیریت به بخش خصوصی اعطا نشود، شرکت هم بهره ور نخواهد شد.

روحی با بیان اینکه مقام معظم رهبری بر لزوم تحویل مدیریت شرکت‌های دولتی به بخش خصوصی تأکید فرمودند، اظهار کرد: در حال حاضر با وجود اینکه ۱۵ درصد شرکت ایران خودرو متعلق به دولت است اما مدیریت آن را دولت بر عهده دارد.

وی افزود: پروژه‌های تملک دارایی و سرمایه به پنج مدل تقسیم بندی می‌شوند که عبارتند از پروژه‌های احداث و توسعه، پروژه‌های تجهیز و تعمیر، پروژه‌های مطالعه و طراحی و پروژه‌های تعهدات و بدهکاری به پیمانکاران که تمرکز ما در مولدسازی دارایی‌ها فقط مربوط به پروژه‌های احداث و توسعه است که باعث می‌شود زیرساخت‌های کشور به بهره‌وری برسد.

این مقام مسؤول با اشاره به اینکه ۲۵۰۰ پروژه ملی در کشور وجود دارد، گفت: هم اکنون ۴۰ هزار پروژه نیمه تمام استانی داریم که ۱۸ هزار پروژه آن در بخش احداث و توسعه است و این ۱۸ هزار پروژه هم عموماً مربوط به بخش ورزش، نیرو، آب و راهداری است.

روحی یادآور شد: تاکنون ۲۵۰۰ ملک شناسایی و احصا شده که مشکل حقوقی ندارند. ما این املاک را ارزش افزایی کردیم که یک بار برای مزایده می‌رود و در صورتی که به فروش نرسد با پیمانکار پروژه تهاتر و یا معاوضه می‌کنیم.

مدیرکل دفتر مدیریت بهره‌وری و پروژه‌های تحولی سازمان خصوصی سازی همچنین در ادامه فروش و تأمین مالی از طریق بازار سرمایه، مشارکت با بخش غیردولتی و معاوضه را از جمله اقداماتِ انجام شده برای تکمیل پروژه‌های نیمه تمام عمرانی برشمرد.

این مقام مسؤول یادآور شد: بند هفت ماده ۱۲ آئین نامه مولدسازی دارایی‌های دولت به توقف طرح‌های فاقد فایده فنی و اقتصادی و اجتماعی و لزوم تعیین تکلیف دارایی‌های آن اشاره دارد که در کل قوانین کشور بی نظیر و فراقوه‌ای است اما به نظر می‌رسد که به خوبی تبیین نشده است.

کد خبر 6089035

دیگر خبرها

  • نوسازی و بهسازی ۱۰۰۰ تاکسی فرسوده نیازمند حمایت مستقیم استاندار است
  • شورا رکن چهارم نظام تصمیم‌گیری کشور/ انتقاد از تضعیف جایگاه شوراها
  • توسعه مدیریت در نظام سلامت مبتنی بر جوان‌گرایی
  • شکست رسانه‌ای واشنگتن در اعتراضات دانشجویی
  • هدایت نقدینگی به‌سمت صنایع پایین‌دست نفت، اشتغال‌زایی و سودآوری به‌ همراه دارد
  • رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت: کشور به مدت یک دهه دچار عقب‌ماندگی شده بود
  • برنامه بهبود سلامت شهری در ایران/ تعامل مدیریت شهری با نظام سلامت
  • دولت سیزدهم برای مناطق جنوبی تهران چه برنامه هایی دارد؟ | نوسازی بافت فرسوده حریم راه آهن تا انتقال بازار شادآباد
  • ۴۰ هزار پروژه نیمه تمام استانی در کشور وجود دارد
  • اجرای برنامه هفتم توسعه نیازمند اهتمام ویژه