Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیین رونمایی از مجموعه سرودها و پیام‌های قرآنی "سومین گندم" همزمان با سالروز گرامیداشت آزادسازی خرمشهر و روز مقاومت در خبرگزاری تسنیم برگزار شد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، آیین رونمایی از مجموعه سرودها و پیام‌های قرآنی کلاس سوم دبستان "سومین گندم" کاری از گروه همخوانی و سرود دانش‌آموزی "سرودستان" در خبرگزاری تسنیم  ( باشگاه خبرنگاران پویا ) برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امیرحسین کاکازاده مؤسس مجموعه سرودستان درباره تولید آلبوم سومین گندم گفت: این آلبوم همان‌طور که از نامش مشخص است مجموعه سرودهای قرآنی است که برای دانش‌آموزان مقطع سوم دبستان تهیه شده است. 21 سرود قرآنی به صورت صوتی و تصویری در این آلبوم تولید شده که حاوی پیام‌های قرآنی است.

جذابیت کلاس‌های درس قرآن با سرودهای قرآنی گندم

"محمد مهترانی" مدیر موسسه قرآنی ندای آسمانی با بیان اینکه آموزش قرآن در مدارس، دغدغه‌های خاصی دارد، گفت: فضای درس قرآن در مدرسه با فضای تدریس در مسجد بسیار متفاوت است. والدین و اولیا در مباحث آموزشی مدارس، نقطه‌نظراتی دارند و دانش‌آموزان نیز همگرایی و همراهی آنچنانی ندارند. به همین جهت، بحث آموزش قرآن در مدارس، دغدغه‌‌ای است که از سوی معلمان مطرح می‌شود. از جمله مشکلات کلاس‌های درس قرآن نیز بحث جذاب‌سازی کلاس‌ها است.

گزارش ویدئویی تسنیم از مراسم رونمایی آلبوم سومین گندم

وی ادامه داد: کلاس قرآن به دو بخش مهارتی و مفاهیمی تقسیم‌بندی می‌شود. در بخش مهارتی، دانش‌آموزان می‌خوانند و معلمان رفع اشکال می‌کنند و این فضا خیلی برای بچه‌ها جذابیت ندارد. از سویی در بخش مفاهیمی، موضوع تدبر در قرآن مطرح می‌شود که دغدغه این روزهای معلمان قرآن است. تنها چیزی که می‌تواند در جذاب‌سازی کلاس قرآن کمک کند، همین تولید آلبوم‌های گندم است که مهارت و مفاهیم قرآن را در قالب‌های سرودهای جذاب به تصویر می‌کشد.

مهترانی با اشاره به ویژگی‌های این مجموعه قرآنی گفت: هر پیام قرآنی در این مجموعه به‌صورت شعر و سرود اجرا می‌شود. دانش‌آموزان با سرودها همراه می‌شوند و انگیزه‌های زیادی میان آنها برای یادگیری بوجود می‌آید.

مدیر مؤسسه قرآنی ندای آسمانی گفت: سیستم تولید این مجموعه قرآنی، استفاده از موسیقی بی‌کلام یا همان (آکاپلا) است و همه سرودها در این تولیدات به‌صورت آوایی کار شده‌اند. برخی اوقات بخش‌های آوایی حتی از بخش محتوایی نیز جذاب‌تر می‌شود. یکی دیگر از ویژگی‌های این مجموعه، مشارکت دانش‌آموزان با افراد سنین بالاتر در تولید این آثار است که ترکیب صدای این دو، مجموعه صوتی جذابی را به‌وجود آورده است.

فعالیت‌ در فضای کودک جلوه می‌کند

احسان جاودان شاعر مجموعه‌ پیام‌های قرآنی سومین گندم درباره سختی‌های کار کودک گفت: کاری که در محتوای تولید سومین گندم صورت گرفته، شاید در وهله اول اینطور برداشت ‌شود که تولید شعر کودک بسیار آسان است اما این‌طور نیست و مقولات سنگینی دارد. برای اینکه پیام‌ها کنار یکدیگر قرار بگیرد، باید مفاهیم را بر اساس آکسان‌ها بدست بیاوریم. در ابتدا، نقطه اصلی پیام دریافت می‌شود و با زبان ساده، مفهوم به شکل کلامی آهنگین به‌دست می‌آید.

جاودان فضای کار کودک را بکر و گسترده خواند و گفت: در تولید اینگونه آثار، آن‌قدر فضای بکر و دست‌نخورده وجود دارد که هر فردی بخواهد ایده خوبی را به اجرا درآورد، قطعاً جلوه می‌کند.

کم‌کاری در تولیدات قرآنی/ به نیاز و ذائقه دانش‌آموز توجه نمی‌شود

رضا نباتی مولف کتب درسی و مدیر گروه قرآنی دفتر تألیف کتب درسی، با بیان اینکه تولیدات قرآنی بر اساس نیاز و دائقه دانش‌آموزان نیست، گفت: در حوزه تولیدات قرآنی کم‌کاری صورت می‌گیرد. کارهایی که تولید شده نیز مبتنی بر نیاز، ذائقه و توان کودک نیست.

وی ادامه داد: بسیاری از تولیدات در حوزه‌های قرآن برای قشر و مخاطب خاصی تهیه می‌شود اما مجموعه گندم‌ برای عموم مردم و دانش‌آموزان است. امیدوارم شورای توسعه فرهنگ قرآنی و نهادهای قرآنی از این تولیدات حمایت کنند تا میزان آنها افزایش یابد.

تولید مجموعه گندم بدون حمایت‌های دولتی

هادی نصیری مدیر گروه همخوانی الغدیر با اشاره به مجموعه سرودستان گفت: دغدغه‌های قرآنی در میان همه معلمان و اساتید قرآنی وجود دارد. پدر و مادر سهم زیادی در تربیت دانش‌آموزان دارند اما وجود معلم قرآن می‌تواند نقش بسزایی در تربیت نوجوان و دانش‌آموز داشته باشد.

وی ادامه داد: افرادی که برای تولید این اثر قرآنی سهیم بودند، اغلب دغدغه‌های زیادی در تولیدات آیینی و اسلامی دارند. اساتید قرآنی و تلاش‌های آقای کاکازاده سبب شده تا دانش‌آموزان به‌عنوان پایه‌های اصلی تولید این آثار شناخته شوند.

نصیری درباره دشواری‌های تولید کارهای کودک و نوجوان گفت: مشکلات و معضلات کار کودک بسیار زیاد است. ضمن اینکه تولید این محصول بدون داشتن شبکه‌های توزیع و عدم حمایت‌های مالی از سوی نهادهای دولتی و اتکاء به ظرفیت‌های موجود می‌تواند مورد توجه قرار گیرد.

در ادامه این مراسم نیز از مجموعه سرودها و پیام‌های قرآنی سومین گندم همزمان با سالروز گرامیداشت آزادسازی خرمشهر و روز مقاومت رونمایی شد. در پایان نیز تابلوی منقش به تصاویر گرافیکی آلبوم سومین گندم توسط اساتید و فعالان قرآنی امضاء و هدایایی به رسم یادبود به عوامل تولید مجموعه سومین گندم اهدا شد.

خانواده ایرانی|خط قرمزهای قرآن و حدیث برای مادران باردار/ چگونه گناه والدین سرنوشت فرزند را تغییر می‌دهد؟مشکل مالیات موسسات قرآنی را حل کنید، نبود تعاملات بین‌المللی پیشکش!

انتهای پیام/

رونمایی از آلبوم سومین گندمرونمایی از آلبوم سومین گندمرونمایی از آلبوم سومین گندمرونمایی از آلبوم سومین گندمرونمایی از آلبوم سومین گندمرونمایی از آلبوم سومین گندمرونمایی از آلبوم سومین گندمرونمایی از آلبوم سومین گندمرونمایی از آلبوم سومین گندمرونمایی از آلبوم سومین گندمرونمایی از آلبوم سومین گندمرونمایی از آلبوم سومین گندم رونمایی از آلبوم سومین گندمرونمایی از آلبوم سومین گندمرونمایی از آلبوم سومین گندمرونمایی از آلبوم سومین گندم

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سیاسی سیاست ایران نظامی دفاعی امنیتی گزارش و تحلیل سیاسی مجلس و دولت امام و رهبری ورزشی فوتبال ایران فوتبال جهان والیبال بسکتبال هندبال کشتی و وزنه برداری ورزش های رزمی ورزش زنان ورزش جهان رشته های ورزشی بین الملل دیپلماسی ایران آسیای غربی افغانستان آمریکا اروپا آسیا اقیانوسیه پاکستان و هند ترکیه و اوراسیا آفریقا بیداری اسلامی اقتصادی اقتصاد ایران پول ارز بانک خودرو صنعت و تجارت نفت و انرژی فناوری اطلاعات اینترنت موبایل کار آفرینی و اشتغال راه و مسکن هواشناسی بازار سهام بورس کشاورزی اقتصاد جهان اجتماعی پزشکی رسانه طب سنتی خانواده و جوانان تهران فرهنگیان و مدارس پلیس حقوقی و قضایی علم و تکنولوژی محیط زیست سفر حوادث آسیب های اجتماعی فرهنگی ادبیات و نشر رادیو و تلویزیون دین قرآن و اندیشه سینما و تئاتر فرهنگ حماسه و مقاومت موسیقی و تجسمی استانها آذربایجان شرقی آذربایجان غربی اردبیل اصفهان البرز ایلام بوشهر استان تهران چهارمحال و بختیاری خراسان جنوبی خراسان رضوی خراسان شمالی خوزستان زنجان سمنان سیستان و بلوچستان فارس قزوین قم کاشان کردستان کرمان کرمانشاه کهگیلویه و بویراحمد گلستان گیلان لرس خبرگزاری تسنیم پیام های قرآنی دانش آموزان پیام ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۸۵۹۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برات الکترونیکی رونمایی شد | جزئیات و اعلام آمادگی دو بانک برای استفاده از برات الکترونیکی

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه در فکتورینگ، اوراق گام و سفته و برات الکترونیک همگی کمک کننده تامین مالی بنگاه‌ها و بخش تولید هستند، گفت: ۱۱۷ همت تسهیلات بدون ضامن توسط شبکه بانکی پرداخت شده که نشان می‌دهد در کنار مسیر تامین مالی تولید، خانوارها هم از تسهیلات بانکی بهره‌مند شده‌اند.

سید احسان خاندوزی امروز شبنه ۸ اردیبهشت ماه در مراسم رونمایی از برات الکترونیکی، اظهار کرد: برجسته کردن چنین ابزارهایی در فرمایشات سایر عزیزان وجود داشت، اما رساندن این پیام مهم به تولید کنندگان و فعالان اقتصادی بسیار جای کار دارد و ما در این زمینه هنوز نتوانستیم آن قدر که باید عمل کنیم.

جزییات تغییر نرخ کارمزد بانکی پس از ۱۱ سال | کارمزد عملیات بانکی الکترونیک

وی افزود: همچنان عادت رسوب یافته و فرهنگ معلول که وجود داشته در شبکه فعالان اقتصادی کشور همچنان رویه قالب است، در حالی که با محدودیت‌هایی که بر اثر اجرای سیاست کنترل ترازنامه ایجاد شده، چاره‌ای نیست که مسیرهای جایگزین را برای تامین مالی تولید بگشاییم وگرنه حتماً تولید در این تنگنا و در این انقباض پولی دچار شرایط انقباضی خواهد شد.

وزیر اقتصاد گفت: پس از رشد اقتصادی سال ۱۴۰۰ عده‌ای گمان می‌کردند صرفاً ناشی از خروج از دوره کروناست اما در سال‌ها ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ نیز رشد مثبت محقق شد و سال ۱۴۰۳ هم در ادامه همان مسیر خواهد بود. این هدف گذاری به ویژه فرمان امسال مستلزم این است که بتوانیم مسیرهای تامین مالی تولید را بیش از پیش هموار کنیم و ابزارهایی از این دست وزن بیشتری در سبد تامین مالی کشور داشته باشد

خاندوزی با بیان اینکه در موضوع فکتورینگ، اوراق گام، ال سی‌های قابل نقد شدن، سفته و برات الکترونیک همگی کمک کننده تامین مالی بنگاه‌ها هستند، بیان کرد: این مسیرهای جدید که باید وزن بیشتری در تامین مالی داشته باشد و نیازمند هماهنگی‌های جدید هم هستند.

وی ادامه داد: امروز اگر در کنار خزانه‌داری کل کشور و همکارانم در حوزه فناوری اطلاعات وزارت اقتصاد، اگر همکاری قوه قضاییه، بانک مرکزی و شبکه بانکی نبود، حتماً امروز این اتفاق رخ نمی‌داد و ما در خلق و توسعه این ابزارها هم نیازمند چنین هماهنگی‌هایی هستیم.

