Web Analytics Made Easy - Statcounter

تدروس آدهانوم دبیرکل سازمان جهانی بهداشت روز دوشنبه با اعلام اینکه تاکنون ۳ میلیون ۵۰۰ هزار نفر در جهان بر اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست داده‌اند، اعلام کرد برای پایان دادن به این همه گیری جهانی، توافق گسترده جهانی جهت دستیابی عادلانه به واکسن ضروری است.

به گزارش ایرنا به نقل از تارنمای "سازمان ملل"، رئیس سازمان جهانی بهداشت در مراسم پایانی مجمع سالانه این سازمان گفت: خطر کرونا همچنان وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگرچه موارد ابتلا به کرونا و مرگ و میر ناشی از این بیماری در سطح جهانی در حال کاهش است، "راه نجات" از طریق اقدامات بهداشتی "متناسب و سازگار" در ترکیب با واکسیناسیون عادلانه است.

مدیرکل سازمان جهانی بهداشت از همه کشورهای عضو خواست تا حداقل ۱۰ درصد از جمعیت جهان را تا پایان ماه سپتامبر و حداقل ۳۰ درصد را تا پایان سال واکسینه کنند. اگر کشورها داده‌ها، فرمول‌ها، تکنولوژی‌ها و منابع را با طرح کوواکس سازمان جهانی بهداشت به اشتراک بگذارند ما می‌توانیم جان بسیاری از افراد را نجات دهیم.

وی افزود: در نهایت، سریعترین راه برای پایان دادن به این همه گیری افزایش چشمگیر تولید جهانی واکسن‌ها، آزمایشات، درمان‌ها و سایر تجهیزات پزشکی و اطمینان از دسترسی عادلانه به امکانات است. هدف ما "اقدام سریع تا سپتامبر" به این معنی است که باید حداقل ۲۵۰ میلیون نفر را در کشورهای با درآمد کم و متوسط از جمله همه کارمندان بهداشت و گروههای در معرض خطر به عنوان اولویت اول، واکسینه کنیم.

تدروس تأکید کرد که سازمان جهانی بهداشت به کمک مالی بیشتری برای پشتیبانی فنی و راهنمایی هابه کشورها نیاز دارد. یک توافق سراسری، هشدارهای اولیه در مورد تهدیدات احتمالی بهداشت جهانی را بهبود می‌بخشد، ذخیره‌سازی و تولید منابع برای مقابله با بیماری‌های همه گیر را گسترش می‌دهد، دسترسی عادلانه به واکسن‌ها، آزمایش‌ها و درمان‌ها را فراهم می‌کند و یک نیروی کار اضطراری برای رسیدگی به موارد اضطراری ایجاد می‌کند.

در هفته گذشته، رهبران جهانی در مجمع جهانی بهداشت بیش از ۳۰ قطعنامه و تصمیم در مورد دیابت، معلولیت‌ها، پایان دادن به خشونت علیه کودکان، مراقبت از چشم، اچ آی وی، هپاتیت و بیماری‌های جنسی، تولید داخلی داروها، مالاریا، بیماری‌های گرمسیری فراموش شده، بیماری‌های غیر واگیر، پرستاری و مامایی، بهداشت دهان و دندان، عوامل اجتماعی تعیین کننده سلامت و جهت گیری‌های استراتژیک برای نیروی کار بهداشت و مراقبت را تصویب کردند.

گزارش‌ مراکز رسمی نشان می‌دهد، شمار مبتلایان جهانی ویروس کرونا تا بامداد دوشنبه به ۱۷۱ میلیون و ۶ هزار نفر رسیده است.

طبق آمار مرکز وب سایت آماری ورلد میتِرزکه آخرین آمار مبتلایان به همه‌گیری کرونا را به صورت لحظه‌ای گزارش می‌دهد، شمار مرگ و میر جهانی کرونا به ۳ میلیون و ۵۵۶ هزار و ۱۹ نفر رسیده است.

ویروس کرونا موسوم به «کووید ۱۹» اواسط ماه دسامبر ۲۰۱۹ میلادی (۲۴ آذر ۱۳۹۸) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد.

ابتدا از این بیماری به عنوان ذات‌الریه نام برده شد؛ اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ میلادی (۹ دی ماه ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.

تدروس آدهانوم مدیرکل سازمان جهانی بهداشت ۲۱ اسفندماه ۹۸ در کنفرانسی تاکید کرد که اگرچه واژه همه‌گیربه دلیل حساسیتی که دارد نباید بدون دقت مورد استفاده قرار گیرد؛ اما ارزیابی‌های این سازمان ویروس کرونا را «همه‌گیر جهانی» شناسایی و اعلام می‌کند. این ویروس در حال حاضر در بسیاری از کشورها شیوع دارد.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: سازمان جهانی بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۹۰۵۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکنون از ۳۹ شرکت دانش بنیان حمایت کرده ایم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حجت الاسلام والمسلمین خاموشی در نخستین نشست هم اندیشی و بررسی چالش‌های پیش رو در حوزه شرکت‌های دانش بنیان که امروز ششم اردیبهشت در نمایشگاه دستاورد‌های وقف برگزار شد با قدردانی از دانشمندانی که در نمایشگاه شرکت کرده اند، گفت: سازمان وقف از نظر سرمایه‌ای بودجه دولتی نیست؛ در دوره فعلی می‌خواهیم وقف را حرکت دهیم. به عنوان مثال دارای میلیون‌ها رقبه هستیم این رقبات به صورت عرصه و اعیان است ما باید شکل مدیریتمان علمی باشد. زمین زراعی را به صورت سنتی سالی یک تا دو بار می‌توانیم بکاریم، اما با استفاده از روش علمی، بهره وری آب و زمین بیشتر می‌شود.

وی افزود: اگر پول داریم اداره سرمایه انباشته باید علمی باشد. سرمایه‌های وقف باید علمی اداره شود. تنوع در وقف به نیات واقفان و اعیان اعطایی ربط دارد.

حجت الاسلام خاموشی با تاکید بر اینکه دانش بنیان‌ها باید در خدمت ارزان سازی و رفاه مردم باشند، افزود: ما موظف به رعایت قانون وقف هستیم. اوقاف از دانش بنیان‌های نوپا حمایت می‌کند و ما مفتخریم که تاکنون از ۳۹ شرکت حمایت کرده ایم.

وی تصریح کرد: باید در حوزه اقتصاد تاثیرگذار باشیم ما باید در تولید ملی بدون نفت موفق باشیم. در حوزه صنعت ریل ورود کرده ایم که ۳۰ درصد درآمد نفتی را پوشش می‌دهد در حوزه مسکن رقبات زیاد داریم به مسکن نخبگانی توجه ویژه داریم.

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: در تمام رقبات زراعی بحث زنجیره زراعی مد نظر است. بحث معادن به عنوان ظرفیت مغفول اوقاف بوده، مساله دیگر آنچه اهمیت دارد حوزه صنایع تبدیلی است که توجه ویژه داریم. در حوزه فناوری هم زیرساخت‌های سخت افزاری و هم نرم افزاری مد نظر است. کار‌های خوبی در حال انجام است حوزه فناوری تاثیر شگرف در اقتصاد کشور خواهد داشت.

در ادامه این نشست، سجده، مدیرعامل بنیاد توسعه عمران موقوفات با بیان اینکه در کتب دینی آمده که حضرت علی (ع) نخلستان ایجاد کرده و وقف می‌کردند، گفت: تقریبا ۵ سال است که توسعه تولید با حضور مردم در سازمان اوقاف اتفاق افتاده است.

وی اظهار داشت: بنیاد توسعه عمران موقوفات در شناسایی زمین‌ها تلاش می‌کند و سعی داریم در حوزه کشت و صنعت با مشارکت مردم در تحقق شعار سال گام برداریم.

بیگدلی، معاون بهره وری اقتصادی سازمان اوقاف و امور خیریه هم در سخنانی با اشاره به چشم انداز این معاونت در حوزه اجتماعی و ارتباط سازمان با شر‌کت‌های دانش بنیان گفت: اولین اقدام وقف این است که بتواند کسب منفعت از عین وقف داشته باشد مرحله بعد این منافع داخل کاسه‌ای ریخته می‌شود که حفظ می‌شود و سرریز آن اجرای نیت است. باید بیشترین کسب منفعت از موقوفات داشته باشیم.

وی اظهار داشت: برای اینکه علم در خدمت کسب منفعت قرار گیرد زیست بومی برای حمایت از دانش بنیان‌ها با رعایت قوانین وقف طراحی شده است. این شرکت‌ها اکثرا به سوددهی رسیده اند.

در حوزه ارائه طرح سیمان ژئوپلیمری بر پایه خاکستر باگاس، بحث وقف ماندگار در راستای توسعه پایدار مورد بررسی قرار گرفت. این شرکت به فناوری تولید برق و سیمان با وجود تحریم‌ها و موانع داخلی دست پیدا کرده است.

بر اساس آنچه در این نشست عنوان شد، درصد قابل توجهی از شرکت‌های دانش بنیان در سطح کشور هیچ گردش مالی ندارند. صرفا ایده‌ای است که در مرحله آزمایشگاهی ارائه شده است. این شرکت‌ها معتقدند اگر قرار است کاری و حمایتی در حد اوقاف انجام شود باید متفاوت از کار‌هایی باشد که توسط دیگران انجام می‌شود. شرکت‌های دانش بنیان از ایده تا تجاری سازی در کشور‌های پیشرفته حمایت می‌شوند.

موضوع دیگر که مورد بحث قرار گرفت، این بود که در مناطق محروم بسیاری از محصولات دانش بنیان کارایی ندارد در حوزه عمران در منطقه محروم برج سازی انجام نمی‌شود. در زمینه فناوری بتن باید تعریف دیگری در مناطق محروم داشته باشیم.

دیگر خبرها

  • سازمان بهداشت جهانی: باید فورا در غزه آتش‌بس برقرار شود
  • کدام منطقه جهان بیشترین تاثیر تغییرات آب‌وهوایی را تجربه کرد؟
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • خرید بیش از ۵۶۰ هزار تن گندم از کشاورزان خوزستان
  • رئیسی: جمهوری اسلامی تحریم‌ناپذیر است / طرح‌ شیطانی منزوی کردن ایران تاکنون به نتیجه نرسیده و بعد از این هم به نتیجه نمی‌رسد
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • خوزستان عاری از بیماری مالاریا
  • انگلیس رکورددار سوء مصرف الکل در کودکان و نوجوانان
  • تاکنون از ۳۹ شرکت دانش بنیان حمایت کرده ایم
  • حذف انتقال محلی مالاریا در خوزستان در ۱۰ سال اخیر