Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی‌اکبر خورشیدی‌فر در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس با اشاره به سطح بالای مسابقات وزنه‌برداری قهرمانی بانوان جوانان جهان در ازبکستان، اظهار داشت: این رقابتها، یکی از مراحل گزینشی المپیک توکیو بود که بر همین اساس برخی از وزنه‌برداران خوب دنیا برای کسب سهمیه در تاشکند حاضر شده بودند و از این رو سطح مسابقات افزایش پیدا کرده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 تیم وزنه‌برداری بانوان‌مان کشورمان در رده سنی جوانان برای اولین بار در رقابتهای جهانی شرکت داشت.

مشاور فنی وزنه‌برداری بانوان در خصوص مدال‌آوری وزنه‌برداری بانوی ایرانی عنوان کرد: در وزن 87 کیلوگرم بخش بانوان، یکتا جمالی بسیار خوب کار کرد و توانست سه مدال برنز را از آن خود کند و برای اولین بار وزنه‌برداری کشورمان را صاحب مدال جهانی‌ کرد. همچنین یکتا جمالی با 16 سال سن نخستین بار در مسابقات بین‌المللی حضور پیدا می‌کرد و برخی از استرس‌ها و حساسیت هایی وجود داشت. ولی جمالی با آرامش و قدرت خوبی کار خود را پیش برد و هر شش وزنه خود را مهار کرد. این نکته را هم نباید فراموش کنیم که در حرکت یکضرب مدال نقره را با اختلاف یک کیلوگرم و در حرکت دوضرب با اختلاف دو کیلوگرم مدال نقره از دست دادیم.

وی افزود: این مدال به راحتی کسب نشده است و زحمات زیادی از عزیزان از جمله رئیس، مسئولان و دیگر اعضای فدراسیون وزنه برداری بود.بر همین اساس این موفقیت را به جامعه ورزش، وزنه‌برداری و بانوان کشورمان تبریک می‌گویم.

خورشیدی‌فر با اشاره به اینکه برای کسب این مدال با برنامه پیش رفتیم، گفت: آنالیز خیلی خوبی از حریفان این دسته داشتیم که تورسنوی جَباروا از ازبکستان رکورد‌دار جهان، دو وزنه‌بردار آمریکایی، دو شرکت‌کننده از ترکیه و یک ورزشکار لهستانی حضور داشتند. مسابقات بسیار سنگینی در این دسته وجود داشت اما طبق محاسباتی که داشتیم کسب مدال در این وزن قابل پیش‌بینی بود. 

وی ادامه داد: بعد از مدال‌آوری بانوی وزنه‌برداری کشورمان، مربیان اکثر کشورها و مسئولان iwf کسب این مدال را به جمالی، کادر فنی و مسئولان فدراسیون تبریک گفتند. رئیس فدراسیون وزنه‌برداری ازبکستان عنوان کرد که باعث افتخار است که ایرانی‌ها اولین مدال بانوان‌شان را در کشورمان کسب کردند و تاریخ ساز شدند.

خورشیدی‌فر خاطرنشان کرد: امیدواریم حمایت و برنامه‌ریزی‌های از وزنه‌برداری بانوان ادامه داشته باشد تا در آینده هم شاهد چنین موفقیت‌های بیشتری باشیم. فدراسیون وزنه‌برداری، کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش و جوانان باید نگاه‌ ویژه‌ای به این وزنه‌بردار داشته باشند تا در المپیک 2024 پاریس اولین مدال بانوان در المپیک را هم به دست بیاوریم. 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: وزنه برداری بانوان ورزشی مدال برنز وزنه برداری بانوان خورشیدی فر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۸۲۲۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تالاخادزه ایران کجاست؟

 قهرمان جوانان جهان یکی از سرشناس‌ترین غایبان اردوی تیم ملی وزنه‌برداری ایران به شمار می‌رود، اما دلیل دعوت نشدن علیرضا یوسفی به اردو چیست؟

به گزارش ایرنا، علیرضا یوسفی دارنده نشان طلای المپیک ۲۰۱۸ جوانان، قهرمان نوجوانان و جوانان جهان، یکی از غایبان سرشناس اردوی تیم ملی وزنه‌برداری به شمار می‌رود. این اردو با حضور ۱۲ پولادمرد از ۳۱ فروردین‌ماه زیر نظر نواب نصیرشلال در فدراسیون وزنه‌برداری پیگیری می‌شود.

یکی از بدشانسی‌های یوسفی در یکسال گذشته مصدومیت در مسابقات قهرمانی آسیا بود که راه المپیک را بر روی وی سد کرد. یوسفی در مسابقات جینجو با مهار وزنه ۲۴۶ کیلوگرم رکورد جوانان جهان را به میزان ۷ کیلوگرم ارتقا داد و به نشان نقره دوضرب قهرمانی قاره کهن رسید. او در جینجو برای کسب نشان طلای دوضرب و مجموع پشت وزنه ۲۴۹ کیلوگرمی قرار گرفت اما در مهار آن ناموفق بود. تلاش برای مهار این وزنه موجب شد تا قهرمان المپیک ۲۰۱۸ جوانان چند ماه از میادین دور باشد.

مصدومیت و دوری وی از میادین، غیبت هرکول ایرانی در مسابقات قهرمانی سال ۲۰۲۳ جهان را در ریاض به همراه داشت و این پولادمرد عملا المپیک را از دست داد. البته یوسفی آذرماه سال ۱۴۰۲ با حضور در رقابت‌های جهانی جوانان در مکزیک وداع باشکوهی با این رده سنی داشت و به عنوان قهرمانی جهان رسید.

پیگیری‌های خبرنگار ایرنا از وضعیت این قهرمان حکایت از آن دارد که یوسفی یک مصدومیت جزیی از ناحیه پا دارد و این مصدومیت موجب شد تا وی نتواند در مرحله جدید اردو تیم ملی حضور پیدا کند. البته کادر فنی بنا دارند تا یوسفی را پس از درمان به اردوی تیم ملی فرا بخواند.

تیم ملی وزنه‌برداری ایران اکنون با ترکیبی از پولامردان جوان و باتجربه تشکیل شده و نفرات این تیم خود را برای بازی های المپیک و قهرمانی وزنه‌برداری جهان در منامه آماده می‌کنند.

یوسفی یکی از نفرات جوان دسته فوق سنگین به شمار می‌رود که تاکنون در رده‌های سنی افتخارات زیادی را برای ورزش ایران کسب کرده است. یوسفی همچنین مدال نقره قهرمانی آسیا را در حرکت دوضرب در کارنامه دارد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • تالاخادزه ایران کجاست؟
  • گلایه‌های مربی سقزی از کمبود امکانات وزنه‌برداری
  • همدان میزبان مسابقات وزنه‌برداری قهرمانی کشور است
  • غیبت وزنه‌برداری ایران در قهرمانی نوجوانان جهان
  • جام جهانی پاارتیراندازی| مدال طلای تپانچه بادی به نسرین شاهی رسید/ جوانمردی سوم شد
  • در سال ۱۴۰۲ در ورزش خراسان رضوی چه گذشت؟
  • طلای نسرین شاهی در جام جهانی کره جنوبی/ ساره جوانمردی برنز گرفت
  • کسب ۵ مدال طلا نشانه موفقیت ووشو است/ آمریکا حق ما را ضایع کرد
  • مهدی هفت چشمه در پرتاب چکش نقره‌ گرفت
  • مهدی هفت چشمه در پرتاب چکش نقره‌ای شد