Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/همدان استاندار همدان گفت: مقدمات لازم برای توسعه شهرک صنعتی امام رضا(ع) ملایر انجام شده و با تکمیل فازهای بعدی، زمینه اشتغال بیش از دو هزار نفر در این شهرک فراهم می شود.

سید سعید شاهرخی در حاشیه بازدید از شهرک صنعتی امام رضا(ع) ملایر توجه به معادن و استحصال مواد معدنی و فرآوری آنها را از ظرفیت‌های مهم استان همدان دانست و اظهار کرد: در گذشته مواد معدنی به شکل امروز استخراج نمی‌شد و یا به‌صورت خام به فروش می‌رسید و ارزش افزوده، اشتغال و گردش مالی برای استان به همراه نداشت اما امروز در سراسر استان همدان اقدامات قابل توجهی در حوزه فرآوری سنگ‌های معدنی صورت گرفته که سرآمد آن در شهرستان ملایر و شهرک صنعتی امام رضا(ع) است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاهرخی به اشتغال بیش از هزار نفر در این شهرک صنعتی اشاره و تصریح کرد: با توجه به حضور بسیاری از صنعتگران و سرمایه‌گذاران کشور در این شهرک که همه افراد بومی همین منطقه هستند، مقدمات لازم برای توسعه شهرک انجام شده و با تکمیل فازهای بعدی، زمینه اشتغال بیش از دو هزار نفر در این شهرک فراهم می‌شود.

وی ادامه داد: ارزش افزوده ناشی از تبدیل سیلیس به فروسیلیس و سایر فرآورده‌ها، نشان دهنده توان و ظرفیت بالای صنعتگران بومی استان همدان است. هدف بازدید امروز نیز بررسی مشکلات و موانع این صنعتگران و تلاش برای برطرف کردن آنهاست.

در ادامه معاون استاندار همدان و فرماندار ویژه ملایر به اشتغال بیش از هزار نفر در این شهرک با سرمایه‌گذاری سه هزار میلیارد تومان اشاره و تصریح کرد: طبق برنامه‌ریزی انجام شده در دهه فجر قرار شد هر شش ماه یکبار در شهرک امام رضا یک فاز را به بهره‌برداری برسانیم که هر یک از این فازها با سرمایه‌گذاری حدود ۳۰۰ میلیارد تومان، برای ۲۰۰ نفر اشتغال ایجاد می‌کند.

قدرت‌الله ولدی با ابراز امیدواری نسبت به بهره‌برداری از این شهرک به‌طور کامل تا پایان سال ۱۴۰۱،  افزود: ایجاد کوره‌های با ظرفیت ۳۵ تنی و کوره‌هایی با ظرفیت ۵۰ تن که در سال ۱۴۰۱ و در فازهای بعدی به بهره‌برداری می‌رسند، نشان دهنده این است که تولید سیلیس، فروسیلیس و شمش منیزیم در اولویت اصلی این صنعتگران است.

ولدی با اشاره به اینکه در حال حاضر پنج واحد در این شهرک فعال هستند، خاطرنشان کرد: شرکت برق باختر در حال انجام تعهدات خود مبنی بر تأمین ۱۲۰ مگاوات از برق این واحدها تا نیمه نخست سال ۱۴۰۰ است و ۳۰۰ مگاوات از برق واحدهایی که در آینده به بهره‌برداری می‌رسند، توسط نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی سیکل ترکیبی تأمین خواهد شد.

انتهای پیام  

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها شهرك صنعتي رفع موانع تولید داخلی اشتغالزايي هزار نفر در این شهرک بهره برداری اشتغال بیش فازهای بعدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۸۵۸۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از ایستگاه تحقیقات ماهیان زینتی محلات در سال آینده

ایسنا/مرکزی رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان مرکزی گفت: یکی از مصوبات سفر رییس جمهور به استان مرکزی در سال ۱۴۰۱ راه‌اندازی ایستگاه تحقیقات ماهیان زینتی در شهرستان محلات بود که پیگیری مجوزهای قانونی برای ایجاد این ایستگاه در سال گذشته انجام شده و در سال آتی به بهره‌برداری خواهد رسید.

غلامرضا گودرزی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان مرکزی بزرگترین مرکز پژوهشی در حوزه کشاورزی و منابع طبیعی استان است، افزود: این مرکز با برخورداری از ۳۴ پژوهشگر هیات علمی و کارشناس پژوهشی و اجرای پروژه‌های تحقیقاتی، نقش برجسته‌ای در توسعه کشاورزی و منابع طبیعی استان در راستای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی، اسناد بالادستی، امنیت غذایی و نیازهای بخش کشاورزی و بهره‌وری در نهاده‌های کشاورزی ایفا می‌کند.

