Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس، ستاد مرکزی دفاع از آرمان‌های انقلاب اسلامی حامی آیت الله رییسی، به ریاست علیرضا افشار که از همه ظرفیت‌ها، سلیقه‌ها در چارچوب نظام اسلامی قرار دارد در جهت سعادت همگان و مطالبات مردم شریف و عالمان و دانایان و خانواده معظم شهدا و جانبازان، ایثارگران و همه و همه دعوت می کند در انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری در راستای انسجام ملی و یکدلی و پیوند همه گروه‌های مردمی به یاری پرچم دار عدالت آیت الله رییسی برای اعتلا و ارتقای آرمان‌های مقدس جمهوری اسلامی ایران بشتابند و هر آنچه در سر دارند بنهند و هر آنچه در کف دارند بدهند و آنچه که پیش آید نجهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این حرکت و جنبش مردمی پس از چهل سال خلاقیتی ظهور کرده که مرهون اندیشه، صبوری، مجاهدت، شجاعت و از خودگذشتگی ابراهیم شریف است. در این دوره انتخابات ریاست جمهوری که مقدمه آن مبارزه با فساد، تبعیض ،‌تملق و فاصله طبقاتی با رویکرد فرصت به جوانان و نخبگان است باید زمینه را برای عرض اندام جوانان انقلابی و نخبه و متعهد با در نظر گرفتن تجارب پیشکسوتان فراهم کنیم؛ و اعتماد به آنان از راهگشا و مشکل گشای تمام مصائب و موانع پنداریم. نباید مجال را از این آینده سازان گرفت،‌ باید با یکپارچگی و وحدت در پشتیبانی این عزیزان جوان بکوشیم تا شاهد دولتی پویا، کارآمد و به روز باشیم.

ستاد دفاع از آرمان های انقلاب اسلامی حامی آیت الله رییسی (سمر) به کاندیداتوری آیت الله رییسی،‌حمایت از ایشان را لبیک گفته و تقاضا و تمنایش پس از پیروزی در رقابت‌های ریاست جمهوری از ایشان اقدامی جهادی و انقلابی به معنای واقعی برای تشکیل کابینه ای کارآمد با سلایق و نظرات مختلف اما متعهد به نظام مقدس اسلامی و پایبند به اصول و ارزش‌ها را عملی کند و برای همیشه به باند، دسته و پارتی بازی خاتمه دهد.

انتخاب و انتصاب همه مدیران از وزیران،‌معاونین و روسای سازمان ها، مدیران کل تا رده های روسای کارشناسان باید براساس شایستگی، توانمندی،‌تعهد، سواد، صداقت، پاکدستی، امانت داری و دانایی باشد؛ امروزه همه گرفتاری های مردم به دلیل ضعف‌های گذشته است باید با محوریت مردم و جوانان و خون دلخوردگان جامعه اسلامی را از افکار لیبرالیستی و ماتریالیسمی، انحرافی و استکباری پاک کرد.

از آنجا که امروز کشور ما نیاز به رجلی مجرب، متعهد، امانت دار، عالم، دست پاک، وظیفه شناس، دردشناس،‌ قدرشناس، عملیاتی، اجرایی، ساده زیست، صریح و انقلابی و ایرانی دارد، به گواه کارنامه و سوابق هیچ فردی مستحق تر از آیت الله رییسی برای مسند ریاست جمهوری نبوده و نیست.

امید است تا با انتخاب ایشان بشود مشکلات و گرفتاری های مردم پایان داد و به لطف یزدان و همت ابراهیم شجاع شاهد پویایی، از خودگذشتگی، انسانیت، پیشرفت، رفاقت، مهربانی، محبت، آرامش، نیایش، فقرزدایی، مرام، مردانگی، شهامت، شجاعت، شفافیت، آزادی، استقلال، اعتلا، شکوه، عزت، افتخار، سعادت و سلامت ایرانی آباد با مردمانی سربلند و سرافراز باشیم.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: آیت الله رئیسی آیت الله رییسی ریاست جمهوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۸۳۸۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افت شدید تحصیلی دانش آموزان در دولت رئیسی/ معدل سال آخر دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!

