Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس فوتبال»
2024-05-07@04:27:19 GMT

در یک نگاه | در یورو ۱۹۶۴ چه گذشت؟

تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۹۰۴۷۳

در یک نگاه | در یورو ۱۹۶۴ چه گذشت؟

شانزدهمین دوره رقابت های جام ملت های اروپا، طی روزهای آینده تحت عنوان یورو ۲۰۲۰ آغاز می شود. به همین مناسبت، با اینفوگرافیک های اختصاصی نگاهی داریم به ادوار جام ملت های اروپا که تاکنون برگزار شده است. در این قسمت از در یک نگاه با یورو، مسابقات یورو ۱۹۶۴، دومین دوره از جام ملت های اروپا را بررسی می کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طراحی اینفوگرافیک ها: حسین خسروی دومین دوره از مسابقات جام ملت های اروپا، در سال ۱۹۶۴ و همچون دوره گذشته با ۴ تیم برگزار شد
شهرهای مادرید و بارسلونای اسپانیا، میزبان دومین دوره رقابت ها بودند
جام ملت های اروپا ۱۹۶۴ با حضور کشورهای اسپانیا، شوروی سابق، مجارستان و دانمارک برگزار شداسپانیا، میزبان مسابقات توانست فاتح دومین دوره از رقابت های یورو شود؛ لاروخا در فینال با پیروزی ۲-۱ مقابل شوروی سابق، مدافع عنوان قهرمانی توانست قهرمان شود
مجارستان و دانمارک نیز به ترتیب سوم و چهارم شدندتیم منتخب یورو ۱۹۶۴:
دروازه بان: لو یاشین (شوروی سابق)
مدافعان: دشو نوواک (مجارستان)، فران اولیویرا (اسپانیا)، فلیسیانو ریویا (اسپانیا)، ایگناسیو سوکو (اسپانیا)
هافبک ها: والنتین ایوانوف (شوروی سابق)، آمانسیو آمارو (اسپانیا)، لوییس سوارز (اسپانیا)
مهاجمان: فلوریان آلبرت (مجارستان)، فرنتس بنه (مجارستان)، خسوس ماریا پردا (اسپانیا)دومین دوره جام ملت های اروپا، سه آقای گل مشترک داشت
دشو نوواک و فرنتس بنه از مجارستان و خسوس ماریا پردا از اسپانیا با زدن دو گل، مشترکا آقای گل یورو ۱۹۶۴ شدندیورو ۱۹۶۴، سه آقای گل مشترک داشت

قسمت های قبلی  در یک نگاه | در یورو ۱۹۶۰ چه گذشت؟

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: جام ملت های اروپا شوروی سابق دومین دوره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۹۰۴۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاه خلاقانه در ساخت مستند رادیویی تاثیرگذار است

به گزارش جام جم آنلاین از ستاد خبری جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک، انسیه شمس اللهی در سومین دوره جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک در بخش مستندهای مستمر با موضوع هنر و ادبیات ایرانی- اسلامی برگزیده شده است.

او با اشاره به این که در دو دوره گذشته از جشنواره پژواک هم برگزیده شده است، گفت: در دوره اول جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک با مستند«ماجرای نیما» برگزیده شدم. این مستند درباره شعر نو بود و اینکه با گذشت صد سال از آمدن این قالب چه میزان بین مردم جا افتاده است و... علاوه بر این، با عنوان برنامه «قهرمانان نمی میرند» که به مناسبت هفته دفاع مقدس تهیه شده بود، برگزیده شده ام. این برنامه روایتگر شهادت هفت تن از شخصیت های مهم دفاع مقدس بود.


وی با اشاره به دلایل برگزیده شدن اثرش در جشنواره افزود: در این دوره از جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک با عنوان اثر«موسیقی کبیر» که درباره اصالت موسیقی شرقی است، برگزیده شده ام. به نظرم سوژه انتخابی من یکی از دلایلی بود که باعث شد این اثر برگزیده شود. گرچه سوژه نو نیست، اما سعی کردم از زاویه ای تازه به این موضوع بپردازم. به نظرم پرداخت خلاقانه بسیار حائز اهمیت است و باعث دیده و شنیده شدن اثرم شده است. در فرم و نحوه ساخت برنامه هم تلاش کردم که از ریتم خوبی برخوردار باشد.


شمس اللهی، با تاکید به انتخاب سوژه نو در ساخت مستند عنوان کرد: در تهیه برنامه هایم همیشه تلاش می کنم که سوژه برای شنوندگان نو باشد، حتی اگر سوژه جدید نباشد به این موضوع که زاویه دید نویی داشته باشد، متمرکز می شوم و بیشتر به دنبال بخش هایی هستم که کمتر درباره آن صحبت شده و به آن پرداخته شده است. برای من بسیار اهمیت دارد که زاویه دید برای شنونده جالب، جذاب و سرگرم کننده باشد. بنابراین از تکرار پرهیز می کنم. ضمن اینکه به شدت به ریتم برنامه توجه می کنم. البته روایت هم خیلی مهم است.

دیگر خبرها

  • ستاره‌های ایرانی دوباره فاتح لیگ قهرمانان اروپا!
  • سی‌وچهار دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در یک نگاه
  • نگاه خلاقانه در ساخت مستند رادیویی تاثیرگذار است
  • فاشیسم با یک سلاح جدید بازگشته است: نظریه توطئه!
  • ریاست دور‌ه‌ای مجارستان بر اتحادیه اروپا چالشی برای بروکسل
  • جهش ۴۶ درصدی صادرات آلمان به ایران در فوریه ۲۰۲۴
  • واردات ایتالیا از ایران ۲ برابر شد
  • تجارت ۸۵۰ میلیون یورویی ایران و اتحادیه اروپا در ۲ ماه
  • رشد ۳۰ درصدی تجارت ایران و اتحادیه اروپا
  • صعود تیم لژیونر‌های ایرانی به فینال لیگ قهرمانان فوتسال اروپا