Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، هادی زارع زردینی، معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان یزد گفت: این طرح از اردیبهشت ماه سال جاری آغاز شده و تا پایان فصل تابستان پیش بینی می‌شود نزدیک به صد هزار راس دام علیه بیماری تب مالت واکسینه شوند.

او افزود: بروسلوز (تب مالت) بیماری واگیر دار مشترک بین انسان و دام است که احتمال شیوع این بیماری در فصل تابستان به دلیل افزایش مصرف مواد لبنی بیشتر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زارع تب مواج، عرق شدید، سردرد، ضعف، کاهش وزن، افسردگی، درد کمر، پشت و مفاصل را از علائم این بیماری در انسان برشمرد.

او در ادامه تصریح کرد: همشهریان حتی الامکان از شیر پاستوریزه استفاده نمایند و در صورت دسترسی نداشتن به شیر پاستوریزه، شیر فله را قبل از مصرف به مدت یک دقیقه بجوشانند. همچنین در صورت تمایل به مصرف پنیر محلی آنرا به مدت دو ماه و نیم در آب نمک ۱۵ تا ۱۸ درصد نمک قرار داده تا در صورت آلودگی، میکروب‌های بیماری از بین برود.

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان یزد در ادامه عنوان کرد: دامداران به منظور پیشگیری از شیوع بیماری تب مالت، دام‌ها را علیه این بیماری واکسینه کرده تا از ابتلاء آن‌ها و سرایت بیماری به انسان‌ها جلوگیری شود، در صورت وجود خراش یا زخم بر روی دست از شیر دوشی اجتناب کرده و دام تلف شده، سقط شده و ترشحات رحمی دام‌های آلوده را سوزانده یا به مقدار کافی بر روی آن‌ها مواد ضدعفونی کننده ریخته و بطور بهداشتی دفن کرده و یا بسوزانند.

زارع زردینی در پایان خاطر نشان کرد: واکسیناسیون دام‌ها و نیز شناسایی و حذف دام‌های آلوده و همچنین آموزش افراد جامعه و دامداران را از مهمترین راه‌های کاهش بیماری در جمعیت حیوانی و انسانی دانست.

انتهای پیام/و

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: واکسیناسیون دام بروسلوز تب مالت دام ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۸۸۸۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، شهنام عرشی گفت: واکسن خوراکی روتاویروس جهت پیشگیری از اسهال‌های ناشی از این روتاویروس برای شیرخواران تجویز می‌شود.

وی افزود: واکسن روتاویروس در سنین ۲، ۴ و ۶ ماهگی تزریق می‌شود.

عرشی گفت: واکسیناسیون روتاویروس سالانه حداقل از ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت افزود: اواخر سال گذشته هم واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد و اجرای آن از بندر خمیر هرمزگان شروع شد.

وی گفت: این واکسن نیز در سنین ۲، ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود و می‌تواند سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری کند.

کد خبر 6090502 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • انجام آزمایش تب مالت دامها نیازمند همکاری مردم در روستاها است
  • روستای رودریش شهرستان کهگیلویه درگیر اپیدمی بیماری تب مالت است
  • اجرای طرح واکسیناسیون طیور در زنجان
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • واکسیناسیون بیش از ۴۰۰۰ رأس دام علیه بیماری آبله گوسفندی در بدره
  • بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون در مجتمع رسول دانشگاه علوم پزشکی ایران