Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز دوشنبه ایرنا از ایمیدرو، «جمشید ملارحمان» در نشست ویدئو کنفرانسی با فعالان حمل و نقل بخش معدن افزود:  منابع بخش معدن صرف توسعه این بخش و زیربناهای آن خواهد شد.

وی گفت: امسال اکتشاف بسیار زیربنایی‌تر از سایر بخش‌هاست، اما حمل و نقل یکی از زیربناهای توسعه بخش معدن است که نباید از آن غافل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ملارحمان خاطرنشان‌کرد: بر این اساس ایمیدرو علاوه بر رقم یک‌هزار میلیارد تومان یاد شده، اعتبارتی را نیز به این بخش تزریق می‌کند.

وی با بیان اینکه نگاه ایمیدرو به بخش حمل و نقل توسعه‌ای است، ادامه‌داد: پیشنهاد ما این است که با در نظر گرفتن الگوهای بین‌المللی حمل و نقل در بخش معدن و بررسی رابطه بین این حوزه و بخش معدن، به راهکارهای موثر در حل مشکلات حمل و نقل در بخش معدن پرداخته شود.

به گفته این مسوول، برای رسیدن به نگاه جامع در حمل و نقل بخش معدن باید گلوگاه‌های توسعه زیرساخت های حمل و نقل در این بخش شناسایی شود.

وی خاطرنشان‌کرد: ایمیدرو هم در طرح ایجاد زیربناها برای معادن کوچک و هم از طریق شرکت‌های زیرمجموعه در حال فعالیت برای توسعه زیربناهای بخش معدن است که از جمله می توان به انتقال آب از خلیج فارس به استان‌های شرقی کشور و ساخت راه‌آهن سیرجان-کرمان اشاره کرد.

در این نشست، «محمدرضا بهرامن»‌ رییس خانه معدن ایران گفت: از آنجا که افزایش قیمت‌های بخش حمل‌ونقل، فعالیت بخش معدن را با چالش جدی مواجه می‌کند، میزان ظرفیت جاده‌ها و ریل‌ها باید کارشناسی شود تا ایمیدرو بهتر بتواند در حمایت و تامین مالی پروژه‌های حمل‌ونقل تصمیم‌گیری کند.

«محمد عیقرلو» دبیر فدراسیون حمل و نقل و لجستیک نیز در این نشست گفت: هدف ما تشکیل شرکت تعاونی چند منظوره‌ای است که همه بخش‌های حمل‌ونقل را پوشش داده و بتواند نیازهای صنعت معدن را تامین کند.

«سبحان نظری» دبیر انجمن صنفی شرکت های حمل و نقل ریلی نیز تصریح کرد: ایمیدرو و فعالان معدنی برای رشد و تداوم فعالیت پایدار، باید در سرمایه گذاری مستقیم در بخش حمل و نقل فعال تر باشند.

وی  تاکید کرد تا هم‌زمان فراهم کردن مقدمات یک هلدینگ لجستیکی در بخش معدن  پیگیری شود.

همچنین «فرید دهقانی» مدیرعامل صندوق سرمایه‌گذاری فعالیت‌های معدنی با اشاره به تامین مالی طرح‌های بخش حمل و نقل از منابع شرکت‌های معدنی بزر، گفت: بخش معدن به حمل و نقل آسان و ارزان نیاز جدی دارد اما نباید روش‌های تامین مالی به‌گونه‌ای طراحی شود که شرکت‌های بزرگ معدنی دچار مشکل شوند.

به گزارش ایرنا، آمارهای وزارت صنعت، معدن و تجارت گویای آن است که ایران از لحاظ تنوع مواد معدنی اکتشافی ( ۶۸ ماده) در جهان جایگاه دهم و از لحاظ ذخایر شناسایی شده (حدود ۵۷ میلیارد تن) در رده پانزدهم دنیا قرار گرفته است.

برچسب‌ها ایمیدرو حمل و نقل ریلی وزارت صنعت معدن و تجارت سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور مواد معدنی خلیج فارس شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ایمیدرو حمل و نقل ریلی وزارت صنعت معدن و تجارت ایمیدرو حمل و نقل ریلی وزارت صنعت معدن و تجارت سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور مواد معدنی خلیج فارس شرکت معدنی و صنعتی گل گهر اخبار کنکور حمل و نقل بخش حمل بخش معدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۸۷۸۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسابقات امداد و نجات معادن و صنایع معدنی کشور

  به گزارش خبرگزاری صداوسیمای کرمان ،در این مسابقات  ۳۰ تیم از 14 استان و ۲۶ شهرستان کشور که دارای معادن و صنایع معدنی هستند به رقابت پرداختند.

آقای مجتبی اسماعیل بیگی ناظر مسابقات دراین زمینه گفت: هدف از برگزاری مسابقات امداد و نجات، آشنایی تیم‌های شرکت‎‌کننده با استفاده از ابزارهای به روز در امر ایمنی و همچنین تقویت روحیه مشارکت میان آنها است.

اسماعیل بیگی تاکید کرد: پس از برگزاری آزمون علمی میان تیم‌های شرکت کننده، مسابقات عملی آغاز برگزارشد و انتظار داریم شرکت‌کنندگان در این مسابقات ضمن پیشگیری از بروز حوادث، بیش از پیش آمادگی رویارویی با حوادث احتمالی در محیط کار را داشته باشند.

وی افزود: آیتم‌های این دوره از مسابقات نسبت به سال گذشته تفاوت‌های قابل توجهی داشته و تلاش داریم تا با به روز رسانی آمادگی و توان امدادگران میزان حوادث را در معادن به صفر برسانیم.

آقای علیرضا پژوه مدیرو مسئول برگزاری این مسابقات نیز گفت: افزایش و ارتقاء ایمنی، آمادگی رویارویی با حوادث احتمالی، پیشگیری از وقوع حوادث  از جمله اهداف مهمی است که با برگزاری این مسابقات دنبال می‌کنیم و  اخلاق‌مداری هم از مهمترین اهدافی است که  تیم‌ها طی سه روز برگزاری مسابقات به آن توجه ویژه داشتند.

دیگر خبرها

  • معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی
  • معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی 
  • بردسکن، جزیره گنج دورافتاده خراسان رضوی
  • عملیاتی شدن ۱۲۳ درصدی تعهد اشتغال استان کرمان
  • مسابقات امداد و نجات معادن و صنایع معدنی کشور
  • سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی
  • نقش‌آفرینی صنعت در دانشگاه با مسئله‌محوری/ اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط «صنعت و دانشگاه»
  • نقش‌آفرینی صنعت در دانشگاه با مسئله‌محوری/ اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط صنعت با دانشگاه
  • وزیر آفریقای مرکزی: ما به دنبال دانش ایرانی در حوزه معدن هستیم
  • سودآوری ۴۸ هزار میلیاردی ایمیدرو در یک سال