Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس رها بودن سرمایه های سرگردان را آفت اقتصاد دانست و گفت: کنترل نقدینگی باید در اولویت اول برنامه های دولت آینده قرار گیرد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، شهباز حسن پور بیگلری، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: در حال حاضر رشد بی رویه نقدینگی و افزایش فعالیت های غیر مولد مانند دلالی و واسطه گری موجب افزایش تورم و اختلال در نظام اقتصادی کشور شده و دولت آینده باید با کنترل نقدینگی و هدایت سرمایه ها به سمت تولید و فعالیت های مولد زمینه را برای کنترل تورم و بهبود وضعیت اقتصادی کشور فراهم کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی رها بودن سرمایه های سرگردان را آفت اقتصاد دانست و اظهار داشت: رشد نقدینگی و سرمایه های سرگردان همچون سیلی مخرب بخش های مختلف اقتصادی کشور را تخریب کرده اند و دولت آینده باید با اصلاح ساختارها و هدایت نقدینگی به سمت فعالیت های مولد و تولید از آثار سوء رشد نقدینگی در کشور جلوگیری کند.

این نماینده مجلس به طرح ها و مصوبات مجلس شورای اسلامی برای کنترل نقدینگی و کاهش قیمت ها در بازار اشاره کرد و گفت: مجلس شورای اسلامی با ارائه و تصویب طرح های مختلف از جمله مالیات بر خانه های خالی و مالیات بر درآمد زمینه را برای کنترل تورم و کاهش قیمت ها فراهم کرده است و با بهره گیری از خرد جمعی و نظرات صاحبنظران و کارشناسان خبره در همه دستگاهها و نهادها تلاش می کند قوانین لازم را برای اصلاح و بهبود نظام اقتصادی کشور به تصویب رساند.

وی بر ضرورت حمایت جدی دولت آینده از تولید و تولید کنندگان داخلی تاکید کرد و اظهارداشت: بعد انتخابات1400 ریاست جمهوری اولویت مهم دولت آینده باید حمایت جدی از تولید بر محور صادرات و قابل رقابت در عرصه بین المللی از لحاظ قیمت و کیفیت باشد و در این زمینه باید سازوکارهای لازم را برای رونق و جهش تولید ملی فراهم سازد.

شهباز حسن پور بیگلری اجرای اصل 44 قانون اساسی را از راهکارهای مهم بهبود وضعیت اقتصادی در کشور دانست و گفت: اصل 44قانون اساسی از اصول مترقی و مهمی است که اجرای آن می تواند موجب تقویت بخش خصوصی و رونق اقتصادی در کشور شود و دولت آینده باید زمینه را برای اجرای سریع و صحیح اصل 44 قانون اساسی فراهم کند.

وی همچنین کوچک سازی دولت آینده را ضروری دانست و تاکید کرد: حجم زیاد دستگاههای دولتی موجب هدر رفتن بخش زیادی از بودجه های دولتی شده و موانعی را برای فعالیت بخش خصوصی ایجاد کرده است و دولت آینده باید با کوچک سازی دولت سهم بیشتری را به بخش خصوصی اختصاص دهد و این امر زمینه ساز رونق تولید ملی و اقتصاد در کشور خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سرمایه های سرگردان دولت آینده کنترل نقدینگی اقتصادی کشور سرمایه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۷۹۶۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکل تورم با افزایش تولید از بن بست خارج می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، محمدمهدی اعلایی ظهر یکشنبه در مراسم بزرگداشت روز کار و کارگر اظهار کرد: نقش کارگران در تولید بی بدیل است و این نقش تمامی شقوق جامعه کارگری را در برمی گیرد و قابل تقدیر است.

وی افزود: در فضای فعلی کشور و در زنجیره حلقه‌های موجود در جامعه، بنا به دلایل متعدد ضعیف‌ترین حلقه، زنجیره اقتصاد است و باید بر روی آن تمرکز کرد، موضوعی که مورد توجه رهبر معظم انقلاب نیز قرار دارد و ایشان چندین سال است که راهبرد کشور را موضوعات اقتصادی نامگذاری می‌کنند.

اعلایی گفت: بزرگترین مشکل اقتصاد تورم است و بیش از ۵ دهه است که کشور به صورت ملموس و ناملموس از این حوزه آسیب دیده است و بسیاری از ناهنجاری‌های موجود فرهنگی و اجتماعی هم نشأت گرفته از همین موضوع است.

استاندار قزوین با بیان اینکه تورم باعث پیش بینی ناپذیری اقتصاد، بهم خوردن طبقات اجتماعی و از بین رفتن انگیزه کاری و ایجاد اختلال در بسیاری از حوزه‌های دیگر می‌شود، اضافه کرد: تمامی کارشناسان و صاحب نظران در حوزه اقتصاد منطقی‌ترین، معقول ترین و مداوم ترین راه مقابله با تورم را تولید می‌دانند و حتی هر کسی با دانش معمولی خود هم تحلیل کند به این نتیجه می‌رسد.

نماینده عالی دولت در استان اظهار داشت: در شرایط فعلی اقتصادی کشور، تنها راه خارج کردن تورم از بن بست، افزایش تولید است و به همین دلیل باید در کانون توجه قرار گیرد.

وی با بیان اینکه نقش کارگران و نیروی انسانی در تولید بر کسی پوشیده نیست، ضمن تقدیر از تلاش‌های جامعه کارگری گفت: یکی از سخت‌ترین کارها مدیریت منابع انسانی در شرکت هاست و بنگاه‌های اقتصادی در این زمینه باید تلاش زیادی کنند تا شاهد بهره وری و افزایش تولید باشیم.

اعلایی اضافه کرد: استان در تولید حرف برای گفتن آورد ولی در حوزه بهره وری نیاز به تلاش و همت بیشتر دارد و اعتقاد داریم با امکانات موجود می‌توان تولید بیشتری را رقم زد.

کد خبر 6091206

دیگر خبرها

  • رئیسی: رشد نقدینگی و قیمت ارز نیازمند کنترل است
  • استمرار روند کاهشی تورم، رشد نقدینگی و قیمت ارز نیازمند کنترل و مراقبت جدی است
  • مشکل تورم با افزایش تولید از بن بست خارج می‌شود
  • تحلیل مسعود نیلی از شرایط اقتصادی ایران در ۱۰ سال آینده
  • دولتی‌ها به جای رقابت، نظارت کنند
  • تسهیل گری برای سرمایه گذاران داخلی و خارجی از وظایف مناطق آزاد است
  • تحلیل مسعود نیلی از شرایط اقتصادی متفاوت ایران در 10 سال آینده
  • کاهش رشد نقدینگی به تنهایی موجب مهار تورم نخواهد شد
  • نقش کلیدی صندوق‌های سرمایه گذاری بازار سرمایه در جمع‌آوری نقدینگی‌های بلاتکلیف
  • دولت نباید اقتصاد کشور را به موضوع ارز گره بزند