Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از قوچان، محمدصادق معتمدیان شب گذشته در جلسه جمع‌بندی سفر ۲ روزه به نقاط مختلف شهری و روستایی قوچان در جمع مدیران کل دستگاه‌های اجرایی استان در سالن اجتماعات شهدای دولت این شهرستان اظهار کرد: قوچان یکی از شهرستان‌های با ظرفیت در استان به شمار می‌آید که پتانسیل و توانمندی‌های فراوانی دارد و ازنظر قدمت و تاریخ هم مردم بافرهنگی در آن ساکن هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار خراسان رضوی بابیان اینکه تقدیم ۷۳۷ شهید توسط مردم این شهرستان نشان از ولایتمداری و مذهبی بودن آن است، تصریح کرد: مردم قوچان در راستای سیاست‌های نظام همیشه همراه بودند که با توجه به ظرفیت‌ها باید پیگیری‌هایی در حوزه‌های ملی و استانی انجام شود تا پیشرفت و آبادانی رخ دهد.

وی با یادآوری این موضوع که باید موانع مرزی که به بهانه کرونا به وجود آمده در سریع‌ترین زمان ممکن حل شود، گفت: دیپلماسی منطقه‌ای و ملی در این زمینه فعال‌شده که راهداری باید همچون مرزهای سرخس و لطف‌آباد یک تونل ضدعفونی در این مرز مستقر کند و پس‌ازآن نیز در اجلاس کمیسیون مشترک ایران و ترکمنستان به توافق‌هایی برسیم و مرز بازگشایی‌شده و زمینه توسعه فراهم شود.

معتمدیان یکی از اهداف سفر به شهرستان‌های خراسان رضوی را دیدار چهره به چهره و نزدیک با مردم دانست تا از این طریق علاوه بر آشنایی با ظرفیت‌ها و پتانسیل‌ها، مشکلات نیز احصا شود و افزود: این سفرها توانسته یک هم‌افزایی و هماهنگی بین دستگاهی ایجاد کند تا برنامه‌ای برای رسیدگی به مشکلات تدوین و مصوبات رفع مسائل به دستگاه‌ها ابلاغ شود.

استاندار خراسان رضوی با تأکید بر اینکه یکی از اولویت‌ها رسیدگی به امورات مردم است و در این سفرها که پایه آن مردمی بوده مشکلات از طریق طیف‌های مختلف اثرگذار و گروها احصا می‌شود، بیان کرد: مصوبات این سفرها برای همه دستگاه‌های اجرایی یک تکلیف قانونی اولویت‌دار بوده است و نقشه راهی برای توسعه همه‌جانبه شهرستان به‌صورت بلندمدت، میان‌مدت و کوتاه‌مدت فراهم می‌کند.

وی با اشاره به اینکه این سفرها فرهنگ مطالبه گری در میان مردم را نهادینه می‌کند و مردم با حقوق خود آشنا می‌شوند، اظهار کرد: تمام تلاش‌ها بر این است که خروجی تمام جلسات یک برنامه اجرایی داشته باشد که در شهرستان قوچان ۷۰ مصوبه عمرانی و اقتصادی تصویب و به دستگاه‌های مربوطه اعلام شد.

معتمدیان بیمه روستایی و عشایری را یکی از اقدامات خوب دانست و خاطرنشان کرد: متأسفانه قوچان در این حوزه مورد غفلت قرارگرفته که باید با محوریت معاون عمرانی و دفتر امور روستایی مسئله مورد پیگیری قرارگرفته و جمعیت قابل‌توجهی از این شهرستان در حوزه روستایی و عشایری تحت پوشش قرار بگیرند.

استاندار خراسان رضوی با اشاره به تصویب منطقه ویژه اقتصادی در شهرستان‌های خواف و قوچان در مجمع تشخیص مصلحت نظام و ابلاغ آن توسط رئیس‌جمهور، بیان کرد: معاونت اقتصادی و عمرانی با کمک مسئولین شهرستانی باید عملیات اجرایی برای تعیین سرمایه‌گذار و دیگر موضوعات را در دستور کار قرار دهد.

وی بابیان اینکه در روستاها مشکل تأمین زمین وجود دارد، تصریح کرد: انتظار این بوده حاشیه‌نشینی کم شده و مهاجرت به شهرها صورت نگیرد که باید طرح‌های هادی در روستاهای قوچان موردبازنگری قرار گیرد و به مردم نیز نسبت به این موضوعات و تسهیلات اطلاع‌رسانی و آگاهی صورت بگیرد.

در پایان این مراسم ۴۷ مصوبه عمرانی و ۲۸ مصوبه اقتصادی به تصویب رسید که مهم‌ترین آن‌ها تکمیل پروژه جمع‌آوری فاضلاب، راه‌اندازی پست برق توزیع قوی شهرک صنعتی شماره ۲، رفع مشکل اخذ انشعابات اهالی منطقه فرهنگیان ۴، تکمیل مجتمع فرهنگی هنری، تکمیل تقاطعِ غیر هم‌سطح نشاط، گازرسانی به شهر باجگیران و ۱۷ روستای باقی‌مانده این شهرستان، آب‌رسانی به روستای زوخانو، ارتقا و توسعه ظرفیت تصفیه‌خانه شهرک صنعتی شماره یک، رفع مشکلات مجتمع دام‌پروری کلیدر، نوسازی تأسیسات استخر مهر، راه‌اندازی جایگاه سوخت شهر مرزی باجگیران و غیره بوده است.

انتهای پیام/ ۷۰۰۴۳

منبع: فارس

کلیدواژه: استاندار خراسان رضوی بازدید از شهرستان های خراسان رضوی قوچان سیاست های نظام بیمه روستایی و عشایری منطقه ویژه اقتصادی قوچان خراسان رضوی دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۹۱۵۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی / مطالبه بازنشستگان اجرایی شد؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،به دنبال تصویب پیشنهاد سازمان تأمین اجتماعی برای افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی در هیات دولت، حقوق آن دسته از بازنشستگان تأمین اجتماعی که حداقل بگیر هستند، ۳۵ درصد افزایش پیدا می‌کند و در سایر سطوح مزدی، حقوق بازنشستگان ۲۲ درصد به‌اضافه رقم ثابت ماهانه ۶۹۰ هزار تومان افزایش خواهد یافت.

به گزارش همشهری آنلاین، پیش‌ازاین سازمان تأمین اجتماعی از اعمال افزایش حقوق بازنشستگان خود در اردیبهشت‌ماه خبر داده بود. طبق روال معمول، این سازمان پیشنهاد خود برای افزایش حقوق بازنشستگان را به دولت ارسال می‌کند و بعد از تصویر در هیات وزیران، روی دریافتی بازنشستگان اعمال خواهد شد.

علی بهادری جهرمی، سخنگوی دولت، دیروز در حاشیه نشست هفتگی هیات دولت از تصویب پیشنهاد سازمان تأمین اجتماعی و وزارت کار برای افزایش حقوق مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی در هیات دولت خبر داد.

جزئیات اعلامی از سوی بهادری جهرمی برای میزان افزایش حقوق مستمری بازنشستگان حاکی از این است که پیشنهاد تأمین اجتماعی مبتنی بر مصوبه شورای عالی کار برای دستمزد سال ۱۴۰۳ کارگران بوده است.

او اظهار کرد: طبق مصوبه دولت، حقوق حداقل بگیران بازنشستگان حوزه تأمین اجتماعی ۳۵ درصد افزایش یافت و یک بازنشسته دارای همسر و یک فرزند حداقل حقوق بالای ۱۰ میلیون تومان خواهد شد. همچنین برای سایر سطوح ۲۲ درصد به‌اضافه عدد ثابت ۶۹۰ هزار تومان در هیات وزیران تصویب شد.

چندی پیش، میرهاشم موسوی، مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی اعلام کرد: حقوق بازنشستگان در فروردین‌ماه، بدون تغییر نسبت به سال قبل واریز شده؛ اما افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی در حقوق اردیبهشت آنان اعمال می‌شود و مابه‌التفاوت حقوق فروردین آنها نیز همراه با حقوق خردادماه پرداخت خواهد شد.

به گزارش همشهری، بر اساس ماده ۱۱۱ قانون تأمین اجتماعی، افزایش حقوق ذینفعان سازمان تأمین اجتماعی اعم از مستمری‌بگیر و بازنشسته، هر سال به تصویب هیات وزیران می‌رسد، به‌نحوی‌که حداقل دریافتی مستمری‌بگیران از حداقل دستمزد مصوب همان سال کارگران کمتر نباشد.

این در حالی است که بر اساس ماده ۹۶ قانون تأمین اجتماعی، هیات مدیره این سازمان پیشنهادی برای افزایش مستمری بازنشستگان این سازمان تدوین کرده و به هیات دولت ارائه می‌کند و از آنجایی که تأکید ماده ۹۶ بر جبران هزینه‌های متورم زندگی در طول یک سال است و نرخ تورم رسمی یکی از مصادیق افزایش هزینه‌های زندگی محسوب می‌شود، باید در تعیین مستمری، نرخ تورم نیز مدنظر قرار بگیرد درحالی‌که در تعیین دستمزد کارگران لزوماً این موضوع مدنظر قرار نمی‌گیرد.

کارگران با استناد به همین ماده‌قانونی، خواستار افزایش حقوق بازنشستگان با رقمی بالاتر از مصوبه مزد هستند؛ چراکه در این ماده‌قانونی فقط دولت مکلف شده حداقل دریافتی مستمری‌بگیران از حداقل دستمزد مصوب همان سال کارگران کمتر نباشد و از آنجایی که اوضاع معیشتی بازنشستگان مساعد نیست و امکان کار بیشتر و شغل دوم برای تأمین معاش را ندارند، از دولت می‌خواهند مستمری‌ها را بیشتر افزایش دهد.

۲۲۰

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902061

دیگر خبرها

  • امام جمعه جدید ششتمد معرفی شد
  • آمادگی برای ساماندهی ۵۸۰۰ گروه‌ جهادی در خراسان رضوی/دستگاه‌های اجرایی با گروه‌های جهادی متصل می‌شوند
  • بزرگترین مرکز توزیع پوشاک حجاب در مشهد تأسیس می‌شود
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی / مطالبه بازنشستگان اجرایی شد؟
  • هنر، ابزار استدلال و استقناع هنرمندانه عفاف و حجاب
  • آغاز احداث متروی رباط کریم/اجرای طرح بعد از تملک اراضی و هماهنگی با متروی تهران و تأیید نقشه‌ها
  • کارگاه آموزشی شعر رضوی به زبان ترکی آذری در شهرستان خوی برگزار شد
  • توضیح زاکانی درباره امکان همکاری شهرداری تهران با «طرح نور»
  • توضیح زاکانی درباره امکان همکاری شهرداری تهران با «طرح نور »
  • مردم تخلفات مربوط به صیانت از زبان پارسی را در خراسان رضوی گزارش دهند