Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین برزگر روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به کاهش کشت سیب زمینی درسال زراعی جاری به دلیل خشکسالی و کمبود منابع آبی اشاره کرد و گفت: سیب‌زمینی به عنوان یک محصول راهبردی و غذایی است.

به گفته وی، کشت برخی محصولات راهبردی مانند سیب زمینی، گندم و علوفه مورد نیاز دام باید اولویت‌بندی شود و در حد نیاز کشت و تولید شود و به جنبه تجاری این محصولات توجه نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برزگر افزود: پارسال بیش از پنج هزار و ۵۰۰ هکتار از سطح اراضی کشاورزی استان زیرکشت سیب زمینی رفت.

وی از کاهش ۲۰ درصدی سطح زیر کشت برنج در مزارع این استان خبر داد و گفت: در سطح استان کشت برنج در حاشیه رودخانه و همچنین در برخی مناطق از جمله خانمیرزا و فارسان با استفاده از آب چاه‌ها و منابع آب زیرزمینی کشت می‌شد، که امسال به دلیل کم‌آبی و در راستای صیانت از آب‌های زیرزمینی کشت برنج با استفاده از آب‌ چاه‌ها و منابع زمینی ممنوع شده است.

وی با اشاره مصوبه هیات وزیران در سال ۹۶ در خصوص محدودیت ایجاد شده در خصوص کشت برنج در مناطق مختلف کشور به جزء استان‌های شمالی، گفت: از چند سال گذشته و به خصوص امسال در این استان با همکاری دادگستری، آب منطقه‌ای و فرمانداری‌ها اجازه کشت برنج با استفاده از منابع آب زیززمینی ممنوع شده است.

وی اظهار داشت: به منظور کاهش سطح زیرکشت برنج در اراضی که از آب چاه‌ها و منابع آب زیرزمینی استفاده می‌شود، از خدمات کشاورزی بهره‌مند نخواهند شد.

وی اجرای به تغییر الگوی کشت در کشاورزی اشاره کرد و گفت: این امر یک فرآیند تدریجی است و باید با اجرای آن صنایع، خدمات و بازاریابی نیز توسعه پیدا کند که این امر یک فرآیند زمان‌بر است.

برزگر به اجرای طرح تغییر الگوی کشت گیاهان دارویی در استان اشاره کرد و گفت: هم‌اکنون سطح زیرکشت گیاهان دارویی در استان به یکهزار و ۷۵۰ هکتار رسیده که نبود صنایع جانبی، تکمیلی، بسته‌بندی و بازاریابی یکی از مشکلات این حوزه است که باید این زیرساخت‌ها نیز توسعه پیدا کند.

وی اظهار داشت: درسال زراعی جاری سطح زیرکشت محصولات بهاره ۲۵درصد کاهش داشته  است 

به گزارش ایرنا، هم‌اکنون ۶۷ هزار بهره‌بردار با تولید سالانه ۱.۵میلیون تن انواع محصولات در استان در حوزه کشاورزی فعال است.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی چهارمحال وبختیاری کشاورزی اراضی کشاورزی برنج

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی چهارمحال وبختیاری کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی چهارمحال وبختیاری کشاورزی اراضی کشاورزی برنج اخبار کنکور کشت برنج سطح زیرکشت سیب زمینی منابع آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۸۷۳۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از 95 درصد مردم چهارمحال و بختیاری به شاخص‌های سلامت دسترسی دارند

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از چهارمحال و بختیاری، علی‌ ضامن صالحی‌فرد معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی چهارمحال و بختیاری از فعالیت ۳۰۸ خانه بهداشت، ۹۴ پایگاه سلامت، ۱۳۱ مرکز خدمات جامع سلامت و ۲۴ مرکز شبانه‌روزی در مناطق شهری و روستایی استان خبر داد.

وی افزود: سلامت خانواده و جوانی جمعیت، دو اولویت مهم استان در حوزه بهداشت است که در این رابطه، برنامه‌‎های متنوعی در طول سال اجرا می‌شود.

علی‌ضامن صالحی‌فرد در راستای تشریح اقدامات مثبت در حوزه بهداشت و درمان این استان، اظهار کرد: راه‌اندازی سه شبکه بهداشت و درمان نوپا در شهرستان‌های خانمیرزا، فلارد و فرخشهر، افتتاح دو مرکز خدمات جامع سلامت شبانه‌روزی در لردگان و اردل، افزایش ۳۵ درصدی ارائه خدمات بهداشتی، دندانپزشکی و آزمایشگاهی، اجرای نظام ارجاع و نسخه‌نویسی الکترونیک در برنامه پزشکی خانواده، از جمله برنامه‌های اجرا شده در سال گذشته بود.
رئیس مرکز بهداشت استان چهارمحال و بختیاری از افزایش یک درصدی موالید در استان، طی سال گذشته خبر داد و اظهار کرد: برنامه‌های جوانی جمعیت در استان، در سال جاری، با شدت بیشتری اجرا می‌شود.

وی با بیان اینکه شاخص دقیقی از میزان سطح سواد سلامت مردم استان در دسترس وجود ندارد، بیان داشت: مقرر شده تا امسال، ارزیابی در این خصوص انجام شود.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی چهارمحال و بختیاری، میزان دسترسی مردم به شاخص‌های سلامت را بیش از ۹۵ درصد اعلام کرد و گفت: تمامی جمعیت استان تا حد زیادی به امکانات بهداشتی، دسترسی دارند و در سال جاری، هشت کانکس بهداشتی برای عشایر استان، پیش‌بینی شده است.

صالحی‌فرد با اشاره به اجرای پویش ملی سلامت در استان، طی سال گذشته، تصریح کرد: در این پویش، بیش از ۹۷ درصد جمعیت بالای ۱۸ سال در غربالگری دیابت و فشار خون، شرکت کردند که در آگاهی افراد از وضعیت سلامت و پیشگیری از ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها، کمک‌کننده بوده است.

خبرنگار: زهرا خدابنده

انتهای پیام/

کد خبر: 1228248 برچسب‌ها مدافعان سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کادر درمان

دیگر خبرها

  • پروژه پمپاژ آب ناغان می‌تواند در بخش کشاورزی تحول ایجاد کند
  • تعیین تکلیف نهضت ملی مسکن در شهرستان کیار تا ماه آینده
  • سرانه مصرف برنج به ازای هر ایرانی ۳۵ کیلو است
  • نرخ تورم ماهانه چهارمحال و بختیاری از میانگین کشوری کمتر است
  • ایجاد 13 هزار فرصت شغلی جدید در بخش‌های صنعت، خدمات و کشاورزی در استان
  • بهره برداری ۷ طرح برق رسانی در چهارمحال و بختیاری
  • بیش از 95 درصد مردم چهارمحال و بختیاری به شاخص‌های سلامت دسترسی دارند
  • بهره‌مندی ۲۷۸۰۰۰ هزار خانوار چهارمحال و بختیاری از کالابرگ
  • اجرای پویش بگذارید کتاب‌ها نفس بکشند در چهارمحال و بختیاری
  • وجود ۳۰۸ خانه بهداشت فعال در چهارمحال و بختیاری