وزیر اقتصاد اضافه کرد: اگر یک بخشی از سیاست گذاری کشور بخواهد به صورت بخشی اقدام کند و ثمره آن این باشد که امکان تامین مالی و جذابیت تامین در بازار سرمایه را تحت الشعاع قرار دهد، نمی‌توان از بخش دیگری انتظار داشت که تامین مالی از این مسیر رونق بگیرد. این یک الزام است که امسال به عنوان اولین سال اجرای برنامه هفتم توسعه بر آن تاکید کنیم

خاندوزی تاکید کرد: همچنین مجلس مصوب کرد که وزارت اقتصاد سهم تامین مالی از روش‌های مختلف را در ابتدای هر سال مشخص کند. این موضوع نقش وزارت اقتصاد را در موضوع تامین مالی بیش از پیش پررنگ می‌کند.

وی گفت: طرحی هم که این روزها در مجلس به اسم تامین مالی تولید و زیرساخت پیگیری می‌شود و وزن بیشتری به وزارت اقتصاد می‌دهد، برای اینکه بتواند در مورد این دست ابزارها و نهادها نقش هماهنگ کنندگی بیشتری را ایفا کند. از همه همکاران خودم در شبکه بانکی و بانک مرکزی دعوت می‌کنم با جدیت بیشتری به رونق این ابزارها در تامین مالی تولید کمک کنند.

وزیر اقتصاد تصریح کرد: خروجی این توسعه ابزارها باید این باشد که آرام آرام از تک مسیر بودن در حوزه تامین مالی بتوانیم به یک جعبه ابزار متنوع از تامین مالی دست پیدا کنیم، البته ابزارها تاثیر بلندمدت خود را دارند بالاخره اقلام زیر خط هم زمانی تاثیر خود را خواهد گذاشت بر متغیرهای پولی کشور. اکنون در بسیاری از کشورها سهم ابزارهای تامین مالی جدید به حدی بالاست که اکنون حتی یک دهم آن سهم هم در ایران وجود ندارد.

خاندوزی بیان داشت: این نشان می‌دهد که ظرفیت بسیار زیادی برای استفاده از این ابزارها وجود دارد. تقاضا می‌کنم دوستان ما در بانک مرکزی برای هر بانک یک هدفگذاری تعیین کنند که سهم هر یک از ابزارها در هر بانک چقدر باشد؛ مثلاً اینکه هر چقدر سهم ابزارهای نوین در تامین مالی بانک‌ها بیشتر باشد مشوق‌های خاصی برای آن بانک در نظر گرفته شود؛ یعنی کاری کنیم که خود بانک‌ها بدون الزام تکلیفی و قانونی، به سمت توسعه این ابزارها در تامین مالی بروند.

وی گفت: اگر نظامات انگیزشی فعال و در کنار آن جعبه ابزار تامین مالی تکمیل شود، این دو در کنار هم به بهبود تامین مالی بنگاه‌ها کمک می‌کنند. پیشنهاد مشخص من این است که برای اینکه بتوانیم بهره‌مند شویم تولید کنندگان بهره‌مند شوند از این ابزارها ترکیب نظام انگیزشی سیاستگذاری پولی را به ابزارهای تامین مالی اضافه کنیم.

وزیر اقتصاد افزود: در گذشته هم این بوده که بتوانیم برخی از عقب ماندگی‌هایی که در موضوعات نظام تامین مالی داشتیم را برطرف کنیم. موضوع افزایش سرمایه بانک‌ها که از عدد ۴۷ همت در ۱۴۰۰ به ۹۸ همت در ۱۴۰۱ رسیده بود در ۱۴۰۲ به ۱۳۰ همت افزایش یافت. مجموعاً بیش از ۲۷۵ همت افزایش سرمایه بانک‌های تحت مدیریت دولت که یک عقب افتادگی طولانی چند ساله داشت، ایجاد کرد.

خاندوزی گفت: در موضوع واگذاری سهام و اموال مازاد و خروج بانک‌ها از بنگاه‌داری، از ۵۴ همت تا پیش از دولت سیزدهم به ۵۵ همت در سال ۱۴۰۲ افزایش پیدا کرده و با مصوبه هیات وزیران در بهمن ۱۴۰۲ شاهد آن خواهیم بودیم که در سال جاری رشد بسیار بیشتری در این موضوع داشته باشیم.

وی با بیان اینکه تنگنای پولی و انقباض سیاست‌های پولی و نقدینگی کشور در سال ۱۴۰۲ جدی بود، ادامه داد: اما سهم تسهیلاتی که مصرف کنندگان نهایی و خانوارها دریافت کردند در ۱۴۰۰، ۱۳ درصد در ۱۴۰۱، ۱۶ درصد و در ۱۴۰۲ به حدود ۱۹ درصد افزایش یافت. این نشان می‌دهد سهم خانوارهای کشور از تامین مالی در شبکه بانکی افزایش یافته است.

وزیر امور اقتصادی و دارایی اعلام کرد: ۱۱۷ همت تسهیلات بدون ضامن توسط شبکه بانکی پرداخت شده که نشان می‌دهد در کنار مسیر تامین مالی تولید، خانوارها هم از تسهیلات بانکی بهره‌مند شده‌اند.

معاون بانک مرکزی در این مراسم به باشگاه خبرنگاران جوان گفت: تاکنون دو بانک صادرات و تجارت استفاده از برات الکترونیکی را شروع و البته سایر بانک‌ها هم برای بکار گیری برات اعلام آمادگی کرده‌اند.

محرمیان با بیان اینکه اتفاقی که در چند سال گذشته رخ داد و همزمان با کاهش نرخ تورم، کاهش خلق نقدینگی توسط بانک ها را داشته ایم گفت: مجموع این عوامل باعث شده است که یک اتفاق و هماهنگی کم نظیر در حوزه کاهش ریسک سرمایه گذاری و افزایش میزان تولید صورت گیرد.

وی بیان کرد: آن چیزی که باعث می شود بحث تامین نقدینگی دچار مشکل شود و روش های تامین مالی مورد توجه قرار گیرد تامین مالی و تعهد آن بوده است که از طریق برات الکترونیکی عملا این کار انجام می شود.

معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی بیان کرد: برات الکترونیکی در شرایط امروز یک ابراز بسیار کار آمدی است که مورد استفاده قرار می گیرد و زمینه ساز جهش تولید با استفاده از ظرفیت های مردمی می شود.

محرمیان بیان کرد: هماهنگی خوبی بین سازمان ها لازم است که در شبکه بانکی و بانک های مختلف صورت گیرد و در حال حاضر شبکه بانکی آماده خدمت رسانی در این بخش است.

وی افزود: شبکه بانکی برای پیاده‌سازی این پروژه آمادگی کامل دارند، اداره تأمین مالی زنجیره تولید و حوزه فناوری‌های نوین موارد فنی و جزییات را به‌ خوبی پیش برده‌اند.

محرمیان گفت: هماهنگی خیلی خوبی میان وزارت اقتصاد و بانک مرکزی ایجاد شد و امروز شاهد رونمایی از سامانه برات الکترونیک هستیم.

معاون فناوری های نوین بانک مرکزی گفت: وزارت ارتباطات در سامانه تعامل‌پذیری، شرکت خدمات انفورماتیک و... نیز در نهایی‌سازی این پروژه مشارکت داشتند.

وی افزود: تا کنون دو بانک صادرات و تجارت استفاده از برات الکترونیکی را شروع و البته سایر بانک‌ها هم برای بکارگیری برات اعلام آمادگی کرده‌اند.

کد خبر 847478 برچسب‌ها وزارت امور اقتصاد و دارایی بانک مرکزی اقتصاد ایران

دیگر خبرها

  • ۴۰ هزار تن گندم در استان بوشهر برداشت می‌شود
  • مجموعه ۹ جلدی بن‌مایه‌های فلسفه دین رونمایی می‌شود
  • برداشت ۱۵ هزار تن گندم از مزارع استان بوشهر
  • اجرای طرح جهش تولید گندم در دیم‌زارهای چهارمحال‌وبختیاری
  • برات الکترونیکی رونمایی شد | جزئیات و اعلام آمادگی دو بانک برای استفاده از برات الکترونیکی
  • سومین سفر «شتر و آسیابان» به مراکش
  • جهش تولید در ۶۰ هزار هکتار اراضی دیم چهارمحال و بختیاری
  • جهش تولید در دیمزارها می‌تواند به امنیت غذایی کشور کمک ‌کند
  • خسارت خشکسالی به ۱۴۰ هزار هکتار محصول گندم بوشهر
  • « نئوتنالیتی » شنیدنی شد/ انتشار مجموعه «قاوال مکتبی»