Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-07@23:09:48 GMT

راه اندازي مرکز جامع ترک اعتياد غرب تهران

تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۸۷۸۸۹

خبرگزاری آریا- در آستانه روز جهانی بدون دخانیات، مرکز جامع درمان بازتوانی آموزشی و پژوهش اعتیاد در بیمارستان روانپزشکی ایران در غرب تهران راه اندازی شد.
به گزارش خبرگزاری آریا، دکتر کوهپایه زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران دیروز در مراسم راه اندازی این مرکز گفت: در این مرکز در بیمارستان روانپزشکی ایران زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی ایران در غرب تهران علاوه بر خدمات درمانی قرار است اموزش و پژوهش هم داشته باشد و با استفاده از روش‌های نوین و رویکرد‌های جدید با کمترین عارضه برای کاهش مشکل اعتیاد بیماران معتاد استفاده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با تاکید بر اینکه روش‌های ترک اعتیاد در این مرکز غیر از روش‌های معمول است افزود: پاسخگو بودن نیاز‌های بیماران یکی از نکاتی است که در بحث توسعه سلامت باید مورد توجه قرار گیرد.
در ادامه این مراسم دبیر کل جمعیت مبارزه با دخانیات گفت: شاید ایران تنها کشوری باشد که یک هفته را برای مبارزه با دخانیات بعنوان هفته ملی اعلام کرده است.
وی با اشاره به اینکه امسال شعار جهانی (من آماده ترک و تعهد برای ترک هستم) اعلام شده است، افزود: بیماری کرونا در افرادی که دخانیات مصرف می‌کنند هم بیماری را شدیدتر و هم احتمال بستری شدن و آی سی یو و مرگ ومیر را بیشترمی کند لذا این ایام کرونا فرصتی است که به کسانی که دخانیات مصرف می‌کنند، هشدار دهیم و از آن برای ترک کمک بگیریم.
دکتر محمد رضا مسجدی گفت: معضل دخانیات، معضل فراموش شده‌ای است و متاسفانه در کشور ما هنوز نگاه جدی به ان نمی‌شود. ما بهترین قوانین را داریم، اما در عمل و نظارت و اجرا بسیار ضعیف هستیم.
وی گفت: سن استعمال دخانیات در کشور کاهشی است و به سن 13 و 14 سال رسیده است. زنان و دختران هدف تجارت صنعت دخانیات د ر کشور هستند.
مسجدی افزود: 20 تا 22 درصد مردان و کمتر از 3 درصد زنان در کشور سیگار مصرف می‌کنند، اما متاسفانه در زنان و دختران و جوانان چه پسر و چه دختر مصرف قلیان روند رو به گسترش دارد که نگاهی جامع بر اساس اسناد بالادستی می‌طلبد.
دبیر کل جمعیت مبارزه با دخانیات از میزان پایین مالیات بر دخانیات انتقاد کرد و گفت: اگر در دنیا بخواهند کشوری برای مالیات پایین دخانیات مثال بزنند ایران را نام می‌برند. ما از افعانستان و پاکستان نیز در این زمینه پایین‌تر هستیم.
وی گفت:صنعت دخانیات یک بازار نزدیک 40 هزار میلیارد تومان در سال دارد اگر ما جزو معاهده هستیم، معاهده می‌گوید باید 70 درصد آن مالیات باشد یعنی 28 هزار میلیارد تومان که عدد بالایی است، اما محقق نمی‌شود.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از صدا و سیما، دبیر کل جمعیت مبارزه با دخانیات افزود: دخانیات نه نان است نه روغن و نه قوت مردم که افزایش مالیات آن بر زندگی مردم تاثیر داشته باشد، 10 درصد و شاید کمتر دخانیات در کشور مصرف می‌کنند، اما در سبد سلامت هزینه زیادی در سبد سلامت مصرف می‌کنند. با کنترل دخانیات اگر یک سوم سرطان‌های کشور را کم کنیم گام بلندی است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: مرکز جامع ترک اعتیاد مبارزه با دخانیات مصرف می کنند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۸۷۸۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت مرکز جامع سرطان قم ۳۹ درصد پیشرفت فیزیکی دارد

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی پوررضا با اشاره به سفر اول رئیس جمهور به قم در نهم دی ماه سال ۱۴۰۰ گفت: این سفر دارای شش مصوبه برای مجموعه دانشگاه علوم پزشکی قم بود که با پیگیری‌های انجام شده بخش عمده مصوبات اجرایی شده است.

