Web Analytics Made Easy - Statcounter

 ناصر ایمانی، کنشگر سیاسی اصولگرا، درباره آرایش سیاسی نامزدهای انتخابات ریاست‌جمهوری اظهار کرد: تصور می‌کنم که اکثریت کسانی که کاندیدا هستند تا روز آخر در صحنه انتخابات باقی خواهند ماند؛ ممکن است یک نفر و شاید به دو نفر از صحنه کنار برود که آن هم قاعدتاً اکنون اتفاق نمی‌افتد و تا روزهای نزدیک انتخابات می‌مانند تا ببیند چه خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روزنامه اعتماد به نقل از ایلنا، وی با بیان اینکه حداقل پنج نفر را در روز رای‌گیری خواهیم داشت، گفت: به تعبیر دیگر اگر بخواهیم کاندیداها را مرور کنیم قاعدتاً آقای رئیسی کنار نخواهند کشید، احتمال کنار کشیدن محسن رضایی را بسیار ضعیف می‌دانم و آقای جلیلی، مهرعلیزاده و همتی را نیز همینطور. اما ممکن است که آقای زاکانی و قاضی‌زاده هاشمی در روزهای آخر کنار بکشند، اما سایر افراد نه؛ حداقل در روز انتخابات پنج نفر را خواهیم داشت.

 این تحلیلگر سیاسی ادامه داد: یک نکته دیگر این است که کنار کشیدن‌ها دو نوع است؛ یک زمانی است که افرادی با هماهنگی با یک کاندیدا وارد صحنه انتخابات می‌شوند که بعد هم در روزهای پایانی به نفع آن فرد کنار بروند که اصطلاحاً به این فرد کاندیدای پوششی یا اجاره‌ای می‌گویند. اما افراد دیگری ممکن است اینگونه نباشد، یعنی پوششی نباشند؛ منتها در روزهای پایانی انتخابات ملاحظه کنند که طبق نظرسنجی‌ها میزان رای آنها بسیار پایین است و یا دوستان و همفکران آنها تاکید کنند که کنار بروند که رای ندارند و آنها را مجاب کنند که‌رای‌ها تجزیه می‌شود و به نفع یک نفر کنار بکشند، اسم این کاندیدا پوششی نیست.

وی درباره اینکه با توجه به تحلیل گفته شده آیا رای‌ها جریان اصولگرا شکسته شده و انتخابات دو مرحله‌ای می‌شود، بیان داشت: نه الزاماً اینگونه نیست؛ وقتی رای شکسته می‌شود که دو نفری در صحنه باشند که تعداد آراء قابل توجه داشته باشند در آن صورت رای شکسته می‌شود. اگر فرض کنیم از چند نفری که در صحنه انتخابات هستند یکی از آنها رای بیش ۵۰ درصدی داشته باشد و آن چند نفر دیگر بین ۳ تا ۵ درصد رای داشته باشند، این آرا شکسته نمی‌شوند درست است که از آرا نفر اول کم می‌کند اما نمی‌شود گفت که به آن معنا رای شکسته می‌شود که به دور دوم کشیده شود. زمانی این اتفاق می‌افتد که دو یا سه نفر در صحنه باشند که آراء نزدیکی نسبت به یکدیگر داشته باشند.

ایمانی درباره اینکه شورای وحدت و جبهه پایداری از آقای رئیسی حمایت کردند اما به نظر نمی‌رسد که شورای ائتلاف که محسن رضایی از بانیان آن است از رئیسی حمایت کند، تاکید کرد: مسلما شورای ائتلاف از آقای رئیسی حمایت خواهد کرد و شکی روی آن نیست؛ فعلاً حمایت از آقای رئیسی مورد اجماع اکثریت قاطع تشکل‌های اصولگرا است.

وی درباره اینکه برخی مشارکت را در مقابل کارآمدی قرار می‌دهند و می‌گویند دولت کارآمد است یا مشارکت بالا، گفت:‌ نمی‌د‌انم این کلمه را چه کسی در مقابل مشارکت ابداع کرده است و بعید می‌دانم مجامع رسمی و شورای نگهبان گفته باشد که کارآمدی مهم‌تر از مشارکت است؛‌ اما ممکن است در شبکه‌های مجازی اظهارنظری کنند. کسی مشارکت را در مقابل کارآمدی قرار نداده است، همچنان که آقای دکتر لاریجانی که تایید نشد فرد کارآمدی بود.

این کنشگر سیاسی اصولگرا با طرح این سوال که چه ارتباطی بین تایید صلاحیت کاندیداها و مشارکت وجود دارد؟، بیان کرد: شما یک فرضیه را گذاشته‌اید و آن اینکه تعداد کاندیداها و سلایق مختلف مشارکت را بالا می‌برد؛ آن را رد نمی‌کنم اما باید اثبات کرد. فرض این است که اگر تایید صلاحیت سلایق مختلف بالا باشد مشارکت بالا می‌رود، این محل بحث است که آمار انتخابات‌های گذشته این موضوع را تایید می‌کند، در سال ۱۳۸۰ دوره دوم انتخاباتی که آقای خاتمی رئیس جمهور بودند، کاندید اصلی آقای خاتمی بود که با فاصله بسیار زیاد، یک فرد نسبتاً گمنام به اسم آقای دکتر احمد توکلی رقیب ایشان بود، مشارکت در آن انتخابات کم بود؟ نه. نمی‌خواهم بگویم که تعدد کاندیداها و سلایق در میزان مشارکت موثر نیست بلکه روی نسبت آن بحث دارم.

وی اضافه کرد:‌ اینگونه نیست که تصور کنید اگر اکنون آقای لاریجانی و جهانگیری تایید صلاحیت می‌شدند میزان مشارکت در انتخابات ۱۴۰۰ که اکنون ۴۵ درصد خواهد بود یکباره ۷۰ درصد می‌شد، پاراامتر اصلی برای افزایش مشارکت فاکتورهای دیگری دارد. فرض کنید که شورای نگهبان آقای لاریجانی و جهانگیری را تایید می‌کرد، آقای لاریجانی و رئیسی هر دو از اصولگرایان هستند، این چقدر می‌توانست میزان مشارکت را افزایش دهد؟ آمارهای موجود تا روز قبل از تایید صلاحیت‌ها توسط شورای نگهبان نشان می‌دهد رای آقای لاریجانی حدود ۶_۷ درصد و آقای جهانگیری بین ۲ تا ۳ درصد بوده است. میزان اقبال به ایشان نمایانگر این است که اگر این دو بزرگوار تایید صلاحیت هم می‌شدند چندان در شور و شوق انتخاباتی در میان مردم و افزایش مشارکت نقش جدی نداشت؛ نه اینکه اصلا نقش نداشت اما نقش جدی نمی‌داشت.

این سیاستمدار اصولگرا با بیان اینکه بسیاری از دوستداران انقلاب و اصولگرایان به شورای محترم نگهبان معترض بودند که چرا آقای لاریجانی تایید صلاحیت نشد، این یک موضوع دیگری است، گفت: البته اگر ایشان انتخاب می‌شد خیلی بهتر بود اما به این معنا نیست که تایید صلاحیت ایشان میزان مشارکت از ۵۰ به ۷۰ درصد می‌رساند بلکه تاثیر چندانی نداشت اما به اعتقاد من ای‌کاش آقایان تایید صلاحیت می‌شدند اما اینکه بگوییم به دلیل رد صلاحیت آنها مشارکت می‌شود ۵۰ درصد خیلی ربطی ندارد.

ایمانی درباره مناظره‌های جنجال‌آفرین دوره پیش و اینکه برخی از مردم فکر میکنند در مناظران پشت پرده‌ها بیان می‌شود، خاطر نشان کرد: مناظرات یک محاسنی و یک سری معایب بزرگی برای جامعه دارد. اگر قرار باشد در مناظره‌ها مانند سال ۸۸ و ۹۶ هتک حرمت به افراد شده، مانند سال ۹۶ دروغ گفته شود و یا برخی افراد به دلیل اینکه رای خودشان را بالاتر ببرند به چهره نظام جمهوری اسلامی چنگ بزنند و با پایین آوردن دستاوردهای نظام خودشان را بالا ببرند، درست نیست.

وی با اشاره به سخنان قاضی‌زاده هاشمی عضو کمیسیون نظارت بر تبلیغات انتخابات ریاست‌ جمهوری مبنی بر اینکه «اگر در مناظره‌ها موارد خلاف و اتهامی بخواهد مطرح ‌شود، جلوی آن گرفته ‌می‌شود»، بیان داشت: موضوع مناظره‌هایی که در سال ۸۸ به ویژه از سوی آقای احمدی‌نژاد رییس‌جمهور وقت مطرح شد و مباحثی که سال ۹۶ توسط آقای روحانی رئیس‌جمهور وقت گفته شد، آسیب به فرهنگ عمومی و سیاسی جامعه زدند. فکر نکنید که این‌ها مواردی است که مردم با مسائل پشت پرده آشنا می‌شوند، نه اینگونه نیست به نظر من این‌ها آسیب به فرهنگ عمومی و سیاسی جامعه است.

این کارشناس مسائل سیاسی تاکید کرد: اگر در مناظره‌هایی که چند روز دیگر شروع می‌شود اختلاف نظرهایی در عرصه‌های مختلف اداره کشور از جمله اقتصاد، سیاست خارجه و غیره طرح شود و نظرات گفته شود اما نه به شکلی که با دروغ و تهمت افترا و اینکه طرف مقابل را خودشان را بکوبند برای اینکه کسب رای کنند، باشد خیلی خوب است.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۸۲۶۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت ۹ هزار دانش آموز دارابی در «چهارشنبه‌های امام رضایی»

به گزارش خبرنگار مهر، در نشست فصلی خادمیاران رضوی شهرستان داراب از ۳۰ نفر از فعالین شاخص طرح چهارشنبه‌های امام رضایی این شهرستان تجلیل شد.

در این گردهمایی که بعد از ظهر پنجشنبه با حضور سرپرست اداره آموزش و پرورش داراب، خادمیاران، معلمان و دانش آموزان شهرستان داراب برگزار شد، امام جمعه داراب در سخنانی با بیان اینکه در چهارشنبه‌های امام رضایی صلوات خاصه امام رضا (ع) به صورت دسته جمعی توسط دانش‌آموزان قرائت و گوشه‌هایی از سبک زندگی و سیره این امام همام بیان می‎‌شود، گفت: امور تربیتی نسل جدید در مدارس باید در تراز نظام جمهوری اسلامی صورت پذیرد.

حجت الاسلام محمدرضا خسروی با تاکید بر اینکه وزارتخانه بسیار مهم آموزش و پرورش، نقشی اساسی و بی‌بدیل در تربیت نیروی انسانی، رشد و تعالی کشور ایفا می‌کند؛ متذکر شد: آینده سازان کشور در اختیار این وزارتخانه هستند، از این رو وظیفه‌ای بسیار سنگین و بزرگ بر دوش این نهاد است.

توجه به رهنمودهای رهبر انقلاب در ارتباط با آموزش و پرورش

وی با اشاره به تأکید فراوان مقام معظم رهبری در خصوص آموزش و پرورش طی سال‌های اخیر، بیان کرد: در خصوص آموزش و پرورش بهترین رهنمودها را رهبر معظم انقلاب به عنوان یک کارشناس صاحب نظر در طول سال‌های اخیر بیان فرموده‌اند، که متأسفانه آنگونه که باید مورد توجه قرار نگرفته است.

امام جمعه داراب با بیان اینکه در عصر حاضر شاهد جنگ ترکیبی در مواجه با دشمن هستیم، تصریح کرد: بدون شک یکی از مظاهر قدرت نرم که ما را در مقابل دشمنان واکسینه می‌کند وجود قدرت حضرت رضا علیه السلام است که ما می‌توانیم با تمسک به نام حضرت و در سایه الطاف ملکوتی ایشان در مقابله با افکار پلید دشمنان اسلام پیروز شویم.

خسروی بر لزوم آشنایی دانش آموزان با سیره و منش ائمه هدی خصوصاً امام هشتم توسط معلمین تاکید کرد و گفت: مملکت ایران زیر سایه نگاه و رأفت پدرانه امام رضا است.

امام جمعه داراب گفت: خوب است این چهارشنبه‌های امام رضایی بهانه‌ای شود تا عشق، مهربانی و دوستی را به همدیگر هدیه کنیم؛ زائران امامی که هیچ گاه بین زائران خود فرق نمی‌گذارد و در بذل رأفت و کرامت فقیر و غنی نمی‌شناسد و آغوش لطفش به روی همه گشوده است.

