Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-06@19:13:07 GMT

ایده‌های شعری مراد فرهادپور در کتابفروشی‌ها

تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۷۹۱۰۵

ایده‌های شعری مراد فرهادپور در کتابفروشی‌ها

«ایده‌های شعری» مجموعه شعر تازه‌ای از «مراد فرهادپور» به تازگی از سوی نشر «ردپا» روانه کتابفروشی‌ها شده است. این نویسنده و مترجم که در عرصه روزنامه‌نگاری فرهنگی نیز از جمله چهره‌های شناخته شده است در این کتاب دو دفتر شعری اش را در اختیار علاقه‌مندان گذاشته.

آن‌طور که در مقدمه کتاب آمده هر دو دفتر شعری که در قالب این مجلد منتشر شده‌اند پیش‌تر در فضای مجازی با عنوان ایده‌های شعری(1) و ایده‌های شعری (2) منتشر شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شعرهایی که در این مجلد جای گرفته‌اند طی چهار دهه نوشته شده‌اند. فرهادپور در پیشگفتار کتاب در توضیح مختصری درباره چرایی سرایش هر یک از شعرها گفته، نقطه شروع هر یک از آنها یک فکر یا ایده‌ای بوده که از هزار و یک چیز دیگر سرچشمه گرفته است. از زنده شدن یک خاطره گرفته تا خواندن یک کتاب یا حتی ترجمه شعری از شاعری خارجی. او تأکید کرده شعرهای این مجموعه نه فقط ایده، بلکه مهم‌تر از آن، فرم و زبان خود را بیش از هر چیز مدیون ترجمه‌اند و البته ناسازگاری، یا به بیان درست‌تر ناهماهنگی آنها نیز از همین امر ناشی می‌شود. اما در توضیح نکاتی درباره شاعر این مجموعه بد نیست بدانید مراد فرهادپور طی چهل سال گذشته نه تنها در کسوت شاعر، نویسنده و مترجم، بلکه در قامت روزنامه نگار نیز فعالیت کرده است. او آثار فیلسوفان و نویسندگان و شاعران بسیاری را به فارسی بازگردانده است. وی بویژه در عرصه شاعری‌اش، همواره سعی در پرهیز از تقلید از دیگر شاعران داشته آنچنان که اغلب، ایده‌هایی متفاوت از دیگران را به روی کاغذ آورده است. آن طور که در معرفی کتاب هم آمده، فرهادپور در این مجموعه شعر علاوه بر شرح و بسط ایده‌هایش درباره شعر و شاعری، آن هم از پس سال‌ها کندوکاو در شعر جهان و ترجمه شاعران بزرگ ادبیات مدرن از«بودلر» تا «استیونس»، نظرگاه انتقادی اش به شعر معاصر فارسی را مطرح کرده و تلاش‌های شاعرانه خودش را نیز پیش روی علاقه‌مندان گذاشته و نوشته: «تقدیم به شاعرانی که می‌آیند.»
ایده‌های شعری
مراد فرهادپور
نشر ردپا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: مراد فرهادپور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۷۹۱۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

 فراخوان ایده‌های مردم برای تحقق مشارکت در جهش تولید

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، رهبر انقلاب اسلامی در پیام نوروزی، سال ۱۴۰۳ را سال «جهش تولید با مشارکت مردم» نام‌گذاری کردند و برهمین اساس رسانه KHAMENEI.IR (https://farsi.khamenei.ir/tolid-mardom/) از مخاطبین خود دعوت می‌کند تا پیشنهادها، نظرات و ایده‌های خود را برای تحقق مشارکت مردم در جهش تولید از طریق صفحه ویژه‌ی فراخوان به آدر (https://farsi.khamenei.ir/tolid-mardom/)س farsi.khamenei.ir/tolid-mardom/ ارسال نمایند.

پیشنهادهای دریافت شده پس از دسته‌بندی به مرور منتشر می‌شود و نظرات و راهکارهای مطرح شده برای عملیاتی شدن مشارکت مردمی در عرصه تولید، به دستگاه‌های مربوطه ارجاع داده خواهد شد.

مخاطبان محترم می‌توانند برای ارسال ایده‌ها به صفحه farsi.khamenei.ir/tolid-mardom/ مراجعه کنند. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عکس| ماجرای شعری که تتلو برای حضرت علی(ع) سروده چیست؟
  • عضو حماس: در مذاکرات به سازوکار مشخصی رسیدیم
  • تساوی رم با یوونتوس در شب آرام سردار آزمون
  • فال انبیا فردا دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  •  فراخوان ایده‌های مردم برای تحقق مشارکت در جهش تولید
  • داوری ۱۱۵ ایده در رویداد آموزشی «بوت کمپ» دانشگاه آزاد قم
  • آشپزی در بیل؛ ایده ای خلاقانه برای پخت غذا در فضای باز (فیلم)
  • ایده «دو دولتی»؛ نسخه‌ای که به‌جای شفا، کور می‌کند
  • فیوچرلاینر ؛ سیرک علمی جنرال موتورز (+تصاویر)
  • حضور کتاب‌فروشی‌ها در نمایشگاه کتاب، آری یا خیر؟