Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-28@21:17:42 GMT

سی‌دی‌سی: عوارض واکسن کرونای چین بسیار ناچیز است

تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۸۳۴۰۴

سی‌دی‌سی: عوارض واکسن کرونای چین بسیار ناچیز است

به گزارش خبرنگار گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از سی‌جی‌تی‌ان، مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های چین (CDC) اعلام کرد، میزان عوارض جانبی جدی واکسن‌های کووید ۱۹ در چین بسیار کم است و فواید واکسیناسیون بسیار بیشتر از خطرات آن است.

آمار CDC نشان داد: ۳۱۴۳۴ مورد عارضه جانبی از ۱۵ دسامبر سال ۲۰۲۰ تا ۳۰ آوریل ۲۰۲۱ ( از سه‌شنبه ۲۵ آذر سال ۹۹ تا جمعه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۰) در سرزمین اصلی چین پس از تجویز ۲۶۵ میلیون دز واکسن کووید ۱۹  با میزان ۱۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۸۶ در ۱۰۰ دز گزارش شده است.

در میان واکنش‌های جانبی، واکنش‌های طبیعی مانند تب و تورم ۸۲.۹۶ درصد، یا ۸۴/۹ در هر ۱۰۰ هزار دز و واکنش‌های غیرعادی مانند بثورات آلرژیک با ۱۷.۰۴ درصد، یا ۲.۰۲ در هر ۱۰۰ هزار دز گزارش شده است.

CDC گفت: در مجموع ۱۸۸ مورد از عوارض جانبی شدید با بروز ۰.۰۷ در ۱۰۰ هزار دز گزارش شده است که به معنی بسیار نادر است.

این گزارش اشاره کرد که میزان واکنش‌های جانبی واکسن‌های کووید ۱۹ تولید شده در چین کمتر از متوسط ​​میزان واکنش‌های جانبی به سایر واکسن‌های چینی است.

مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های چین گفت: برخی از کشورها نیز از نظارت بر عوارض جانبی پس از  تزریق واکسن خبر داده‌اند که بیشتر آنها نیز علائم سیستمیک مانند درد در بازو، تب، سردرد، اسهال، خستگی و درد اندام است. واکنش‌های جانبی شدید مانند واکنش‌های شدید آلرژیک احتمالاً مربوط به واکسن ارزیابی شده‌اند، در حالی که سایر موارد در حال بررسی و مطالعه هستند.

انتهای پیام/ 

منبع: فارس

کلیدواژه: واکسن عارضه واکسیناسیون واکنش های جانبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۸۳۴۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات ۴۸۹ میلیون دلاری نساجی/ واردات به ۲.۲ میلیارد دلار رسید

به گزارش خبرگزاری مهر، بر اساس آمار گمرک ایران، میزان صادرات محصولات نساجی در سال گذشته به ۴۸۹ میلیون دلار رسید.

بیشترین میزان صادرات محصولات نساجی به مقصد کشورهای عراق، افغانستان و روسیه بوده است که به ترتیب ۲۶، ۱۸ و ۶ درصد از ارزش کل صادرات محصولات نساجی ایران را به خود اختصاص دادند.

همچنین عمده‌ترین کالای صادراتی در بین محصولات نساجی شامل کف‌پوش‌های غیرمخملی باف با رقمی بالغ بر ۲۲۰ میلیون دلار بوده است.

بر این اساس، بیشترین میزان صادرات محصولات نساجی در سال ۱۴۰۲ از طریق گمرکات کاشان با اختصاص سهم ۱۶ درصد از ارزش کل صادرات این محصول انجام گرفته است، پس از آن، گمرک مشهد با ۱۱.۵ درصد و غرب تهران با ۹.۵ درصد از ارزش کل صادرات محصولات نساجی در مدت یاد شده، در رتبه‌های بعدی قرار گرفتند.

همچنین در این مدت ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار محصولات نساجی وارد کشور شده است که این میزان نسبت به سال قبل آن ۱۲ درصد افزایش را نشان می‌دهد.

امارات متحده عربی با ۳۸ درصد از ارزش کل واردات محصولات نساجی، چین با ۲۲ درصد و ترکیه با ۱۷.۶ درصد عمده‌ترین کشورهای طرف معامله در واردات این محصول در سال ۱۴۰۲ بوده‌اند.

بیشترین میزان واردات محصولات نساجی از گمرکات شهید رجایی، خرمشهر و سرخس انجام گرفته است و عمده‌ترین قلم وارداتی در بین محصولات نساجی در سال ۱۴۰۲ به پارچه‌های تار و پودباف با ۴۳۳ میلیون دلار اختصاص داشت که نسبت به سال ماقبل آن ۲۱.۵ درصد افزایش نشان می‌دهد.

شایان ذکر است، آمار صادرات و واردات محصولات نساجی که در این گزارش آمده است از فصول ۵۰ الی ۶۰ کتاب مقررات صادرات و واردات استخراج شده است و از آنجایی که فصول ۶۳ _ ۶۱ کتاب مقررات صادرات واردات جزو مصنوعات ساخته شده شامل پوشاک و البسه است و اکثر کد تعرفه‌های مشمول این فصول، ممنوعیت در واردات داشته‌اند، آمار مربوطه در این گزارش لحاظ نشده است.

کد خبر 6089881 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • ارزش افزوده در شهرهای کوچک ناچیز است و باید این قانون اصلاح شود
  • چین در آفریقا از آمریکا پیشی گرفت
  • آمار مرگ و میر در ایران؛ فوت مردان بیشتر از زنان
  • صادرات ۴۸۹ میلیون دلاری نساجی/ واردات به ۲.۲ میلیارد دلار رسید
  • آمار مرگ مردان ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان
  • واکسن سرطان میزان بقا را دو برابر می‌کند
  • ارزش افزوده‌ پرداختی به شهرداری‌های لرستان ناچیز است
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • پیشگیری از تحمیل هزینه‌های جانبی به جامعه با تجهیز خانه‌های بهداشت