Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، افسانه محرابی مدیرکل نساجی و پوشاک وزارت صمت امروز در بازدید یکروزه از تبریزضمن تشریح بخشی از برنامه های دفتر نساجی و پوشاک در سال جاری، با تأکید بر بررسی و رفع موانع پیش روی واحدهای حوزه کیف، کفش و پوشاک استان و همچنین پیگیری روند اجرای شهرک خصوصی و تخصصی چالیش صنعت در این سفر، اظهار داشت: ایجاد و توسعه شهرک‌های تخصصی مناسب برای صنایع کیف، کفش، پوشاک، مبلمان و دیگر صنایع کوچک و متوسط در جهت کمک به کاهش قیمت تمام شده و تولید کالاهای با کیفیت، صادرات محور و قابل رقابت در بازارهای جهانی از مهمترین برنامه های وزارت صمت در سال جاری می باشد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اهمیت ساماندهی و حمایت از صنایع کوچک و متوسط و ضرورت هم افزایی و توانمند سازی واحدها در تولید کالاهای مزیت دار صادرات محور، ادامه داد : در سال " تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها " و در راستای حمایت از تولید، بسته های سیاستی براساس 4 محور تعریف شده در کشور پیش بینی شده است.

مدیرکل نساجی و پوشاک وزارت صنعت، معدن و تجارت، افزود: در خصوص فراهم سازی زیرساخت های مناسب جهت تجهیز و احداث واحدهای صنعتی ، 9 منطقه در سطح کشور مشخص شده و استان آذربایجان شرقی با محوریت تبریز یکی از مناطق یاد شده می باشد، که این برنامه در آن با جدیت پیگیری خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه ساماندهی زنجیره ارزش، لجستیک و تأمین در حوزه کالا که مشتمل بر مواد اولیه ، کالای واسطه ای و اجزاء و قطعات بوده ، جزء یکی دیگر از محورهای برنامه امسال می باشد، تصریح کرد: در حوزه کیف، کفش و پوشاک ساماندهی یکسری امور خدماتی مشتمل بر طراحی و مد نیز از اولویت های امسال دفتر نساجی و پوشاک وزارت صمت است.

محرابی بر برنامه ریزی در جهت حمایت از واحدهای صنعتی کوچک و متوسط تأکید کرد و افزود : ساماندهی نحوه تولید در واحدهای کوچک و متوسط و به هم رسانی واحدها در زنجیره تأمین برای بهبود روند تولید در واحدهای صنعتی از دیگر برنامه های امسال می باشد.

وی از ساماندهی نحوه بازاریابی و فروش در قالب پلتفرم های کسب و کار برای فروش داخلی و خارجی، به عنوان یکی دیگر از مهمترین اقدامات دفتر نساجی و پوشاک در سال جاری یاد کرد و اظهار داشت: در تلاشیم با مصوب شدن برنامه ها و ابلاغ مقام عالی وزارت صمت در ادامه ، بحث اجرایی برنامه های یاد شده را کمک بزرگی به صنعت کشور است، با قوت پیش ببریم.

مدیرکل نساجی و پوشاک وزارت صنعت، معدن و تجارت ، کمک بخش خصوصی در روند پیشبرد برنامه ها را بسیار مهم دانست و گفت: در مورد کمبود نخ مورد نیاز واحدهای تولیدی و افزایش قیمت نامتعادل در این بخش، بازرگانان و تجار می توانند میانگین واردات سالهای قبل خود را وارد کنند و همچنین واحدهای تولیدی در مرحله اول امکان واردات 20 درصد از کل تولیدشان در طی سال را دارند، تا جبران کمبود و کاهش قیمت تمام شده محقق شود.

وی با بیان اینکه یک واحد تولید کننده نخ در کشور نیز تأمین کننده این محصول می باشد، گفت : به دلیل افزایش تولید در حوزه محصولات نساجی و پوشاک، کمبود نخ در سطح تولید بوجود آمده و تأمین و تخصیص ارز مورد نیاز از جانب دولت پیگیری می شود اما واحدهای تولیدی برای جبران کمبود و تولید رقابتی باید در صدد تحقق واردات نخ مورد نیاز خود نیز باشند.

گفتنی است در سفر یکروزه مدیرکل دفتر نساجی و پوشاک وزارت صنعت، معدن و تجارت و کارشناسان همراه ایشان به تبریز ، ضمن بررسی مسائل و مشکلات شرکت های صنعتی ، از 9 واحد تولیدی حوله ، پوشاک و کفش بازدید به عمل آمد.

انتهای پیام/60001

منبع: فارس

کلیدواژه: واردات افزایش قیمت بخش خصوصی معدن و تجارت افسانه محرابی خبرگزاری فارس فارس تبریز صنایع کوچک کیف و کفش تبریز پوشاک معدن و تجارت نساجی و پوشاک وزارت دفتر نساجی و پوشاک کوچک و متوسط وزارت صمت برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۸۴۲۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدایت نقدینگی به‌سمت صنایع پایین‌دست نفت، اشتغال‌زایی و سودآوری به‌ همراه دارد

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت: هدایت نقدینگی به‌سمت تولید صنایع پایین‌دست نفت افزون بر بی‌نیازکردن کشور، اشتغال ایجاد می‌کند و برای مردم نیز سودآوری به‌ همراه خواهد داشت.

پرویز محمدنژاد با بیان اینکه تعامل بانک‌ها با صنعت نفت، همکاری برد - برد تلقی می‌شود، به خبرنگار شانا گفت: ایجاد و تقویت سازوکارهای حضور نظام بانکی در صنعت نفت، افزون بر پرکردن خلأ کمبود منابع مالی برای اجرای طرح‌های توسعه‌ای صنعت نفت، موجب کارآمدی و سودآوری پایدار و اقتصادی نظام بانکی کشور می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه باید سرمایه‌های سرگردان در حوزه‌های مسکن، خودرو و... را به سوی صنعت به‌ویژه صنعت نفت سوق داد، افزود: هدایت منابع بانک‌ها به سمت پیشران و لوکوموتیو اقتصاد ایران بدون تردید به سامان‌دهی و نقش‌آفرینی مثبت بانک‌ها در نظام اقتصادی کشور منجر می‌شود.

عضو کمیسیون انرژی مجلس تصریح کرد: حضور سودآور و منطقی بانک‌ها در صنعت نفت و گاز، زمینه‌ساز تقویت توانمندی بانک‌ها برای حضور پایدار در این صنعت و سودآوری پایدار برای بانک‌ها می‌شود. این شرایط نه‌تنها به تقویت نظام بانکی و رضایت سهام‌داران آن‌ها منجر می‌شود، بلکه اقتصاد ملی به‌ویژه بازار سرمایه را در مسیر رشد و رونق قرار می‌دهد.

محمدنژاد اظهار کرد: هدایت نقدینگی به‌سمت تولید صنایع پایین‌دستی نفت افزون بر بی‌نیازکردن کشور، اشتغال ایجاد می‌کند و برای مردم نیز سودآوری به‌ همراه خواهد داشت.

دیگر خبرها

  • رایزنی چهارمحال وبختیاری با تجار خارجی در رویداد بین المللی اکسپو ۲۰۲۴
  • برنامه‌های وزارت صمت در حوزه صنایع خلاق موجب جهش تولید می شود
  • هدایت نقدینگی به‌سمت صنایع پایین‌دست نفت، اشتغال‌زایی و سودآوری به‌ همراه دارد
  • بازدید هیئت هرمزگانی از نمایشگاه صنعت پلاستیک چین
  • خبر جدید وزیر صنعت برای متقاضیان خودرو/ علی‌آبادی: این خودرو‌ها را وارد کردیم؛ می‌توانید ثبت‌نام کنید و بخرید
  • برنامه امسال وزارت صمت برای جهش بزرگ تولید خودرو/ تیراژ تولید روزانه ۵۰۰۰ دستگاه خودرو رسید
  • آفریقا، اقیانوس فرصت‌ها برای تجار و بازرگانان ایرانی/ضرورت صادرات برای تحقق جهش تولید
  • ایجاد مرکز عرضه پوشاک حجاب و کالای عفیفانه در تهران
  • صادرات دام راهکاری برای ایجاد رونق صنعت دامپروری
  • شرکت‌های دانش بنیان و واحدهای فناور کرمانشاه توسعه می‌یابند