Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون خدمات شهری شهرداری تهران در تشریح عملکرد این معاونت در دوره پنجم مدیریت شهری گفت: در حوزه فضای سبز ظرف چهار سال گذشته ۸۹ بوستان به مساحت ۱۵۴ هکتار در تهران احداث شده که در سال ۹۶، ۲۳ بوستان با ۳۴ هکتار در سال ۹۷ نیز ۲۴ بوستان به مساحت ۲۶ هکتار، سال ۹۸، ۱۹ بوستان به مساحت ۶۸ هکتار و در سال گذشته نیز ۲۳ بوستان با مساحت ۵۳ هکتار به بهره برداری رسیده است که به این ترتیب تا پایان سال جاری تعداد بوستان های تهران به ۲۳۰۰ بوستان می رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین در این دوره از ۲۱ قطعه از باغات و اراضی مشجر و زمین های مناسب جهت تبدیل به بوستان های عمومی استفاده شده است.

به گزارش ایسنا، مجتبی یزدانی معاون خدمات شهری شهرداری تهران در تشریح عملکرد این معاونت در دوره پنجم مدیریت شهری در جمع خبرنگاران افزود: علی رغم همه اقدامات انجام شده برخی از مناطق تهران همچون مناطق ۱۰، ۱۱، ۸، ۷ و ۱۷ دارای سرانه پایینی هستند و این مناطق زیر شش متر مربع سرانه فضای سبز دارند؛ لذا با تشکیل اکیپی مشخص باغاتی را در سطح شهر تهران برای تبدیل به بوستان عمومی تملک کرده‌ایم تا نهایتا در هر محله‌ای یک بوستان ایجاد شود. خوشبختانه در سال گذشته سرانه فضای سبز تهران به ۱۶.۳۶ متر مربع رسید. همچنین در ارتباط با حریم پایتخت نیز در سال ۹۶، ۱۲۰۰ هکتار و در سال ۹۹، ۱۰۰۰ هکتار به فضای سبز حریم پایتخت اضافه شد. امسال نیز حدود ۱۳۰۰ هکتار در برنامه کاری خود داریم. در مجموع در دوره مدیریت فعلی ۴۷۲۰ هکتار به فضای سبز حریم و کمربند تهران اضافه شده است.

معاون شهردار تهران در بخش دیگری از صحبت های خود به تفاهم نامه های میان شهرداری و جهاد کشاورزی اشاره کرد و افزود: آنچه که در ۵۰ سال گذشته به عنوان تفاهم نامه میان شهرداری و جهاد کشاورزی وجود داشت همگی مستند شد تا در مرحله اجرا از این تفاهم نامه ها بهره بهتری گرفته شود. همچنین تفاهم نامه هایی با وزارت نیرو حول چهار موضوع قنوات، پساب، چاه ها و تصفیه خانه های محلی منعقد شده که به روشنی مشخص می کند در چه سالی از چه تصفیه خانه ای، چه میزان پساب برای آبیاری فضای سبز استفاده خواهد شد. در سال جاری در مناطق ۱، ۲، ۵، ۶، ۱۸ و ۲۰ نیز چهار مورد از تصفیه خانه ها پیشرفتی بیش از ۶۰ درصد را پشت سر خواهد گذاشت و نحوه استفاده از پساب آنها نیز به طور روشن مشخص شده است.

یزدانی ادامه داد: مقرر است در ۳۷۴ نقطه از بوستان های شهر تهران مخازن اضطراری جانمایی شود که در حال حاضر ۴۰ مورد از آنها انجام شده و ۶۰ مورد دیگر نیز در برنامه اجرایی سال جاری قرار گرفته است.

وی در خصوص عملکرد سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار شهر تهران نیز گفت: در این دوره ۵۷ بازار جدید در شهر تهران احداث شده است، یعنی در سال ۹۶، ۱۶ بازار، در سال ۹۷نیز ۱۴ بازار، سال ۹۸، چهار بازار و در سال گذشته نیز ۲۳ بازار جدید ساخته شده است. علاوه بر این تعداد زیادی بازار نیز بهسازی شده، در ساخت بازارهای جدید مناسب سازی برای معلولین در نظر گرفته شده و این مناسب سازی در احداث بوستان های جدید شهر تهران نیز رعایت شده است. همچنین در حوزه بهسازی بازارها در سال ۹۶، ۱۸ بازار، سال ۹۷، هفت بازار،سال ۹۸، ۹ بازار و در سال ۹۹ نیز شش بازار بهسازی شده است.

یزدانی در تشریح عملکرد سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی تصریح کرد: در سال‌های ۹۶، هفت ایستگاه، ۹۷، دو ایستگاه، ۹۸، یک ایستگاه و در سال گذشته نیز چهار ایستگاه احداث شده که جمعا ۱۴ ایستگاه بر اساس کار کارشناسی به ایستگاه های آتش نشانی سطح شهر تهران اضافه شده است. تا پایان امسال نیز شش ایستگاه دیگر به بهره برداری می رسد. علاوه بر این نوسازی و بهسازی ناوگان خودرویی و تجهیزات عملیاتی سازمان آتش نشانی نیز انجام شده به شکلی که ظرف سه سال و نیم گذشته ۸۰۰ میلیارد تومان هزینه ساخت ایستگاه ها و تجهیزات جدید آتش نشانی شده است.

وی تاکید کرد: در حوزه مدیریت بحران نیز به هر یک از نواحی در سطح تهران دو موتورپمپ داده شد و تلاش شد اکیپ های ۱۳۷ مناطق تجهیز شوند. همچنین آموزش ایمنی و مدیریت بحران به ویژه برای ساختمان های نا ایمن و برج ها ارائه شد.

معاون شهر دار تهران تاکید کرد: در حوزه بحران سه تفاهم نامه اثرگذار در حوزه آموزش با وزارت کشور و سازمان شهرداری ها منعقد شده است و همچنین با وزارت دفاع در مورد حریق در ارتفاعات تفاهم نامه ای منعقد شد تا علاوه بر ارائه آموزش ها اگر در ارتفاعات حریقی روی داد با ارتباط آتش نشانی و وزارت دفاع بلافاصله تجهیزاتی همچون هلیکوپتر برای اطفای حریق اعزام شود.

یزدانی با اشاره به اینکه اگر هم افزایی در میان دستگاه های مختلف برقرار شود امکانات خوبی فراهم می شود افزود: در حال حاضر اورژانس و آتش نشانی با تفاهم نامه ای که منعقد کردند و استفاده از موتورلانس ها با تراکنش بسیار خوبی در تهران انجام می شود. همچنین حدود ۷۰ پد هلیکوپتر در تهران احداث شده که با این تفاهم نامه و بهره گیری اورژانس از این پدها جان ۱۴ نفر نجات پیدا کرده است.

وی در خصوص احداث و توسعه کارخانه های بازیافت پسماندهای ساختمانی عمرانی نیز گفت: در سه فاز توسعه این کارخانه ها دنبال شد که در فاز اول ظرفیت ۴۳۰۰ تُن، فاز دوم ۳۳۰۰ تُن و فاز سوم ۳۳۰۰ تُن صورت گرفت که فاز نهایی تا پایان خرداد ماه به بهره برداری می رسد. به این ترتیب تا پایان سال جاری ظرفیت این کارخانه و بطور کلی بازیافت نخاله های ساختمانی در تهران به ۱۴ هزار تُن می رسد.

معاون شهردار تهران ادامه داد: در حوزه تولید کمپوست استانداردهای لازم را گرفته ایم و این کمپوست مورد تایید جهاد کشاورزی قرار گرفته و در حال حاضر در حوزه های مختلف استفاده می شود. همچنین در حوزه پسماند پزشکی ما ریالی سرمایه گذاری نکردیم ولی ۴۰ خودروی پسماند پزشکی مجهز به GPS و دوربین برای کنترل انتقال تفکیک شده و این پسماندها را به ناوگان اضافه کردیم.

یزدانی در خصوص پسماندهای خانگی نیز گفت: در حوزه پسماندهای خانگی، پسماندهای حجیم ساماندهی شدند و در منطقه ۱۸ تمام این پسماندها تفکیک و در بخش های مختلف از آنها استفاده می شود. خوشبختانه با انجام همه این اقدامات زباله های تهران از ۷۵۰۰ تُن روزانه به حدود ۵۱۰۰ تُن رسیده است. همچنین ایستگاه های میانی در هشت پهنه تهران مد نظر قرار گرفت که چهار مورد به اتمام رسیده و سه مورد دیگر در حال انجام است که تمامی آنها با سرمایه گذاری بخش خصوصی بوده است. این اقدام باعث شده کاهش شیرابه، تفکیک زباله و کاهش حجم زباله را شاهد باشیم.

