Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: به هیچ وجه نباید اجازه دهیم که دستگاه یا وزارتخانه‌ای هر روز یک بخشنامه در خصوص اجازه صادرات و یا منع صادرات به فلان کشور صادر کند.

محسن مهرعلیزاده در گفت‌وگویی در خصوص کنترل و هدایت نقدینگی به سمت تولید مولد و برنامه‌های خود در این خصوص، اظهار کرد: وقتی صادرکننده، یک بازاری را با هزاران بازاریابی و هزینه به دست آورده باید بتواند بازار خود را حفظ کند و این حفظ بازار، یعنی هدایت تولید به سمت بازار‌های جهانی و ارزآوری و حفظ اشتغال.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی مهمترین مسئله را در حال حاضر برای راه اندازی تولید، رفع موانع موجود بیان کرد و گفت: باید از تولید از طریق تسهیل قوانین حمایت واقعی شود.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، برداشتن مشکلات از سر راه تولید از جمله قوانین متعدد، بخشنامه‌های متفاوت، متکثر، متناقض و متعارض را از دیگر اقدامات در خصوص هدایت نقدینگی به سمت تولید مولد برشمرد.

مهرعلیزاده با بیان این که حدود ۷۰ درصد ظرفیت تولیدی کشور که اغلب واحد‌های کوچک و متوسط هستند در اثر مسائل و قوانین دست و پاگیر اداری و بخشنامه‌ها تعطیل شدند، گفت: اگر این مشکلات رفع شود به طور خودکار نقدینگی به سمت تولید هدایت خواهد شد و قدرت تخریبی خود در جهت‌های دیگر را از دست خواهد داد.

وی بر توجه به مسئله صادرات همزمان با تولید تاکید کرد و گفت: باید مشوق‌های صادراتی به ویژه در خصوص بازار‌های صادراتی کشور‌های همسایه، در نظر بگیریم.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: ظرفیت طول خط راه آهن مترو به گونه‌ای است که می‌توان حداقل سه برابر تعداد واگن‌های موجود را استفاده کرد.

مهرعلیزاده در خصوص مشکلات کلانشهر تهران و حل این معضلات، ترافیک و آلودگی هوا را از مهمترین مشکلات کنونی تهران بیان کرد و افزود: در حال حاضر حدود هزار تا هزار و ۶۰ واگن مترو در تهران حرکت می‌کند در حالی که این خطوط حداقل ظرفیت ۳ هزار واگن را دارد.

وی با بیان این که نیاز به خرید و هزینه کردن دولت و شهرداری برای تأمین این واگن‌ها نیست، اضافه کرد: از سوی دیگر نباید عوارضی بر دوش مردم گذاشت بلکه باید بخش خصوصی را فعال کرد.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان این که بخش خصوصی در یک خیابان ۱۰ متری توانایی ساخت ساختمان ۲۰ طبقه را دارد، گفت: بخش خصوصی عاشق ساختمان ۲۰ طبقه نیست بلکه عاشق درآمدزایی و پول خود است.

مهرعلیزاده افزود: کافی است تأمین سرمایه گذاری و سود بخش خصوصی را تأمین کنیم که در این صورت شرکت‌های بخش خصوصی در بخش خرید واگن و به کار گرفتن آن در مترو به نام شرکت خود و با رنگ مشخص، فعال می‌شود.

وی گفت: ۱۵ شرکت که اکنون در تهران برج ساز هستند اگر به وارد کردن واگن تشویق شوند، کار بدون هزینه کرد دولت و با هزینه بخش خصوصی انجام خواهد شد.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان این که عمده کار‌ها نیز حفاری زمین، ایجاد کانال ها، ایجاد سیستم‌های الکترونیک و سیستم هدایت است، افزود: بخش کمی برای واگن و یا هدایت عملیاتی و اجرایی کار نیاز است.

مهرعلیزاده با بیان این که مشکلات کلانشهر تهران یک راه حل ساده دارد، گفت: با وجود این که این موارد را در برنامه تنظیمی برای شهرداری نوشته و گفته بودم، اما نتوانستند و یا امکان اجرای این برنامه‌ها نبود.

وی توسعه مترو تهران ظرف یک و نیم تا دو سال را از برنامه‌های خود و مطالبه از شهرداری تهران را از دیگر اقدامات بیان کرد.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: شرکت‌های اتوبوسرانی بخش خصوصی را باید فعال کنیم و لازم نیست یک شرکت اتوبوسرانی شهرداری، اداره کننده همه مسائل اتوبوسرانی باشد.

مهرعلیزاده با بیان این که ده‌ها شرکت اتوبوسرانی می‌تواند در مسیر‌های مختلف و با قیمت‌های متفاوت اداره شود، گفت: به این ترتیب ما اگر حجم تردد سواری‌ها را کم کنیم به طور خودکار هم مسئله آلودگی هوا و هم مسئله ترافیک را کاهش خواهیم داد.

وی مشکلات بسیار زیاد لوله کشی آب تهران را مورد اشاره قرار داد و افزود: گفته می‌شود بیش از ۳۵ درصد آب در همین شرایط کنونی در تهران به علت نشتی لوله‌ها هدر می‌رود که نیاز به بازسازی دارد.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: این کار بدون نیاز به پول دولت انجام خواهد شد و کافی است شرکت‌هایی را که در داخل کشور در بخش لوله کشی فعالیت می‌کنند فعال کنیم.

مهرعلیزاده با بیان این که لوله‌های مربوط به آب، در داخل کشور ساخته می‌شود، افزود: خرید لوله باعث راه اندازی کارخانه‌ها می‌شود و کافی است بخش خصوصی در این زمینه فعالیت کند.

وی اضافه کرد: از محل هدر رفتن آب که ۳۵ درصد است می‌توان در عمل پولی که سرمایه گذاری می‌شود برگردانیم.

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت انتخابات 1400 ویروس کرونا لایحه بودجه 1400 لیگ برتر 99 محسن مهرعلیزاده انتخابات 1400 سهام عدالت انتخابات 1400 ویروس کرونا لایحه بودجه 1400 لیگ برتر 99 نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری بخش خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۸۹۹۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ذوب آهن اصفهان در دوره جدید موفقیت های معدنی خوبی کسب کرد

سال جدید از سوی مقام معظم رهبری تحت عنوان" جهش تولید با مشارکت مردم" فعال سازی معادن کوچک مقیاس از جمله برنامه های سال جدید است که در اشتغال بخش معدن نیز بسیار تاثیرگذار می باشد. - اخبار بازار -

رضا محتشمی پور معاون معادن و فرآوری مواد معدنی وزارت صمت ضمن حضور در غرفه ذوب آهن اصفهان در ششمین نمایشگاه IRAN EXPO2024 و بازدید از دستاوردهای این مجتمع بزرگ صنعتی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار ما گفت : با توجه به نامگذاری سال جدید از سوی مقام معظم رهبری تحت عنوان" جهش تولید با مشارکت مردم"  فعال سازی معادن کوچک مقیاس از جمله برنامه های سال جدید است که در اشتغال بخش معدن نیز بسیار تاثیرگذار می باشد.
وی ضمن افزود : فعال کردن بازار سرمایه نیز از جمله سایر اقدامات است تا از این طریق شرکت های بورسی بتوانند به بخش معدن ورود کنند البته این رویکرد سال گذشته با معدن جانجا محقق شد و امسال هم چنین برنامه هایی توسعه می یابد تا ظرفیت های معدنی کشور از طریق شرکت های بورسی فعال شده و سرمایه های خُرد وارد بخش معدن شوند.
معاون معادن و فرآوری مواد معدنی وزارت صمت در ادامه به اهمیت تامین مواد اولیه برای رشد تولید محصولات ارزش افزا در ذوب آهن اصفهان پرداخت و اظهار داشت : رویکرد معدنی این مجتمع عظیم صنعتی در دوره جدید متفاوت و اثربخش است و سبب شده با حضور فعال در مزایده های معدنی کشور موفقیت های خوبی را در سال گذشته کسب نماید.
محتشمی پور تصریح کرد : ذوب آهن اصفهان به دلیل شیوه تولید کوره بلند نیازمند نوع خاصی از مواد معدنی است و همچنین از یارانه انرژی هم برخوردار نیست ،در مقابل فولادی های دیگر با شرایط متفاوت تولید قرار دارند بنابراین ذوب آهن اصفهان کمبود مواد اولیه و سایر فولادی ها کمبود انرژی را تجربه می کنند.
وی اضافه کرد : معادن دولتی در قالب قراردادهای برداشت و فروش به صورت مداوم وارد مزایده می شوند و  انشاا... امسال هم با برگزاری مزایده چند معدنی که در اختیار ایمیدرو قرار دارد این روند ادامه می یابد که فرصت بسیار خوبی برای گسترش فعالیت های معدنی ذوب آهن اصفهان به شمار می رود.
معاون معادن و فرآوری مواد معدنی وزارت صمت گفت : در طول سالیان متمادی واحدهای معدنی ذوب آهن اصفهان گرفته شد و حتی واحدهای صنعتی که می توانست برای این مجموعه ارزش آفرین باشد مانند بخش ورق از آن جدا شد و این موضوع محدودیت هایی را برای شرکت ایجاد کرده است.
وی در پاسخ به این سوال که علت صدور مجوزهای احداث واحدهای فولادی با وجود کمبود مواد اولیه برای شرکت های فعلی چیست، چنین گفت : در طی سال های 97 و 98 بر اساس سیاست های موجود از جایگاه دولت و حاکمیت در قیمت گذاری زنجیره فولاد مداخله هایی صورت گرفت و این رویکرد باعث شد جذابیت سرمایه گذاری در پایین دست افزایش یافت و لذا شرکت های بسیاری وارد این مقوله شدند و راهکار برطرف شدن این چالش، ادغام شرکت های فولادی بزرگ با یکدیگر و همین طور مجموعه های معدنی است تا اشکالات موجود در زنجیره فولاد برطرف شود و همچنین توان سرمایه گذاری شرکت ها نیز افزایش یابد.

دیگر خبرها

  • بیش از ۶.۳ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در صنعت نفت و گاز
  • سد ورود بخش خصوصی به صنعت نفت و گاز شکسته شد
  • چراغ سبز تغییر نام باشگاه استقلال تهران
  • ترافیک سنگین در آزاد راه کرج - تهران
  • موانع مشارکت مردم‬ استان‬ تهران‬ در امر تولید و اقتصاد رفع شود
  • ذوب آهن اصفهان در دوره جدید موفقیت های معدنی خوبی کسب کرد
  • راهبری ۵ مرکز معاینه فنی تهران به بخش خصوصی واگذار می شود
  • واگذاری راهبری پنج مرکز معاینه فنی تهران به بخش خصوصی
  • گام عملی برای جهش تولید
  • بیش از ۳ میلیون از جامعه کارگری را زنان تشکیل می دهند