Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز، بر اساس اعلام کمیته واکسیناسیون علیه کروناویروس در دانشگاه، نام، نشانی و ساعات فعالیت مراکز واکسیناسیون کرونا در شیراز، در روز سه شنبه مورخ ۱۱ خرداد ۱۴۰۰، بر اساس شرایط زیر خواهد بود.

این برنامه بر اساس گروه های هدف و نوبت دریافت واکسن، تنظیم شده است که در صورت تغییرات احتمالی، آخرین اطلاعات از پایگاه خبری به آدرس covidvaccine.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

sums.ac.ir منتشر می شود.

گروه های هدف پس از دریافت پیامک نوبت دهی از سامانه salamat.gov.ir، می توانند در زمان اعلام شده برای تزریق واکسن به مرکز اعلام شده در پیامک مراجعه کنند:

• شهرک گلستان، نمایشگاه بین المللی، سالن ملاصدرا/ سالمندان بالای ۷۰ سال/ نوبت اول/ شیفت صبح

• بلوار سیبویه، جنب بیمارستان قلب الزهرا (س)، سالن هلال احمر/ سالمندان بالای ۷۰ سال/ نوبت اول/ شیفت صبح

• بلوار رازی، جنب دانشکده بهداشت، سالن بهزیستی/ واکسیناسیون سالمندان بالای ۷۰ سال/ نوبت اول/ شیفت صبح

• خیابان احمدی جنوبی، سالن ثامن/ واکسیناسیون سالمندان بالای ۷۰ سال/ نوبت اول/ شیفت صبح

• خیابان ابیوردی، دانشکده توانبخشی، سالن غدیر/ واکسیناسیون سالمندان بالای ۷۰ سال/ نوبت اول/ شیفت صبح

• خیابان خلیلی، برج پژوهشی محمد رسول الله (ص)/ واکسیناسیون سالمندان بالای ۷۰ سال/ نوبت اول/ شیفت صبح

• بلوار سرداران، بعد از چهارراه دلگشا، سالن ورزشی سرداران/ واکسیناسیون سالمندان بالای ۷۰ سال/ نوبت اول/ شیفت صبح

• ابتدای بلوار حسینی الهاشمی، پارک کوهستانی دراک، پایگاه خودرویی: به صورت موقت واکسن تزریق نمی شود. 

• میانرود، ورزشگاه پارس،  پایگاه خودرویی: به صورت موقت واکسن تزریق نمی شود.

فعالیت مراکز تزریق واکسیناسیون، از ساعت ۸ صبح برای افرادی که در سامانه salamat.gov.ir ثبت نام کرده و پیامک نوبت دهی دریافت کرده اند آغاز و تازمانی که به افراد نوبت دهی شده است، واکسن تزریق می شود.

یادآور می شود لازم است حضور افراد در مراکز واکسیناسیون تنها بر اساس پیامک نوبت ‌دهی بوده و از افراد دیگر گروه های سنی درخواست می شود برای پیشگیری از هرگونه اختلال و ازدحام جمعیت در محل های تزریق واکسن و حفظ سلامت خود و دیگران، تنها پس از نام نویسی و دریافت پیامک در روزهای آینده، به مراکز واکسیناسیون اعلام شده در پیامک مراجعه کنند، چرا که امکان پذیرش افراد خارج از نوبت های پیامک شده وجود ندارد و هر گونه مراجعه خارج از شرایط یاد شده، موجب اختلال در روند اجرای واکسیناسیون خواهد بود. 

همچنین از افراد دعوت می شود تنها به مراکز واکسیناسیون یاد شده در پیامک مراجعه کرده و از مراجعه به دیگر مکان ها و یا خارج از زمان یاد شده، خودداری کنند تا بتوانیم با مشارکت عمومی، شاهد اجرای موفق واکسیناسیون و سرعت بخشیدن به روند انجام آن در استان باشیم.

برای دریافت آخرین اطلاعات مربوط به واکسیناسیون در استان فارس، به پایگاه اینترنتی  covidvaccine.sums.ac.ir مراجعه کنید.

انتهای پیام/ن

منبع: فارس

کلیدواژه: واکسیناسیون سالمندان ۷۰ سال واکسیناسیون سالمندان بالای ۷۰ سال مراکز واکسیناسیون شیفت صبح نوبت اول بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۸۹۳۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای نوبت اول طرح ایمن‌سازی تکمیلی فلج اطفال

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیمین دخت بیات رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت با اعلام این خبر گفت: در مرحله اول این عملیات ضمن مراجعه به 27هزار و  298خانوار، تعداد 37هزار و 692 کودک زیر پنج سال واکسینه شدند.   

به گفته بیات نوبت اول اجرای این طرح از دوم تا چهارم اردیبهشت ماه سال جاری به شکل مراجعه خانه به خانه منازل و جستجوی کودکان زیر پنج سال در مناطق پرخطر اجرا شد.

وی هدف این برنامه را توقف گردش ویروس فلج اطفال در مناطق پرخطر (نقاط کانونی و وارده) عنوان کرد.

بیات افزود: با توجه به انتقال ویروس وحشی فلج اطفال در دو قاره آسیا و آفریقا و بومی بودن بیماری در کشورهای همسایه شرقی ایران(افغانستان و پاکستان) عملیات ایمن‌سازی تکمیلی سالانه، برای حفظ موقعیت عاری از ویروس فلج اطفال در کشورمان الزامی است.

به گفته وی این مرحله به عنوان مرحله نهایی قبل از ریشه کنی جهانی ویروس اطفال محسوب می‌شود.

رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت یادآور شد: گروه هدف این طرح، کودکان پنج سال(صفر تا 59) ماهه بودند که بدون توجه به سابقه ایمن‌سازی قبلی دو قطره واکسن خوراکی فلج اطفال دریافت کردند.

به گفته وی تمامی کودکان زیر پنج سال که در محل‌های تجمع مهاجران خارجی سکونت داشتند، کودکان ساکن مناطقی با احتمال پوشش واکسیناسیون کمتر از 95 درصد، کودکان ساکن مناطق تحت پوشش تیم های سیار و کودکان اتباع ساکن در مناطق تابعه دانشگاه تحت پوشش این طرح قرارگرفتند.

رئیس گروه مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت در خاتمه سخنان خود خاطرنشان کرد: مرحله دوم طرح از 30 اردیبهشت تا یکم خردادماه سال جاری اجرا خواهد شد.  

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • اجرای طرح کنترل پوکی استخوان برای زنان بالای ۵۰ سال در زاهدان
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • اجرای ۳۵۰ برنامه توسط آستان قدس رضوی در ایام دهه کرامت
  • یا اضافه کاری یا اخراج، پاسخ بیمارستان به اعتراض پرستاران
  • اجرای نوبت اول طرح ایمن‌سازی تکمیلی فلج اطفال
  • اجرای نوبت‌بندی مخازن آبی برای تأمین آب کشتزارهای مازندران
  • اجرای طرح واکسیناسیون طیور در زنجان
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی