Web Analytics Made Easy - Statcounter

فصلنامه علمی پژوهشی «مطالعات فرهنگ-ارتباطات»، در آخرین ارزیابی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، موفق به کسب رتبه اول (Q۱) شد

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از روابط‌عمومی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات، فصلنامه علمی پژوهشی «مطالعات فرهنگ-ارتباطات»، در آخرین ارزیابی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، موفق به کسب رتبه اول (Q۱) شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) سامانه اطلاع‌رسانی علمی کشورهای اسلامی است که بر پایه معیارهای شاخص، به تجزیه و تحلیل و سنجش علمی ژورنال‌ها می‌پردازد. در این پایگاه، امتیاز عملکردی هر ژورنال در دسته‌بندی (Category) خود، براساس شاخصی به نام Q ارزیابی و رتبه‌بندی می‌شود. حرف اختصاری Q از کلمه Quartile گرفته شده که مجلات، با رده‌بندی آن از ۱ تا ۴، ارزشیابی می‌شوند.

براین اساس، رتبه اول این ارزشیابی، مختص مجلاتی است که در ۲۵ درصد نخست یک دسته یا Category قرار بگیرند که در این خصوص، فصلنامه علمی پژوهشی «مطالعات فرهنگ-ارتباطات»، موفق به کسب آن شده است.

 

فصلنامه «مطالعات فرهنگ- ارتباطات» به صاحب امتیازی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات، بر اساس مجوز شماره ۱۷۹۸۶۶ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دارای رتبه علمی‌ ـ ‌پژوهشی است که اخیراً هم بنا بر اعلام کمیسیون بررسی نشریات علمی کشور، در آخرین ارزیابی این کمیسیون در سال ۱۳۹۸، موفق به دریافت رتبه الف شده است.

گفتنی است این فصلنامه، به مدیرمسئولی محمد سلگی و سردبیری محمدمهدی فرقانی، بیست‌ویکمین سال انتشار خود را پست سر می‌گذارد.


 

پایان پیام/31

منبع: شبستان

کلیدواژه: فصلنامه مطالعات فرهنگ ارتباطات رتبه اول پژوهشگاه فرهنگ هنر و ارتباطات مطالعات فرهنگ ارتباطات رتبه اول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۸۷۷۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استان بوشهر در ارزیابی توسعه اقتصاد دانش بنیان رتبه سوم کشور شد

به گزارش خبرنگار مهر، احمد محمدی زاده صبح سه شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در دولت سیزدهم اقدمات بسیار خوبی در حوزه اقتصاد دانش بنیان در استان انجام شده است و دستاوردهای خوبی در حوزه دانش بنیان ها و شرکت‌های فناور در سال گذشته داشته ایم.

استاندار بوشهر افزود: تصویب قانون جهش تولید دانش بنیان از جمله قوانین مهم و خوبی بود که طی سالیان اخیر به مرحله اجرا رسیده و تمامی دستگاه‌های خدمت رسان مکلف هستند که ارائه خدمات به شرکت های دانش بنیان را در اولویت قرار دهند.

رئیس ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان استان بوشهر اظهار داشت: استان بوشهر در ارزیابی سال ۱۴۰۲ وزارت کشور و شاخص های ده گانه شامل ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان، برنامه ریزی اقتصاد دانش بنیان، ماموریت گرایی دانشگاه ها، تعیین ماموریت پارک های علم و فناوری، تعیین ماموریت کارآفرینان، تعیین ماموریت نخبگان، اقدامات تسهیلگرانه، افزایش تولید دانش بنیان، مردمی سازی اقتصاد دانش بنیان و صادرات دانش بنیان، با اقدامات در خور تحسین عملکرد مناسبی را ثبت و با کسب ۸۴ امتیاز از مجموع ۱۰۰ امتیاز این ارزیابی، رتبه سوم کشور را به خود اختصاص داده است.

محمدی زاده گفت: طبق ارزیابی وزارت کشور، استان بوشهر در شاخص های تشکیل جلسات ستاد اقتصاد دانش بنیان، اقدامات تسهیگرانه و مردمی سازی اقتصاد رتبه دوم و در مجموع شاخص ها رتبه سوم را کسب کرده است.

استاندار بوشهر افزود: استان بوشهر در برنامه اقتصاد دانش بنیان، ماموریت گرایی پارک های علم و فناوری و هیئت های اندیشه ورز و تولید دانش بنیان نیز از استان های پیشرو و گروه اول در سطح کشور معرفی شده است.

محمدی زاده با بیان اینکه رتبه استان بوشهر در سال ۱۴۰۱ رتبه ۲۱ بوده است، افزود: با حمایت های معاونت اقتصادی استانداری و تلاش پارک علم و فناوری خلیج فارس و هم افزایی و تلاش مدیران دستگاه های اجرایی و روسای دانشگاه‌های عضو ستاد اقتصاد دانش بنیان و با تلاش جمعی، استان بوشهر توانسته رتبه سوم کشوری در توسعه اقتصاد دانش بنیان را بدست آورد.

وی اضافه کرد: کسب این توفیق که نشان از توسعه و نفوذ دانش و فناوری در فعالیت‌های اقتصادی است نوید بخش آینده ای درخشان برای جوانان استان خواهد بود.

کد خبر 6092682

دیگر خبرها

  • امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه رضوی با مرکز کربلاء للدراسات والبحوث
  • بوشهر سومین استان کشور در ارزیابی توسعه اقتصاد دانش‌بنیان است
  • درخشش دانشگاه بیرجند در نظام رتبه بندی جهانی اشپرینگر نیچر
  • استان بوشهر در ارزیابی توسعه اقتصاد دانش بنیان رتبه سوم کشور شد
  • وزیر فرهنگ: دکتر مجتهدی غرب را کاملاً می‌شناخت، اما غرب زده نبود
  • استاد مجتهدی هم معلم و هم مولف بود
  • فراخوان مقالات دوفصلنامه فقه و فقاهت منتشر شد
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه دانشگاه آزاد با دانشگاه باهنر و علوم پزشکی کرمان
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان