Web Analytics Made Easy - Statcounter

صدر اعظم آلمان شفافیت درباره جاسوسی‌های آمریکا با کمک دانمارک از اروپا را درخواست کرده و مقامات پارلمان آلمان هم خواستار رسیدگی به این مسئله شدند.

به گزارش تسنیم به نقل از هفته نامه "اشپیگل"، کمک های دانمارک به آمریکا برای جاسوسسی از مقام های اروپایی حیرت دولت آلمان را برانگیخته است.

"استفان زایبرت"، سخنگوی دولت آلمان از تلاش برلین برای شفاف سازی درباره این مسئله خبر داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زایبرت همچنین گفته است: دولت آلمان نمی خواهد این پرونده را به صورت علنی مورد ارزیابی قرار دهد، اما برای شفاف سازی این مسئله با نهادهای مربوطه در سطح ملی و بین المللی در ارتباط است. به گفته وی دولت کمیته های پارلمان آلمان را که مسئول سازمان های اطلاعاتی هستند در جریان این ارزیابی ها قرار خواهد داد.

شبکه تلویزیونی دی آر دانمارک روز یکشنبه در گزارشی به نقل از چندین منبع آگاه فاش کرد که آژانس امنیت ملی امریکا در فاصله سال‌های 2012 تا 2014 با همکاری سازمان اطلاعات خارجی دانمارک از مقام‌های ارشد اروپایی از جمله آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان جاسوسی کرده است.

آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان هم در سخنانی گفت: ما امروز هم مانند گذشته شفافیت بیشتر درباره جاسوسی سرویس های اطلاعاتی خارجی در آلمان را درخواست می کنیم. وی از این مسئله که وزیر دفاع دانمارک از این پرونده فاصله گرفته است ابراز آسودگی خیال کرد.

دولت فعلی در دانمارک از این پرونده جاسوسی فاصله گرفته و وزیر دفاع این کشور در این باره گفته است: دولت فعلی دانمارک درباره این مسئله همان دیدگاه را دارد که نخست وزیر سابق ما لارس لوکه راسموسن در سال های 2013 و 2014 ابراز داشته و آن این است که "شنود سیستماتیک از متحدان تنگاتنگ ما غیر قابل قبول است."

بسیاری از نمایندگان پارلمان آلمان هم بعد از انتشار گزارش هایی درباره جاسوسی آمریکا با کمک دانمارک از مقام های اروپایی و آلمانی خواستار رسیدگی و در نظر گرفتن عواقبی درباره آن شدند.

"بنیامین استراسر"، از نمایندگان حزب لیبرال دموکرات پارلمان آلمان در این باره گفته است: چنین رفتاری نباید تحت شرکای غربی و بخصوص در بین کشورهای عضو اتحادیه اروپا وجود داشته باشد.

مقام های امنیتی در آلمان هم دولت و بی احتیاطی مقامات را مسئول به وجود آمدن چنین شرایطی دانسته و به این مسئله انتقاد وارد کرده اند.

یک کارشناس امنیتی در این باره گفته است: سیاستمداران آلمانی از کانال های ارتباطی ایمن کم استفاده می کنند. یک کارشناس دیگر هم مرکل رابه برقراری تماس های تلفنی بی نظم و انظباط متهم کرده است.

"آگوست هانینگ"، رئیس سابق سازمان اطلاعات و امنیت آلمان هم گفته است: سیاستمداران ما از خطوط آزاد درباره مسائلی صحبت می کنند که نباید درباره آن سخن بگویند.

"سویم داگدلان"، از نمایندگان بلند پایه حزب چپ آلمان همکاری سرویس های اطلاعاتی دانمارک با آمریکا برای جاسوسی از شهروندان آلمانی را غیر قابل تحمل و غیر قابل توجیه ارزیابی کرده و خواستار شفاف سازی کامل و بررسی این مسئله شده که تا چه اندازه سازمان اطلاعات و امنیت آلمان در این جاسوسی های غیر قانونی مشارکت داشته شده است.

وی تاکید کرد که اقدامات سرویس های اطلاعاتی غربی برای برنامه های جاسوسی غیر قانونی ایالات متحده باید فورا متوقف شود.

امانوئل ماکرون رئیس‌جمهور فرانسه روز دوشنبه در یک نشست خبری اعلام کرد که واشنگتن باید در خصوص گزارش‌های منتشر شده مبنی بر جاسوسی از متحدان اروپایی خود توضیح بدهد.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: پارلمان آلمان آلمان هم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۹۰۶۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسئله فلسطین، چالش مشترک جهان اسلام است

آلفا محمد اوری اندیشمند و محقق مسلمان گینه ای در گفتگو با خبرگزاری تقریب حوادث جنگ غزه را مهم ترین دلیل اثبات این گزاره دانست که وحدت و همبستگی عملی از جهان اسلام رخت بسته است. آلفا محمد اوری اتحاد و همدلی را یک مفهوم بنیادین در دین اسلام دانست و افزود: تقریب و اتحاد یک رویه فکری با تکیه بر دفاع از ارزش های متعالی دین اسلام است  و هدف آن حفظ منافع ملت های مسلمان است.

آلفا محمد اوری با بیان اینکه روند رو به افول قدرت ملت های مسلمان در برابر کشورهای غیر مسلمان، ذیل بی توجهی به اهداف و اصول اسلامی و تمرکز بر گزاره های ساختگی کشورهای غیر اسلامی رخ داده است، افزود: پروردگار در کتاب مقدس قرآن می‌فرماید: «اگر از بیگانگان پیروی کردید، این رمز عقب‌گرد شماست و زیان‌کار هستید». همبستگی و وحدت با تکیه بر اعتقاد به خدا و رسول و پیروی از توصیه های کتاب الهی صورت می گیرد و این امر، دلیل مهم موفقیت مسلمانان در طول تاریخ بوده است.

او در توضیح بیشتر افزود: در کانون توجه نشاندن مفاهیم و فرهنگ بیگانگان، مسلمانان را از درون دچار زوال کرده و از موقعیت و اعتبار واقعی خود دور می کند. از این رو دشمنان به خوبی می دانند برای تحقق اهداف تفرقه اکنانه خود باید وحدت و همبستگی مسلمانان را نشانه بگیرند. این در حالی است که مسلمانان در اصل به خدا، پیامبر و معاد معتقد هستند و باید گرد هم جمع شوند و هدف واحدی داشته باشند.

آلفا محمد اوری در همین راستا گسترش اتحاد میان همه آحاد اسلامی را ضروری دانست و افزود: تعداد مسلمانان جهان از یک میلیارد مسلمان فراتر رفته است و منابع مادی و ثروت خوبی در اختیار دارند و می توانند در کنار یکدیگر بر چالش های مشترک پیروز شوند. در همین راستا همه ملت ها و دول اسلامی باید مسئله فلسطین را به‌ عنوان چالش اصلی در نظر بگیرند و از طریق وحدت مناقشه بر سر  فلسطین را حل کنند؛ زیرا مسئلۀ جنگ میان فلسطین و اسرائیل تنها از طریق هماهنگی مواضع و همگرایی ملت های مسلمان حل می شود.

این پژوهشگر مسلمان همچنین تصریح کرد: در حال حاضر آزادی قدس و فلسطین فوری ترین موضوعی است که باید در صدر فهرست چالش های ملت های مسلمان بنشیند و توجه به مهم ‌ترین مسئله اسلام باید همین امر باشد. در همین زمینه کشورهای مسلمان باید در یک رویکرد همدلانه از دشمن دوری کنند و در یک جبهه قرار گیرند که لازمه دستیابی به این هدف عبور از اختلافات درونی است.
 

دیگر خبرها

  • اعتراف جاسوس ها درباره اطلاعاتی که به «گروه ۴۰۰» داده‌اند | افشای جزئیات شکست جاسوسی آمریکا و انگلیس
  • افشای جزئیات کشف شبکه جاسوسی مزدور آمریکا و اسرائیل در یمن
  • افشای جزئیات کشف شبکه جاسوسی مزدور آمریکا و رژیم صهیونیستی
  • هشدارهای آمریکا درباره سفر به آلمان جدی شد
  • مقام فرانسوی انفعال دولت را در برابر نسل کشی در غزه محکوم کرد
  • مسئله فلسطین، چالش مشترک جهان اسلام است
  • فایننشال تایمز: اروپا نگران تشدید اقدامات «خرابکارانه و خشن» روسیه است
  • ماجرای جلوگیری از ورود پزشک فلسطینی به فرانسه
  • دلیل منع ورود پزشک فلسطینی به اروپا
  • آمریکا هشدار سفر به آلمان را تشدید کرد