Web Analytics Made Easy - Statcounter

نوید سیار ثابت، قائم‌مقام مدیرعامل مجتمع فولاد گیلاندر جمع اصحاب رسانه، از راه اندازی خط تولید ورق گالوانیزه در مجتمع فولاد گیلان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری برنا از گیلان ؛ نوید سیار ثابت، قائم‌مقام مدیرعامل مجتمع فولاد گیلان؛ در نشستی که با حضور رییس سازمان صمت گیلان و اصحاب رسانه و در حاشیه بازدید از این مجتمع برگزار شد ، اظهار داشت : مجتمع فولاد گیلان بزرگترین تولید کننده ورق فولادی بخش خصوصی در کشور است و سالانه حدود 2.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

5 میلیون تن ورق گرم ، 800 هزار تن ورق سرد و 200 هزار تن در طرح توسعه جدید ورق گالوانیزه روی اندود تولید خواهد شد .

وی افزود : به دلیل محدودیت ها و مشکلاتی که در تامین مواد اولیه در گذشته داشتیم نتوانستیم به این ظرفیت اسمی برسیم و آخرین رکوردی که داشتیم حدودا یک و نیم میلیون تن در مجموع توانسته ایم که در این مجتمع تولید کنیم و انشاالله با کمک و حمایتی  که رییس سازمان صنعت ، معدن و تجارت گیلان نسبت به این مجتمع داشته اند مقرر شده مواد اولیه مورد نیاز این شرکت به قدر کفایت از طرف فولاد مبارکه و فولاد خوزستان تامین شود و امیدوارم که بتوانیم به ظرفیت اسمی شرکت برسیم.

وی خاطر نشان کرد : وظیفه ما به عنوان مسوولیت این مجتمع آن است که تولید کنیم و با دانشی که در اینجا وجود دارد  این کار در حال انجام است و انتظار ما از اصحاب رسانه این است که ظرفیت ها و پتانسیل های این مجتمع را انعکاس دهند و به کشور معرفی نمایند.

ثابت گفت : امیدوارم انگیزه ای برای تلاشهای بیشتر همه کارکنان این مجتمع بزرگ ایجاد شود و زحمات مسوولین که از فولاد گیلان حمایت کرده اند هدر نرود.

وی با بیان اینکه مجتمع های فولادی نیاز فوق العاده به سرمایه در گردش دارند اضافه کرد : در گذشته تسهیلاتی توسط این شرکت اخذ شده است و تا سال 94 میزان این تسهیلات به 540 میلیارد تومان در مجموع از بانک های عامل رسید و سود این وام ها تا اوایل سال 98 در حدود 1100 میلیارد تومان رسید و البته به لطف خدا و حمایت همه جانبه هلدینگ مجتمع فولاد گیلان این مبلغ تمام و کمال پرداخت شده است و یک ریال بدهی این مجموعه ندارد.

وی ادامه داد : طرح توسعه تولید ورق گالوانیزه مجموعه با درآمدهای حاصل از نورد گرم و نورد سرد ایجاد شده و امیدواریم با حمایت های بیشتر خط تولید دیگری را نیز راه اندازی کنیم که وابسته به کارخاته های دیگری برای مواد اولیه نباشیم.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مجتمع فولاد گیلان سازمان صمت گیلان مجتمع فولاد گیلان ورق گالوانیزه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۸۸۶۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدف گذاری شیلات گیلان بر روی توسعه آبزی پروری با تکنولوژی‌های برتر

ایسنا/گیلان مدیرکل شیلات گیلان گفت: در سال جاری، برنامه ویژه شیلات استان در راستای توسعه آبزی پروری؛ بهره‌گیری از تکنولوژی‌های برتر و شرکت‌های دانش بنیان برای استفاده از تجهیزات و امکانات روز، جهت توسعه عمودی و استفاده از ظرفیت‌های فعلی در تولید چند برابری است.

کوروش خلیلی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به آخرین مصوبات شورای مدیران سازمان شیلات ایران در اواخر فروردین ماه سال جاری، اظهار کرد: تمام استان‌ها ملزم به هدف‌گذاری دقیق، اجرایی و عملیاتی در استفاده از تجهیزات نوین در توسعه آبزی پروری شدند و استان گیلان هم طی چند سال اخیر با استفاده از تسهیلاتی که در شبکه بانکی و بنیادهای مختلف اقتصادی داشته برای نوسازی و افزایش تجهیزات گام برداشته است.

خلیلی تصریح کرد: در همین راستا استفاده از سیستم‌های پایدارساز اکسیژن همچنین نانو حباب‌سازها برای توسعه واحدهای پرورش ماهی با ظرفیت چند برابری تولید فعلی، در حال پیگیری است از جمله مذاکراتی با چند شرکت انجام و یکی از مزارع نمونه که پیشگام در سطح کشور است و محصولات با کیفیت تولید می‌کند را وارد این قضیه کردیم.

وی با بیان اینکه در تلاشیم تا اواخر اردیبهشت ماه سال جاری بسته‌های تسهیلاتی استفاده از این تکنولوژی های نوین آماده ارائه به متقاضیان شود، افزود: پس از فراخوان، متقاضیان جهت دریافت تسهیلات به بانک‌های عامل معرفی می‌ شوند.

مدیرکل شیلات استان گیلان با تاکید بر اینکه استفاده از این تجهیزات علاوه بر افزایش کمیت؛ کیفی‌سازی تولید را به همراه دارد، گفت: با استفاده از این تکنولوژی کیفیت گوشت ماهی‌ها نیز قطعاً و مطمئناً بسیار مناسب‌تر خواهد شد و این مساله به ویژه برای فعالان عرصه پرورش ماهیان خاویاری که بازار صادرات برایشان بسیار اهمیت دارد نکته بسیار حیاتی و کلیدی است.

خلیلی با بیان اینکه پیش بینی می شود با استفاده از این روش، علاوه بر تولیدات فعلی شاهد افزایش هزار تنی در تولیدات بخش های مختلف اعم از گرم‌آبی، سردابی و خاویاری باشیم که استفاده از روش های افزاینده تولید آبزیان در واحد سطح  یکی از برنامه های عملیات اجرایی افزایش تولید در سال ۱۴۰۳ حسب دستور مقام معظم رهبری خواهد بود.

وی همچنین در خصوص راهبری تجهیزات افزاینده تولید با این تجهیزات گفت: شرکت های تامین کننده تجهیزات می‌بایست خدمات پس از فروش همچنین پشتیبانی محصول را داشته باشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • قطع واردات ورق‌های گالوانیزه خودرو به کشور
  • توضیحات فولاد ازنا در مورد یک خبر
  • آزادی زندانی با مستمری بازنشستگی
  • بیش از ۱۰۰ طرح نیمه تمام صنعتی برای ورود به چرخه تولید چشم انتظار حمایت دولت
  • افزایش ۲۱درصدی تولید نفت ایران در خلیج فارس
  • کاگران فولاد اکسین در ابتدای سال شعار "جهش تولید" را محقق کردند / شروع طوفانی اکسین در سال ۱۴۰۳ آغاز مسیر موفقیت است
  • ۷۲ هزار میلیارد تومان از بدهی تولیدکنندگان برق پرداخت شد
  • راه‌اندازی هنرستان‌های جوار صنعتی یکی از برنامه‌های خوزستان
  • هدف گذاری شیلات گیلان بر روی توسعه آبزی پروری با تکنولوژی‌های برتر
  • «دماوند انرژی» چراغ تولید ۳ طرح پتروشیمی را روشن کرد