Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی پس از برنامه تبلیغاتی ضبطی برای شبکه‌های استانی گفت: این معنا ندارد که هم سیاست گذار هم ناظر و هم مجری مبارزه با قاچاق در یک ستاد با هم تجمیع شوند و فعالیت کنند بلکه باید این سه مقوله از هم جدا شده و اصلاح شود.

وی گفت: این که نهادی فراقوه‌ای برای مبارزه با قاچاق فعالیت می‌کند و پاسخگو نیست نشان می‌دهد که ما نیازمند اصلاحات جدی در این زمینه هستیم و باید وزیر و مسئول مربوطه همچون وزرای اقتصاد و صنعت در این باره مسئولیت بپذیرند و پاسخگو هم باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری دوره سیزدهم میزان قاچاق در طول یک سال در کشور را ۱۳۸ هزار میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: متاسفانه از این میزان فقط ۱۷ هزار میلیارد تومان یعنی ۱۲ درصد کشف می‌شود که این بسیار ناچیز است و نشان می‌دهد که ما سازمان یا ستاد عریض و طویلی را فعال کردیم که پاسخگو نیست و کار خودش را می‌کند بنابراین ما نیازمند اصلاح ساختاری در این زمینه هستیم.

قاضی‌زاده هاشمی خاطرنشان کرد: سال گذشته واردات کشور نصف شد، اما درآمد گمرک ۴۰ درصد افزایش یافت و این نشان از جهت گیری‌های دستوری دولت است در حالیکه باید از مصرف کننده و تولید کننده حمایت و با رانت ارز برخورد شود.

نامزد سیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری گفت: برخی نگاه‌ها به جای اصلاح ساختارها به سمتی می‌روند که کارت‌های بازرگانی افراد را باطل کنند در حالی که اصل مطلب این است که اهلیت را باید محور قرار دهیم.

قاضی‌زاده هاشمی تصریح کرد: به کسانی که اهلیت آن را دارند کارت بازرگانی داده و اجازه واردات و صادرات دهیم و از سویی دیگر پیچیدگی‌های مرتبط با تولید را کاهش داده و صدور مجوز را نیز تسریع بخشیم.

۲۷۲۱۹

کد خبر 1520723

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: امیرحسین قاضی زاده انتخابات ۱۴۰۰ قاضی زاده هاشمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۸۹۰۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات نفت هند از روسیه افزایش و از عربستان کاهش یافت

داده‌های مربوط به رهگیری نفتکش‌ها نشان می‌دهد واردات نفت هند در ماه آوریل از روسیه افزایش و از عربستان سعودی کاهش یافت.

به گزارش خبرگزاری رویترز، داده‌های شرکت رهگیری نفتکش‌ها و کشتی‌های کپلر و ال‌اس‌ئی‌جی نشان می‌دهند که هند در ماه آوریل نسبت به ماه پیش از آن، نفت بیشتری از روسیه وارده کرده اما واردات نفت این کشور از عربستان سعودی و عراق کاهش یافته است.

پالایشگاه‌های هند از زمان آغاز تنش‌ها بین مسکو و کی‌یف در فوریه ۲۰۲۲ که سبب تحریم نفت روسیه از سوی کشورهای غربی شد، نفت روسیه را وارد کرده است.

بر اساس داده‌های منتشرشده، روسیه در ماه آوریل بزرگترین عرضه‌کننده نفت به هند است و پس از آن عراق و عربستان سعودی قرار دارند.

این داده‌ها نشان می‌دهند که هند، سومین واردکننده و مصرف‌کننده بزرگ نفت در جهان، واردات نفت را در ماه آوریل ۱۳ تا ۱۷درصد نسبت به ماه‌های گذشته افزایش داده است.

در همین حال، واردات نفت این کشور از عراق ۲۰ تا ۲۳درصد کاهش یافته است.

بر اساس داده‌های شرکت ال‌اس‌ئی‌جی، پیش‌بینی می‌شود واردات روزانه نفت هند از روسیه از یک میلیون و ۷۵۰ هزار بشکه در ماه آوریل به یک میلیون و ۱۰۰ هزار بشکه در ماه مه کاهش یابد.

دیگر خبرها

  • هشدار جایگزینی گندم تولیدی در واحد‌های خوراک دام و طیور
  • هشدار جایگزینی گندم تولیدی در واحدهای خوراک دام و طیور
  • واردات نفت هند از روسیه افزایش و از عربستان کاهش یافت
  • شکایت نیکاراگوئه از آلمان برای ارسال سلاح به اسرائیل در لاهه رد شد
  • مدرسه صادرات ایران افتتاح شد
  • تفاهم‌نامه صادرات محصولات قزوین به چین امضا شد
  • شکایت رسمی علیه سعید آقاخانی و سریال نون خ
  • ۲۰۰ میلیون یورو ارز حاصل از فعالیت کارت‌های بازرگانی در کردستان بازگردانده شد
  • کارت سوخت رانندگان باطل می شود!
  • ۳۵۶ مورد کارت بازرگانی جدید در کردستان صادر شده است