به گزارش خبرآنلاین این معدل در سال ۱۴۰۰، برای رشته علوم تجربی ۱۳.۱۸، رشته ریاضی و فیزیک ۱۲.۳۵، رشته ادبیات و علوم انسانی ۱۰.۴۲ و رشته علوم و معارف اسلامی ۱۲.۰۴ ثبت‌شده است.

روزنامه فرهیختگان نوشت:در سال ۱۳۹۹ نیز معدل دانش‌آموزان برای رشته علوم تجربی ۱۳.۷۳، رشته ریاضی و فیزیک ۱۳.۵۰، رشته ادبیات و علوم انسانی ۱۱.۳۴ و رشته علوم و معارف اسلامی ۱۲.۸۶ را نشان می‌دهد.

میانگین معدل امتحانات نهایی دانش‌آموزان سال ۱۳۹۸، در رشته علوم تجربی ۱۳.۷۷، در رشته ریاضی و فیزیک ۱۳.۲۸، در رشته ادبیات و علوم انسانی ۱۰.۷۶ و در رشته علوم و معارف اسلامی ۱۲.۸۸ بوده است.

ازاین‌رو می‌توان نتیجه گرفت که میانگین معدل نمرات دانش‌آموزان در سال ۱۴۰۲ نسبت به چهار سال پیش از آن در تمامی رشته‌ها با افت حدود دو نمره‌ای در امتحانات نهایی روبه‌رو بوده است.

ناظر به همین معیار و مولفه و با بررسی وضعیت استان‌ها، نقشه وضعیت معدل استان‌ها تا حد زیادی منطبق با نقشه فقر کشور است. به این صورت که میانگین معدل امتحانات نهایی خرداد ۱۴۰۲ در استان‌های هرمزگان، کهگیلویه‌وبویراحمد، خوزستان، آذربایجان غربی ۸ تا ۹ بود. خراسان شمالی، گلستان، اردبیل، ایلام، کردستان، لرستان، کرمانشاه، فارس، کرمان، گیلان، بوشهر و چهارمحال‌وبختیاری نیز استان‌هایی هستند که میانگین ۹ تا ۱۰ را ثبت کردند. یعنی معدل دانش‌آموزان این استان‌های نیز کم و هشدارآمیز است. با این حساب مجموعا، در ۱۷ استان میانگین معدل امتحانات نهایی خرداد هشت تا ۱۰ بوده که در وضعیت قرمز هستند. ۲۳۳۰۲ برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901586

دیگر خبرها

  • مشورت با آیت الله برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری /به محسن رضایی گفتم پیروز نمی شود و دو سه میلیون رأی خواهد داشت
  • سکوت معنادار قالیباف بعد از پایان ضرب الاجل برای دولت رئیسی
  • افت شدید تحصیلی دانش آموزان در دولت رئیسی/ معدل سال آخر دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!
  • لازم است دغدغه مسکن برای کارگران رفع شود/ هیچ کارخانه‌ای نباید تعطیل شود
  • قدم تازه خالص‌سازها؛ قالیباف و صندلی‌اش هدف فعلی است | پشت چه کسی را گرفته‌اند؟
  • چرا قالیباف تصمیم گرفت از دولت انتقاد کند؟
  • خالص سازها به سراغ قالیباف رفتند /حمله همه جانبه برای جلوگیری از ریاست مجدد قالیباف بر مجلس /پایداری ها پشت متکی می ایستند؟
  • کاندیداتوری عضو شورای نگهبان در انتخابات ریاست جمهوری /صادق زیباکلام برای مصاحبه آمد، زاکانی برای گزارش دادن /خاطرات آیت الله هاشمی
  • پرواز بودجه نهاد ریاست‌جمهوری در دولت رئیسی؛ افزایش ۸۶ درصدی کجا صرف می‌شود؟
  • افزایش ۸۶ درصدی بودجه در دولت سیزدهم!