Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدمهدی فریدوند، مدیر عامل صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه تهران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره جزئیات اختصاص ۷۵۰ میلیاردتومانی به شرکت‌های دانش بنیان اظهار کرد: صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه تهران یکی از صندوق‌های تخصصی حوزه پژوهش و فناوری است که در سال ۱۳۸۹ تاسیس شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: حدود یک دهه‌ای می‌شود که صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه تهران در تامین مالی حوزه فناوری و شرکت‌های دانش بنیان فعالیت می‌کند، این صندوق ۴ محور فعالیتی دارد که در مباحثی مانند: پاسخ به تسهیلات انجام می‌شود، برای مثال در قالب انواع مختلف تسهیلات مانند تسهیلات سرمایه در گردش، مشارکت مدنی و انواع تسهیلات به شرکت‌ها کمک می‌شود.

فریدوند تصریح کرد: صدور ضمانت نامه برای شرکت‌های دانش بنیان از دیگر حمایت‌های صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه تهران است که برای قرارداد‌ها و دریافت تسهیلات از نهاد‌های مالی و بانکی می‌توانند ضمایت نامه ما را دریافت کنند.

او با بیان اینکه بحث دریافت کارگذاری منابع از دستگاه‌های دولتی و اجرایی از دیگر حمایت‌های صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه تهران است، تاکید کرد: منابع را از دستگاه‌های دولتی و اجرایی دریافت می‌کنیم تا عامل ارائه خدمت به شرکت‌های دانش بنیان و فناور شویم.

رئیس انجمن (VC) ادامه داد: سرمایه گذاری خطرپذیر از دیگر اقدامات صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه تهران است که سالانه خدماتی را به شرکت‌های مذکور ارائه می‌دهیم که طی چند سال اخیر رشد خیلی خوبی را داشته و در سال ۹۹ حجم کل خدمات ما در این ۴ حوزه به ۳ هزار میلیار ریال رسیده و در مجموع کل خدمات ارائه شده صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه تهران به شرکت‌ها ۷۵۰ میلیارد تومان است و بیش از ۴۰ درصد خدمات ما در سال ۹۹ ارائه شده است.

مدیر عامل صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه تهران اضافه کرد: تسهیلات و خدمات ارائه شده به شرکت‌ها یک تسهیلات حمایتی و تصویب شده است که شرکت‌های دانش بنیان و فناور تسهیلات خود را با حداقل تضامین و وسایل دریافت می‌کنند. همچنین، تسهیلات حتما به شرکت‌های دارای طرح‌های فناورانه یعنی حوزه نوآوری و دانش بنیان داده می‌شود.

فریدوند گفت: ضمانت نامه‌هایی که از سوی صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه تهران صادر می‌شود همانند ضمانت نامه‌های بانکی مورد پذیرش دستگاه‌های اجرایی و کارفرمایی قرار گرفته است که این موضوع از طرف سازمان برنامه ابلاغ شده و طی چند سال اخیر با حمایت‌های برخی نهاد‌ها مانند: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و صندوق نوآوری و شکوفایی و حتی سایر صندوق‌های پژوهش و فناوری جایگاه ضمانت نامه‌های فناوری تسهیل شده و بهبود یافته است که این ۷۵۰ میلیارد تومان از سوی صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه تهران با همکاری سایرنهاد‌ها ارائه شده است.

راه اندازی سرمایه گذاری خطرپذیر طی دو سال اخیر در دانشگاه تهران

رئیس انجمن (VC) افزود: سرمایه گذاری خطرپذیر طی دو سال اخیر در صندوق دانشگاه تهران راه اندازی شده است و توانسته ایم طرح‌هایی را برای ارزش گذاری شرکت‌ها سرمایه گذاری کنیم تا کمک‌های نقدی و غیر نقدی مانند بحث‌های مدیریتی و مشاوره و ... ارائه داده شود تا شرکت‌ها بتوانند طرح‌های خود را پیگیری کنند.

فریدوند گفت: شرکت‌های دانش بنیان و فناور مستقر در پارک‌های علم و فناوری در اولویت خدمات دهی صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه تهران هستند که بیش از ۷۰ درصد خدمات به این شرکت‌ها داده شده است و مابقی شرکت‌ها در اولویت بندی هستند.

مدیر عامل صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه تهران درباره برنامه ریزی صندوق برای اختصاص بودجه به شرکت‌های دانش بنیان در سال ۱۴۰۰ اظهار کرد: ۷۵۰ میلیارد تومان در گذشته به شرکت‌های دانش بنیان در قالب خدمات پرداخت شده است و در سال ۱۴۰۰ برنامه داریم تا ۵۰۰ میلیارد تومان خدمات از جنس تسهیلات و ضمانت نامه و سرمایه گذاری به شرکت‌ها ارائه دهیم.

بیشتر بخوانید

صندوق پژوهش و فناوری امیرکبیر افتتاح شد

رئیس انجمن (VC) در پایان گفت: صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه تهران از جمله نهاد‌های تخصصی حوزه‌ی فناوری کشور است که با ماموریت تامین مالی در این حوزه از سال ۸۹ تاسیس شده است. ماموریت ما تامین مالی شرکت‌های دانش بنیان و فناور از قبیل صدور ضمانت‌نامه، پرداخت تسهیلات، سرمایه‌گذاری و کارگزاری وجوه دولتی است و سعی بر این است که این خلا تامین مالی را که بانک‌ها در برخی از بازه‌ی فعالیت شرکت معمولا نمی‌توانند صورت دهند را جبران کنیم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه تهران صندوق پژوهش صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه تهران شرکت های دانش بنیان و فناور شرکت های دانش بنیان میلیارد تومان سرمایه گذاری ۷۵۰ میلیارد تامین مالی ضمانت نامه شرکت ها ارائه شده سال اخیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۸۰۵۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صندوق نوآوری و شکوفایی، دکتر محمدصادق خیاطیان در بازدید از ۵ شرکت دانش‌بنیان مستقر در شهرک صنعتی هشتگرد با اشاره به فعالیت بیش از ۲۵۰ واحد صنعتی در شهرک صنعتی هشتگرد، گفت: این مجموعه، فرصت مناسبی برای رشد و شکوفایی واحدهای صنعتی و شرکت‌های دانش‌بنیان ایجاد کرده است و در حال حاضر بیش از ۱۲ هزار نفر در شرکت‌های مستقر در شهرک مشغول فعالیت هستند.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی افزود: درحال حاضر ۲۰ شرکت دانش‌بنیان در شهرک صنعتی هشتگرد مشغول فعالیت هستند که دستاوردهای بسیار قابل‌توجهی دارند. به عنوان مثال، شرکت‌های دانش‌بنیان این شهرک در راه‌اندازی تصفیه‌خانه شهرک صنعتی هشتگرد که از مطالبات جدی واحدهای صنعتی بوده است، مشارکت داشته‌اند.

وی تصریح کرد: یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان که در حوزه طراحی و تولید انواع کنتورهای دیجیتال پیشرفته برق فعالیت می‌کند، علاوه بر ایفای نقش در زمینه هوشمندسازی و بهینه‌سازی مصرف برق، ۱۱۰۰ فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم ایجاد کرده و توان تولید ۶ میلیون کنتور در سال را دارد و محصولات تولیدی خود را به کشورهای مختلفی صادر کرده است.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی خاطرنشان کرد: همچنین شرکت دانش‌بنیان دیگر نیز با طراحی و نصب سیستم کنترل مهار شن روی ۳۵ حلقه چاه نفت در جنوب کشور (طی سال‌های ۲۰۱۶-۲۰۲۴) باعث شده است که بیش از ۷۲ هزار بشکه در روز به ظرفیت تولید نفت کشور اضافه شود که ارزش‌افزوده بسیار بالایی برای کشور به همراه داشته است.

به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، خیاطیان تأکید کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان نقش بسیار مهمی در حوزه اشتغال‌زایی و رفع نیازهای اساسی کشور ایفا می‌کنند و صندوق نوآوری و شکوفایی در راستای تحقق شعار «جهش تولید با مشارکت مردم»، برنامه‌های متعددی را برای تبدیل شرکت‌های نوپا به شرکت‌‎های نوآور و فناور تدارک دیده است که بزودی اعلام خواهد شد.

کد خبر 6091297 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • مرکز پژوهش فناوری و نوآوری شبکه‌های کوانتومی افتتاح شد
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر محصولی ازشرکتی دانش‌بنیان
  • ارایه تسهیلات ارزان به شرکت‌های دانش بنیان صادرات محور
  • سازمان اوقاف از جهش اقتصادی و مؤسسات دانش‌بنیان حمایت می‌کند
  • بازدید رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی از دانش‌بنیان‌های شهرک صنعتی هشتگرد
  • نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور
  • مالکیت فکری ستون اصلی «اقتصاد دانش بنیان»
  • در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان
  • صادرات ۱۰ میلیارد دلاری دانش بنیان‌ها تا دو سال آینده