Web Analytics Made Easy - Statcounter

در رویداد دوشنبه های استارت آپی صندوق نوآوری و شکوفایی ۵ استارت‌آپ محصولات نوآورانه خود را درعرصه صنایع خلاق ارائه کردند.

به گزارش ایسنا رویداد دوشنبه‌های استارت‌آپی صنایع خلاق با هدف جذب سرمایه در محل صندوق نوآوری و شکوفایی امروز برگزار شد و طی آن ۵ استارت‌آپ‌ محصول و مدل کسب و کار و نیازهای سرمایه‌گذاری خود را به سرمایه‌گذاران حاضر و وبیناری رویداد ارائه کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از تیم‌های استارت‌آپی برای خدمات سلف سرویس حمل و نقل در بستر وب محصول خود را معرفی کرد. سرمایه مورد تقاضای این استارت‌آپ ۸۰۰ میلیون تومان در ازای ۸ درصد از سهام بود. این محصول با نوآوری در فرایند بازاریابی و ایجاد بازار جدید از طریق سرعت‌دهی و در دسترس بودن ۲۴ ساعته، ارائه خدمات به طور سلف‌سرویس در بستر وب و حمل و نقل بین‌المللی به ۲ شیوه(زمینی و دریایی) فعالیت می‌کند.

یکی دیگر از تیم‌ها سامانه جامع و ابری برای مدیریت مراکز آموزشی را عرضه کرد. این سامانه با امکان ثبت برنامه کلاس، امکان پیش‌ثبت‌نام دانش‌آموزان و همچنین امکان صدور کارنامه میان ترم و پایان ترم، باعث تسهیل روند آموزش دانش‌آموزان شده است. سرمایه مورد تقاضای این استارت‌آپ ۹۵۰ میلیون تومان بود.

عضو تیم دیگر استارت‌آپی این رویداد پلتفرم آموزش الکترونیک خود را معرفی کرد. سرمایه مورد تقاضای این استارت‌آپ ۶۰۰ میلیون تومان در ازای ۲۰ درصد از سهام بود. ویژگی این استارت‌آپ افزایش‌ اثربخشی ‌در حوزه آموزش با ارائه محصولاتی نظیر کلاس مجازی، مدرسه و آموزشگاه مجازی و آزمون مجازی است.

علاوه بر آن تیم دیگری سامانه‌ای برای سرویس رزرواسیون آنلاین و نوبت‌دهی اینترنتی برای کسب‌وکار محصول عرضه کرد. ویژگی این محصول عدم نیاز به سخت‌ افزار و نرم‌افزار، راه‌اندازی سریع و آسان، سیستم پرداخت امن، قابل استفاده برای طیف وسیعی از کسب و کارها، تقویم پیشرفته و هوشمند است. سرمایه مورد تقاضای این استارت‌آپ ۲ میلیارد تومان در ازای ۱۵ درصد از سهام بود.

استارت‌آپ دیگری که متقاضی سرمایه در این رویداد بود، محصول خود را در حوزه شبکه اجتماعی تجاری-آموزشی معرفی کرد. سرمایه مورد تقاضای این استارت‌آپ ۵۰۰ میلیون تومان در ازای ۱۰ درصد از سهام بود. ویژگی این محصول ارائه‌ خدمات زیرساختی مانند چند زبانه بودن و امکان استفاده بین‌المللی و شامل اپلیکیشن و وبسایت با قابلیت پلتفرم فروش محصولات است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: رویداد دوشنبه های استارتاپی درصد از سهام تومان در ازای میلیون تومان استارت آپی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۸۷۸۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صندوق سرمایه‌گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود

مهرداد بذرپاش با تاکید بر ضرورت استفاده از فرصت‌های موجود برای تجارت کالا میان ایران و امارات گفت: تشکیل صندوق سرمایه گذاری مشترک میان دو کشور لازم و مهم است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی و رئیس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و امارت در سخنرانی خود در اتاق بازرگانی ابوظبی اظهار کرد: ایران و امارات سوابق و پیشینه و روابط اقتصادی و تجاری دیرینه دارند و حجم ۲۷ میلیارد مراودات تجاری نشانه از عمیق بودن این روابط است.

وی افزود: امارات دومین شریک تجاری بعد از چین است؛ اتاق‌های بازرگانی و فعالان اقتصادی نقش ویژه‌ای در این روابط دارند اما آن‌ها باید شجاعت لازم را داشته باشند و البته باید حمایت هم شوند.

وزیر راه و شهرسازی کشورمان تصریح کرد: ایران سرزمین و هاب ترانزیت و کریدور بی نظیر شمال - جنوب است و اگر امارات از این فرصت و بنادر لجستیکی ایران استفاده کند و در بنادر جدید سرمایه گذاری کرده و آن‌ها را توسعه دهد قطعا اقتصادش رشد بیشتری کرده و به راحتی به اوراسیا دسترسی پیدا می‌کند.

وی گفت: رشد ۵۸ درصدی ترانزیت جاده‌ای ایران در سال گذشته نشان می‌دهد عزم جدی برای این حوزه داریم.

بذرپاش اظهار کرد: استفاده از فرصت‌های موجود برای تجارت کالا و تشکیل کنسرسیوم‌های مشترک و سرمایه گذاری مشترک باید توسط دو کشور تصمیم‌ گیری شود.

وی افزود: تشکیل صندوق سرمایه گذاری مشترک لازم و مهم است؛ در هفته ۳۲۰ پرواز بین ایران و امارات انجام می‌شود، ارتقای خدمات فنی و مهندسی در دو کشور و حتی در کشور ثالث می‌تواند فرصت‌های جدیدی به وجود آورد و امتیازات زیادی در مناقصات برای طرفین دارد.

بذرپاش گفت: تبادل هیات‌های تجاری بین دو کشور می‌تواند آثار و برکات زیادی داشته باشد؛ اخیرا در تهران نمایشگاه ایران اکسپو برگزار شد که برخی مسؤولان اماراتی از آن بازدید کردند.

وی اظهار کرد: تمام تلاش دولت‌ها باید برداشتن موانع از جلوی پای فعالان اقتصادی و افزایش مراودات تجاری باشد و رسیدن میزان تبادلات تجاری و اقتصادی به سالی ۳۰ میلیارد دلار حداقل خواسته تجار و فعالان است.

وزیر راه و شهرسازی کشورمان تصریح کرد: دشمنان مشترک ایران و امارات تلاش می‌کنند بین دو کشور اختلاف افکنی کنند، اما مسؤولان دو کشور آن را خنثی کرده‌اند.

وی افزود: برگزاری اجلاس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی بخشی از افق روشن توسعه روابط ایران و امارات است.

دیگر خبرها

  • موضوع اصلاح قیمت خرید گندم به درخواست کشاورزان پیگیری شد
  • اهمیت وجود پیش‌بینی مالی برای استارت‌آپ‌های کوچک چیست؟
  • ۱۶۰۰ روستای کردستان از ارتباط پایدار و با کیفیت برخوردار هستند
  • بهترین برند ترکیه برای خرید در سال ۲۰۲۴
  • نقش بازاریابی محتوا در ساخت یک حضور آنلاین پرقدرت
  • صندوق سرمایه‌گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود
  • پایان رقابت طرح‌ها در ره‌آورد فناورانه حمل‌ونقل شهری اصفهان
  • این شبکه اجتماعی برای کاربرانش بازی راه‌اندازی کرده است!
  • خدمات اینترنت مخابرات یزد از طریق سامانه جامع غیرحضوری شد
  • جای خالی معلمان ماهر مجازی