Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر عامل شرک دانش بنیان کیمیا ماشین البرز طراح و سازنده خطوط فرآوری منیزیت روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا عنوان کرد: با توجه به اینکه منیزیت پرعیار برای استفاده در فرآورده های نسوز در معادن ما کمیاب و نایاب شده به این منظور این اقدام که در واقع احیای غیر مستقیم معادن منیزیت کشور است توسط این شرکت انجام می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افشین مسگر با بیان اینکه تولید این دستگاه ها صدها میلیون دلار ارزش افزوده و صرفه جویی ارزی برای کشور به همراه دارد افزود: با طراحی و ساخت این دستگاه این امکان وجود دارد که به روش سیار و با جدیدترین تکنولوژی های روز دنیا با هفت تریلی سیار شامل خطوط سنگ شکنی اولیه و ثانویه و خطوط جداسازی و فرآوری منیزیت به روش سپراتورهای مغناطیسی و تجهیزات متعلق به آن و یک دستگاه تریلی مجزا جهت تابلوهای برق و کنترل و ۲ تریلی برای تجهیزات انتقال و انباشت مواد اقدام به فرآوری منیزیت معادن و انتقال آن کرد.

وی اضافه کرد: تاکنون تنها هفت درصد از معادن کشور کشف شده که از این میزان حدود سه تا چهار درصد از آنها در حال بهره برداری هستند، این در حالی است که معادن کشف شده کم عیار و برای استفاده از صنایع نسوز کشور بایستی منیزیت موجود در آنها پر عیار که این اقدام امروز به همت جوانان و متخصصان ایرانی محقق و در حال اجرایی شدن است.

مسگر با اشاره به اینکه صرفه جویی ارزی این خط در حدود ۱۰ میلیون یورو است اظهار داشت: این خط با رقمی حدود یک میلیون یورو طراحی و نصب می گردد.

وی با بیان اینکه این تکنولوژی به راحتی از معدنی به معدن دیگر با هدف پرعیار سازی منیزیت موجود در آنها قابل انتقال است خاطر نشان کرد:  این خطوط قابلیت  100تن در ساعت خوراک ورودی را دارا می باشند.

مدیر عامل شهرک صنعتی علم و فناوری خوارزمی ماهدشت نیز در این رابطه به ایرنا گفت: این شرکت دانش بنیان مستقر در شهرک صنعتی ماهدشت، با قریب یک دهه فعالیت در زمینه طراحی و ساخت ماشین آلات تولید فرآوری مشغول به فعالیت است که در سال های اخیر با فعالیت هایی از جمله طراحی و تولید ماشین آلات فرآوری منیزیت حرف های خوبی در عرصه صنعت در کشور دارد.

میثم نیک نژادی افزود: امروز این شرکت با توان متخصصان داخلی و بهره گیری از تخصص جوانان این مرز و بوم برای نخستین بار در کشور هفت دستگاه خط تولید را کرده است.

وی اضافه کرد: امیدواریم در سالی که از سوی مقام معظم رهبری به عنوان تولید، مانع زدایی ها و پشتیبانی ها نامگذاری شده بتوانیم اقدامات موثری برای حمایت از تولید داخلی انجام دهیم.

شهرک صنعتی غیر دولتی ماهدشت در استان البرز به عنوان قطب تولید آرد کشور در سال ۹۷ مجوز پروانه بهره برداری آن صادر شده است.

این شهرک نزدیک ترین شهرک صنعتی به فرودگاه بین المللی پیام و تنها شهرک همجوار با سه استان تهران، مرکزی و قزوین  است که در جنوب کرج واقع شده است.

استان البرز دارای ۱۳ شهرک صنعتی دولتی و خصوصی است و در مجموع سه هزارو۵۰۰ واحد تولیدی و صنعتی در شهرک ها و سایر مناطق استان با اشتغالزایی حدود ۱۲۰ هزار نفر فعال هستند.

برچسب‌ها سال تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها البرز صنعت و معدن و تجارت شرکت دانش بنیان شهرک صنعتی پروندهٔ خبری ۱۴۰۰؛ سال تولید، پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سال تولید پشتیبانی ها و مانع زدایی ها البرز صنعت و معدن و تجارت سال تولید پشتیبانی ها و مانع زدایی ها البرز صنعت و معدن و تجارت شرکت دانش بنیان شهرک صنعتی اخبار کنکور شهرک صنعتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۸۰۸۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی از دانش‌بنیان‌های شهرک صنعتی هشتگرد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا،  محمدصادق خیاطیان به همراه جمعی از مدیران صندوق نوآوری و شکوفایی، صبح امروز یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ ضمن نشست با اعضای هیئت مدیره شهرک صنعتی هشتگرد، از شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در شهرک بازدید کرد.  

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی، در گفتگو با مدیران عامل و مسئولان این شرکت‌های دانش‌بنیان، دستورات لازم جهت رسیدگی به مشکلات و پیگیری درخواست‌های این شرکت‌ها را صادر کرد.  

شهرک صنعتی هشتگرد با وسعتی بالغ بر ۲۵۰ هکتار، در فاصله ۹۰ کیلومتری پایتخت قرار دارد.

 دکتر محمدصادق خیاطیان، رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی صبح امروز از ۵ شرکت دانش‌بنیان مستقر در شهرک صنعتی هشتگرد بازدید و از نزدیک در جریان توانمندی‌ها و دستاورد‌های این شرکت‌ها قرار گرفت.

خیاطیان با اشاره به فعالیت بیش از ۲۵۰ واحد صنعتی در شهرک صنعتی هشتگرد گفت: این مجموعه، فرصت مناسبی برای رشد و شکوفایی واحد‌های صنعتی و شرکت‌های دانش‌بنیان ایجاد کرده است و در حال حاضر بیش از ۱۲ هزار نفر در شرکت‌های مستقر در شهرک مشغول فعالیت هستند.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی افزود: درحال حاضر ۲۰ شرکت دانش‌بنیان در شهرک صنعتی هشتگرد مشغول فعالیت هستند که دستاورد‌های بسیار قابل‌توجهی دارند. به عنوان مثال، شرکت‌های دانش‌بنیان این شهرک در راه‌اندازی تصفیه‌خانه شهرک صنعتی هشتگرد که از مطالبات جدی واحد‌های صنعتی بوده است، مشارکت داشته‌اند.

وی تصریح کرد: شرکت دانش‌بنیان الکترونیک افزار آزما که در حوزه طراحی و تولید انواع کنتور‌های دیجیتال پیشرفته برق فعالیت می‌کند، علاوه بر ایفای نقش در زمینه هوشمندسازی و بهینه‌سازی مصرف برق، ۱۱۰۰ فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم ایجاد کرده و توان تولید ۶ میلیون کنتور در سال را دارد و محصولات تولیدی خود را به کشور‌های مختلفی صادر کرده است.  

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی خاطرنشان کرد: همچنین شرکت دانش‌بنیان همراه پوشش نیز با طراحی و نصب سیستم کنترل مهار شن روی ۳۵ حلقه چاه نفت در جنوب کشور (طی سال‌های ۲۰۱۶-۲۰۲۴)  باعث شده است که بیش از ۷۲ هزار بشکه در روز به ظرفیت تولید نفت کشور اضافه شود که ارزش‌افزوده بسیار بالایی برای کشور به همراه داشته است.

خیاطیان در پایان تأکید کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان نقش بسیار مهمی در حوزه اشتغال‌زایی و رفع نیاز‌های اساسی کشور ایفا می‌کنند و صندوق نوآوری و شکوفایی در راستای تحقق شعار «جهش تولید با مشارکت مردم»، برنامه‌های متعددی را برای تبدیل شرکت‌های نوپا به شرکت‌های نوآور و فناور تدارک دیده است که بزودی اعلام خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کمتر از ۳۰ درصد مخازن سد‌های خراسان‌شمالی آب دارد/ضرورت صرفه جویی درتابستان
  • رونمایی رسمی از بزرگترین پویش کشور در زمینه انرژی
  • صرفه‌جویی جالب به سبک کمیته داوران!
  • بازدید رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی از دانش‌بنیان‌های شهرک صنعتی هشتگرد
  • نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور
  • افتتاح تصفیه‌خانه فاضلاب کارخانه فرآوری کشمش در ملایر
  • آتش‌سوزی گسترده یک کارخانه بزرگ در جنوب تهران
  • ممنوعیت هرگونه خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی قبل از اخذ پایان کار و اتمام سالن تولید
  • صرفه جویی ۸۰۰ هزار متر مکعب آب با انجام اقدامات حفاظتی در بافق و بهاباد 
  • اعطای تسهیلات خرید به سرمایه گذاران جهت اصلاح خطوط تولیدی