Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا یوسفی از راه اندازی مجدد پست برق شماره یک رفسنجان (نیروگاه برق) با ظرفیت دو و نیم برابری از ابتدای تیرماه امسال خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از راه آرمان، محمدرضا یوسفی رئیس اداره برق رفسنجان در جمع خبرنگاران رفسنجان با بیان اینکه مدیریت توزیع برق شهرستان رفسنجان تحت پوشش شمال استان اداره می شود گفت: رفسنجان به تنهایی ۲۴۰ مگا وات یعنی یک سوم برق شمال استان را در اختیار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عنوان کرد: قریب به ۸ هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع تحت پوشش مدیریت توزیع برق شهرستان رفسنجان قرار دارد و این شهرستان ۱۳۵ هزار اشتراک دارد، قریب دو هزار اشتراک در اختیار پمپ های کشاورزی است که نصف برق شهرستان رفسنجان را استفاده می کند.

رئیس اداره برق رفسنجان بیان کرد: از سال ۱۳۹۹ تاکنون، ۴ میلیارد اعتبار فقط برای برق رسانی به مردم انجام شده است و قریب چهار و نیم میلیارد تومان در بحث ترمیم فرسودگی خطوط و در بحث روشنایی معابر هم چهار میلیارد هزینه شده است.

یوسفی با اشاره به افزایش قابل توجه مصرف برق نسبت به سال گذشته گفت: در فروردین ماه امسال ۲۲ درصد افزایش داشتیم و حتی سدهای آب نسبت به سال گذشته کمتر آب گیری شده اند و در نتیجه کاهش تولید برق داشتیم و پدیده ی نو ظهور ارز دیجیتال یا ماینر به شبکه های برق غیر مجاز اضافه شده است که در مقایسه با سال گذشته ۶۲ هزار برابر به مصرف رسیده است و این موضوع باعث شد کمبود برق دو برابر افزایش یابد و به سمت خاموشی های اضطراری سوق یافتیم و روزانه به مدت دو ساعت خاموشی داشتیم.

وی افزود: برای اینکه به شبکه توزیع برق کمک کرده باشیم از مردم شهرستان رفسنجان تقاضا دارم با روشهایی همچون استفاده از لامپ های کم مصرف، خاموش کردن لامپ های اضافی، عدم استفاده از وسایل پرمصرف در ساعات پیک بار، در تنظیم مصرف کمک رسان باشند و در اینصورت خاموشی نخواهیم داشت.

رئیس اداره برق رفسنجان سرقت سیم های برق و ماینرها را دو چالش مهم در توزیع برق دانست و گفت: ۴۵ درصد سرقت کابل های برق استان در شهرستان رفسنجان رخ می دهد.

یوسفی تصریح کرد: اگر شخصی ماینر های غیر مجاز کشف کرد و به ما معرفی کند، بر اساس تعداد ماینری که کشف کرده است پاداش از دو میلیون تا ۱۰ میلیون تعلق می گیرد، تنها ماینر مجاز به منطقه اقتصادی تعلق دارد زیرا شرکت انتقال دهنده است و پول پرداخت شده بر اساس نرخ صادرات است هرچند ماینر ها منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان از ابتدای خردادماه خاموش شدند.

وی از راه اندازی مجدد پست برق شماره یک رفسنجان (نیروگاه برق) خبر داد و گفت: این نیروگاه سال ها با ظرفیت ۳۰ مگا وات آمپر کار کرده و امروز در حالت باز سازی قرار گرفته و ظرفیت آن به ۸۰ مگا وات آمپر می رسد و با ظرفیت دو و نیم برابر به شبکه رفسنجان اضافه خواهد شد که از اول تیر ماه امسال افتتاح می شود.

رئیس اداره برق رفسنجان در پایان خاطرنشان کرد: تبدیل شبکه توزیع برق سیمی به شبکه کابل خودنگهدار به طول ۲۰۰ کیلومتر آغاز شده و تا سه سال آینده ۷۰۰ کیلومتر شبکه برق شهرستان تبدیل خواهد شد، با این تبدیل خاموشی ها کم، افت ولتاژ شهر کاهش می یابد و سرقت سیم های برق به صفر می رسد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: شهرستان رفسنجان برق شهرستان توزیع برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۸۶۰۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش دو برابری سطح زیرکشت کلزا در اسدآباد

ایسنا/همدان مدیر اداره جهادکشاورزی اسدآباد از افزایش دو برابری سطح زیرکشت کلزا در سال‌جاری در این شهرستان به نسبت سال گذشته خبر داد.

محمدکرم مرادی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در سال گذشته میزان سطح زیرکشت کلزای این شهرستان حدود ۱۴۸ هکتار بوده که این میزان در سال زراعی جاری به ۳۷۰ هکتار افزایش داشته است.

وی با بیان اینکه تعهد کشت کلزا شهرستان اسدآباد در سال‌جاری حدود ۷۰۰ هکتار بوده است، خاطرنشان کرد: از این میزان تعهد بیش از ۵۰ درصد تعهد محقق شده و ۳۷۰ هکتار کشت کلزا در مزارع این شهرستان انجام شد.

مرادی، یکی از جمله مشکلات کشاورزان کلزاکار را سرمازدگی برشمرد و یادآور شد: امسال سرمازدگی سطح زیرکشت کلزا در این شهرستان موجب شد تا از ۳۷۰ هکتار کشت کلزا در مزارع این شهرستان حدود ۲۰ هکتار آن دچار بدسبزی و سرمازدگی و شوک شود که با این اتفاق در حال حاضر سطح زیرکشت موجود حدود ۳۵۰ هکتار است.

وی از پیش‌بینی برداشت ۸۷۵ تا ۱۰۰۰ تن کلزا از مزارع این شهرستان در سال زراعی جاری خبر داد و تصریح کرد: از هر هکتار سطح زیرکشت کلزا میانگین ۲.۵ تا ۳ تن محصول قابل برداشت خواهد بود.

مرادی، تعداد کلزاکاران این شهرستان را ۱۲۸ نفر برشمرد و مطرح کرد: محصول کلزای شهرستان به کارخانه روغن نهاوند ارسال می‌شود، ضمن اینکه از سال گذشته در شهرستان بهار نیز یک سیلو برای تحویل و خرید تضمینی کلزاکاران اسدآبادی اختصاص داده شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • همسطح سازی حوضچه شیرآلات شبکه توزیع آب شرب شهرستان میاندوآب
  • کشف ۵۴ تن نهاده دامی و آرد خارج از شبکه توزیع در شهرستان پلدختر
  • تلاش برای حل فروکش تنش آبی و ایجاد پایداری شبکه توزیع آب در شهرستان چهارباغ
  • داروخانه در توزیع اینترنتی دارو مسوول است
  • آماده سازی شبکه های آبرسانی البرز برای ورود به تابستان ۱۴۰۳
  • تلمبه ESP چاه شماره ۳۶۷ میدان اهواز در شرکت نفت و گاز کارون راه‌اندازی شد
  • افزایش دو برابری ظرفیت انتقال آب به دیلم
  • نصب شیر آلات تنظیم فشار در روستای توتک شهرستان مروست
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم
  • افزایش دو برابری سطح زیرکشت کلزا در اسدآباد