Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-30@03:51:55 GMT

کودتای ارتش آمریکا علیه دولت بایدن

تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۸۱۹۶۷

کودتای ارتش آمریکا علیه دولت بایدن

پایگاه خبری بیزنس اینسایدر نوشت: مایکل فلین نخستین مشاور امنیت ملی دولت ترامپ در همایشی خواستار کودتای ارتش آمریکا علیه دولت کنونی این کشور شد.

به گزارش برنا، «مایکل فلین» نخستین مشاور امنیت ملی دونالد ترامپ در زمان ریاست جمهوری وی گفت: «ایالات متحده باید کودتایی مانند میانمار داشته باشد تا ارتش دولت دموکرات کنونی را سرنگون می کند».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فلین که در زمان ریاست جمهوری ترامپ به عنوان مشاور امنیت ملی خدمت می کرد، آخر هفته گذشته در همایش "کیو انان" (کیو اِنان QAnon‎ یک تئوری توطئه راست تندرو است که بر مبنای آن  توطئه‌ای از سوی «دولت پنهان در ایالات متحده آمریکا» علیه دونالد ترامپ و هواداران او در جریان است) در دالاس تگزاس به جمعیت حاضر گفت ، ایالات متحده باید کودتایی مانند آنچه در میانمار رخ داد، داشته باشد.

ارتش میانمار  اول فوریه (۱۲ بهمن ۹۹) دولت منتخب دموکرات این کشور را سرنگون و رهبران آن را دستگیر کرد. این کودتا بلافاصله اعتراضاتی را در سراسر کشور به راه انداخت و باعث شد که ارتش کارزاری را علیه شهروندان خود آغاز کند.

فلین که در حال حاضر به شخصیتی برجسته در تئوری توطئه کیوانان بدل شده است، مرکز توجه این همایش بود که در هتلی در دالاس برگزار شد.

در ویدئویی که در توییتر به اشتراک گذاشته شده است، یکی از شرکت کنندگان از فلین می پرسد: «من می خواهم بدانم که چرا آنچه در میانمار رخ داده نمی تواند اینجا اتفاق بیفتد».

جمعیت بلافاصله وی را تشویق می کنند و به دنبال آن فلین می گوید: «بدون هیچ دلیلی. منظور من این است که اینجا نیز باید اتفاق بیفتد».

گزارش ها نشان می دهد معتقدان به تئوری توطئه کیوانان کودتای میانمار را ستایش کرده و این ایده را که باید در ایالات متحده اتفاق بیفتد تایید می کنند.

براساس اعلام انجمن کمک به زندانیان سیاسی میانمار، تاکنون بیش از ۸۰۰ نفر از شهروندان این کشور از جمله دستکم ۴۰ کودک در جریان کودتا در این کشور آسیایی کشته و بیش از چهار هزار نفر هم دستگیر و زندانی شده اند.  

فلین در سال ۲۰۱۷ پس از آنکه تنها ۲۴ روز از انتصاب وی به عنوان مشاور امنیت ملی دولت ترامپ می گذشت، به دروغگویی به "اف بی آی" (پلیس فدرال آمریکا) در مورد ارتباطات خود با روسیه متهم شد. وی سپس وزارت دادگستری ایالات متحده را به دام پهن کردن برای خود متهم کرد و پس از آن  شروع به تلاش برای رفع اتهامات کرد. او در نهایت در ماه نوامبر (آبان ۹۹) از سوی ترامپ عفو شد.​

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مشاور امنیت ملی ریاست جمهوری دولت امنیت ملی ایالات متحده دروغگویی روسیه وزارت دادگستری مشاور امنیت ملی دولت ترامپ مشاور امنیت ملی ایالات متحده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۸۱۹۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها

نتایج نظرسنجی شبکه آمریکایی «سی ان ان» نشان داد که دونالد ترامپ، رئیس جمهور پیشین این کشور نسبت به جو بایدن، رئیس کنونی کاخ سفید، از حمایت تعداد بیشتری از رای دهندگان برخوردار است.

بنابر گزارش آر تی، بر اساس این نظرسنجی که از ۱۸ تا ۲۳ آوریل انجام شد و شامل ۹۶۷ رأی دهنده ثبت نام شده بود، با ضریب خطای آماری ۳.۸ درصد، ۴۹ درصد از شرکت کنندگان از ترامپ حمایت کردند و در عین حال، ۴۳ درصد از پاسخ دهندگان از بایدن حمایت کردند.

انتخابات بعدی ریاست جمهوری آمریکا قرار است در ۵ نوامبر ۲۰۲۴ برگزار شود و رقبای اصلی در رقابت انتخاباتی جو بایدن، رئیس جمهور فعلی دموکرات و دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق جمهوری خواه هستند.

هر دو نامزد قبلاً تعداد کافی رای را از انتخابات مقدماتی دریافت کرده اند تا نامزدی احزاب خود را تضمین کنند و تقریباً همه رقبای آنها انصراف خود را از رقابت اعلام کرده اند.

پیش از این مارینا هاید، ستون نویس روزنامه گاردین در تحلیلی در خصوص انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و نامزد‌های آن به این نکته اشاره می‌کند که دو نامزد اصلی یعنی دونالد ترامپ و جو بایدن هر دو مسن هستند و در همین حال، یکی تقریبا مرتکب کودتا شده و دیگری از مشکلات حافظه رنج می‌برد. مسئله‌ای که انتخاب را برای رای‌دهندگان آمریکایی دشوار خواهد کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • استدلال‌های مضحک نهادهای اطلاعاتی آمریکا از اوضاع جهان
  • پیش‌بینی نتیجه انتخابات آمریکا توسط پیش‌گوی معروف
  • (تصاویر) A-۱۰ Thunderbolt II؛ «گراز» ترسناک نیروی هوایی آمریکا
  • بیداری جهانی و باتلاقی که اسرائیل برای آمریکا ساخت
  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها
  • نظم جایگزین چین و آن چه آمریکا باید از آن بیاموزد
  • اسرائیل درمانده است ایران قواعد بازی را تغییر داد | این جمله یک اشتباه بزرگ از سوی بایدن بود
  • (تصاویر) M۱۰ Booker؛ جدیدترین زره پوش ارتش ایالات متحده
  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟
  • کمک‌های جدید واشنگتن چه معنایی برای کی‌یف و پوتین دارد؟