وی در خصوص اقدامات سازمان بهشت زهرا (س) نیز گفت: کار خوبی در این دوره انجام شد و مکان یابی آرامستان جدید در حال طی کردن مراحل نهایی است. در بخش دیگری از اقدامات خود ساماندهی آرامستان های تاریخی را با همکاری سازمان میراث فرهنگی دنبال کردیم و ساماندهی آرامستان دولاب به اتمام رسید. همچنین سوله های بحران بهشت زهرا و مرکز کنترل ترافیک این سازمان به بهره برداری رسید و ترمینال آمبولانس های بهشت زهرا (س) برای انتقال سریعتر در چند نقطه شهر تهران احداث شد.

وی افزود: در حوزه سازمان زیباسازی ساماندهی مبلمان سطح شهر و سرویس های بهداشتی در سطح مناطق محقق شد.

ادامه دارد...

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شهرداري تهران فضاي سبز تهران احداث شد بهره برداری سال گذشته تفاهم نامه آتش نشانی احداث شده شهر تهران سال ۹۶ انجام شد سال جاری فضای سبز تا پایان نیز گفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۸۸۲۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه گذاری دو هزار میلیارد تومانی در حوزه تامین برق شهر تهران

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نیرو، کامبیز ناظریان" همزمان با برگزاری ششمین نشست بزرگ فصلی مدیران این شرکت با بیان اینکه تمامی ظرفیت‌های ممکن به منظور بهبود روند خدمت رسانی در حوزه برق در پایتخت به کار گرفته شده است از سرمایه گذاری دو هزار میلیارد تومانی در بخش سرمایه‌ای با هدف توسعه و بهبود هرچه بیشتر وضعیت شبکه توزیع برق پایتخت خبر داد و گفت: با اجرای این طرح‌ها، شاخص‌های بهره برداری و ضرایب امنیت و پایداری شبکه برق شهر تهران به شکل قابل ملاحظه‌ای بهبود خواهد یافت.

ناظریان با اشاره به اینکه با تلاش‌های شبانه روزی کارکنان برق پایتخت و همکاری مردم تهران، طی دو سال گذشته، علیرغم برخی مشکلات ناشی از تغییرات اقلیمی و افزایش مصرف انرژی، شاهد هیچ گونه اختلالی در تأمین برق مورد نیاز هموطنان تهرانی نبوده‌ایم خاطرنشان کرد: در راستای اطمینان از پایداری شبکه در تابستان ۱۴۰۳ و حفظ آرامش و آسایش هموطنان تهرانی، همسو با برنامه‌های ابلاغی وزارت نیرو، این شرکت با همکاری کارشناسان و متخصصان، اقدام به تدوین ۱۵۰ برنامه تخصصی با تمرکز بر بخش‌های مختلف فنی، مهندسی و توزیع انرژی کرده و امید می‌رود با اجرای این طرح‌ها و تداوم همکاری تهرانی‌ها در تابستان پیش رو نیز شاهد هیچ گونه اختلالی در تأمین برق مصرفی مردم شریف پایتخت نباشیم.

کد خبر 6090672 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • سرمایه گذاری دو هزار میلیارد تومانی در حوزه تامین برق شهر تهران
  • این پز اجتماعی میلیون ها تومان برای افراد آب می خورد | سگ گردانی و درآمد میلیونی داگ واکرها
  • فینال جام حذفی، جایی دور از پایتخت!
  • آغاز ساخت بوستان دادا و کاکا در بندرعباس
  • پایتخت گل در انتظار فناوری نوین/مکان‌یابی غلط به مشکلات دامن زد
  • ماجرای قطع درختان در بوستان قصر چیست؟
  • ابلاغ یک مصوبه مهم در حوزه ایمنی پایتخت | تهران امن‌تر می‌شود؟
  • استفاده از درس آموخته‌های سیل ۱۴۰۳ در بحران‌های احتمالی ناشی از آب در پایتخت
  • استفاده از درس آموخته‌های سیل۱۴۰۳در بحرانهای ناشی از آب در پایتخت
  • «زنده باد درخت» بر روی بیلبورد‌های پایتخت