مشارکت ۹ هزار نفری دانش آموزان داراب در طرح چهارشنبه‌های امام رضایی

در ادامه مسؤول کانون مرکزی خدمت رضوی شهرستان داراب نیز هدف از تشکیل چهارشنبه‌های امام رضایی را احیا و تقویت فرهنگ اهل بیت (ع) عنوان کرد و گفت: امروز به برکت امام رضا (ع) بستر این فرهنگ در نقاط مختلف شهرستان داراب فراگیر و امید می‌رود تا با ترویج فرهنگ ناب رضوی موجبات گره گشایی در حوزه آسیب‌های اجتماعی باشیم.

سمیره بهروز افزود: شبکه خادمیاران رضوی با هدف زدودن چهره فقر از محرومان جامعه تشکیل شده و در همین راستا اقداماتی نظیر، پخت نان محلی، توزیع بسته‌های معیشتی بین نیازمندان و تهیه جهیزیه برا نیازمندان و پشتیبانی مالی و معنوی دانش‌آموزان انجام می‌دهد.

وی با اعلام اینکه در حال حاضر ۴۰ مدرسه شهرستان داراب در طرح چهارشنبه‌های امام رضایی مشارکت دارند، عنوان کرد: ۹ هزار دانش آموز دارابی در قالب چهل مدرسه در طرح چهارشنبه‌هایی امام رضایی مشارکت دارند.

مسؤول کانون خادمیاران رضوی شهرستان داراب (دفتر امام جمعه) بیان کرد: از دیگر اهداف طرح چهارشنبه‌های امام رضایی ترویج فرهنگ ناب رضوی بین نسل نو در مدارس است.

بهروز ابراز کرد: از مجموع ۱۲۰ ایستگاه فعال چهارشنبه‌های امام رضایی در شهرستان داراب، ۴۰ ایستگاه مربوط به مدارس این شهرستان است.

در ادامه یکی از مدیران مدارس شاهد شهرستان داراب نیز اظهار کرد: طرح چهارشنبه‌های امام رضایی تأثیر بسیار زیادی در شناخت سیره اهل بیت در بین دانش آموزان داشته است.

خدیجه بامروت که مدیر دبیرستان شاهد شهید عبدالرسول فیضی در شهرستان داراب است با ذکر این نکته که توسط خادمیاران رضوی این آموزشگاه خیرین شناسایی و جذب چهارشنبه‌های امام رضایی می‌شوند، عنوان کرد: یکی از اهداف اجرای طرح چهارشنبه‌های امام رضایی دبیرستان شاهد داراب رسیدگی به نیازمند با توزیع پوشاک و بسته‌های غذایی در بین دانش آموزان است‌.

وی با اعلام اینکه در دبیرستان شاهد شهید عبدالرسول فیضی ۲۲۶ دانش آموزان در طرح چهارشنبه‌های امام رضایی مشارکت دارند، خاطرنشان کرد: همه دانش آموزان این دبیرستان با همکاری دفتر نوجوانان ستاد نماز جمعه شهرستان داراب در طرح چهارشنبه‌های امام رضایی مشارکت فعالانه دارند.

به گزارش خبرنگار مهر، در خاتمه این گردهمایی از ۳۰ تن از فعالان چهارشنبه‌های امام رضایی داراب با اهدای لوح و تبرکی امام رضا علیه السلام تجلیل شد.

کد خبر 6095260

دیگر خبرها

  • انتقاد محسن هاشمی از زاکانی
  • مشارکت ۹ هزار دانش آموز دارابی در «چهارشنبه‌های امام رضایی»
  • اعتبارات درمان ایثارگران ۱۰۰ درصد افزایش یافت
  • آزمون استخدامی جامعه ایثارگران را برگزار می‌کنیم
  • سامانه بارشی تا اوایل هفته آینده در خراسان رضوی فعال خواهد بود
  • اعلام اسامی نامزد‌های نمایندگی مجلس شورای اسلامی در حوزه‌ی بیرجند، درمیان و خوسف
  • باران در راه خراسان رضوی
  • زنجان میزبان جام تختی آزاد؛ برگزاری جام هاشمی‌نژاد در خرداد
  • آخر هفته دمای هوای قم خنک‌تر می‌شود
  • نوری قزلجه: فراکسیون مستقلین احتمالا برای ریاست مجلس و دیگر پُست ها کاندیدا دارد /تعداد اعضای فراکسیون ممکن است به ۱۰۰ نفر هم برسد