Web Analytics Made Easy - Statcounter

نگارعلی_ صعود برنارد آرنو فرانسوی به رتبه نخست ثروتمندترین‌ها تعجب جهانیان را در حالی برانگیخت که رتبه‌های نخست ثروتنمدترین‌های فوربز برای سالیان سال در دست آمریکایی ها بوده است؛ در حال حاضر رقابت تنگاتنگی بین برنارد آرنو و جف بزوس برای تصاحب جایگاه ثروتمدترین فرد دنیا برقرار است و از طرف دیگر ایلان ماسک راه درازی برای رسیدن به این جایگاه در پیش دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید:

                                بنیانگذار "آمازون" چگونه درآمدزایی می‌کند؟

                                 کاهش رتبه ایلان ماسک در فهرست ثروتمندترین افراد جهان

جف بزوس در جایگاه نخست ثروتمندترین های فوربز سال ۲۰۲۱ را آغاز کرد اما طولی نکشید که جایگاه آن توسط ایلان ماسک به چالش کشیده شد و حال پس از ریزش ارزش سهام تسلا نسبت به چند ماه گذشته و عقب گرد ایلان ماسک در فهرست ثروتمندترین ها نوبت به برنارد آرنو رسیده است که جف بزوس را به چالش بکشد؛ نام آرنو شاید برای برخی از افراد ناآشنا باشد اما وی از سال ۲۰۱۸ در بین پنج میلیاردر برتر دنیا جا خوش کرده است.

برنارد آرنو به عنوان یک مهندس عمران در سال ۱۹۷۱ آغاز به کار کرد و پس از سال ها فعالیت در شرکت ساختمان سازی پدرش سرانجام به عنوان مدیر ارشد اجرایی یک شرکت کالاهای لوکس به نام «فیانسیر آگاش» کار خود را ادامه داد؛ در حال حاضر برنارد آرنو بر امپراتوری بسیاری از مارک های لوکس فرانسوی که عبارتند از لویی ویتون، سفورا و کریستین دیور نظارت می کند.

برنارد آرنو اخیرا برند تیفانی اند کو را به قیمت ۱۶ میلیارد دلار خریداری کرده است که یکی بزرگترین معاملات صورت گرفته در دنیای کالاهای لوکس بوده است و در ماه های اخیر نیز درآمد وی تحت تاثیر بهبود وضعیت اقتصادی بسیاری از کشورها تحت تاثیر واکسیناسیون و خرید گسترده کشورهای آسیایی و خصوصا چین افزایش چشمگیری داشته است.

برند لویی ویتون برای شش سال متوالی (۲۰۰۶–۲۰۱۲) به عنوان با ارزش‌ترین برند تجاری در زمینه کالاهای لوکس در جهان شهره بوده است و در حال حاضر ارزش این برند ۱۶ میلیارد و ۴۸۰ میلیون دلار تخمین زده شده است و درآمد آن در سال ۲۰۲۰ نزدیک به ۱۵ میلیارد دلار تخمین زده شده است که نسبت به سال ۲۰۱۹ نزدیک به ۱۵ درصد کاهش داشته است و درآمد کمپانی لویی ویتون نیز در سال ۲۰۲۰ در نسبت با سال ۲۰۱۹ نزدیک به ۱۷ درصد کاهش داشته است که بهبود وضعیت اقتصادی بسیاری از کشورهای دنیا تحت تاثیر واکسیناسیون درآمد این کمپانی ها را در اوایل سال جاری کمی بهبود بخشیده است.

گفتنی است که جف بزوس به عنوان دومین ثروتمندترین شخص در دنیا در ماه های اخیر اقداماتی در خصوص فروش سهام آمازون صورت داده است به طوری که در ماه های گذشته وی ۲ میلیارد دلار از فروش سهام های این شرکت کسب درآمد کرده است؛ وی اعلام کرده بود برای تأمین مالی شرکت بلو اورجین هر سال ۱ میلیارد دلار از سهام آمازون را خواهد فروخت.

بلو اورجین نام یک شرکت آمریکایی خصوصی فعال در زمینه هوافضا است که در سال ۲۰۰۰ توسط بنیانگذار آمازون، جف بزوس راه‌اندازی شد و در حال حاضر دفتر مرکزی آن در ژایالت واشینگتن می‌باشد؛ این شرکت که توسط باب اسمیت مدیریت می‌شود و قصد دارد هزینه سفرهای فضایی را به وسیله موشک‌های با قابلیت استفاده مجدد کاهش دهد.

ایلان ماسک نیز به عنوان سومین فرد ثروتمند دنیا از رقابت های فضایی جا نمانده است و در سال ۲۰۰۲ شرکت اسپیس ایکس را تاسیس کرده است که یک شرکت تولیدکننده محصولات صنایع هوافضایی تجاری در آمریکا است؛ در ۳۰ مه ۲۰۲۰ فضاپیمای کرو دراگون دمو ۲ این شرکت به فضا پرتاب شد و برای نخستین بار دو فضانورد سازمان هوافضای آمریکا (ناسا) با یک فضاپیمای خصوصی راهی مدار زمین شدند.

 این نخستین بار از زمان بازنشستگی ناوگان شاتل ناسا در سال ۲۰۱۱ بود که آمریکا توانست فضانوردان را از خاک خود به فضا اعزام کند و به همین دلیل این پرتاب توجه زیادی به خود جلب کرد و همچنین نخستین بار بوده است که ناسا از یک شرکت خصوصی برای انتقال فضانوردان به مدار استفاده می‌کرده است.

۲۲۳۲۲۷

کد خبر 1520026

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: ثروتمند ثروت پول جف بزوس ایلان ماسک تسلا موتورز سایت آمازون میلیارد دلار برنارد آرنو حال حاضر ایلان ماسک یک شرکت جف بزوس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۷۷۲۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکل تأمین برق ناشی از ناترازی درآمد و هزینه‌های شرکت برق است

ایسنا/اصفهان نماینده مردم نجف‌آباد و تیران و کرون در مجلس شورای اسلامی گفت: درآمد و هزینه‌های شرکت برق تراز نبوده و از نظر اقتصادی این نهاد با مشکلات درآمدی روبرو است.

ابوالفضل ابوترابی، امروز(شنبه، هشتم اردیبهشت ماه) در نشست مشترک فعالان اقتصادی تیران و کرون با مدیر توزیع برق منطقه اصفهان و مدیرعامل شرکت برق استان اصفهان، اظهار کرد: درآمد وزارت نیرو از فروش تولید برق نسبت به هزینه‌های تأمین این انرژی بسیارکم بوده و این موضوع باعث شده تا ناترازی ایجاد و در مسیر کار با مشکل روبرو شوند.

وی معتقد است شرکت برق به یک نهاد ورشکسته تبدیل شده چراکه در تأمین هزینه‌ها با مشکل روبرو است و همین موضوع مانع از راه‌اندازی نیروگاه‌ها و توسعه خدمات می‌شود.

به گزارش ایسنا، نماینده مردم نجف‌آباد و تیران و کرون در مجلس ادامه داد: حل مشکل تأمین برق کشور نیازمند برنامه‌ریزی بلندمدت اقتصادی و چشم‌انداز روشن برای این حوزه بوده تا علاوه بر تأمین هزینه‌ها مشکل بخش‌های اقتصادی و خانگی رفع شود.

وی با بیان اینکه شهرک‌های جدید صنعتی و اقتصادی در کشور ایجاد شده‌اند، افزود: برق مورد نیاز آن‌ها باید توسط وزارت نیرو تأمین شود.

ابوترابی مشارکت بین فعالان صنعتی در احداث پست‌های برق‌رسانی و تولید انرژی پاک را مهم خواند و یادآور شد: وزارت نیرو باید زمینه‌های مشارکت و همکاری‌ها را فراهم کند.

وی با اشاره به راه‌اندازی شهرک‌های جدید صنعتی در تیران و کرون و توسعه کشت گلخانه‌ای در این منطقه تصریح کرد: ۱۲۰۰ مورد درخواست مراکز تولیدی اقتصادی در بخش صنایع و کشاورزی در این شهرستان وجود دارد که بر اساس برآورد اولیه ۱۵ هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد.

به اعتقاد این نماینده مجلس وزارت نیرو در یک مقطع زمانی کوتاه‌مدت قادر به تأمین آن نیست و حل این مشکل با مشارکت تشکل‌های صنفی مرتبط با صنایع و کشاورزی قابل رفع خواهد بود.

ابوترابی با بیان اینکه توسعه زیرساخت‌های انرژی غیرقابل‌ انکار است، خاطرنشان کرد: بهره‌گیری از دانش‌های نوین در تولید و مصرف بخش زیادی از کمبودها را جبران می‌کند از این رو شرکت‌های نیرو و گاز باید برنامه‌ریزی بلندمدت داشته باشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • «برنامه بی‌واسطه» دستاوردهای محققان دانشگاه آزاد اسلامی را به تصویر کشید
  • مشکل تأمین برق ناشی از ناترازی درآمد و هزینه‌های شرکت برق است
  • اختلال در مسیر قهرمانی، اوسمار و اولین چالش بزرگ
  • نقدینگی بزرگ‌ترین چالش صنعت دارو/ بانک‌ها وام نمی‌دهند
  • پنج چیزی که به دست آوردنشان برای ثروتمندان هم سخت است!
  • افشای لیست ارزبگیران توسط گمرک با وجود وعده بانک مرکزی
  • هوینس خبر داد: انتقال صد میلیونی بایرن کیست
  • اطلاعیه قطعی آب شهرک خاوران تبریز
  • خسارات سیل دبی/ چالش جدید ابرپروژه لاین عربستان
  • ضرر ۳۵۵ میلیون دلاری بوئینگ