وی به فعالیت سه معاونت پژوهش و فناوری، آموزشی، مدیریت و منابع انسانی، دو  پردیس تحقیقاتی و آموزشی لوبیای خمین و انار ساوه‌، پنج ایستگاه تحقیقاتی، هفت آزمایشگاه تخصصی، هفت کلکسیون بزرگ در سطح کشور شامل انار، لوبیا، گل محمدی، گیاهان دارویی، آویشن، صنوبر و پسته وحشی در مجموعه مرکز تحقیقات کشاورزی استان اشاره کرد و گفت: در سال گذشته ۸۸ عنوان پروژه تحقیقاتی در زمینه‌های محصولات زراعی و باغی، گیاه پزشکی، منابع طبیعی، فنی و مهندسی، آبخیزداری، علوم دامی و اقتصادی - اجتماعی توسط محققین این مرکز اجرا شده است که از این تعداد ۱۸ عنوان در سال ۱۴۰۲ خاتمه یافته و به نتیجه رسیده است.

گودرزی با اشاره به مصوبه سفر هیئت دولت به استان مرکزی در سال ۱۴۰۱ مبنی بر ساخت آزمایشگاه کشت بافت، مهمترین دستاورد مرکز در سال ۱۴۰۲ را افتتاح این آزمایشگاه دانست و گفت: در راستای بهبود و ایجاد آزمایشگاه‌های مورد نیاز مرکز رشد و شرکت‌های دانش‌بنیان، این آزمایشگاه در دیماه ۱۴۰۱ کلنگ‌زنی شد و در عرض یکسال ساخت و تجهیز آن به پایان رسید.

وی افزود: آزمایشگاه کشت بافت مرکز تحقیقات در سطح ۲۱۰ متر مربع، اولین آزمایشگاهی است که برای تولید دانش فنی محصولات مختلف کشاورزی در استان مرکزی ایجاد شده و قابلیت فعال کردن حداقل ۱۰ شرکت دانش‌بنیان در استان را داراست.

گودرزی در ادامه با اشاره به رتبه ششم و اول استان مرکزی به ترتیب در تولید و صادرات ماهیان زینتی در کشور؛ تحقیقات، آموزش و ترویج را همزمان با تولید، در این عرصه مهم دانست و گفت: یکی از مصوبات سفر رییس جمهور به استان مرکزی در سال ۱۴۰۱ راه‌اندازی ایستگاه تحقیقات ماهیان زینتی در شهرستان محلات بود که پیگیری مجوزهای قانونی برای ایجاد این ایستگاه در سال گذشته انجام شده و در سال آتی به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی با اشاره به افزایش ۱۵۰ درصدی عملکرد آموزش به بهره‌برداران بخش کشاورزی استان مرکزی در دو سال گذشته گفت: این آموزش‌ها بر اساس نیازسنجی ثبت شده در سامانه سابک(سامانه آموزش بهره برداران کشاورزی) ارائه شده و رشد بیش از ۱۵۰ درصدی را از نظر تنوع در آموزش بهره‌برداران و فراگیران به دنبال داشته است.

وی افزود: از جمله دوره‌های اثربخش می‌توان به آموزش و تربیت نیروی ماهر پرورش دام سبک ویژه مددجویان کمیته امداد اشاره کرد که باعث ایجاد اشتغال‌ برای بیش از ۷۰ درصد شرکت‌کنندگان شده است.

رئیس مرکز تحقیقات استان مرکزی، همچنین با اشاره به اجرای پروژه های تحقیقاتی در راستای افزایش بهره‌وری در نهاده‌های کشاورزی، از معرفی چهار رقم لوبیای جدید در سال جاری خبر داد و گفت: پردیس تحقیقات و آموزش لوبیای خمین تنها مرجع تحقیقات تخصصی لوبیا در کشور است و بیش از دو هزار نمونه ژرم‌پلاسم در این پردیس نگهداری می‌شود.

به گفته وی، در سال ۱۴۰۳ نیز تحقیقات جهت معرفی ۴ رقم جدید لوبیای زودرس، ایستاده و کم‌نهاده ادامه دارد که با توجه به ویژگی‌های خاصی که دارند، می‌توانند در کاهش آب مصرفی و افزایش بهره‌وری در کشت لوبیا تاثیر بسزایی داشته باشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی استان خراسان‌رضوی
  • صدور مجوز بهره‌برداری شهرک صنعتی شماره ۲ زرند پس از ۱۷ سال انتظار
  • تعهد اشتغال ۷۵۰۰ فارغ‌التحصیل بیکار در همدان
  • احداث شهرک‌های شیلاتی نهاوند در مرحله مکان یابی
  • رویداد «ایده بازار» در دانشگاه برگزار شود
  • رویداد«ایده بازار» برای مشارکت مردم در اقتصاد برگزار شود
  • ایجاد اشتغال پایدار از مسیر اتصال دانشگاه و صنعت می‌گذرد
  • شکوفایی صنعت همدان با ایجاد بندر خشک
  • بهره‌برداری از ایستگاه تحقیقات ماهیان زینتی محلات در سال آینده