وی گفت: نخستین مصوبه ما در خصوص تکمیل مرکز جامع سرطان با مشارکت خیرین بود که دارای ۹۰ میلیارد تومان اعتبار مصوب بود که ۵۰ میلیارد آن توسط سازمان برنامه و بودجه کشور و ۴۰ میلیارد تومان نیز توسط وزارت بهداشت تأمین می‌شد که از این میزان اعتبار، ۳۷ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان توسط سازمان برنامه و بودجه تاکنون تأمین و سهم وزارت بهداشت نیز منوط به تکمیل و پیشرفت فیزیکی است.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی قم بیان داشت: این پروژه در حال انجام بوده و تاکنون حدود ۳۹ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که امیدواریم بتوانیم با منابع دولتی و مشارکت خیرین محترم به سرانجام رسانده و در اختیار مردم شریف استان قرار دهیم.

پوررضا گفت: دیگر مصوبه سفر، اختصاص مبلغ ۵ میلیارد تومان برای تکمیل مخزن بتنی مجتمع بیمارستانی شهبد بهشتی قم بود که تخصیص یافت و پروژه اجرایی شد.

وی گفت: تسریع در بررسی صدور مجوز ماده ۲۳ احداث دانشکده پزشکی و خوابگاه پسران مجتمع پردیس دیگر مصوبه سفر بود که این مصوبه نیز به صورت کامل اجرایی شد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به دیگر مصوبه سفر رئیس جمهور در دور اول به قم گفت: موضوع دیگر شبانه روزی کردن مراکز بهداشتی درمانی شهرهای کهک و جعفریه بود که این مصوبه نیز به صورت کامل انجام شد.

پوررضا گفت: اختصاص مبلغ ۱۰ میلیارد تومان برای تکمیل پایگاه سلامت شهروندی بصیرت نیز جزو مصوبات سفر بود که اعتبار مورد نیاز جذب و پروژه به بهره برداری رسیده است.

وی در خصوص آخرین مصوبه سفر رئیس جمهور به قم در حوزه بهداشت و درمان گفت: اختصاص اعتبار برای احداث فاز اول بیمارستان ۲۵۰ تختخوابی حضرت فاطمه الزهرا (س) توسط وزارت بهداشت و سازمان برنامه و بودجه و با کمک بنیاد برکت و خیرین پس از اخذ مجوز ماده ۲۳ بود، که در این زمینه نیز مجوز ماده ۲۳ اخذ و برای عملیاتی شدن پروژه منوط به تخصیص اعتبار خواهد بود.

کد خبر 6098493

دیگر خبرها

  • دستگاه‌ها در راه‌اندازی مرکز ترک اعتیاد با شهرداری ایلام همکاری کنند
  • ساخت مرکز جامع سرطان قم ۳۹ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • کشف یک میلیارد تومان دخانیات قاچاق در جنوب تهران
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود
  • پدر مددکاری اجتماعی ایران: تعطیل کردن نمایش خانگی دردی از بحران‌های اجتماعی دوا نمی‌کند
  • تشدید نظارت بر فعالیت مراکز سرگرمی «اتاق فرار» در استان تهران
  • مصرف دخانیات از مهم‌ترین عوامل ایجاد سرطان دهان
  • دانشگاه تهران در نجف دانشجو می‌پذیرد
  • پذیرش دانشجو در شعبه نجف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده
  • مقیمی: پذیرش دانشجو در شعبه نجف اشرف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده