Web Analytics Made Easy - Statcounter

پیرترین مرد جهان با 256 سال سن یک مرد چینی است که این مرد رکورد دار عنوان پیرترین مرد دنیا است و راز عمر طولانی لی چینگ یوئن بسیار ساده می باشد.

به گزارش برنا ؛ آیا لی چینگ یوئن، پیرترین مردی است که تا به حال روی سیاره زمین زندگی کرده است ؟ آیا یک انسان می تواند 256 سال عمر کند؟ هیچ کس داستان حقیقی این مرد را نمی داند اما باور ها بر این است که این شخص در سال 1736 یا 1677 به دنیا آمده است و در ششم ماه می سال 1933 مرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

به هرحال این مرد هرکدام از این تاریخ تولد ها را که داشته باشد، یا 197 سال و یا 256 سال عمر کرده است. طولانی ترین عمر انسانی که تا به حال زندگی کرده است، متعلق به یک خانم فرانسوی به نام جین کالمنت است که 122 سال سن داشت و برعکس این مرد، درستی سنش به اثبات رسیده بود اما در مورد این مرد چینی هنوز هیچ شواهد دقیقی وجود ندارد که متوجه شویم سن او چقدر بوده است.

لی چینگ یوئن چه کسی است؟ 

این مرد که تصویرش را در بخش سرگرمی نمناک مشاهده می کنید در سال 1677 یا 1736 در سیچوآن متولد  شده است. شغل او این بود که انجام تمرین های مدیتیشن و مهارت های تنفسی را به افراد آموزش می داد و در زمینه گیاهان دارویی هم اطلاعات بسیار زیادی داشت. این مرد بیشتر زندگی اش را در کوهستان ها در حال مطالعه و فروختن دارو های گیاهی چینی بود. رژیم غذایی او اساساً بر پایه گیاهان بود. لی چینگ در سال 1749 وارد ارتش شد و هنرهای رزمی را به آن ها آموزش می داد. نام این پیرمرد در روزنامه های مختلفی به ثبت رسیده است بنابراین از سال 1920 کم کم شهرت پیدا کرد. 

اختلاف نظر ها در مورد تاریخ تولد او 

این پیرمرد عقیده دارد که در سال 1736 متولد شده است اما وو چونگ چیه پروفسور دانشگاه چگدو باور دارد که او در سال 1667 به دنیا آمده است. او اسناد دولتی از کشور چین دارد که نشان می دهد به این پیرمرد در سال 1827 تولد 150 سالگی اش را تبریک گفته اند و در سال 1877 تولد 200 سالگی اش بوده است.

در یک مقاله دیگر در نیویورک تایمز نیز به زندگی این مرد اشاره کرده است؛ مقاله ای که با یکی از پیرمردان در همسایگی او مصاحبه شده بود. این پیرمرد اظهار داشت:زمانی که من کودک بودم، پدربزرگم این مرد را می شناخت. البته بعضی از محققان بر این عقیده هستند که این داستان حقیقت ندارد اما بعضی دیگر معتقدند که انسان با یک رژیم غذایی صحیح ، مدیتیشن و انجام تمرین های معنوی و روحی روانی می تواند مدت زمان بسیار طولانی عمر کند. 

بعضی از افراد عقیده دارند که این پیرمرد به دلیل ورزش های صحیح و به طور منظم عمر طولانی داشته است و بعضی دیگر نیز سن بالای او را به دلیل دارو های گیاهی و پر از خواص می دانند. 

راز عمر طولانی لی چینگ یوئن

راز عمر طولانی این پیرمرد بسیار ساده است: 

داشتن قلبی آرام  نشستن مانند یک لاک پشت راه رفتن مانند یک کبوتر ، آزاد و رها  خوابی آرام و کافی

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سیاره تولد کوهستان دارو رژیم غذایی چین نیویورک تایمز مصاحبه پیرترین مرد جهان پیرترین مرد عمر طولانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۷۸۰۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاهی به سینمای کارگری ایران به مناسبت روز کارگر

گرچه سینمای کارگری در ایران به‌دنبال سینمای نئورئالیسم ایتالیا پیش از وقوع انقلاب اسلامی کلید خورد، اما دیری نپایید که با گذشت سال‌های نه چندان طولانی از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی، سینمای کارگری رنگ بیشتری به خود گرفت؛ سینمایی که گذشته از سهراب شهیدثالث و کامران شیردل تا پیش از نیمه دوم دهه ۵۰، خسرو سینایی، عباس کیارستمی، رخشان بنی‌اعتماد، کیانوش عیاری، ابوالفضل جلیلی، اصغر فرهادی و سعید روستایی را در دایره مهم‌ترین فیلمسازان خود از بعد از وقوع انقلاب می‌بیند.

در کنار فیلم‌هایی، چون «نگهبان شب» و «جنگ جهانی سوم» از رضا میرکریمی و هومن سیدی که مهم‌ترین نماینده‌های آثار کارگری اخیر سینمای ایران شمرده می‌شوند، از «به‌آهستگی» مازیار میری، «چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت» وحید جلیلوند، «خداحافظی طولانی» فرزاد موتمن، «شیفت شب» نیکی کریمی، «پنج ستاره» مهشید افشارزاده و «ساعت ۵ عصر» مهران مدیری می‌توان از دیگر آثار عرصه یادشده یاد کرد.

همچنین مجید مجیدی با «آواز گنجشک‌ها»، علی رفیعی با «آقا یوسف»، بهرام توکلی با «اینجا بدون من»، جمشید محمودی با «چند متر مکعب عشق»، احمدرضا معتمدی به واسطه «آلزایمر» و منوچهر هادی به‌واسطه «کارگر ساده نیازمندیم»، از جمله دیگر کارگردانانی هستند که با ساخت فیلم‌های یادشده در تولید آثار سینمای کارگری دستی بر آتش داشته‌اند.

البته پیداست که در برخی از آنها نظیر «جدایی نادر از سیمین»، نقش کار و کارگر، محوری و موضوع اصلی نیست، اما به نوبه خود بر آن بودند تا ادای دینی به این صنف آسیب‌پذیر جامعه داشته باشند.

به هر روی سینمای ایران به واسطه دغدغه و ذوق سینماگرانش همواره بر آن بوده تا در کنار سایر متعلقات آثار اجتماعی، موضوعات کار و کارگری را نیز به کانونی از تصاویر قصه‌گو بدل کند؛ که در این زمینه گام‌های خوبی نیز برداشته است.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری سینما و تئاتر

دیگر خبرها

  • پیرمرد خبرساز سپاهانی بازداشت شد
  • واکنش تند مدیر پرسپولیس؛ حرف‌های پیرمرد پرحاشیه وقیحانه بود | سپاهان به جای شکایت بی‌جا عذرخواهی کند
  • جسد پیرمرد ۷۵ ساله نهبندانی در تالاب کجی نهبندان کشف شد
  • تصاویـر متفاوت‌ترین بازسازی صحنه قتل؛ جنایت پیرمرد در وسط طبیعت بکر!
  • نگاهی به سینمای کارگری ایران به مناسبت روز کارگر
  • قطع همکاری نواک جوکوویچ با یک مربی دیگر
  • اسامی اساتید نمونه کشوری منتشر شد / معرفی جوان‌ترین و پیرترین استاد
  • آشنایی با زنان عارفی که مردان دانشمند از محضرشان درس گرفتند
  • اسامی اساتید نمونه کشوری منتشر شد/معرفی جوان ترین و پیرترین استاد
  • برای عمر طولانی‌تر از پله‌ها بروید