Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-06@23:03:19 GMT

بیوهکینگ؛ شتاب بیشتر برای رسیدن به سلامت و طول عمر

تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۹۰۵۸۳

بیوهکینگ؛ شتاب بیشتر برای رسیدن به سلامت و طول عمر

ایجاد تغییر در سازوکار بدن برای بهبودبخشیدنِ کارکرد تن و ذهن که به بیوهکینگ یا بادی‌هکینگ معروف شده در دُبی هم هوادارانی دارد. افراد با رویکرد «خودت انجامش بده» سبک زندگی‌شان را عوض می‌کنند تا سلامت‌شان را بهبود بخشند، و گاه تا مرز دستکاری ژنتیکی و نیز کارگذاشتن تراشه در بدن نیز پیش می‌روند که ممکن است خطراتی هم داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش یورونیوز، نصر الجعفری، مدیر بخش پزشکی و عضو مرکز بهداشت دی‌ان‌ای در دُبی می‌گوید: «بیوهکینگ اصطلاحی است که اخیرا برای بهبود عملکرد شناختی، حال ذهنی یا کارکرد بدنی به‌کار می‌رود یا درمورد افرادی استفاده می‌شود که می‌خواهند با به‌کار بستن شیوه‌هایی سالمتر و طولانی‌تر زندگی کنند.»

این برای بسیاری شیوه‌ای ساده و آسان است تا تغییرات مؤثری در زندگی روزانه ایجاد کنند.

آیا واقعا می‌شود بدن را هک کرد؟

دکتر نصر الجعفری می‌گوید: «بسیاری از کارهایی که به این شیوه روی بدن انجام می‌شود توضیح فیزیکی و مکانیکی روشنی دارد. اما اینجا هم مثل هر زمینهٔ دیگری، خیلی‌ها چون شنیده‌اند کسی مطلبی را گفته، ناگهان دست‌به‌کار می‌شوند، بدون این که آن مطلب هیچگونه اساس علمی داشته باشد. اما اینها به این معنا هم نیست که این شیوه‌ها را نمی‌شود برای بهبود سلامت و شاخصهای عملکردی و افزایش عمر به کار گرفت.»

حرف بیوهکینگ در اساس چیز تازه‌ای نیست؛ خوب و سالم غذا بخورید، و به‌اندازهٔ کافی ورزش و استراحت کنید. برای بسیاری تفاوت در این بوده که بیوهکرها با تغییرات ساده در همین کارها تفاوت اساسی ایجاد کرده‌اند.

عاصم جانجوا، بنیانگزار شرکت «مامو اند بیوهکر» می‌گوید: «بیوهکینگ برای بسیاری اساسا به معنای عملکرد بهتر و کارآمدی بیشتر است. منِ نوعی، به‌خصوص در سالهای سلامت و فعالیت اینها را می‌خواهم. نمی‌دانم بعد چه می‌شود اما دست‌کم الان سالم و فعالم، و توان کار و دویدن و ورزش دارم.»

اصل اساسی؛ شناخت کارکرد تن و ذهن

خیلی‌ها می‌گویند اگر از بیوهکینگ نتیجه گرفته‌اند به‌خاطر آگاهی‌هایی بوده که درباره کارکرد تن‌شان پیدا کرده‌اند.

عاصم جانجوا در این زمینه می‌افزاید: «انجمن‌های زیادی برای آشنایی با بیوهکینگ و مکمل‌های درمانی و غذایی هست و این خوب است. اما اینها برای من حکم مرحله سوم و آخر بیوهکینگ را دارد. مرحله اول واقعا داشتن رژیم غذایی درست و خوردن غذای خوب است. مرحله دوم فعالیت بدنی خوب است. خودم تا جایی که در توانم باشد می‌دوم. اینها تمرکز کار را روی خود شما می‌گذارد، و این فکر را دور می‌کند که خوردن فلان قرص و مکمل جادویی برایتان خوب است و پیشرفت می‌کنید.»

از شیوه‌های مختلفی در بیوهکینگ استفاده می‌شود از روزه‌ گرفتن موقتی تا زیرنظر گرفتن علائم بدن و همچنین خوردن قارچ به جای قهوه.

بنی پاریهار، بنیانگزار و مدیر شرکت کریو هلت در این باره می‌گوید: «ما از سرما برای خواص درمانی‌اش استفاده می‌کنیم، چون فواید بسیاری دارد، به‌خصوص در کاستن از التهاب‌ها و همچنین در زمینه‌های دیگری نظیر افزایش توان حرکتی، تولید پروتئین مفید کُلاژن و همچنین بهبود کلی سلامت.»

بسیاری از ما، با سنجش خواب و تغذیه و فعالیت بدنی‌مان خواسته و ناخواسته وارد بیوهکینگ شده‌ایم. اما دانشمندان می‌گویند برای کسانی که می‌خواهند از این هم جلوتر بروند پاداش و ریسک بیشتری در کار است.

منبع: فرارو

کلیدواژه: سلامت دانش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۹۰۵۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اثربخشی مراتع در تولید گوشت قرمز

به گزارش خبرگزاری مهر، عباسعلی نوبخت، رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور و معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: برای مشارکت موفق مردم در بهره‌برداری و حفاظت از منابع طبیعی، توجه توأمان به سه مؤلفه طبیعت، اقتصاد و امور اجتماعی ضروری است.

وی به وسعت نزدیک به ۸۳ میلیون هکتاری مراتع کشور و ظرفیت‌های آشکار و نهان آن اشاره و اظهار کرد: به طور دقیق باید مشخص شود که مراتع چه توانمندی‌هایی در زمینه حفظ ذخایر ژنتیکی، تولید علوفه و تولید گوشت قرمز و دیگر اثربخشی‌ها دارند.

وی ادامه داد: با تشکیل و توسعه تعاونی‌های مرتعداری، امر مدیریت و بهره‌برداری مراتع در قالب طرح‌های مرتعداری به ذی‌نفعان حقیقی (دامداران، ساکنان و بومیان) احاله می‌شود و در این صورت است که خود مردم با انجام بذرکاری، اقدامات بیومکانیکی و به ویژه بیولوژیک، شروع به غنی‌سازی و تقویت ظرفیت مراتع می‌کنند.

نوبخت خاطرنشان کرد: دفتر آموزش و ترویج باید با برگزاری کارگاه‌های آموزشی برای مرتع داران و روستاییان فعالیت خود را از جنبه تسهیلگری افزایش دهد.

رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور، مدیریت درست عرصه‌های منابع طبیعی را مدیریت از پایین به بالا در هرم مدیریت برشمرد و با تاکید بر اجرای منطقه‌ای شیوه‌نامه‌ها و شرح خدمات طرح‌های منابع طبیعی بخصوص مرتعداری افزود: برای مردمی‌سازی درست، ما ناگزیریم برای شیوه‌نامه‌ها و شرح خدمات طرح‌ها به صورت منطقه‌ای عمل کنیم یعنی این انتظار نیست که مثلاً در کل سطوح مرتع کشور به یکباره اجرا شود.

‌بنا بر این گزارش، تا انتهای سال ۱۴۰۲ و در راستای مردمی‌سازی طرح‌های منابع طبیعی در سطح کشور، ۲۰ صندوق ملی منابع طبیعی، ۱۲۰ اتحادیه استانی و ۴۲۵ تعاونی فراگیر در ۴۰۰ سامانه عرفی تشکیل شده که حدود ۱۰۰ هزار خانوار بهره‌بردار را تحت پوشش قرار می‌دهند.

کد خبر 6098031

دیگر خبرها

  • رانندگی با مرسدس میباخ S680 دوازده سیلندر، تجمل با چاشنی پویایی (+عکس)
  • اثربخشی مراتع در تولید گوشت قرمز
  • طلا هفته معاملاتی جدید را در محدوده مثبت آغاز می‌کند؟ / شتاب بیت‌کوین با افت آمار اشتغال
  • پروژه‌ی «دولتی‌سازیِ دستمزد»
  • شیوه درست کردن نیمروی بدون روغن + فیلم
  • پروژه های عمرانی شهرستان دشتی شتاب می گیرد
  • شتاب فراری برای عرضه مدل‌های جدید
  • صلیب سرخ: در شیوه کمک رسانی به افغانستان تغییر ایجاد شود
  • فیلمی از شیوه انتقال آذوقه به عشایر محاصره شده در سیل
  • حمایت‌ های بانک رفاه کارگران از ساخت مسکن کارگری شتاب می‌ گیرد